- 1 Ağustos 2012
- 870
- 54
- 298
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #56.221
Bilmuyorum ki..hergun yarin sora baslayacagim diyorum..bir de ben hic cips sevmezdim..surekli cops cekirdek cikolata yemek istiyorum...esime dedim artk eve ebur cubur getirme..istesem de alma..
Pilates yapmak istiyorun ama nerdeeeee
kızlar bebeginizi nasıl uyutuyosunuz yontem nedir ayakta sallama vs gibi bide kac saat uyumalı bebekler ya bana cevap verimisiniz beklebekle inatcı adamla ugrasmak cok zor hayatı dar getirir adama
Canim ikinci ay asilarini saglik ocagi ayda bir açıyor ve o ayin cocuklarina ayni gun yapiliyor. Bizimde 5 gun gecikmeliydi. Korkacak bisi yok.. Onemli degil. 2 asi arasinin 21 gun olmasi kafiymiş doktor ole solemisti..
gunaydın canım bizde 2. ayı doldurduk 17 agustos doğumluyuz çarşamba gunu aşımız sağlık ocagından o gune randevu verdiler bi sorun olcagını sanmıyorum sbh erkenden götürmemizi sölediler ilk aşı taze olur dediler sizde öyle yapın
CANIM siz sünneti nerde asm demi yaptırdınız hangi doktora ve ne kadara mal oldu.
Bende istiyorum ama cok korkuyorum
Canim ben aventin silikon emzigini kullaniyorum damaklikli ve damakliksizin farkini bilmiyorum ama ben memnunum.
Canim kundaklamak en onemli adim sss-pat yonteminde hatta hangi yontemle uyutulursa uyutulsun mutlaka kundaklanmali bebek.fark o kadar bariz ki kesinlikle daha uzun ve derin uyuyor bebisler.ben gunduz sss-pat yontemini kullanmiyorum.cani ne zaman isterse o zaman uyuyor.
Bebeğini eve kilitleyip 9 gün tatile çıktı!
Bunlar gibi anneler olmaz olsun 2ayliis agustosta dogurmus hem de yaa, kizima daha bi sarildim haberi okuyunca la havle ah kiyamam yavruma((
Yarım kundak mı yapıyorsun? Tüm vücudunu mı kundaklıyorsun?
Kızlar oglum bugun beni mafetti saat 1den beri surekli agliyor ayaklarini ceke ceke sanirim gazi var en son kakasini dun sabah yapti normalde sabah aksam yapardi kakasinida yapamadi drunu aradim yarim kasik agri kesici ver dedi verdigiim gibi sizdi cocuk halsizlikten dun bi kasik kadar misor yedim omu yapti acaba yemez olaydim ya bu gaz ne zaman bitecek
Merhaba kızlar :)
Nasılsınız geçmiş bayramınız mübarek olsun..
Ben İstanbul da annemlerde idim geldim hazırlandık ve eşim ve kızım ile ölüdenize gittik çok şükür kazasız belasız döndük :) evde işim çok çamaşırlar yıkandı ütülenecek ve camlarım silinecek artık yavaş yavaş yapacağım :)
geçmişi okuyayım bakalım 300 sayfadan fazla geçmiş var
Canim farki ne bilmiyorum ama ellerin kundakli olmasi lazim.simdi telden giriyorum ama kitaptan okuyarak kundaklamistim eve gidince kitabin ilgili sayfalarinin fotosunu cekip koyarim.
Canım hoşgeldin merak ettik
kızlar bebişlere oyun halısı aldınız mı memnun kaldınız mı ben düşünüyorum ama kararsızım çok huysuz bir bebek sizler uyku proğramı düzeni hazırlarken ben nasıl oyalayabilirim biraz diye düşünüyorum uyumuyor madem belki oyalanır :) alan ve memnun kalan var mı
Hosgeldin merak etmiştik keske gitmeden haber verseydin :)neyse ki iyiymissiniz .
ağustos bebekler egzersizleri başladımı bakalım.biz 2 gün sonra 2 aylık olacağız bir haftadır egzersizler için azıcık hazırlanmaya başladık.sizinle paylaşalım dedik:)
merhaba bayanlar bişey sorcam yeğenim ağustos doğumlu paralı olan bi aşı varmış doğrumu ne aşısı o ücreti nekadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?