2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sabahlari oğlumu öyle özlemiş uyanıyorum ki , ise gidip
Onu baskalarına ki annem ve k. Validem Bakacak bırakıp gidecek olmam bile dokunuyor. Herseyiyle ben ilgilenmek istiyorum.
Birde su kadının yaptığına bak birde ogretmenmis Allahım o yavrum nasil ağlamistir kmbilir

kızlar bebeginizi nasıl uyutuyosunuz yontem nedir ayakta sallama vs gibi bide kac saat uyumalı bebekler ya bana cevap verimisiniz beklebekle inatcı adamla ugrasmak cok zor hayatı dar getirir adama

Benim kizda emerek uyuyor. Aksam besiginde salanarak uyuyor. Gece ikiyi ucu buluyordu yavas yavas asagi cektim. Sekizde uykuya dalardi. Artik uyutmuyorum. Saat ona kadar oyaliyorum. Saat 22:00 de uyutuyorum besiginde yada memede. Gece 04:30 gibi ih pih yapiyor karnini doyuruyorum uyuyor. 06:30 gibi yine ih pih yine karni doyuyor uyuyor. Kaka gaz sikintisi olmazsa 10:00 kadar uyuyor varsa 08:00 ve10:00arasi ikiniyor. 12:00 de tekrar uyuyor. Iki uc saat uyuyor. Ama uykuya dalana kadar hep aciyor. Tam doyunca uyuyor. Uyaninca hemen emiyor yada mama aliyor.Sonra biraz oyaliyorum . Kendi kendine oyun oynuyor gezdiriyorum bazen elini agzina sokmaya calisirken yorulup uyuyor.saat 15:00ten saat 18:00 yada 19:00 kadar uyuyor. Arada acikip kalktigi oluyor. Aksam olunca kaloriferin yaninda altini aciyorum cit citli bady ile duruyor kendi kendine oynuyor perdeyle konusuyor sonra sikiliyor benle oynuyor konusuyorum oyunlar yapiyoruz babasiyla tam sebek oluyoruz. Sonra ondanda sikiliyor. Evin tum odalarini geziyoruz sirasiyla biraz ben biraz babasi sonra karni doyuyor agliyor ve besiginde misil misil uykuya daliyor. Banyo yaltigi aksamlar daha kolay uyuyor. Uyumayi benim gibi cok seviyor. :)))

Canim ikinci ay asilarini saglik ocagi ayda bir açıyor ve o ayin cocuklarina ayni gun yapiliyor. Bizimde 5 gun gecikmeliydi. Korkacak bisi yok.. Onemli degil. 2 asi arasinin 21 gun olmasi kafiymiş doktor ole solemisti..

ooo okey o zaman bizde 67 günlük olduk bugün öyleyse daha varmış :) siz nasılsınız hera'cım ?

bizde 16 ağustos :) aşı tarihindede aramızda tam 1 gün varmış :) evet bizede erken gelin dediler sabah 9 da gidicez biz umarım bir sıkıntı yaşamaz oğlum ateş falan :S

raporunuz bitmeden bi gün önce alıcaksınız bana öyle dedi meb..

bu arada o haberi bende okudumm kahroldummm minicik bebeği nasıl ölüme terkedersin bu nası bi wicdansızlık yarabbimm (( deli olmalı o kadın cezasını werirler umarımm..

CANIM siz sünneti nerde asm demi yaptırdınız hangi doktora ve ne kadara mal oldu.
Bende istiyorum ama cok korkuyorum

Canım bi kaç doktor gezdim sonunda medical de timuçin beye yaptırdım çok iyi bir doktor çok memnun kaldık korkulacak bişi değil gerçekten ertesi günü yıkadık bandajını çıkarık ekstra bi huysuzluğuda olmadı sünnet konusunda her doktorun fikri farklı oluo çok kafam karışmıştı ama timuçin bey çok rahatlattı beni hayatınızda hiç bişey değişmeyecek dedi dediği gibi oldu ama bizim sünnet derimiz dar ve uzundu çişini rahat yapıyordu ama idrar yolları enfeksiyonuna yakalanma riskimiz yüksekti biraz mecburi olduk yani biz yoksa bende cesaret edemezdim

Yarım kundak mı yapıyorsun? Tüm vücudunu mı kundaklıyorsun?

Bugün SGK ya gittim. Öncelikle çalışamaz raporu aldığım devlet hastanesinden raporumu kapatmam gerekiyormuş. Bu arada 95 tl sut parası varmis ilk defa duydum. Dilekçe veriyorsunuz 10 gun sonra ziraat bank. Dan paranizi alıyormuşsunuz,

Neyse sonra devlet hastanesine gittim. Raporu kapattırdım. 29 Kasım'da hamilelik iznim bitiyor 24 is günü de senelik iznim var böylece 2 Ocak da is bası yapıyorum.

Bebeğini eve kilitleyip 9 gün tatile çıktı!

Bunlar gibi anneler olmaz olsun 2ayliis agustosta dogurmus hem de yaa, kizima daha bi sarildim haberi okuyunca la havle ah kiyamam yavruma((

Yarım kundak mı yapıyorsun? Tüm vücudunu mı kundaklıyorsun?

Canim farki ne bilmiyorum ama ellerin kundakli olmasi lazim.simdi telden giriyorum ama kitaptan okuyarak kundaklamistim eve gidince kitabin ilgili sayfalarinin fotosunu cekip koyarim.

Kızlar oglum bugun beni mafetti saat 1den beri surekli agliyor ayaklarini ceke ceke sanirim gazi var en son kakasini dun sabah yapti normalde sabah aksam yapardi kakasinida yapamadi drunu aradim yarim kasik agri kesici ver dedi verdigiim gibi sizdi cocuk halsizlikten dun bi kasik kadar misor yedim omu yapti acaba yemez olaydim ya bu gaz ne zaman bitecek

Merhaba kızlar :)

Nasılsınız geçmiş bayramınız mübarek olsun..

Ben İstanbul da annemlerde idim geldim hazırlandık ve eşim ve kızım ile ölüdenize gittik çok şükür kazasız belasız döndük :) evde işim çok çamaşırlar yıkandı ütülenecek ve camlarım silinecek artık yavaş yavaş yapacağım :)

geçmişi okuyayım bakalım 300 sayfadan fazla geçmiş var

Sennki bsey degil..bnm kizm gce uyumuyo gunduz uyumuyo ve surekli yirtinarak agliyo..artik omrum tukendi..icim eridi bebegimn gozyaslarini gorunce...uyku saati belirlemeye calisiyo arkadslr bnm suanki durumunda bna cok tuhaf geliyo..1 sa sallanmadn uyusa bagirarak uyanmasa raziyim cnku...migren krizi gciriyrm 1 hftadr ust uste..sifir uyku cnku..

kızlar bebişlere oyun halısı aldınız mı memnun kaldınız mı ben düşünüyorum ama kararsızım çok huysuz bir bebek sizler uyku proğramı düzeni hazırlarken ben nasıl oyalayabilirim biraz diye düşünüyorum uyumuyor madem belki oyalanır :) alan ve memnun kalan var mı

Hosgeldin merak etmiştik keske gitmeden haber verseydin :)neyse ki iyiymissiniz .

Canım hoşgeldin merak ettik

Hoşbulduk canım :) kusura bakmayın istanbulda nete girerim diye düşünmüştüm ama olmadı

bende düşünüyorum ama hangisini alacağıma karar veremedim alıp kullananlar yazsa bizde ona göre alsak :)

Hosgeldin merak etmiştik keske gitmeden haber verseydin :)neyse ki iyiymissiniz .

Hoşbuldum parmecim gitmeden haber veremedim eşim hadi gidiyoruz dedi istanbula :) onunda işleri varmış orada benide götürdü kalırsın dedi. annemlerde yazarım dedim ama fırsat olmadı ve nette sorun vardı annemlerin.

Kızım bu ay çok kustu her yemeden sonra kustu çok kilo aldığını sanmıyorum her ay 1 kilo alıyordu bu ay 600 gr almıştır belki. bakalım perşembe belli olacak .

ağustos bebekler egzersizleri başladımı bakalım.biz 2 gün sonra 2 aylık olacağız bir haftadır egzersizler için azıcık hazırlanmaya başladık.sizinle paylaşalım dedik:)

merhaba bayanlar bişey sorcam yeğenim ağustos doğumlu paralı olan bi aşı varmış doğrumu ne aşısı o ücreti nekadar

Biz bugun yaptirdik. Rotavirus asisi fiyatida 142tl hemsire evde bile yapabilirsinjz dedi. Biz saglik ocaginda yaptiralim dedik.Siringasi var cekip agzina azar azar veriyor.iki yada uc doz seklinde yapiliyor. 2 ayda 4ayda 6ayda kac doz yapilacagini doktorunuza sorun dedi.

Bu savaşı Kaan mı kazanacak yoksa ben mi merak ediyorum calpol yanı başımda duruyor 37.6 yı gördük soydum üstünü başını düştü baya ama sabit durmuo yawrum baygın baygın bakıyor bana kıyamıyorum ama bağışıklığına müdaha etmek te istemiyorum allahım ne zor Muş analık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…