- 17 Aralık 2012
- 403
- 50
- 48
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #56.241
Allah yardimcin olsun canim bzimkkide hep miz miz ama bugun 5kati yapti yaSennki bsey degil..bnm kizm gce uyumuyo gunduz uyumuyo ve surekli yirtinarak agliyo..artik omrum tukendi..icim eridi bebegimn gozyaslarini gorunce...uyku saati belirlemeye calisiyo arkadslr bnm suanki durumunda bna cok tuhaf geliyo..1 sa sallanmadn uyusa bagirarak uyanmasa raziyim cnku...migren krizi gciriyrm 1 hftadr ust uste..sifir uyku cnku..
kızlar bebişlere oyun halısı aldınız mı memnun kaldınız mı ben düşünüyorum ama kararsızım çok huysuz bir bebek sizler uyku proğramı düzeni hazırlarken ben nasıl oyalayabilirim biraz diye düşünüyorum uyumuyor madem belki oyalanır :) alan ve memnun kalan var mı
Canım süt parası icin dilekçe nereye veriyoruz?Bugün SGK ya gittim. Öncelikle çalışamaz raporu aldığım devlet hastanesinden raporumu kapatmam gerekiyormuş. Bu arada 95 tl sut parası varmis ilk defa duydum. Dilekçe veriyorsunuz 10 gun sonra ziraat bank. Dan paranizi alıyormuşsunuz,
Neyse sonra devlet hastanesine gittim. Raporu kapattırdım. 29 Kasım'da hamilelik iznim bitiyor 24 is günü de senelik iznim var böylece 2 Ocak da is bası yapıyorum.
Canım ben önceki bebegimde ücretsiz izin almaya gittiğimde 15 inde başlatalım dediler, 15 ine kadar rapor aldım , işbaşı yapmadım , 15inden sonrada ücretsiz iznim başladıdaha geçmişin tamamıni okuyamadım sorunun cevabını bende merak ediyorum üstelik benim raporum 29 ekimde bitiyor tam tatil günü ne yapacağımı bilmiyorum 30 ekimde mi gidip alsam
Mercimek gaz yapar canım yaBizde Sab gaz ilacını kullanıyoruz canım.Dün biraz emmişti.Sevinmiştim.Şimdi yine emmiyor.Kucağıma emzirmek için yatırdığım anda ağlamaya başlıyor.Dün öğleden sonra karaşimşek (yeşilmercimek) yemiştim.Ocaba onun farkı olabilirmi?
cnm anladıgım kadarıyla oglunu sunnet ettırdın bende dusunuyorm randevu alıcam bu hafta ama cok korkuyorum hep ertelıyorum o yüzden burda bi arkadasımız bı haber paylasmıstı dr cocugu lazerle sünnet edip pipisını yakmıstı acayip korkuyorumcabuk ıyılestımı bu konuda destege ıhtıyacım var kesınlıkle
Rapor paralari yaklasik 1,5 ay sonra yatiyor. Biz hizlandirmak icin sgknin analik servisine dogum raporu ile gittik hemde sut parasi icin basvurduk 15 gun sonra aldim ziraatten.izmirdeysen tarif fln verebilirim.
Bana insan Kaynaklari izin bitince arayıp sonra ziraatten alacaksın dediler , telf filan verdiler ama 1,5 ay sonra yatar diye duymadım , eğer öyle olursa sıkışırız bizde
kızlar bebekleriniz yalancı memeyi alıyor mu ya nuk un damakli emzigi var bi türlü alistiramadim
O kadını parçalamak istiyorum.Vicdansız.Birde öğretmen ha.Ona ne ceza verilse azdır.Yavrum ya kimbilir nasıl can verdi.Kızıma bakıyorumda gözlerimden yaşlar süzüldü.O minicik yavruya nasıl kıydı.O........U
Ya kimse buna cvp vermemis( boyle bisey yasayan yok muu???
Bu nasil bir vicdansizlik yaaa cami avlusuna birak sokaga birak niye olume terk ediyorsun.
Derya bu aksam da kundaklayarak deneyeceğim. Uyuduktan sonra kundağı acıyor musun ? Açıyorsan ne kadar sonra?
Dicek soz yok pes gercekten nasil bi varlik bunu yapabilir icim parcalandi canim Benim 😢Ben kuzucum aglayinca canim gidiyor kac gundur dus almiyorum Dogru duzgun is yapmiyorum hic bisey melegimin bi tek gulumsemesinden onemli degil
Ya rabbiim anne musvettesine bakin ya..oglum az fazla uyusun ozluyorum basinda bekliyorum..gaz sancisi cekerkwn bile kiyamiyorum..bunlar nasil insan yaaa..aklim almiyor
bugün 2.rutin kontrolümüz vardı..
doktora kusma problemimizi söyledim. kaç kere olduğunu sordu. en az 10 kere deyince oo çokmuş reflü var demek ki dedi( kilo alımını da yetersiz buldu çook canım sıkıldı..
3500 gr. doğmuştu ama sarılıktan sonra 10 günlükken 3000 e düşmüştü.. şimdi 66 günlüğüz ve 5000 gr. olmuş. bana çok da yetersiz gibi gelmedi. sonra kendi de çok da az değil ama böyle kusmaya devam ederse 3.ayında olması gereken kiloya erişemezsiniz dedi(
motillium diye bir süspansiyon verdi..daha hızlı sindirim yapmasını sağlıyormuş midenin.. kullanıcaz bakalım inşallah azaltır bu kusmaları... yatağının altına yastık koyup eğim yapın dedi ki ben zaten yapmıştım.. emdikten sonra hemen yatırmamayı da yapıyodum zaten.. şimdi tek umudum bu ilaç...
Geçmiş olsun, en kısa zamanda düzelir inşallah
doktora kusma problemimizi söyledim. kaç kere olduğunu sordu. en az 10 kere deyince oo çokmuş reflü var demek ki dedi( kilo alımını da yetersiz buldu çook canım sıkıldı..
3500 gr. doğmuştu ama sarılıktan sonra 10 günlükken 3000 e düşmüştü.. şimdi 66 günlüğüz ve 5000 gr. olmuş. bana çok da yetersiz gibi gelmedi. sonra kendi de çok da az değil ama böyle kusmaya devam ederse 3.ayında olması gereken kiloya erişemezsiniz dedi(
motillium diye bir süspansiyon verdi..daha hızlı sindirim yapmasını sağlıyormuş midenin.. kullanıcaz bakalım inşallah azaltır bu kusmaları... yatağının altına yastık koyup eğim yapın dedi ki ben zaten yapmıştım.. emdikten sonra hemen yatırmamayı da yapıyodum zaten.. şimdi tek umudum bu ilaç...
geçmş olsun cnm bende yastk koyuyorum artık....kilosuda iyi inş. kusması azalırsa kilo alımı artar :)
bende başta kundaklamıodum sarmam diodum elleri hawada uyuyodu bebeğimm..kendini korumaya alıo gibi tabi en ufak bişeyde uyanıodu şimdi yatmadan hafifçe sarıyorum kollarını gece rahat uyuyo oda alıştı bende :) Allah korusun ellerini açınca battaniyeleri yüzüne falan kapatıo tehlikeli sarmak daha iyi :) tawsiye ederim
Evet 4gun sonunda ancak dusa girebildim ben de ayni sekildeyimnasil öldü kimbilir yavrum benim aglamaktan cani cikmistir (
Canim cok cok gecmis olsun. Doktorun dediği gibi kilosu kötü değil . Kusmaya çözüm bulunca kilosu daha da artar zaten . Sıkma canını sütun etkilenmesin yakışıklı Arda'yi op benim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?