2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardimcin olsun canim bzimkkide hep miz miz ama bugun 5kati yapti ya

Bende var canim onceleri koyuyordun secemedigi icin oynamiyodu ama bugun koydum oyuncaklarina vurup oynadi yaklasik bi yarim saat gibi oyalandi heralde aguladi felan hosuna gitti galiba

Canım süt parası icin dilekçe nereye veriyoruz?
Birde dogum parası hemen yatıyor mu yada ne kadar sonra yatıyormuş ?

daha geçmişin tamamıni okuyamadım sorunun cevabını bende merak ediyorum üstelik benim raporum 29 ekimde bitiyor tam tatil günü ne yapacağımı bilmiyorum 30 ekimde mi gidip alsam
Canım ben önceki bebegimde ücretsiz izin almaya gittiğimde 15 inde başlatalım dediler, 15 ine kadar rapor aldım , işbaşı yapmadım , 15inden sonrada ücretsiz iznim başladı
Mercimek gaz yapar canım ya

Ben büyük oğlumu da bu bebeğimi de 2 haftalıkken sünnet yaptırdım , cok rahat ettik, hic sorun olmadı cok sukur
En önemlisi de ilerde korku yasamayacak olmaları

Rapor paralari yaklasik 1,5 ay sonra yatiyor. Biz hizlandirmak icin sgknin analik servisine dogum raporu ile gittik hemde sut parasi icin basvurduk 15 gun sonra aldim ziraatten.izmirdeysen tarif fln verebilirim.

istanbuladayım canım yaa. iz raporu iş yerinin muhasebecisine verdik. olmadı bide sgk ya mı gitsem banada 15 gün içinde yatar dediler ama bakalım artık. teşekkür ederim bu arada

Bana insan Kaynaklari izin bitince arayıp sonra ziraatten alacaksın dediler , telf filan verdiler ama 1,5 ay sonra yatar diye duymadım , eğer öyle olursa sıkışırız bizde

sen ist damısın canım. hangi telefon numarası bu. benimde arayabileceğim bir numaramı?

Derya bu aksam da kundaklayarak deneyeceğim. Uyuduktan sonra kundağı acıyor musun ? Açıyorsan ne kadar sonra?

bende başta kundaklamıodum sarmam diodum elleri hawada uyuyodu bebeğimm..kendini korumaya alıo gibi tabi en ufak bişeyde uyanıodu şimdi yatmadan hafifçe sarıyorum kollarını gece rahat uyuyo oda alıştı bende :) Allah korusun ellerini açınca battaniyeleri yüzüne falan kapatıo tehlikeli sarmak daha iyi :) tawsiye ederim

Dicek soz yok pes gercekten nasil bi varlik bunu yapabilir icim parcalandi canim Benim 😢Ben kuzucum aglayinca canim gidiyor kac gundur dus almiyorum Dogru duzgun is yapmiyorum hic bisey melegimin bi tek gulumsemesinden onemli degil

Evet 4gun sonunda ancak dusa girebildim ben de ayni sekildeyim nasil öldü kimbilir yavrum benim aglamaktan cani cikmistir(

bugün 2.rutin kontrolümüz vardı..
doktora kusma problemimizi söyledim. kaç kere olduğunu sordu. en az 10 kere deyince oo çokmuş reflü var demek ki dedi ( kilo alımını da yetersiz buldu çook canım sıkıldı..
3500 gr. doğmuştu ama sarılıktan sonra 10 günlükken 3000 e düşmüştü.. şimdi 66 günlüğüz ve 5000 gr. olmuş. bana çok da yetersiz gibi gelmedi. sonra kendi de çok da az değil ama böyle kusmaya devam ederse 3.ayında olması gereken kiloya erişemezsiniz dedi (
motillium diye bir süspansiyon verdi..daha hızlı sindirim yapmasını sağlıyormuş midenin.. kullanıcaz bakalım inşallah azaltır bu kusmaları... yatağının altına yastık koyup eğim yapın dedi ki ben zaten yapmıştım.. emdikten sonra hemen yatırmamayı da yapıyodum zaten.. şimdi tek umudum bu ilaç...

Geçmiş olsun, en kısa zamanda düzelir inşallah

Burda bazı arkadaşların ne kadar düzenli olduğunu görünce kendimden utandım:) oğlumun uykusu zaten düzensiz, ama ben kaç saat yatıyor, sütüm az mı, çok mu, ne yedim de gaz yaptı hiç bilmiyorum. kendimi dinleyince paranoyak oluyorum belki de bu yüzden bu hallerim.

Bir de sorum olacaktı, bazı arkadaşlar bebeklerinin 5 saatten fazla deliksiz uyuduğunu yazmış, bu sürelerde emzirme nasıl oluyor, bebeğin kan şekeri düşmüyo mu?

geçmş olsun cnm bende yastk koyuyorum artık....kilosuda iyi inş. kusması azalırsa kilo alımı artar :)

Canim cok cok gecmis olsun. Doktorun dediği gibi kilosu kötü değil . Kusmaya çözüm bulunca kilosu daha da artar zaten . Sıkma canını sütun etkilenmesin yakışıklı Arda'yi op benim icin

Son düzenleme:
Merhaba kızlar yazdıklarınızı okuyorum ama derdimden yazmaya fırsatım olmuyor bir arkadaş oyun halısı sormuş ben kullanıyorum 45 dakika oyalandığı oluyor benim bebek de 4- 5 saat deliksiz uyuyor uyandırmıyorum artık büyüdü üçüncü ayında bebekler bu kadar süre kesintisiz uyuyBilr kan şekeri düşmez
Gelelim derdime hemoroid var zannediyordum bugün cesaretimi toplayıp özelde genel cerraha gittim anal fissürmüş bendeki yani doğumda zorlanmadan makatta çatlak oluşmuş ve ameliyat dedi çatlak derinmiş ben de ilaçla tedavide ısrar ettim perşembe devlet hastanesine gideceğim bakalım artık annemden emdiğim süt burnumdan geldi meğer popo ne önemli bir organmış ve tuvalette dakikalarca keyif yapmak ne güzel bir şeymiş var mı aranızda bu dertten muzdarip olan gerçi allah düşmanımın başına vermesin...

Valla benim minik kuzumunda aynı sekilde kollarını sarıyorum rahat rahat uyuyoruz. Obur türlü hem uykusu bölünüyor hem yorganı çekiştirmeye basladi. Gündüz bile bir bakıyorum kaşla göz arasında kafasına çekiyor örtüyü.

Evet 4gun sonunda ancak dusa girebildim ben de ayni sekildeyim nasil öldü kimbilir yavrum benim aglamaktan cani cikmistir(

Ben de haberi okuduğumdan beri yavrucagin nasil öldüğünü düşünüyorum. Keske sokağa bıraksaydı. Öyle üzüldüm ki. Bir de bizim gibi agustos annesi belkide buraya bile girmiştir. Aksam kesin rüyama girer

Canim cok cok gecmis olsun. Doktorun dediği gibi kilosu kötü değil . Kusmaya çözüm bulunca kilosu daha da artar zaten . Sıkma canını sütun etkilenmesin yakışıklı Arda'yi op benim icin

artsın inşallah parmeckm yaa artık kusmuk görmek istemiyorummm :/ öperim canım sen de İnci kuzumu öp kokla yerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…