2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

off o haberi unutalım artk mafoldum ben gece rüyamıza gircek walla....çok etkilendim...

şuan bebişimm dizimde yatıo :) bende size yazıyorumm bişeye kafam takıldı oyun halısı alanlar kaç aylık oldu bebişlerinizz nasıl oynuolar anlamadm

canım çok dikkat et..örtüyü kafasına çekmesine mahal verecek şekilde örtmemelisin bebeğini.. ben kesinlikle kollarını dışarıda bırakıyorum tam koltuk altından sırtına doğru sıkıştırıyorum neyle örtmüşsem.. yorganla örtmeyi de önermiyor uzmanlar bilgin olsun canım..

Bir aylıkken almıştım bebeğim şu anda iki aylık içine koyuyorum müziğini açıyorum zaten halının bir diğer adı jimnastik halısı ayak ucunda hış hış sesler çıkaran bir yer var ayaklarını oraya vurmaya çalışıyor elleriyle ses çıkaran oyuncaklar var onlara vuruyor ses çıbtıkça mutlu oluyor konuşmaya falan çalışıyor gülümsüyor oğlum sevdi oyun halısını ama her çocuk da aynı etkiyi yapmıyor sonra sebep olmayayaım bir sürü para sonuçta bebeğim içinde oldukça hareketli bazen yorulup uyuyakalıyor ama emeklemeye başlayınca halıda durmaz o yüzden erken almakta fayda var bir de havalar soğudu keşke bunların anakucağı şeklinde olanlarından alsaydım dedim yere koyamıyorum koltuğun üstünebırakıyorumyarın öbürgün dönmeye başlayınca koyamayacağım

CAnım yorgan yazmıştım ama yorgan kullanmıyoruz ince bahtaniyeye gibi örtlerimiz var.
Bende farkettigimden beri kollarının altına alıyorum örtüyü. Aksamda bağlı olmasına karsı yine aynı hizada bırakıyorum. Gerci ev sicak ama Omzu falan üşümez insallah.
Valla Allah a emanet kuzucuklarimiz.
Neyse azcik guzel seylerden bahsedelim benim kocam bu gece isten geç gelicek.
Oğlumuzda pek bı mizmizlanip durdu valla babasını görmeden uyumak istemedi galiba.

bende vardı canım ama derin değildi çatlak doktor merhem ve ilaç verdi ilaç minoset merhemin adını hatırlamıyorum ama kabız olduğumda hala acı var ve doktor geçmezse ameliyat demişti

bizimki bütün gün evdeydi bugün.. hasta midesini üşütmüş.. sabahtan beri 2 bebekle uğraşıyorum anlayacağınız :) küçüğü değil de büyüğü mızmızlanıp durdu hepp ki ben hiçç gelemem hasta şımarıklıklarına.. ya sabır çektim şu saate kadar vaallahii :)

Canım hangi şehirdesin bilmiyorum ama ben İstanbul fındıklıdaki SGK ya gittim. Emzirme parası için Orada matbu bir dilekçe var onu doldurdum verdim. Doğum parası kısmını henüz halledemedim. Önce devlet hastanesinden raporu kapatmam gerekiyormuş. Ilk önce onu kapadım. Yarın insan kaynakları ile konuşacağım. Sistemden raporun kapandığı görülüyorsa SGK ya gitmeme gerek yokmuş. Görülmüyorsa tekrar SGK ya gideceğim. Kısacası o kısım şuan muamma.

bende bu hafta sonu genel cerraha gideceğim acı oluyor doğumda hemoroid çıkmıştı toparlandı ama arada bir acı var bakalım ne diyecek doktror...

Yok canım Ankara'Dayim , etimesgut Ssk benimki

Bende de var, bende gitsem kesin ameliyat derler coktandir var çünkü , her doğumdan sonra azıyor ,
bepanten krem ve sıcak oturma banyosu cok iyi geldi , bepantenin boyle etki edeceğini bilseydim bastan kullanırdım :))

bende agustos annesı olarak bı sorum olacaktı 56 gunluk bı oglum var ve adet gormedım daha ne zamn olurum oda bellı deyılde dıyecegım okı ben spiral taktırmak ıstıyorum bunuda taktırmak ıcın adet gormek gerekıyormus sanırsam. adet gorene kdar nasıl bı korunurum yada adet gormedende takıyorlarmı..sımdıden tesekkurler..

Yaa bu isler beni cok sıkıyor icim daraldi ya rast gitmezse diye...
Şaka maka iznimin bitmesine 1 hafta kalmis

29 ekime kd dogum iznim var. Simdi ben 28ekimde mi raporu kapattiricam? ya da 29 ekimde mi (tatildir?) 30 ekimde mi?
Sonrasinda 10 gun rapor alip kontrol yazdirtip sonrasinda 10 gun daha rapor almaya calisicam ama hangi rahatsizliktan almaliyim ve hangi gun? 28 ekimde mi 29 ekimde mi(tatildir?) 30 ekimde mi?

hadi aldım diyelim 10+10 sonrası 1 gün çalışmak gerek, yerime de ücretli öğretmen var nasıl olacak? 5+5+5+5 diye alsam daha iyi ama her pt aynı stresi yaşicam bu sefer

Of bunaldim.
Niye bitti izin yaaaa ((((

Son düzenleme:

canım benim paşa gece uykusunu 13-14 saat uyuyor ama tabiki deliksiz değil, uyku arası tek göz kapalı emiyor...emmeden en uzun gece yarısı uyuyor o da 4 saat..zaten sanırım 4 saatin üstü senin dediğin gibi problem olur

Kızlar moralim cok bozuk.. İcimde yangin var. Az once esim arayip isten ciktigini soyledi. Bende ev hanimiyim. Nolur bizim icin dua edin esim kisa zamanda hayirli bi is bulsun. Cok borcumuz var birikimimiz yok. ( offf ooofff
Canim moralini bozma insallah esin dha iyi is bulur ve bol kazancli ve hayirlisindan . Allahim yavrunun rizkini verir hic uzulme sen
Insallah duzelmistir. Bizimde gec yapildi . Bugun asilari vardi. Rotavirus asisida yapildi. Bir sorun olmaz dediler.
Hos geldin canim. Iyi gelmistir tatil. Denize girebildiniz mi buralarda kis basladi
Gecmis olsun canim en kisa zamanda kusmasi duzelir ve saglikli sekilde kilosunu alir insallah.

canım biz aldık eğer bebeğin gazı falan yoksa iyi vakit geçiriyor bide biraz anlaması lazım
ben biraz erken aldım zamanla oyuncaklara daha iyi tepki verir diye düşünüyorum :))
sonuçta algılarını desteklemek için herşeyi yapmaya değer

Benimde iznim 10kasimda bitiyor. Tatile geliyor. Rapor isini napacaz ve oyle bir gun calismak mi gerekli..olmadi ucretsiz izin alacam. Ben kimseye birakamam cok kucuk kime guvenecem((
Bencede niye bitti bu izin(((

bende vardı canım ama derin değildi çatlak doktor merhem ve ilaç verdi ilaç minoset merhemin adını hatırlamıyorum ama kabız olduğumda hala acı var ve doktor geçmezse ameliyat demişti

bende bu hafta sonu genel cerraha gideceğim acı oluyor doğumda hemoroid çıkmıştı toparlandı ama arada bir acı var bakalım ne diyecek doktror...

Hepimize geçmş olsun çok zor gerçkten bepanteni ben de deneyeceğim yıllar önce annemde olmuştu o zaman anneme genel cerrrah bir ilaç söylemişti bu ilacı sadece istanbul üsküdar da bir eczane hazırlıyormuş iilacı kullanınca anne hemen iyileşmişti şimdi ben de istanbuldayım bir de o ilacı deneyeceğim sonucu sizlerle paylaşırım

Canım ben o ameliyatı oldum ameliyat yeri ile ilgili hiç bir sıkıntı yaşamadım aynı gün çok rahat tuvaletimi yapabildim ancak anestezi mahvetti beni spinal olmuştum iğnemi kaydırmışlar on gün hastanede yattım

Biz bijac saat deliksiz uyusa kan sekeri duser diye kaldirip emzirirken bu ne yapmis Allahin belasi.. Dusundukce insanin akli almiyor evet belki buraya bile bakmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…