- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #56.261
Valla benim minik kuzumunda aynı sekilde kollarını sarıyorum rahat rahat uyuyoruz. Obur türlü hem uykusu bölünüyor hem yorganı çekiştirmeye basladi. Gündüz bile bir bakıyorum kaşla göz arasında kafasına çekiyor örtüyü.
Ben de haberi okuduğumdan beri yavrucagin nasil öldüğünü düşünüyorum. Keske sokağa bıraksaydı. Öyle üzüldüm ki. Bir de bizim gibi agustos annesi belkide buraya bile girmiştir. Aksam kesin rüyama girer
Valla benim minik kuzumunda aynı sekilde kollarını sarıyorum rahat rahat uyuyoruz. Obur türlü hem uykusu bölünüyor hem yorganı çekiştirmeye basladi. Gündüz bile bir bakıyorum kaşla göz arasında kafasına çekiyor örtüyü.
off o haberi unutalım artk mafoldum ben gece rüyamıza gircek walla....çok etkilendim...
şuan bebişimm dizimde yatıo :) bende size yazıyorumm bişeye kafam takıldı oyun halısı alanlar kaç aylık oldu bebişlerinizz nasıl oynuolar anlamadm
canım çok dikkat et..örtüyü kafasına çekmesine mahal verecek şekilde örtmemelisin bebeğini.. ben kesinlikle kollarını dışarıda bırakıyorum tam koltuk altından sırtına doğru sıkıştırıyorum neyle örtmüşsem.. yorganla örtmeyi de önermiyor uzmanlar bilgin olsun canım..
Merhaba kızlar yazdıklarınızı okuyorum ama derdimden yazmaya fırsatım olmuyor bir arkadaş oyun halısı sormuş ben kullanıyorum 45 dakika oyalandığı oluyor benim bebek de 4- 5 saat deliksiz uyuyor uyandırmıyorum artık büyüdü üçüncü ayında bebekler bu kadar süre kesintisiz uyuyBilr kan şekeri düşmez
Gelelim derdime hemoroid var zannediyordum bugün cesaretimi toplayıp özelde genel cerraha gittim anal fissürmüş bendeki yani doğumda zorlanmadan makatta çatlak oluşmuş ve ameliyat dedi çatlak derinmiş ben de ilaçla tedavide ısrar ettim perşembe devlet hastanesine gideceğim bakalım artık annemden emdiğim süt burnumdan geldi meğer popo ne önemli bir organmış ve tuvalette dakikalarca keyif yapmak ne güzel bir şeymiş var mı aranızda bu dertten muzdarip olan gerçi allah düşmanımın başına vermesin...
CAnım yorgan yazmıştım ama yorgan kullanmıyoruz ince bahtaniyeye gibi örtlerimiz var.
Bende farkettigimden beri kollarının altına alıyorum örtüyü. Aksamda bağlı olmasına karsı yine aynı hizada bırakıyorum. Gerci ev sicak ama Omzu falan üşümez insallah.
Valla Allah a emanet kuzucuklarimiz.
Neyse azcik guzel seylerden bahsedelim benim kocam bu gece isten geç gelicek.
Oğlumuzda pek bı mizmizlanip durdu valla babasını görmeden uyumak istemedi galiba.
Canım süt parası icin dilekçe nereye veriyoruz?
Birde dogum parası hemen yatıyor mu yada ne kadar sonra yatıyormuş ?
Canım ben önceki bebegimde ücretsiz izin almaya gittiğimde 15 inde başlatalım dediler, 15 ine kadar rapor aldım , işbaşı yapmadım , 15inden sonrada ücretsiz iznim başladı
Mercimek gaz yapar canım ya
Ben büyük oğlumu da bu bebeğimi de 2 haftalıkken sünnet yaptırdım , cok rahat ettik, hic sorun olmadı cok sukur
En önemlisi de ilerde korku yasamayacak olmaları
Merhaba kızlar yazdıklarınızı okuyorum ama derdimden yazmaya fırsatım olmuyor bir arkadaş oyun halısı sormuş ben kullanıyorum 45 dakika oyalandığı oluyor benim bebek de 4- 5 saat deliksiz uyuyor uyandırmıyorum artık büyüdü üçüncü ayında bebekler bu kadar süre kesintisiz uyuyBilr kan şekeri düşmez
Gelelim derdime hemoroid var zannediyordum bugün cesaretimi toplayıp özelde genel cerraha gittim anal fissürmüş bendeki yani doğumda zorlanmadan makatta çatlak oluşmuş ve ameliyat dedi çatlak derinmiş ben de ilaçla tedavide ısrar ettim perşembe devlet hastanesine gideceğim bakalım artık annemden emdiğim süt burnumdan geldi meğer popo ne önemli bir organmış ve tuvalette dakikalarca keyif yapmak ne güzel bir şeymiş var mı aranızda bu dertten muzdarip olan gerçi allah düşmanımın başına vermesin...
Yok canım Ankara'Dayim , etimesgut Ssk benimkiistanbuladayım canım yaa. iz raporu iş yerinin muhasebecisine verdik. olmadı bide sgk ya mı gitsem banada 15 gün içinde yatar dediler ama bakalım artık. teşekkür ederim bu arada
sen ist damısın canım. hangi telefon numarası bu. benimde arayabileceğim bir numaramı?
Bende de var, bende gitsem kesin ameliyat derler coktandir var çünkü , her doğumdan sonra azıyor ,Merhaba kızlar yazdıklarınızı okuyorum ama derdimden yazmaya fırsatım olmuyor bir arkadaş oyun halısı sormuş ben kullanıyorum 45 dakika oyalandığı oluyor benim bebek de 4- 5 saat deliksiz uyuyor uyandırmıyorum artık büyüdü üçüncü ayında bebekler bu kadar süre kesintisiz uyuyBilr kan şekeri düşmez
NerdesiN sekerim kayboldun ?
Evet yaa nerde bu devlet nerde bu kedi :)
Al dedi git dedi ne yaparsan yap dedi :))) amma çok dedi kullanmışım :)))
raporunuz bitmeden bi gün önce alıcaksınız bana öyle dedi meb..
bu arada o haberi bende okudumm kahroldummm minicik bebeği nasıl ölüme terkedersin bu nası bi wicdansızlık yarabbimm(( deli olmalı o kadın cezasını werirler umarımm..
Bugün SGK ya gittim. Öncelikle çalışamaz raporu aldığım devlet hastanesinden raporumu kapatmam gerekiyormuş. Bu arada 95 tl sut parası varmis ilk defa duydum. Dilekçe veriyorsunuz 10 gun sonra ziraat bank. Dan paranizi alıyormuşsunuz,
Neyse sonra devlet hastanesine gittim. Raporu kapattırdım. 29 Kasım'da hamilelik iznim bitiyor 24 is günü de senelik iznim var böylece 2 Ocak da is bası yapıyorum.
Burda bazı arkadaşların ne kadar düzenli olduğunu görünce kendimden utandım:) oğlumun uykusu zaten düzensiz, ama ben kaç saat yatıyor, sütüm az mı, çok mu, ne yedim de gaz yaptı hiç bilmiyorum. kendimi dinleyince paranoyak oluyorum belki de bu yüzden bu hallerim.
Bir de sorum olacaktı, bazı arkadaşlar bebeklerinin 5 saatten fazla deliksiz uyuduğunu yazmış, bu sürelerde emzirme nasıl oluyor, bebeğin kan şekeri düşmüyo mu?
:)) seviyom sizi :))))
Bayram boyu giremeyince geçmiş birikmiş haliyle :))
Ödevlerimi okuyorum :))
Hahaha bunu hatírlıyorummmm
Canim moralini bozma insallah esin dha iyi is bulur ve bol kazancli ve hayirlisindan . Allahim yavrunun rizkini verir hic uzulme senKızlar moralim cok bozuk.. İcimde yangin var. Az once esim arayip isten ciktigini soyledi. Bende ev hanimiyim. Nolur bizim icin dua edin esim kisa zamanda hayirli bi is bulsun. Cok borcumuz var birikimimiz yok.( offf ooofff
Insallah duzelmistir. Bizimde gec yapildi . Bugun asilari vardi. Rotavirus asisida yapildi. Bir sorun olmaz dediler.herkese merhaba keyifler yerindedir inşallah
yarın kalça usg kontrolümüz var inşallah kuzucumun kalçası düzelmiştir..
perşembe günüde aşılarımız var 2 ay 8 günlük olacağız umarım geç kaldgı için problem yaşamayız..
Hos geldin canim. Iyi gelmistir tatil. Denize girebildiniz mi buralarda kis basladiMerhaba kızlar :)
Nasılsınız geçmiş bayramınız mübarek olsun..
Ben İstanbul da annemlerde idim geldim hazırlandık ve eşim ve kızım ile ölüdenize gittik çok şükür kazasız belasız döndük :) evde işim çok çamaşırlar yıkandı ütülenecek ve camlarım silinecek artık yavaş yavaş yapacağım :)
geçmişi okuyayım bakalım 300 sayfadan fazla geçmiş var
Gecmis olsun canim en kisa zamanda kusmasi duzelir ve saglikli sekilde kilosunu alir insallah.bugün 2.rutin kontrolümüz vardı..
doktora kusma problemimizi söyledim. kaç kere olduğunu sordu. en az 10 kere deyince oo çokmuş reflü var demek ki dedi( kilo alımını da yetersiz buldu çook canım sıkıldı..
3500 gr. doğmuştu ama sarılıktan sonra 10 günlükken 3000 e düşmüştü.. şimdi 66 günlüğüz ve 5000 gr. olmuş. bana çok da yetersiz gibi gelmedi. sonra kendi de çok da az değil ama böyle kusmaya devam ederse 3.ayında olması gereken kiloya erişemezsiniz dedi(
motillium diye bir süspansiyon verdi..daha hızlı sindirim yapmasını sağlıyormuş midenin.. kullanıcaz bakalım inşallah azaltır bu kusmaları... yatağının altına yastık koyup eğim yapın dedi ki ben zaten yapmıştım.. emdikten sonra hemen yatırmamayı da yapıyodum zaten.. şimdi tek umudum bu ilaç...
kızlar bebişlere oyun halısı aldınız mı memnun kaldınız mı ben düşünüyorum ama kararsızım çok huysuz bir bebek sizler uyku proğramı düzeni hazırlarken ben nasıl oyalayabilirim biraz diye düşünüyorum uyumuyor madem belki oyalanır :) alan ve memnun kalan var mı
Yaa bu isler beni cok sıkıyor icim daraldi ya rast gitmezse diye...
Şaka maka iznimin bitmesine 1 hafta kalmis
29 ekime kd dogum iznim var. Simdi ben 28ekimde mi raporu kapattiricam? ya da 29 ekimde mi (tatildir?) 30 ekimde mi?
Sonrasinda 10 gun rapor alip kontrol yazdirtip sonrasinda 10 gun daha rapor almaya calisicam ama hangi rahatsizliktan almaliyim ve hangi gun? 28 ekimde mi 29 ekimde mi(tatildir?) 30 ekimde mi?
hadi aldım diyelim 10+10 sonrası 1 gün çalışmak gerek, yerime de ücretli öğretmen var nasıl olacak? 5+5+5+5 diye alsam daha iyi ama her pt aynı stresi yaşicam bu sefer
Of bunaldim.
Niye bitti izin yaaaa((((
bende vardı canım ama derin değildi çatlak doktor merhem ve ilaç verdi ilaç minoset merhemin adını hatırlamıyorum ama kabız olduğumda hala acı varve doktor geçmezse ameliyat demişti
bende bu hafta sonu genel cerraha gideceğim acı oluyor doğumda hemoroid çıkmıştı toparlandı ama arada bir acı var bakalım ne diyecek doktror...
Yok canım Ankara'Dayim , etimesgut Ssk benimki
Bende de var, bende gitsem kesin ameliyat derler coktandir var çünkü , her doğumdan sonra azıyor ,
bepanten krem ve sıcak oturma banyosu cok iyi geldi , bepantenin boyle etki edeceğini bilseydim bastan kullanırdım :))
Hepimize geçmş olsun çok zor gerçkten bepanteni ben de deneyeceğim yıllar önce annemde olmuştu o zaman anneme genel cerrrah bir ilaç söylemişti bu ilacı sadece istanbul üsküdar da bir eczane hazırlıyormuş iilacı kullanınca anne hemen iyileşmişti şimdi ben de istanbuldayım bir de o ilacı deneyeceğim sonucu sizlerle paylaşırım
Ben de haberi okuduğumdan beri yavrucagin nasil öldüğünü düşünüyorum. Keske sokağa bıraksaydı. Öyle üzüldüm ki. Bir de bizim gibi agustos annesi belkide buraya bile girmiştir. Aksam kesin rüyama girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?