- 28 Temmuz 2011
- 959
- 114
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #56.281
Merhaba kızlar yazdıklarınızı okuyorum ama derdimden yazmaya fırsatım olmuyor bir arkadaş oyun halısı sormuş ben kullanıyorum 45 dakika oyalandığı oluyor benim bebek de 4- 5 saat deliksiz uyuyor uyandırmıyorum artık büyüdü üçüncü ayında bebekler bu kadar süre kesintisiz uyuyBilr kan şekeri düşmez
Gelelim derdime hemoroid var zannediyordum bugün cesaretimi toplayıp özelde genel cerraha gittim anal fissürmüş bendeki yani doğumda zorlanmadan makatta çatlak oluşmuş ve ameliyat dedi çatlak derinmiş ben de ilaçla tedavide ısrar ettim perşembe devlet hastanesine gideceğim bakalım artık annemden emdiğim süt burnumdan geldi meğer popo ne önemli bir organmış ve tuvalette dakikalarca keyif yapmak ne güzel bir şeymiş var mı aranızda bu dertten muzdarip olan gerçi allah düşmanımın başına vermesin...
Benimde iznim 10kasimda bitiyor. Tatile geliyor. Rapor isini napacaz ve oyle bir gun calismak mi gerekli..olmadi ucretsiz izin alacam. Ben kimseye birakamam cok kucuk kime guvenecem((
Bencede niye bitti bu izin(((
Benim kizda emmiyor. Midesi bulaniyor. Bende vermiyorum. Gazi olursa emiyor hirsini ondan cikariyor. Rahatlayinca atiyor.
Aynen canım dün aksam kociş dedide girip duş aldım .dun Aksam haberlerdede gosterdi off Dicek soz yok dusundukce sinir oluyorumEvet 4gun sonunda ancak dusa girebildim ben de ayni sekildeyimnasil öldü kimbilir yavrum benim aglamaktan cani cikmistir (
bugün 2.rutin kontrolümüz vardı..
doktora kusma problemimizi söyledim. kaç kere olduğunu sordu. en az 10 kere deyince oo çokmuş reflü var demek ki dedi( kilo alımını da yetersiz buldu çook canım sıkıldı..
3500 gr. doğmuştu ama sarılıktan sonra 10 günlükken 3000 e düşmüştü.. şimdi 66 günlüğüz ve 5000 gr. olmuş. bana çok da yetersiz gibi gelmedi. sonra kendi de çok da az değil ama böyle kusmaya devam ederse 3.ayında olması gereken kiloya erişemezsiniz dedi(
motillium diye bir süspansiyon verdi..daha hızlı sindirim yapmasını sağlıyormuş midenin.. kullanıcaz bakalım inşallah azaltır bu kusmaları... yatağının altına yastık koyup eğim yapın dedi ki ben zaten yapmıştım.. emdikten sonra hemen yatırmamayı da yapıyodum zaten.. şimdi tek umudum bu ilaç...
Benimde 8 Kasım son ,ctesi de çalıştığım icin 9 U ctesi işbaşı yapmam gerekmiş
Dün gittim ücretsiz izin dilekçesi verdim ,özel de çalıştığım icin bizimkiler biraz sıkıntı çıkarıyorlar yasal hakkımız oldugu halde, onay isleri 10 gün filan sürüyor
Dua edin de onaylansın kızlar hayırlısıyla , bebis en az 6 aylık olmadan ise başlamak istemiyorum çünkü yogun işim
başka emzik alıp denesek mi memeyi emzik yerine alıyor Memede uyuyor sürekli :)
canım benm ufaklkta emzik almıyor cup cup parmak ve el yalıyor :) aslında emzik vermeye çalıştım ama almadıBu arada gunaydin guzel anneler ve tatli bebisler.
Benim zilli bas parmagini yakalayip cup cup emiyor iki gundur. Emzigide bu yuzden verdim.iyi mi ettim kotumu bilmem. Sizin bebeklerde durum ne?
benim kızımda emziğe alışmıştı ama artık emziği istemiyor elini emmek istiyor şapur şupur :)
ana kucağına yatırıyorum oyuncagımız var asılı onunla konusuyor nazlanıyor arada bir vuruyor heycan yapıyo ozaman :)
bazen çiçekli yastığın önüne yatırıyorum çiçeklerle konusuyor eliyle tutmaya çalışıyor..
arada biz muahbbet ediyoruz onun çıkardığı sesleri taklit ediyorum iltifatlar yağdırıyorum.. nette okumuştum karşısında taklidini yapın iltifat edin diye :) şebek anlıyor sanırm başlıyor gülmeye..
hele sabahları gülerek uyanıyor ya bitiyorum o haline ozaman güzel çene yapıyoruz kızımla...
slmlar kızlarben arada girip okuyorum ama hala bebeğim bir düzene girmediği için yazamıyorum.bugünde aşı yaptırdım kuzuma 2. ay aşılarını oldu.onun üzerine karnını doyurup uyudu korktu galiba meleğim.tüm ağustos annelşeri ve bebekleri iidir inş.fundacım bebeğimin adaşı arda iyi olur inş en kısa zamanda.dünkü malum haberi ben izlemedim ama duyunca içim parçalandı allahın belası nasıl bir vicdansızmış diyecek söz bulamıyorum.
bazı arkadaşlar oyun halısı sormuş ben aldım.playgro nun fairweather farm halısını aldım sesli ışıklı ayrıca kenarları kapanabiliyor emeklemeye başlayınca ya da dönünce dışarı çıkmasın diye.şimdilik canı istedikçe arada bir bakıyor çok ta oynadığı söylenemez ama benim hoşuma gitti.eminim bu ay biraz daha büyüyünce daha fazla ilgisini çeker.şimdilik babasıyla ben oynuyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?