2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm normal dogumun hediyesi bnde de var onlardan..cok canim yaniyodu ilk 15gun sonra küçüldü ler.4 taneydi bn cesaret edip gdemiy kesin ameliyat der diye..sicak suya otur dediler dikislerim acir diye korktum bnm 2.ayim yeni doldu. Cocuklugumdan beri kabizlikla ugrasirdim simdide boyle oldu.bakalim sonumuz nasil olacak. Zordayim bende coook

Aybikeeeee dün okudugun kitaplarin adini yazarmsn zahmet olmazsa dmstm cvbni goremedim cnm telden griorum da

günaydın kızlar. ben taktım bu iş görmezilik parasına ama bugün sonunda kesin öğrendim. alo 170 sgk yı aradım yatmamış. hemen söylüyorlar yatıp yatmadığını rapor bitiş tarihinden minumum 15 maksumum 45 gün içinde yatıyor dediler.

Benimde iznim 10kasimda bitiyor. Tatile geliyor. Rapor isini napacaz ve oyle bir gun calismak mi gerekli..olmadi ucretsiz izin alacam. Ben kimseye birakamam cok kucuk kime guvenecem((
Bencede niye bitti bu izin(((

Benimde 8 Kasım son ,ctesi de çalıştığım icin 9 U ctesi işbaşı yapmam gerekmiş
Dün gittim ücretsiz izin dilekçesi verdim ,özel de çalıştığım icin bizimkiler biraz sıkıntı çıkarıyorlar yasal hakkımız oldugu halde, onay isleri 10 gün filan sürüyor
Dua edin de onaylansın kızlar hayırlısıyla , bebis en az 6 aylık olmadan ise başlamak istemiyorum çünkü yogun işim

Evet 4gun sonunda ancak dusa girebildim ben de ayni sekildeyim nasil öldü kimbilir yavrum benim aglamaktan cani cikmistir(
Aynen canım dün aksam kociş dedide girip duş aldım .dun Aksam haberlerdede gosterdi off Dicek soz yok dusundukce sinir oluyorum

Gecmis olsun findigim arda Kuzum kilosuda gayet Iyi ins ilac Iyi gelicek kuzucuga Iyi olucK annesi uzmez seni arda 😉

Musmutlu bir gün dilerim hepimize.çalışan annelerin stresi başlamış,benide çok geriyor nasıl akşama kadar Melis'imi görmeden dayanıcam düşüncesi.şimdiden ağlamaklı oluyorum.güvenilir ellerde olacak ama bunu bir anneye kim nasıl anlatabilir ki???ben daha ne zaman işe dönücem bilmiyorum,tarih hesaplamadım henüz ama bu süt parası denen parayı yazacaktım size unutmuşum ama hala geç değil.çalışmayan arkadaşlarımında eşlerine yatırıyorlar,bilginiz olsun.bende eşim söyleyince haberdar oldum.onun arkadaşlarının çoğunun eşi çalışmıyor,biz sgk'ya gidip bir kağıt doldurduk ziraat bankasına 95.00 TL yattı demişler,eşimde sgk'ya gidip sorunca doğru demişler ama eşinizde sgk'lıysa onun adına yatar para demişler.yani bu parayı doğum yapan her kadın çalışsın yada çalışmasın alıyor.ha ne var eşlerinin adına yatıyor para o kadar.yanlış anlamayın 95 lirada değilim ama bilginiz olsun.benim 1 ay oldu yatalı hala bankaya gidip sıra bekleyip çekebilmiş değilim.bi de ben bu para yattı mı,ssk hizmet günüm ve diğer SGK işlemlerimi şifresiz çok kolayca yapıp takip ediyorum.devletana.com'dan.yalnızca nüfus cüzdanınızdaki cilt No lazım.çalışmaya başlayınca para yatıp yatmadı mı oradan takip edicem.zırt pırt SGK aramak zorunda da kalmamış oluruz.bide kızlar bişey sorucam,kısmetse Cumartesi Mevlüt okutucaz ama hediye ne dağıtacağıma karar veremedim.55 günlük olmuş olucaz ama bu alçı olayı geciktirdi biraz biliyorsunuz.

Bu arada Benm kirmizilar dun Aksam itibariyle geldi😄kac aydan sonra tuhaf geliyo ve ilk defa sancisiz Oldu ins bundan sonra Boyle devam eder😉

Fındığım geçmiş olsun,bebelerimizin gazlarını çıkarırken zorlanmaları bile bizi üzmeye yetiyorken böyle bişey için epey üzülmüş olmalısın.çooook geçmiş olsun canım Arda'mıza.ilaç işe yarayacaktır merak etme.belkide gerek bile kalmaz ilaca.bu annelik sürekli bir evham hâli.

slmm kızlar.. nasılsınız bebişlerinnz iyidir inş.. biz derinle iyi ama ben çok kötü hissediyrm artık kendimii. dogumdan sonra 7 kilo vermiştimmm hepsinii geri aldımm( gider giderr diye düşündükçeee iyice yerleşti galibaaa. artıkkk moralimmm iyice çöktüüü. rejim yapsam süt olmayacakkk yapmasammm moral bozukluğundann sütüm kesilecekkk. ne yapsamm bilmyrmmm. yardım banaa..

Ben yeni atandim ve atandigim gibi dogum iznine ayrildim. Ucretsiz izin onaylanincaya kadar calisacakmiyiz. Izinde iken dilekceyi versem olur mu? Iznin bitmesini mi beklemeliyim. Kimseyi tanimiyorum burda calismam gerekirse kizi kime birakacam.((

slmlar kızlarben arada girip okuyorum ama hala bebeğim bir düzene girmediği için yazamıyorum.bugünde aşı yaptırdım kuzuma 2. ay aşılarını oldu.onun üzerine karnını doyurup uyudu korktu galiba meleğim.tüm ağustos annelşeri ve bebekleri iidir inş.fundacım bebeğimin adaşı arda iyi olur inş en kısa zamanda.dünkü malum haberi ben izlemedim ama duyunca içim parçalandı allahın belası nasıl bir vicdansızmış diyecek söz bulamıyorum.
bazı arkadaşlar oyun halısı sormuş ben aldım.playgro nun fairweather farm halısını aldım sesli ışıklı ayrıca kenarları kapanabiliyor emeklemeye başlayınca ya da dönünce dışarı çıkmasın diye.şimdilik canı istedikçe arada bir bakıyor çok ta oynadığı söylenemez ama benim hoşuma gitti.eminim bu ay biraz daha büyüyünce daha fazla ilgisini çeker.şimdilik babasıyla ben oynuyoz

başka emzik alıp denesek mi memeyi emzik yerine alıyor Memede uyuyor sürekli :)

Dun burda okudum. Calpoldan sonra mi vermislerdi bebek almisti. Bizimde dun asilarimiz vardi huysuzluk yapinca agrisi vardir diye ilk kez calpol verdim. Ustunede emzigi cidden aldi. Suanda oyle verdim aldi. Benim ki sadece gazi olunca emerdi. Suan emiyor:)) nuk marka hic birseyden memnun kalmadik biz. Biberonu aventle degistik. Emzigide oyle eczaneden aldim wee nin emzigi.nuk emzigi emmedi. Emzigi vermekle iyi mi yaptim kotu mu bilmiyorum..

Bu arada gunaydin guzel anneler ve tatli bebisler.
Benim zilli bas parmagini yakalayip cup cup emiyor iki gundur. Emzigide bu yuzden verdim.iyi mi ettim kotumu bilmem. Sizin bebeklerde durum ne?

emzik soranlara benimki awent şeffaf yenidoğan biberon setiyle birlikte aldım...annem emziğe alıştır bu memende uyuyo mafolursun böyle alışırsa diye diye alıştırttı tabi ben lohusayken alışmasınada gıcık olmştum ama baktım ki iyiki alışmışşş susturucu diyoruz emziğe :))

we şuan sadece uyuyacağı zmn weriyorum azıcık sallıyorum uyutuyorum uyuyacağını anlıo emziği alınca ...zaten almak istemeyince öyle bi itioki diliyle daha olmadı tüüü die fırlatıo :)

bebeğinizle nası zmn geçiriosunuzz yani oyun olarak eğlendirmek açısından....oyun halılarına dün baktm en az 100tl ciwarı....

ben omzuma alıyorum dizime yatıyorummm konuşuyoruz bolbol...çıngıraklar falan war tutmaya çalışıo şimdilik böyleyiz....bide bolbol ellerini şapır şupur yiyo yalıo :) netten baktm normalmiş

benim kızımda emziğe alışmıştı ama artık emziği istemiyor elini emmek istiyor şapur şupur :)
ana kucağına yatırıyorum oyuncagımız var asılı onunla konusuyor nazlanıyor arada bir vuruyor heycan yapıyo ozaman :)
bazen çiçekli yastığın önüne yatırıyorum çiçeklerle konusuyor eliyle tutmaya çalışıyor..
arada biz muahbbet ediyoruz onun çıkardığı sesleri taklit ediyorum iltifatlar yağdırıyorum.. nette okumuştum karşısında taklidini yapın iltifat edin diye :) şebek anlıyor sanırm başlıyor gülmeye..
hele sabahları gülerek uyanıyor ya bitiyorum o haline ozaman güzel çene yapıyoruz kızımla...

Bu arada gunaydin guzel anneler ve tatli bebisler.
Benim zilli bas parmagini yakalayip cup cup emiyor iki gundur. Emzigide bu yuzden verdim.iyi mi ettim kotumu bilmem. Sizin bebeklerde durum ne?
canım benm ufaklkta emzik almıyor cup cup parmak ve el yalıyor :) aslında emzik vermeye çalıştım ama almadı

evet yaaa sabahları çok mutlu uyanıyorlar bende bayılıyorum :)

kızlar selam geçmiş bayramlarınız mübarek olsun..nasılsınız? bebişler nasıl? bizde iyiyiz çok şükür..bayramda abimler geldi annemde yanımdaydı hersey cok güzeldi tek farkımız abimde 3 çocuk bi de bende minik bebek..daha önce hep yeğenlerimi severdim şimdi benimde bi bebeğim oldu ev çocuk sesiyle renklendi allahım hep böle mutlu etsin hepimizi...tek sıkntımız feyzam hep emerek uyumak istiyo ve gündüzleri çok ağlıyo devamlı emmek istio memede almıyo.bi derdi vardır dye korkuyorum artık.perşembe doktora gidicez bakalım ne dycek doktor.bi de 2 günde bir kakasını yapıyor sabahları öle işte..hepinizi seviyorum

kızlar dün aşı yaptırmıştık benm kızın ateşi sabahtan beri 37.1 ile 37.4 arası geziniyor dün yarım fitil vermiştim bugünde versem mi beklesem mi?

merhaba bizde bugün yaptırdık 2. ay aşılarını şuan iyi gibi ama bakalım ne olur ilerleyen saatlerde :) sizde durum ne oyun halısı bizde var bir iki defa koydum ama hiç sevmedi bakmadı bile o zaman küçğktğ yine denicem belki daha iyi anlar şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…