2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım hiç bir yara ya da çatlak yok mu göğsünde? ya da emzirirken canın yandı mı bugün hiç?

canım emzirdiğim ilk günlerde çok çektim göğüs ucundan o kadar şiddetli olmasada hafif bir sızı oluyor bugünlerde. dışarıda görünen bi yara yok diyebilirim. sanrıım küçük bi çatlak var. emzirirken sanki kızım emerken içimden bi damar çekiliyor gibi. peki sen ne yaptın canım bebeğe zararı olur mu o kanın? yavrum resmen kanlı süt mü emiyor

içini biraz daha ferahlatayım arkadaşım, burda senden beteri var
sen hergün süpüremiyorum diye üzülüyorsun ben haftada bir yapsam iyi...kvnin yaptığıyla duruyor ev, işte o da yalandan süpürüp siliyor sözde...neyseki bu hafta temizliğime gelen kız tekrar başlıyor

amannn boşver ev yürüsün gitsin, Furkiş annesine bir gülücük verir dünyalar durur

merhaba, bende topiği gizli takip eden daimi ziyaretçilerdenim, şimdi fark ettim de Ispartalısın galiba :)

evet canım yaaa :))) onu bende yapmıştım, kocam üç gün sazan diye dalga geçti...tabi adamlar ne anlasın kakanın hayatımızdaki önemini

Tek sazan ben değilmişim sevindim. Gündüz neyse de gece loş ışıkta uyku sersemi bir halde kontrol edince kötü oluyor Kaç kez alt almaya kalktım bu yüzden

Kuduruk kocisler ya noluyoo size bi sarsilin kendinize gelin baba Oldunuz aloooo
Günaydın kızlar, kahvemi aldım müzik eşiliğinde uyanmaya çalışıyorum. Herkes için güzel bir gün olsun :))

[video=youtube;akFZtK0GVU4]http://www.youtube.com/watch?v=akFZtK0GVU4#t=63[/video]
Gunsydin Kuzum Gune Iyi baslamissin masallah benimde kafani bi dunya bende bi kahve iciyim

Evet dun babamiz almost prima aktifi bitti ilk hauggiesle devam ediyoruz Aynen bildigin kaka Tamda ortadaAMA cok sirin bez duru minnieyle konusuyo baglarken

Evet kendilerine gelsinler di mi cucum baba olunca sapıttı bunlar

Kahve iyidir cucum afiyet olsun

Çok şirin bez ben de severek kullanıyorum sarı kalpler olmasa daha da şirin olacak aslında

Tek sazan ben değilmişim sevindim. Gündüz neyse de gece loş ışıkta uyku sersemi bir halde kontrol edince kötü oluyor Kaç kez alt almaya kalktım bu yüzden

kızlar huggies kaça geçtiniz.
ben şu an prima 2 kullanıyordum kaka sürekli beline çıkıyor.
6 kilo bebeğim. huggies 3 mü yoksa prima 3 mü alsam bilemedim.
boyutlar aynı değil prima biraz büyük oluyor.
2 sini de kullanıyorum.

Oyyy yerim seni tombiş
Annesi sen bol kalorili çikolata tatlı filan ye , bu tontişle anca bas edersin
Bu arada gecmis olsun nasıl oldun canım

Benimki de 6 kg , prima 3 kullanıyorum canım , 2 kucuk gibi sanki
Ben memnunum

Evet kendilerine gelsinler di mi cucum baba olunca sapıttı bunlar

Kahve iyidir cucum afiyet olsun

Çok şirin bez ben de severek kullanıyorum sarı kalpler olmasa daha da şirin olacak aslında
Aynen Kuzum ne bu ya hergun yenibi tartisma uzmesinler annisleri. Cidden o sari kalp ne Alaka o kadar pempisin icinde ne isi var
Canim 3 kullaniyorum Ben Hemde bayagi Oldu huggies 4-9 kilo arasi primada ayniydi Bence sense 3 e gec

hergün mutfak o.odası düküm saçım ooff..kadın bnde arada alıyorum ama yetmiyo.. diyorum ya iiki burası var yoksa çıldırırdım çoktan..eşime kırılsam burda alıyorum soluğu ev alıp başını gitse ben burdayım misafir paniklerinde, Furkanla ilgili herşeyde..iyiki tanışmışım sizlerle arkadaşlarımdan dostlarımdan uzaklaşıverdim bebek olunca ama burda çook kalabalık samimi bir grup olduk Furkan ın gülüşü olmasa katlanılmaz zaten cnm iiki doğurmuşuz beaa...
Buarada Aybikecim sana sorduğum kitapları netten sipariş verdim dün kargoya verilmiş temin edilmesi epey uzun oldu kitapyurdundan..heyecanla okumak istiyorum en son doğumdan önce kitap okumuş kalmışım ne kötü

Gecen ben de atladim ona:))) yalniz huggies deli gibi kaka kaciriyo sirtina, primaya döndüm rahat ettim.

Ya idrarla birleşince ilaç kokusu yaymasa ben de kullanıcam da kız hastane gibi kokuyor o yüzden sevemedim primayı. Ben Pampers kullanmıştım, kokmayan prima varsa deneyebilirim ?

Bu kadar iş yapma isteğim ve enerjim varken sular neden kesilir ki :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…