- 2 Ocak 2013
- 988
- 156
- 53
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #60.201
canım hiç bir yara ya da çatlak yok mu göğsünde? ya da emzirirken canın yandı mı bugün hiç?
yalovacım öyle güzel anlatmışsın ki...bebişlerimiz oldu olalı hayatımız değişti hızlandı, karıştı, yoruculaştı...Bi tek ben değilim bunu görüyorum burayı okudukça ve ferahlıyorum. Yoksa bnde kafayı yiyeceğimev öyle hızlı dağılıyor ki, oğlum olduğundan beri nerdeyse iki güne bi çamaşır mak. çalışıyor. ütüsü katlaması kaldırması..mutfak sabahları nasıl dağılıyo anlamıyorum bulaşık mak. olmasa ne yapardım düşünemiyoru. Makineyi boşalt yerleştir ayrı dert..yetişemiyorum toz alıp ev süpürmeye hergün. Buradaki iki hatta üç çocuklu arkadaşlarımı ayakta alkışlıyorum nasıl altından kalkıyorlar ben mi çok beceriksizim:84::84: diyorum. topic de çok geziyom galiba diye kızıyorum kendime (ama tek eğlencem burası). İşe başlamayı hayal edemiyorum sanki ev göçer ya da ben...doğum iznim ay sonuna bitecek biraz heyet alabilirsem birazda ücretsiz alacağım inş. Bana da her gelen misafir çökmüşsün çok yorgun yüzün diyor, erkenden uyku bastırıyo..oysa ne 3 .çeşit yemek yapabiliyorum ne başka bişey..tek yemek yoğurt salata hep..göz kalemi sürmeden haftada bir kuaföre gitmeden yaşayamazdım önceleri..şimdi eşşeği saldım çayıra mevlam kayıra.. pijama eşofman..
oğluşum tek büyük mutluluk en büyük huzur
Panpa nbr ?
Eki Görüntüle 858125
doğa harikası.. arastacım bizim burda da var bi Ayazma ama sanırım sadece taklit :) dağ yamacında ağacın(özellikle kestane) bol olduğu, sincapları ilk kez gördüğüm, piknik alanı olarak kullanılan bir yer.
evet canım yaaa :))) onu bende yapmıştım, kocam üç gün sazan diye dalga geçti...tabi adamlar ne anlasın kakanın hayatımızdaki önemini
Kuduruk kocisler ya noluyoo size bi sarsilin kendinize gelin baba Oldunuz alooooNaber kzlarr.2gundr yazamadim pek..bya aksiyonlu gunlerdi..kocamla tartismkla gcti iki gun..snir sistemime edildi koseye atildi diyeyimmm...okuyodm ama yqzamadim.meltem ve hera bebislet cok tatli..ablalari bi icim su...masallah...herkese guzel bi gun olsn insss..
Gunsydin Kuzum Gune Iyi baslamissin masallah benimde kafani bi dunya bende bi kahve iciyimGünaydın kızlar, kahvemi aldım müzik eşiliğinde uyanmaya çalışıyorum. Herkes için güzel bir gün olsun :))
[video=youtube;akFZtK0GVU4]http://www.youtube.com/watch?v=akFZtK0GVU4#t=63[/video]
Şu Hauggiesin popo kısmının yan tarafındaki sarı kalpleri görüp benim gibi kaka taşması zanneden var mıYoksa bende kakafobia mı oluştu. Psikoloji literatürüne yeni bir hastalık olarak geçsin lütfen. Ayrıca Huggies dizaynırları sözüm size tam da kaka taşma noktasına o sarı kalpleri yapmak hangi akıllının fikriydi
Kuduruk kocisler ya noluyoo size bi sarsilin kendinize gelin baba Oldunuz aloooo
Gunsydin Kuzum Gune Iyi baslamissin masallah benimde kafani bi dunya bende bi kahve iciyim
Evet dun babamiz almost prima aktifi bitti ilk hauggiesle devam ediyoruz Aynen bildigin kaka Tamda ortadaAMA cok sirin bez duru minnieyle konusuyo baglarken
Offf buyudukce duzelicekler sozdeacaba biyerimi agrio acaba huyumu degisio acaba nazarmi oldu die acabalarlar kafayi yiyecegim.. smdi ayaklarimda salliorum zor uyudu babasi bi posta kucaginda gezdirdi yok yokkk susmadi.. suanda hep sicrio acaba korktumu (
Tek sazan ben değilmişim sevindim. Gündüz neyse de gece loş ışıkta uyku sersemi bir halde kontrol edince kötü oluyor Kaç kez alt almaya kalktım bu yüzden
Panpa nbr ?
Eki Görüntüle 858125
Oyyy yerim seni tombişPanpa nbr ?
Eki Görüntüle 858125
kızlar huggies kaça geçtiniz.
ben şu an prima 2 kullanıyordum kaka sürekli beline çıkıyor.
6 kilo bebeğim. huggies 3 mü yoksa prima 3 mü alsam bilemedim.
boyutlar aynı değil prima biraz büyük oluyor.
2 sini de kullanıyorum.
Tek sazan ben değilmişim sevindim. Gündüz neyse de gece loş ışıkta uyku sersemi bir halde kontrol edince kötü oluyor Kaç kez alt almaya kalktım bu yüzden
Aynen Kuzum ne bu ya hergun yenibi tartisma uzmesinler annisleri. Cidden o sari kalp ne Alaka o kadar pempisin icinde ne isi varEvet kendilerine gelsinler di mi cucum baba olunca sapıttı bunlar
Kahve iyidir cucum afiyet olsun
Çok şirin bez ben de severek kullanıyorum sarı kalpler olmasa daha da şirin olacak aslında
Canim 3 kullaniyorum Ben Hemde bayagi Oldu huggies 4-9 kilo arasi primada ayniydi Bence sense 3 e geckızlar huggies kaça geçtiniz.
ben şu an prima 2 kullanıyordum kaka sürekli beline.
2 sini de kullanıyorum.
kızlar huggies kaça geçtiniz.
ben şu an prima 2 kullanıyordum kaka sürekli beline çıkıyor.
2 sini de kullanıyorum.
içini biraz daha ferahlatayım arkadaşım, burda senden beteri var
sen hergün süpüremiyorum diye üzülüyorsun ben haftada bir yapsam iyi...kvnin yaptığıyla duruyor ev, işte o da yalandan süpürüp siliyor sözde...neyseki bu hafta temizliğime gelen kız tekrar başlıyor
amannn boşver ev yürüsün gitsin, Furkiş annesine bir gülücük verir dünyalar durur
Gecen ben de atladim ona:))) yalniz huggies deli gibi kaka kaciriyo sirtina, primaya döndüm rahat ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?