2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar ben molfix kullanıyordum doğduğundan beridir ama hediye olarak 3 boyda primanın beyaz paketinden gelmişti onu da beraberinde kullandım molfix çok kalın geldi sanki bacaklarında izler bırakıyor ama prima ince ve lastikleri gayet iyi sıkmıyor şimdi primaya mı devam etsem hep değiştirip huggies mi alsam

prima aktif bebek çok güsel kokuyor yani kokulu yapmşlar tawsiye ederim ama 3 numara bize küçük gelmeye başladı 4 e geçicemmmm

beyaz primanında çiş yaptığında renk değişirmesi güseldi aktif bebekte o yok

Oyyy yerim seni tombiş
Annesi sen bol kalorili çikolata tatlı filan ye , bu tontişle anca bas edersin
Bu arada gecmis olsun nasıl oldun canım

Benimki de 6 kg , prima 3 kullanıyorum canım , 2 kucuk gibi sanki
Ben memnunum
daha iyiyim canım teşekkür ederim :)
Canım ben molfix 4 numara kullanıyorum sıkmıyor lastikler bez küçük geliyor olmasın

Canım ben molfix 4 numara kullanıyorum sıkmıyor lastikler bez küçük geliyor olmasın[/QUOTE]

3 numara kullanıyorum ama yapısı kalın lastikler sıkı sanki poposu kocaman oluyor molfix te prima ince çok güzel lastikleri haggies nasıl acaba merak ettim

Kocalardan sonra kk da sapıttı

Eklentiler

• $cucu.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleme:
merhaba, bende topiği gizli takip eden daimi ziyaretçilerdenim, şimdi fark ettim de Ispartalısın galiba :)

eşim de ben de Ispartalı deiliz ama 7 yıldır burda yaşıyoruz görev icabı:) ben de senin adını hep altta görüyodum 32 olunca dikkatimi çekmişti, tahmin etmiştim ıspartadan olduğunu. bu ilk mesajınsa devamını bekleriz o zaman sessiz kalma artık:) hoşgeldinn...

Canım ben doğduğundan beri aktif bebe kullanıyorum. Beyazlardan hazzetmedim nedense. Aktif bebeğin 3+ sı var birkaçgündür onukullanıyorum. - şeytan kulağına kurşun- belinden taşma yapmadı. 4 belki büyük olur 3+ iyi geldi.

günaydın kızlar geçmişi okuyamadım. felaket bir gece geçirdim gözlerim ağrıyor artık. dün akşam 10 dan itibaren kızımda felaket bir gaz sancısı ilaç rezene kimyon denemediğim kalmadı ağladı sürekli bacaklarını nasıl atıyor uğraşıyor gazı için çıldırdı kızım resmen sürekli kucağımda sırtını sıvazladım yüzüstü yatırdım rahatlasın diye biraz rahatlayınca bacaklarla hareket karnına masaj zorla uyutuyorum yarım saat sürmüyor tekrar ağlayarak uyanıyor bacakları havaya kaldırıp kaldırıp atıyor çok zor bir geceydi şimdi tekrar uykuya daldı ama ben felaket uykusuz ve yorgun hissediyorum kendimi işin kötü tarafı bu kadar uykusuzlukla gün içinde de uyuyamam kendimi biliyorum nasıl geçecek bu gaz sancısı ya gaz yapan hiçbirşey yemedim oysa süreklide karnına ince battaniyesini koyuyorum ki üşütüp gaz yapmasın diye. tam ağrılar sancılar geçti rahatız artık derken eski günlerden beter bir gece geçirdik(

Maşallah tam abi olmus bu :)

Bizim onceleri koku sorunumuz yoktu. Büyüdükçe kokuyor. Temizken kokusu güzel ama cis yapinca kotu kokuyor. Sizde o koku olmuyor mu. Kaka cok yaptigi icin sik sik degistirince sorun olmuyor.

walla kokuo ama kaka yapınca oda normal o dediğiniz ilaç kokusu gibi şeyi farketmedm ben ama gündüz sık değiştiriyorumm belkide ondandır...bu arada 3 artıyı bilmiodum teşekkürler...hemen bakıcamm çünkü 3 küçük gelio belki 4 te büyük gelir..

chenn cim o ayakta alkışladığın 2 çocuklu annelerden biri de ben oluyorum. ama inan sadece kızım olduğu zamanları hatırlıyorum da şimdi daha kolay her şey. sanırım alışkanlık meselesi. ilk çocuktan sonra bağımsızlıktan yeni çıkmış bireyler olarak bu kadar yük ağır geliyor ama sonra yoğun bir yaşam tarzı artık alışkanlık haline gelince çok da bir değişiklik getirmiyor 2. çocuk gibi oluyor. senin de bir gün 2. çocuk gelirse, henüz tek çocuğu olan taze anneler de aynı şeyleri senin için düşünecekler.
3 çeşit yemek olayına gelince..ben de yapıyorum ama nasıl? maalesef eşimin ve kızımın damak zevkleri ayrı olunca herkese göre bir şeyler yapmak gerekiyor. çok zor gibi görünüyor ama bu da alışkanlık:) mesela dün akşam ki çok çeşitli menümüz: kıymalı karnabahar yemeği+sade makarna(kızım için), karnabahar kızartması+ peynirli makarna( eşim için) , yoğurtlu makarna (gaz yapar diye karnabahar yiyemediğimden) benim için. yani gördüğün gibi hammadde sadece 2 tane= karnabahar ve makarna ama sözde 5 çeşit yemek

Bak sen ya olurmu arastam bu kadar istahla is yapmak istesin Sular kesik olsun cok ayip Sular idaresi

Hiç ama yaaa hevesimi kursağımda bıraktılar

Ahan da huggies bitince hemen aldırayım kocişe.

Ben de pamperstan memnun kaldım aktif bebe de surekli kaka taşıyordu . Pampersin yüzeyi daha buyuk delikli hala kakalari sıvı olduğu icin iyi emıyor tasma olmuyor . Huggies hic denemedim.

Günaydın tatlıcıklar umarım herkes iyidir
benım dün misafirlerim vardıya mutfağa girip bişeyler yaptıydım ama kimse bişey yemedi kadın hamile olduğu için akşamları yemıyomuş adamda elayı kucağından indirmediği için bişey yapamadi kv de de geldi oda yemedi bi dahada birileri geliyor diye hazırlık yaparsam ne olayım

En son kalkarken herkes salonda ayakta Ela adamın kucağında bütün gece indirmedi çok sevdi kuzumu ama ela durmadan tükürükleri üzerine akıttı önü ıslandı farkındayım ama bişey demedim gidince hemen değiştiririm üzerini diye neyse kv ile aramızda geçen diyalog
Kv:Elanı yakasını tutarak bunun önü ıpıslak baksana
Ben:tamam anne biliyorum değiştiricem birazdan
KV:yine yakayı çekiştirerek ama baksana nasıl ıslak aaa
Ben:laaa havleeee

Aa bizleri çağirsaydin bak bakalım en ufak bir şey artiyormuydu :)

Bir de o değil de o kızın yakası neden ıslak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…