- 13 Nisan 2013
- 470
- 146
- 123
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #60.221
Bu kadar iş yapma isteğim ve enerjim varkensular neden kesilir ki :26:
daha iyiyim canım teşekkür ederim :)Oyyy yerim seni tombiş
Annesi sen bol kalorili çikolata tatlı filan ye , bu tontişle anca bas edersin
Bu arada gecmis olsun nasıl oldun canım
Benimki de 6 kg , prima 3 kullanıyorum canım , 2 kucuk gibi sanki
Ben memnunum
Canım ben molfix 4 numara kullanıyorum sıkmıyor lastikler bez küçük geliyor olmasınarkadaşlar ben molfix kullanıyordum doğduğundan beridir ama hediye olarak 3 boyda primanın beyaz paketinden gelmişti onu da beraberinde kullandım molfix çok kalın geldi sanki bacaklarında izler bırakıyor ama prima ince ve lastikleri gayet iyi sıkmıyor şimdi primaya mı devam etsem hep değiştirip huggies mi alsam
merhaba, bende topiği gizli takip eden daimi ziyaretçilerdenim, şimdi fark ettim de Ispartalısın galiba :)
Canım ben doğduğundan beri aktif bebe kullanıyorum. Beyazlardan hazzetmedim nedense. Aktif bebeğin 3+ sı var birkaçgündür onukullanıyorum. - şeytan kulağına kurşun- belinden taşma yapmadı. 4 belki büyük olur 3+ iyi geldi.prima aktif bebek çok güsel kokuyor yani kokulu yapmşlar tawsiye ederim ama 3 numara bize küçük gelmeye başladı 4 e geçicemmmm
beyaz primanında çiş yaptığında renk değişirmesi güseldi aktif bebekte o yok
Maşallah tam abi olmus bu :)Panpa nbr ?
Eki Görüntüle 858125
prima aktif bebek çok güsel kokuyor yani kokulu yapmşlar tawsiye ederim ama 3 numara bize küçük gelmeye başladı 4 e geçicemmmm
Tek sazan ben değilmişim sevindim. Gündüz neyse de gece loş ışıkta uyku sersemi bir halde kontrol edince kötü oluyor Kaç kez alt almaya kalktım bu yüzden
yalovacım öyle güzel anlatmışsın ki...bebişlerimiz oldu olalı hayatımız değişti hızlandı, karıştı, yoruculaştı...Bi tek ben değilim bunu görüyorum burayı okudukça ve ferahlıyorum. Yoksa bnde kafayı yiyeceğimev öyle hızlı dağılıyor ki, oğlum olduğundan beri nerdeyse iki güne bi çamaşır mak. çalışıyor. ütüsü katlaması kaldırması..mutfak sabahları nasıl dağılıyo anlamıyorum bulaşık mak. olmasa ne yapardım düşünemiyoru. Makineyi boşalt yerleştir ayrı dert..yetişemiyorum toz alıp ev süpürmeye hergün. Buradaki iki hatta üç çocuklu arkadaşlarımı ayakta alkışlıyorum nasıl altından kalkıyorlar ben mi çok beceriksizim:84::84: diyorum. topic de çok geziyom galiba diye kızıyorum kendime (ama tek eğlencem burası). İşe başlamayı hayal edemiyorum sanki ev göçer ya da ben...doğum iznim ay sonuna bitecek biraz heyet alabilirsem birazda ücretsiz alacağım inş. Bana da her gelen misafir çökmüşsün çok yorgun yüzün diyor, erkenden uyku bastırıyo..oysa ne 3 .çeşit yemek yapabiliyorum ne başka bişey..tek yemek yoğurt salata hep..göz kalemi sürmeden haftada bir kuaföre gitmeden yaşayamazdım önceleri..şimdi eşşeği saldım çayıra mevlam kayıra.. pijama eşofman..
oğluşum tek büyük mutluluk en büyük huzur
Bak sen ya olurmu arastam bu kadar istahla is yapmak istesin Sular kesik olsun cok ayip Sular idaresi
prima aktif bebek çok güsel kokuyor yani kokulu yapmşlar tawsiye ederim ama 3 numara bize küçük gelmeye başladı 4 e geçicemmmm
Kocalardan sonra kk da sapıttıEki Görüntüle 858233
Cucum deminki caps çok küçük olmuş düzelttim. Nasıl becerdin kız 2 kere hihihi Beni çok mu beğeniyorsun
Günaydın tatlıcıklar umarım herkes iyidir
benım dün misafirlerim vardıya mutfağa girip bişeyler yaptıydım ama kimse bişey yemedi kadın hamile olduğu için akşamları yemıyomuş adamda elayı kucağından indirmediği için bişey yapamadi kv de de geldi oda yemedi bi dahada birileri geliyor diye hazırlık yaparsam ne olayım
En son kalkarken herkes salonda ayakta Ela adamın kucağında bütün gece indirmedi çok sevdi kuzumu ama ela durmadan tükürükleri üzerine akıttı önü ıslandı farkındayım ama bişey demedim gidince hemen değiştiririm üzerini diye neyse kv ile aramızda geçen diyalog
Kv:Elanı yakasını tutarak bunun önü ıpıslak baksana
Ben:tamam anne biliyorum değiştiricem birazdan
KV:yine yakayı çekiştirerek ama baksana nasıl ıslak aaa
Ben:laaa havleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?