- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #60.241
Canım arkadaşım aynı sorunu bizde yaşadık.o öksürük kustuğu için boğazı yanıyor ya,bir nevi reflü yani,biz çözümü sürekli ince bir yastık kullanmakla geçirdik.hele yeni emdiyse ya da mama yediyse hemen pelte gibi kusup,kusmuk boğazını yaktığı için öksürüyordu.belki durumlarımız aynı değilmiştir ama yazdıkların bizim yaşadıklarımızla aynı olduğu için fikir olsun diye yazdım.inşallah çözümü bizimki kadar basittirde Asu kuzum rahatsız olmaz daha fazla,tabi anneside.ana-kız öpüyoruz sizi.gerçi Melis'im şu an kucağımda ve götünde yeller esiyor ama uyanık olsa eminim onaylardı beni
Eki Görüntüle 857767
kızlar kusmukta kahverengi leke ne demek lütfen biri bana söylesin(( kızımın kusmuğunda kahverengi lekeler var ilk defa şoktayım üzgünüm
bu çocuklar anlaşıpta mı kusuyor acaba
Gecmis olsun canım , grip oldu belki , ondan huzursuz da olabilir
İnsallah hemencecik atlatir kuzu
Canım bence de gogsunde çatlak filan varsa ordan kan yutmuş olabilir , yada öksürüğü varmiydi belki boğazı tahris olmuştur
Gecmis olsun , Dr a gidersen haberdar et bizide
İçin rahat edecekse götür bence canım geçmiş olsun. O değil de nasıl yendik ama
Dokuzay bence doktorunu ara canım. Şüphe insanın içini kemirir ara ve rahatla. Geçmiş olsun.
ben bugün fenalardayım. içim bir sıkılıyor ki sanki patlayacak. dokunsalar ağlycam. nefes almakta bile zorlanıyorum.
canınızı sıkmayım diye sabahtan beri yazmadım bişey. ama dokuzay ın sıkıntısını görünce cevap vermeliyim dedim.
deliler gibi koşasım avazım çıktığı kadar bağırasım vaarrrrrrrrrrr
Eki Görüntüle 857996 çok mu tatlıyız ne:)))))))))))
Naber kzlarr.2gundr yazamadim pek..bya aksiyonlu gunlerdi..kocamla tartismkla gcti iki gun..snir sistemime edildi koseye atildi diyeyimmm...okuyodm ama yqzamadim.meltem ve hera bebislet cok tatli..ablalari bi icim su...masallah...herkese guzel bi gun olsn insss..
Panpa nbr ?
Eki Görüntüle 858125
canım o yorulmasın diye biraz koruyor musun acaba çünkü iş başa gelmeden pek anlamıyorlar bizim yaptığımız işin ne kadar zor olduğunu
epeyce onlara paslamak lazım görevleri sonuçta bebek yapılırken 2 kişi yapıldı bakılırken de 2 kişi bakılacak
bir kişi evde çalışıyor bir kişi dışarda çalışıyorsa biri diğerinden daha üstün ya da daha zor koşullarda demek değil
iki kişi de yoruluyor
herkesin tatile ihtiyacı var, senin de var. Sadece 1 gün ver bakalim cocugu ne yapacak acaba??? Günümü yediniz demiş çok ayıp etmiş ben olsam burnundan getirirdim sen gene sabretmissin
Aa bizleri çağirsaydin bak bakalım en ufak bir şey artiyormuydu :)
Bir de o değil de o kızın yakası neden ıslak :)
Cucum deminki caps çok küçük olmuş düzelttim. Nasıl becerdin kız 2 kere hihihi Beni çok mu beğeniyorsun
Hadi ya allah allah neden var acaba görmesinde bir problem yok dimi senın bebeğininde?bende haftaya cumartesi gidince sorucam olmadı göz doktoruna gidicem zaten aldığımız cevapları yıne burada paylaşalım canım bakalım neymiş
Günaydın tatlıcıklar umarım herkes iyidir
benım dün misafirlerim vardıya mutfağa girip bişeyler yaptıydım ama kimse bişey yemedi kadın hamile olduğu için akşamları yemıyomuş adamda elayı kucağından indirmediği için bişey yapamadi kv de de geldi oda yemedi bi dahada birileri geliyor diye hazırlık yaparsam ne olayım
En son kalkarken herkes salonda ayakta Ela adamın kucağında bütün gece indirmedi çok sevdi kuzumu ama ela durmadan tükürükleri üzerine akıttı önü ıslandı farkındayım ama bişey demedim gidince hemen değiştiririm üzerini diye neyse kv ile aramızda geçen diyalog
Kv:Elanı yakasını tutarak bunun önü ıpıslak baksana
Ben:tamam anne biliyorum değiştiricem birazdan
KV:yine yakayı çekiştirerek ama baksana nasıl ıslak aaa
Ben:laaa havleeee
Aa bizleri çağirsaydin bak bakalım en ufak bir şey artiyormuydu :)
Bir de o değil de o kızın yakası neden ıslak :)
getirdim burnundan dün aksam kozumuzu paylaştk özür diledi bundan sonra anlyışlı olacakmış kalktı mutfağı topladı odayı topladı kızıma baktı oynadı vs.inşallah böle devam ederrrr.
görmesinde bir problem yok dr.da hiçbirşey demedi.bir tek benm dikkatimi çekti evde herkese söylüyorum yok bir şey diyorlar.benmkinin tek gözünde var o dediğin şeyden.haftaya bende soracağım bakalım ne diyecek dr.buraya yazarım gene.birde kızım emerken bazen gözlerini şaşı yapıyor ve kocaman açıyor sürekli yapmıyor arada sizinde öyle oluyor mu?memeye baktığı için oyle mi oluyor bilmiyorum
ayy deli olurummm yemeyenlere valla su böregide vardı demi ohhhh kekte nasıl yerimmm gelelim hemen benim kv 3.5 ay oldu her aramada kızıma açç dio bütün kv kafayı sıyırmış yada biz sıyırmışız:))))
bence de o yaka ıslak
benim eşimde yok öle bişey diyor ama ben görüyorum sanırım fazla detaycıyız:)benimki şaşırdığında gözlerini öle kocaman açıyor bide bazen uykuya dlarken gözlerini şaşı yapıyor ama ben bı sorun olduğunu düşünmüyorum canım
helal olsun kız....
arkandayız....
Kızlar bütün gece nöbetteydim kızımın boğazından ses geliyor öksürüyor diye. Sabah burnu da akmaya başladı. Saat 4'e kadar uyumadı ara ara kendinden geçiyor sonra huzursuzlanıp ağlıyor ağlarken öksürük tutuyor. Bol sıvı alması için sık sık emziriyorum. Bütün akşamın sütleri toplanıp gece 3te çıkmaya karar verdiler. Asu kucağımda bir başladı cırt cırt potur potur... Anlıyorum ki bu dışkılar belden ve yanlardan taşacak ama elden ne gelir :) Mecbur bekledik bitmesini. Bitince bir güzel temizlendik yine emdi emdi emdi kucağımda sızdı. Saatler 3.57 yi gösteriyordu. Ben de poklu giysileri sudan geçirip kendimi yatağa attım. İşte böyle kızlar. Şuan hala bol bol emziriyorum dünyanın en çok sıvı tüketen bebeği olmaya adayız :)
Bazen sebepsiz oluyor dünüş tabi eğer öyleyse. Ortada bir sebep yokken haykırası geliyo insanın. Sanırım herkes arada yaşar ve yeni bir günle beraber gider bu haller :)
Eki Görüntüle 857996 çok mu tatlıyız ne:)))))))))))
kızlar bebeklerimizin gözlerinde hiç problem yok endişe etmeyin o renkli kısmında benimkinde de var renk gibi bişi o gözyaşından dolayı oluyor gözlerini fazla açması da heyecanlanınca benimki gözlerini bir çıkarıyor görseniz şaşılık meselesi de zaman zaman olabilir uykuya geçerken benim kızımın da gözleri kayıyor gayet normal bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?