2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sanırım grip bu burnu da akmaya başladı

Eki Görüntüle 857767

kızlar kusmukta kahverengi leke ne demek lütfen biri bana söylesin (( kızımın kusmuğunda kahverengi lekeler var ilk defa şoktayım üzgünüm

Canım ben bu kahverengi lekeden çok sık yaka kısımlarındagörüyorum malesef. Benimki kusmadan direk ağzından atıyor. Sağ meme ucum hala yara hep sol yakasında böyle lekeler oluyo o yüzden.

bu çocuklar anlaşıpta mı kusuyor acaba

Evet yaa Allah hepimizin meleklerine iyilik sağlık versin ne zormuş

Sağol canım benim. Evet sanırım grip olmuş. İşin kötüsü bana da ondan bulaştı sanırım boğazım yanıyor bugün.

İçin rahat edecekse götür bence canım geçmiş olsun. O değil de nasıl yendik ama

Dokuzay bence doktorunu ara canım. Şüphe insanın içini kemirir ara ve rahatla. Geçmiş olsun.

He ya o günün tek güzel yanı yenmiş olmamız. Her ne kadar ben maçı izleyemesem de...

Nasıl oldun tatlım daha iyisindir inşallah?

Eki Görüntüle 857996 çok mu tatlıyız ne:)))))))))))

Oyy oy yakışıklı :))

Kuzum senin romantik kocan bile bozulduysa ben daha bişey demiyorum

Maşallah kuzucuk :)) Seni kızımlan tanıştırayım mı oynarsınız

getirdim burnundan dün aksam kozumuzu paylaştk özür diledi bundan sonra anlyışlı olacakmış kalktı mutfağı topladı odayı topladı kızıma baktı oynadı vs.inşallah böle devam ederrrr.

görmesinde bir problem yok dr.da hiçbirşey demedi.bir tek benm dikkatimi çekti evde herkese söylüyorum yok bir şey diyorlar.benmkinin tek gözünde var o dediğin şeyden.haftaya bende soracağım bakalım ne diyecek dr.buraya yazarım gene.birde kızım emerken bazen gözlerini şaşı yapıyor ve kocaman açıyor sürekli yapmıyor arada sizinde öyle oluyor mu?memeye baktığı için oyle mi oluyor bilmiyorum

ayy deli olurummm yemeyenlere valla su böregide vardı demi ohhhh kekte nasıl yerimmm gelelim hemen benim kv 3.5 ay oldu her aramada kızıma açç dio bütün kv kafayı sıyırmış yada biz sıyırmışız:))))

benim eşimde yok öle bişey diyor ama ben görüyorum sanırım fazla detaycıyız:)benimki şaşırdığında gözlerini öle kocaman açıyor bide bazen uykuya dlarken gözlerini şaşı yapıyor ama ben bı sorun olduğunu düşünmüyorum canım

bir gece emzirdikten sonra kızımda kahverengi kustu.dr.a sordum göğüs ucun yaraysa ve kanamışsa ondan olur dedi.ama sürekli oluyorsa Dr.una sor genede sen

Kızlar bütün gece nöbetteydim kızımın boğazından ses geliyor öksürüyor diye. Sabah burnu da akmaya başladı. Saat 4'e kadar uyumadı ara ara kendinden geçiyor sonra huzursuzlanıp ağlıyor ağlarken öksürük tutuyor. Bol sıvı alması için sık sık emziriyorum. Bütün akşamın sütleri toplanıp gece 3te çıkmaya karar verdiler. Asu kucağımda bir başladı cırt cırt potur potur... Anlıyorum ki bu dışkılar belden ve yanlardan taşacak ama elden ne gelir :) Mecbur bekledik bitmesini. Bitince bir güzel temizlendik yine emdi emdi emdi kucağımda sızdı. Saatler 3.57 yi gösteriyordu. Ben de poklu giysileri sudan geçirip kendimi yatağa attım. İşte böyle kızlar. Şuan hala bol bol emziriyorum dünyanın en çok sıvı tüketen bebeği olmaya adayız :)

bendeeeminicik bebeğimle kek yapmışım mahlepli kurabiye yapmışım su breği çıkarmışım ama kıymet bile yok hep aklıma geldiniz ne güzel yerdik beraberallah bu kvdeleri bildiği gibi yapsın ne diyim

bence de o yaka ıslak

allah iyiliğini versin

aynen öyle canım:)bebeklerin ilk zamanlar şaşı bakması normal diye okumuştum biryerde zamanla düzelirmiş.inşallah bir sorun yoktur.

kızlar hangi bebek bezini kullanıyorsunuz.bizim kız nerdeyse her kaka yapışında bütün kıyafetlerini batırıyor sürekli poposunu yıkıyoruz.primanın 3 çeşitini de kullandım hepsi çıkartıyor

helal olsun kız....
arkandayız....

saol cnm valla 1 saat belki 2 saat konuştum napım içim şişti akşama kadar yedim kendimi anladı ama hatasını ya o yetti:)) bu arada biri beni kaldırsın ev göçüooooo çamaşırı yıkadım akşam sermeyi unuttum makinede kaldı kokmuş:)))) şmdi yeniden çalıştırdım evi toplamam lazım ama kalkamıom kızım meşhur 40dkkalık uykusuna yattı az sonra kalkar((( uffff ev işleri ölsün istiorummmmmmm

kızlar bebeklerimizin gözlerinde hiç problem yok endişe etmeyin o renkli kısmında benimkinde de var renk gibi bişi o gözyaşından dolayı oluyor gözlerini fazla açması da heyecanlanınca benimki gözlerini bir çıkarıyor görseniz şaşılık meselesi de zaman zaman olabilir uykuya geçerken benim kızımın da gözleri kayıyor gayet normal bişi

Geçmiş olsun CNm minişin inş hemencik iyileşir kıyamam ya

Bazen sebepsiz oluyor dünüş tabi eğer öyleyse. Ortada bir sebep yokken haykırası geliyo insanın. Sanırım herkes arada yaşar ve yeni bir günle beraber gider bu haller :)

Aynen benim dün akşamki halim gibi :)
Hiç bir suçu olmayan eşime patladım sebepsiz yere.
Noluyoruz dedi düşündüm bulamadım birşey, boş geçmesin diye bunaldım falan dedim. Gerçekten de yorgun hissediyorum kendimi.

Eki Görüntüle 857996 çok mu tatlıyız ne:)))))))))))

Adam olmuş annesi buuuuu

Kızlar çoktanfır yazmamıyorum okuyamıyorum da umarım herkes çok iyidir
Kızkardeşim doğum yaptı annem istanbula onun yanına gitti
Ben tek kaldım babam çok geç geliyor
Yalnızlık zor gerçekten 4 gözle annemin dönüşünü bekliyoruz
Tracy hogg un kitabını okumaya başladım
Oradaki uyku eğitimimi uygulamak istiyorum
Artık sabaha kadar deliksiz uyusun istiyorum beril
Ama daha 3 aylık bile olmadık uyku eğitimi için erken mi bilmiyorum
Bakalım Tracy ne diyor erken mi
Okudukça paylaşırım sizlerle de
Bu kitabı baya tavsiye eden oldu umarım işimize yarar

çook saol kardeş hepiniz iyiki varsınız yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…