2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

getirdim burnundan dün aksam kozumuzu paylaştk özür diledi bundan sonra anlyışlı olacakmış kalktı mutfağı topladı odayı topladı kızıma baktı oynadı vs.inşallah böle devam ederrrr.

ii yapmışsın cnm arada ayarlarını sıkılamak lazım valla, bnde aşkım bulaşık mak. boşaltır mısın la başlıyorum bi de kirlileri koyar mısın die ekliyorum. Sonra çay zamanı aşkım ya Furkan ı tut ya çay demle diorum, bizde kim çayı koyarsa diğeri de meyve koyar hele eşim çok güzel meyve tabağı hazırlar yemeye kıyamam şeklini bozacam die ama bgne kadar bi kere özür diledi, hatalı olsada asla dilemez başka şeyler yapar ama özür yok. ne güzel senn eşin dilemiş bak. İnsan bekliyo bazen..

ikimiznde şu misafir trafiği bitmedi gitti bacım be..önceki gün bnm misafirlerde hem eşime erken geliriz 5 gibi demişler hemde gelip öğle yemeğini geç yedik diye tabaklarına azıcık yemek koydurdular. Ya madem yemekli geliyosunuz bari evsahibinin emeğine karşılık aç gelin Bende artan yemekleri görünce sinir oldum. Allahtan kv. durumu farkedip kızım siz yemezsiniz sen bi saklama kabına doldur bana ver dedi de sağolsun azalttı. Dün de kalanları ısıttım hazır yemek oldu hepsi tükendi. Bgnde mantı yapim diom pratik olur. Şimdiden cuma ctesi gelecek misafirlere çayın yanına ne yapsam diom, börek sarılacak o kesin, bide sütlü tatlıfelan uydurayım bari.3. de sonra bulurum. Furkanda aşırı sulu buaralar nerdeyse diş çıkarıyo diyecek önü hep ıslak babası önlük tak dio da ben sevmiyorum.sık sık üst değişiyoruz napalım

ooh maşallah diorum ama süpermiş menü harikasın valla, ben düşünebilirmiydim bilmem. Ama annelik baya geliştirdi beni bu gelişmiş halim:90: garip ama gerçek

Herkese merhaba :)

Doktordan geldik göz doktorundan kontrolümüz vardı çok şükür birşey yok gözlerimizde 2.5 yaşına kadar 1 kez daha gelirsiniz dedi. ben 1 yaşında yine götüreceğim :)

suloz yerim senin oğluşunu ben

Bu bir işaret olmalı :)
Bence de bence de :))

Aa bizleri çağirsaydin bak bakalım en ufak bir şey artiyormuydu :)

Bir de o değil de o kızın yakası neden ıslak :)

Hahah ilahi parmiş

Çok becerikliyim Allahım Allahım senı ne kadar beğendiğimi kk bile farketmişvalla nasıl oldu bilmiom kuzum dediğin gibi sapıttı

Cucum kız ben imkanım olsa 20-30 kere beğinirdim o derce yavlum benim

Geçmiş olsun ve yeni bok maceran hayırlı olsun canım.

Hahah insan en yakınındakine patlıyo hep di mi yani olan kocişlere oluyor

kızlar yaa bugün az yazın takip edemiyorum. benm akşama yemeğe misafirim var daha tatlı yapılck fasülye,çorba pilav.... ooooohhoooo çok işim var ben burda boşuna duruyorum.

eneemmm tam ki ıslak kek yapmaya başladıydım baktım 3 yumurtamız kalmış baktım tarife 3 yumurta lazım. yırttık derken yumurtalardan biri haşlanmış çıkmaz mııı? kim koydu bu haşlanmış yumurtayı diğerlerinin arasına bakiiim ?

kızlar hangi bebek bezini kullanıyorsunuz.bizim kız nerdeyse her kaka yapışında bütün kıyafetlerini batırıyor sürekli poposunu yıkıyoruz.primanın 3 çeşitini de kullandım hepsi çıkartıyor

sanırım sorun bezlerde değil bebeklerin kakasında çok fazla yaptıkları için hiç bir bez tutamıyor içinde özellikle sırtına çıkıyor çünkü o kadar küçük çaplı bir ortamın içine yapılınca kaka ister istemez sağmıyor taşılacak yer arıyor

Ayy yirimmm yirimmm çok güldüm ya sen çok ulaşsa emîiiiiiiiiii

Maşallah kuzucuk :)) Seni kızımlan tanıştırayım mı oynarsınız
Tanissinlar tabi. Ykm nin onunde bulusurlar artik :)
kızlar yaa bugün az yazın takip edemiyorum. benm akşama yemeğe misafirim var daha tatlı yapılck fasülye,çorba pilav.... ooooohhoooo çok işim var ben burda boşuna duruyorum.

Bu misafirler bebekli kadina neden yemekli gelir hic anlamam

Aynen öyle canım :)))
Teşekkür ederim tarif için :))

Aynı şeyi düşünmüşüz

Bu arada indirimden diye evy baby aldık biz 3 ve 4 numara. Şimdi 3ü kullanıyoruz. İlk başta sirtinda lastik yok diye üzülmüştüm ama 10 gün falan oldu, 1 kere bile sizdirmadi. Bezi biten varsa bi denesin derim ben çok memnun kaldim. Kokusu da prima gibi kötü değil hoş bir kokusu var :)

aynen canım ya madem geliyosun nezaketen ye bari çok ayıp bence böyle şeyler ben çok kızdım valla artık gelene bi kuru çay yada kahve yeter ayıplayan ayıplasın hiç umrumda diil
bende önlük takmayı hiç sevmıyorum sık sık üstünü değiştiriyorum

Ooo iyidir panpa senden nbr?

Kiyamam geçmiş olsun canım ((

Aa bizleri çağirsaydin bak bakalım en ufak bir şey artiyormuydu :)

Bir de o değil de o kızın yakası neden ıslak :)

getirdim burnundan dün aksam kozumuzu paylaştk özür diledi bundan sonra anlyışlı olacakmış kalktı mutfağı topladı odayı topladı kızıma baktı oynadı vs.inşallah böle devam ederrrr.

Oh ağzına sağlık devamını dilerim canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…