- 28 Temmuz 2011
- 959
- 114
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #60.261
getirdim burnundan dün aksam kozumuzu paylaştk özür diledi bundan sonra anlyışlı olacakmış kalktı mutfağı topladı odayı topladı kızıma baktı oynadı vs.inşallah böle devam ederrrr.
ii yapmışsın cnm arada ayarlarını sıkılamak lazım valla, bnde aşkım bulaşık mak. boşaltır mısın la başlıyorum bi de kirlileri koyar mısın die ekliyorum. Sonra çay zamanı aşkım ya Furkan ı tut ya çay demle diorum, bizde kim çayı koyarsa diğeri de meyve koyar hele eşim çok güzel meyve tabağı hazırlar yemeye kıyamam şeklini bozacam die
Günaydın tatlıcıklar umarım herkes iyidir
benım dün misafirlerim vardıya mutfağa girip bişeyler yaptıydım ama kimse bişey yemedi kadın hamile olduğu için akşamları yemıyomuş adamda elayı kucağından indirmediği için bişey yapamadi kv de de geldi oda yemedi bi dahada birileri geliyor diye hazırlık yaparsam ne olayım
En son kalkarken herkes salonda ayakta Ela adamın kucağında bütün gece indirmedi çok sevdi kuzumu ama ela durmadan tükürükleri üzerine akıttı önü ıslandı farkındayım ama bişey demedim gidince hemen değiştiririm üzerini diye neyse kv ile aramızda geçen diyalog
Kv:Elanı yakasını tutarak bunun önü ıpıslak baksana
Ben:tamam anne biliyorum değiştiricem birazdan
KV:yine yakayı çekiştirerek ama baksana nasıl ıslak aaa
Ben:laaa havleeee
ikimiznde şu misafir trafiği bitmedi gitti bacım be..önceki gün bnm misafirlerde hem eşime erken geliriz 5 gibi demişler hemde gelip öğle yemeğini geç yedik diye tabaklarına azıcık yemek koydurdular. Ya madem yemekli geliyosunuz bari evsahibinin emeğine karşılık aç gelin
chenn cim o ayakta alkışladığın 2 çocuklu annelerden biri de ben oluyorum. ama inan sadece kızım olduğu zamanları hatırlıyorum da şimdi daha kolay her şey. sanırım alışkanlık meselesi. ilk çocuktan sonra bağımsızlıktan yeni çıkmış bireyler olarak bu kadar yük ağır geliyor ama sonra yoğun bir yaşam tarzı artık alışkanlık haline gelince çok da bir değişiklik getirmiyor 2. çocuk gibi oluyor. senin de bir gün 2. çocuk gelirse, henüz tek çocuğu olan taze anneler de aynı şeyleri senin için düşünecekler.
3 çeşit yemek olayına gelince..ben de yapıyorum ama nasıl? maalesef eşimin ve kızımın damak zevkleri ayrı olunca herkese göre bir şeyler yapmak gerekiyor. çok zor gibi görünüyor ama bu da alışkanlık:) mesela dün akşam ki çok çeşitli menümüz: kıymalı karnabahar yemeği+sade makarna(kızım için), karnabahar kızartması+ peynirli makarna( eşim için) , yoğurtlu makarna (gaz yapar diye karnabahar yiyemediğimden) benim için. yani gördüğün gibi hammadde sadece 2 tane= karnabahar ve makarna ama sözde 5 çeşit yemek
ooh maşallah diorum ama süpermiş menü harikasın valla, ben düşünebilirmiydim bilmem. Ama annelik baya geliştirdi beni