2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bize de bebek görmeye gelmişti bi hemşire hanım ve kocası. Evde köpek beslediğim için hazırladığım hiç bişeyi yemeden gitti. Eminim hastane ve hastane yemekleri çok hijyeniktir, eminim lokantalarda yapılanlar bizim evdekinden daha temizdir !!

günaydın güzel insanlar terelelli hallerimi dünde bıraktım da geldim :) sabah sabah muhteşem sesimle(!) oğlumun karşısına geçip şarkılar söyledim dans ettim en şaklaban halimle coştuk koptuk beraber sonuç : gayet iyiyimmmm

yok yalovacım sana da gelmesinler yaa çok sinir bozucu oluyor valla insan kendine tahammül edemiyor böyleyken

canım bizimki epey uğraştırıcı olmuştu. daha 10 günlükken 2 gün yoğun bakımda yattı kuzum hatırlarSan. çünkü baya kan kusmuştu ve onca tetkik tahlil vs. yapılmasına rağmen hiç bir bulguya rastanmayınca tedbir amaçlı alındı küvöze. göğsüm çok fena yaraydı tamam ama onca kanı yutmuş olabileceğine aklım ermemişti. 2 gün yok yere yoğun bakım antibiyotik tedavisi vs gibi şeylere maruz kaldı yavrum. sonra bir de 1 buçuk aylıkken aynı şey oldu. bu sefer görmüştüm ağzında kanı emerken. yine doktora götürdük ama artık nedenini biliyorduk. kanı biriktirip öyle atıyormuş bünye..ve atması iyi bişeymiş. dr.yine de mide ilaçları verdi. ama ben pek kullanamadım çünkü aşırı kusturdu oğlumu. bu kahverengi lekeleri çok gördüm ben. ne zaman ki göğüs uçlarım iyileşti artık görmez oldum Allaha şükür. sen de merak etme canım zarar vermiyor çünkü atıyorlar dışarı. ha ama çok tekrar ederse mutlaka doktora götür olur mu.. geçmiş olsun canım..

Ya idrarla birleşince ilaç kokusu yaymasa ben de kullanıcam da kız hastane gibi kokuyor o yüzden sevemedim primayı. Ben Pampers kullanmıştım, kokmayan prima varsa deneyebilirim ?

prima aktif bebenin 3 nosu mis gibi kokuyor canımcım bilgine arz ederim

iş bu mesajı tam 3 saat önce yazmaya başladım desem inanır mısınız? bakayım bence inanırsınız

Canım eşinle konuşup anlaşabilmenize sevindim

Geçmiş olsun CNm minişin inş hemencik iyileşir kıyamam ya

İnşallah kuzum ya sabah hapşırıp hapşırıp gülüyordu deli bebek

Sağol canım :)

Tanissinlar tabi. Ykm nin onunde bulusurlar artik :)

Bu misafirler bebekli kadina neden yemekli gelir hic anlamam

Benimki kırmızı arabalı oğluşuna söylersin

ahhhhha anaaamm ahhhh başımı hangi taşa vurayım

arkadaşlar dün oğlanın kontrolü için gittiğimizde bana da 5 günlük rapor yazdırsık aile hekiminden bizim milli eğitim raporu hakem heyetine göndermiş bu sabah haber geldi müd yard arayıp tebliğ yazısını alın ve araştırma hastanesine gidin heyete gireceksin dedi.tabi bizim sinirler zıpladı 10+10 rapor alıp bir de 5 günlük daha alınca adamların gözüne batmış yaaaa gel de sinir olma 12 yıllık memuriyet hayatım boyunca 1 kez dahi izin almayan rapor almayan bir memura bu yapılır mı insan bir dosyasını istetir siciline bakar bu hep böyle kaytaran bir memur mu diye ulen var ya arkamız yok ki işimiz olsun biz de bu tür işlerde şanssızızdır beceremeyiz zaten,
ya bulunduğumuz ilçe il merkezine 1,5 saat fakültede sattlerce dolaşıp çocukla o kadar yolu çekeceğime mi yanayım yoksa dersine girmeyen öğretmenler idareciler okula uğramayan müdürler varken benim raporumun gözre batmasına mı yanayım bilemedim.bir şey çıkacağı da yok hakem heyetinden ama can sıkıcı bir durum teşhis olarak da bel ağrısı için istirahat yazdı dr belim çok ağrıyor çocuğu taşımaktan emar falan çekilse kesin birşey çıkar amaaannnn hiç yoktan canımı sıktılar be kızlar

Zor bi gece olmuş canım. Ah bu annelik zormuş zorrrr

Evet yaa zavallı adam

Teşekkür ederim canım bu pazartesi gene rapor telaşım var. Ben salı alayım en iyisi :)

komşudan iste bari canın çekmiş belli :)

Aman gitsin heyheyler fındığım sen hep muhteşem sesinle şarkılar şöyle Arda kuzuya o zaman şarkı söylemek lazım avaz avaz şimdi Durunun altını temizledim yeni bezi bağladık kala yapmaya başladı hatun çişli beze kaka yapmıyor değerli Popişi

Kuzum prima aktiftede sarı şerit var tam ortada neyin nesi acep :44:

Allah Allah bir anlamı var demek ki sarı rengin:26: Canım sen de 3 numara mı kullanıyosun ben genelde markete gitmiyorum kocişe aldırcam da. 3 mü aldırmak lazım 4 mü:26:

Biz 5,5 kg dan itibaren 3 numara primaya geçtik öle sızdırana büyük gelme falan da olmadı
Ya idrarla birleşince ilaç kokusu yaymasa ben de kullanıcam da kız hastane gibi kokuyor o yüzden sevemedim primayı. Ben Pampers kullanmıştım, kokmayan prima varsa deneyebilirim ?
Prima kokuo yaaa 1 ve 2 kokmuodu 3 e parfüm kokusu koymuşlar kaka ya da çişledi birleşince fena oluo
Ben de terracity görünce antalyadasın zannetmiştim
Bi haftadır rezene içmeyi bırakmıştım ben amaan fayda etmiodur diyerek
Ama önceki gece aynen tarif ettiğin durumu yaşadık
Aklıma rezene geldi dün tekrar başladım
Tesadüf mü gerçekten etkisi mi bilmiom dün gece eski düzenimize döndük sayılır
Şu kadar yazının arasından o mantı nası parladı
Off hemen yapmalıyım

Önlük ben Yeni yeni kullanmaya başladım
Sürekli üst değiştirmekten üşütücem artık çocuğu
Bazen de ağız bezlerini sokuom koynuna

Höhhh
Resmen saçmalamış!!!!

Senin yaşa yere yerine ulaşsa yazan telefonunu bile beğeniyorum kız

Akıllı Tlf gıcık oluyom beni düzeltme arkadaşım ben doğru yazıyom nebî düzelterel yazdığı şeye bak yaşa oldu ulaşsa

Ahahahahaha ukala telefonlar!!!!

Hakikaten ben de hiç izin rapor filan kullanmadim bugüne kadar. Ve ödüm kopuyor sorun cikacak diye. Rast gitsin inşallah canım...

Allah Allah bir anlamı var demek ki sarı rengin:26: Canım sen de 3 numara mı kullanıyosun ben genelde markete gitmiyorum kocişe aldırcam da. 3 mü aldırmak lazım 4 mü:26:
Evet CNm 3 kullanıyorum 4-9 huggiesle aynı
aktiflerde yok canım ıslaklık sensörü sadece premium care de var

Islaklık göstergesi olAn sarı şerit değil CNm bizim dediğimiz bezin ortasında esnek kısımda dediğini biliyom ilk doğduğunda almıştım beyaz paket aktiflerde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…