- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #60.281
aynen canım ya madem geliyosun nezaketen ye bari çok ayıp bence böyle şeyler ben çok kızdım valla artık gelene bi kuru çay yada kahve yeter ayıplayan ayıplasın hiç umrumda diil
bende önlük takmayı hiç sevmıyorum sık sık üstünü değiştiriyorum
yok yalovacım sana da gelmesinler yaa çok sinir bozucu oluyor valla insan kendine tahammül edemiyor böyleykenFındığım,bak yeni bir gün oldu,gitsin artık heyheylerin,dün sendeydiler bugünde banagelsinler istiyorum.umarım düzelmiştir biraz keyfin,arada oluyor hepimize ama uzaması gibi bir lüksümüz yok,bak ben bile artık kızıp evden kaçamıyorum.çocuğu al,çantasını topla,pusetine koy,şapkasını tak,bez al,yağını al,kaçmadan önce karnını doyur ve mamasını yapıp koy çantaya ki yolda ağlamasın vs vs vs......biraz büyüsün,kızımla birlikte kaçarız artık napalım.bende de bu aralar hiçbişeye yetişemiyorum stresi var.işe başlıyacağım için heralde,evdeyken yapamıyorum bi de işe başlayınca iyice zor olacak.bizim bide hergün evde raporlama işletimiz var,ortalama 1 saat.çocuk yokken bile uykusuz bırakıyordu bazen bu işler,şimdi napıcam hiç bilmiyorum.2 gün önce mama almaya kipa'ya gittim,alışkanlık ya, nasıl koşa koşa alışveriş yapıp yürüye merdivenleri bile yürüyorum,bir tanıdığa denk geldim,niye koşturuyorsun dedi,yooooo koşmuyorum dedim ama sonra farkettim ki ayaklarım ağrıyor,yoruluyoruz kızlar,kimselerede emanet edemiyoruz,zaten bize bağımlılar ve şu an iyiki de bizimler.hepinizi öpüyorum ve seviyorum.güzel bir gün dilerim herkese
canım emzirdiğim ilk günlerde çok çektim göğüs ucundan o kadar şiddetli olmasada hafif bir sızı oluyor bugünlerde. dışarıda görünen bi yara yok diyebilirim. sanrıım küçük bi çatlak var. emzirirken sanki kızım emerken içimden bi damar çekiliyor gibi. peki sen ne yaptın canım bebeğe zararı olur mu o kanın? yavrum resmen kanlı süt mü emiyor
Ya idrarla birleşince ilaç kokusu yaymasa ben de kullanıcam da kız hastane gibi kokuyor o yüzden sevemedim primayı. Ben Pampers kullanmıştım, kokmayan prima varsa deneyebilirim ?
bendeeeminicik bebeğimle kek yapmışım mahlepli kurabiye yapmışım su breği çıkarmışım ama kıymet bile yok hep aklıma geldiniz ne güzel yerdik beraber allah bu kvdeleri bildiği gibi yapsın ne diyim
allah iyiliğini versin
Benimki de pampers premium care ama kokmuyor yaw? Ya da kizim mis gibi kokuyo bana her durumda:))))
saol cnm valla 1 saat belki 2 saat konuştum napım içim şişti akşama kadar yedim kendimi anladı ama hatasını ya o yetti:)) bu arada biri beni kaldırsın ev göçüooooo çamaşırı yıkadım akşam sermeyi unuttum makinede kaldı kokmuş:)))) şmdi yeniden çalıştırdım evi toplamam lazım ama kalkamıom kızım meşhur 40dkkalık uykusuna yattı az sonra kalkar((( uffff ev işleri ölsün istiorummmmmmm
Geçmiş olsun CNm minişin inş hemencik iyileşir kıyamam ya
Bence de bence de :))
Hahah ilahi parmiş
Cucum kız ben imkanım olsa 20-30 kere beğinirdim o derce yavlum benim
Geçmiş olsun ve yeni bok maceran hayırlı olsun canım.
Hahah insan en yakınındakine patlıyo hep di mi yani olan kocişlere oluyor
Tanissinlar tabi. Ykm nin onunde bulusurlar artik :)
Bu misafirler bebekli kadina neden yemekli gelir hic anlamam
prima aktif bebenin 3 nosu mis gibi kokuyor canımcım bilgine arz ederim
Kızlar bütün gece nöbetteydim kızımın boğazından ses geliyor öksürüyor diye. Sabah burnu da akmaya başladı. Saat 4'e kadar uyumadı ara ara kendinden geçiyor sonra huzursuzlanıp ağlıyor ağlarken öksürük tutuyor. Bol sıvı alması için sık sık emziriyorum. Bütün akşamın sütleri toplanıp gece 3te çıkmaya karar verdiler. Asu kucağımda bir başladı cırt cırt potur potur... Anlıyorum ki bu dışkılar belden ve yanlardan taşacak ama elden ne gelir :) Mecbur bekledik bitmesini. Bitince bir güzel temizlendik yine emdi emdi emdi kucağımda sızdı. Saatler 3.57 yi gösteriyordu. Ben de poklu giysileri sudan geçirip kendimi yatağa attım. İşte böyle kızlar. Şuan hala bol bol emziriyorum dünyanın en çok sıvı tüketen bebeği olmaya adayız :)
Bence de bence de :))
Hahah ilahi parmiş
Cucum kız ben imkanım olsa 20-30 kere beğinirdim o derce yavlum benim
Geçmiş olsun ve yeni bok maceran hayırlı olsun canım.
Hahah insan en yakınındakine patlıyo hep di mi yani olan kocişlere oluyor
canım belki raporunu almışsındır bile belki geç oldu ama benim de raporum cuma bitmişti, cumartesi başlamam gerekiyordu yani haftasonu olunca pazartesi görev başıydı. ayın 15 i itibariyle de zaten ücretsiz iznim başlayacağı için geri kalan mazeret iznimi de 15 ine kadarki zamanı doldurmak için almak istiyorum diye okuluma gittim. okul müdürü dün. okul müdürü pazartesi göreve başladı saydı ve salı itibariyle iznimi başlattı. mevzuatla ilgili bilgisi iyi olan müd.yrd. da aslında rapor üzerine rapor olabileceğini, sadece müdür beyin garanti olsun diye salıdan başlattığını söyledi. yani pazartesiden de başlayabilir raporun.
eneemmm tam ki ıslak kek yapmaya başladıydım baktım 3 yumurtamız kalmış baktım tarife 3 yumurta lazım. yırttık derken yumurtalardan biri haşlanmış çıkmaz mııı? kim koydu bu haşlanmış yumurtayı diğerlerinin arasına bakiiim ?
3 nosu kaç kglık oluyo primanın dünüşçüm ?
Nasıl oldun tatlım daha iyisindir inşallah?
3 nosu kaç kglık oluyo primanın dünüşçüm ?
günaydın güzel insanlarterelelli hallerimi dünde bıraktım da geldim :) sabah sabah muhteşem sesimle(!) oğlumun karşısına geçip şarkılar söyledim dans ettim en şaklaban halimle coştuk koptuk beraber sonuç : gayet iyiyimmmm
yok yalovacım sana da gelmesinler yaa çok sinir bozucu oluyor valla insan kendine tahammül edemiyor böyleyken
canım bizimki epey uğraştırıcı olmuştu. daha 10 günlükken 2 gün yoğun bakımda yattı kuzum hatırlarSan. çünkü baya kan kusmuştu ve onca tetkik tahlil vs. yapılmasına rağmen hiç bir bulguya rastanmayınca tedbir amaçlı alındı küvöze. göğsüm çok fena yaraydı tamam ama onca kanı yutmuş olabileceğine aklım ermemişti. 2 gün yok yere yoğun bakım antibiyotik tedavisi vs gibi şeylere maruz kaldı yavrum. sonra bir de 1 buçuk aylıkken aynı şey oldu. bu sefer görmüştüm ağzında kanı emerken. yine doktora götürdük ama artık nedenini biliyorduk. kanı biriktirip öyle atıyormuş bünye..ve atması iyi bişeymiş. dr.yine de mide ilaçları verdi. ama ben pek kullanamadım çünkü aşırı kusturdu oğlumu. bu kahverengi lekeleri çok gördüm ben. ne zaman ki göğüs uçlarım iyileşti artık görmez oldum Allaha şükür. sen de merak etme canım zarar vermiyor çünkü atıyorlar dışarı. ha ama çok tekrar ederse mutlaka doktora götür olur mu.. geçmiş olsun canım..
prima aktif bebenin 3 nosu mis gibi kokuyor canımcım bilgine arz ederim
iş bu mesajı tam 3 saat önce yazmaya başladım desem inanır mısınız? bakayım bence inanırsınız
Kuzum prima aktiftede sarı şerit var tam ortada neyin nesi acep :44:
Biz 5,5 kg dan itibaren 3 numara primaya geçtik öle sızdırana büyük gelme falan da olmadıkızlar huggies kaça geçtiniz.
ben şu an prima 2 kullanıyordum kaka sürekli beline çıkıyor.
6 kilo bebeğim. huggies 3 mü yoksa prima 3 mü alsam bilemedim.
boyutlar aynı değil prima biraz büyük oluyor.
2 sini de kullanıyorum.
Prima kokuo yaaaYa idrarla birleşince ilaç kokusu yaymasa ben de kullanıcam da kız hastane gibi kokuyor o yüzden sevemedim primayı. Ben Pampers kullanmıştım, kokmayan prima varsa deneyebilirim ?
Ben de terracity görünce antalyadasın zannetmiştimeşim de ben de Ispartalı deiliz ama 7 yıldır burda yaşıyoruz görev icabı:) ben de senin adını hep altta görüyodum 32 olunca dikkatimi çekmişti, tahmin etmiştim ıspartadan olduğunu. bu ilk mesajınsa devamını bekleriz o zaman sessiz kalma artık:) hoşgeldinn...
Bi haftadır rezene içmeyi bırakmıştım ben amaan fayda etmiodur diyerekgünaydın kızlar geçmişi okuyamadım. felaket bir gece geçirdim gözlerim ağrıyor artık. dün akşam 10 dan itibaren kızımda felaket bir gaz sancısı ilaç rezene kimyon denemediğim kalmadı ağladı sürekli bacaklarını nasıl atıyor uğraşıyor gazı için çıldırdı kızım resmensürekli kucağımda sırtını sıvazladım yüzüstü yatırdım rahatlasın diye biraz rahatlayınca bacaklarla hareket karnına masaj zorla uyutuyorum yarım saat sürmüyor tekrar ağlayarak uyanıyor bacakları havaya kaldırıp kaldırıp atıyor çok zor bir geceydi şimdi tekrar uykuya daldı ama ben felaket uykusuz ve yorgun hissediyorum kendimi işin kötü tarafı bu kadar uykusuzlukla gün içinde de uyuyamam kendimi biliyorum nasıl geçecek bu gaz sancısı ya gaz yapan hiçbirşey yemedim oysa süreklide karnına ince battaniyesini koyuyorum ki üşütüp gaz yapmasın diye. tam ağrılar sancılar geçti rahatız artık derken eski günlerden beter bir gece geçirdik (
Şu kadar yazının arasından o mantı nası parladıii yapmışsın cnm arada ayarlarını sıkılamak lazım valla, bnde aşkım bulaşık mak. boşaltır mısın la başlıyorum bi de kirlileri koyar mısın die ekliyorum. Sonra çay zamanı aşkım ya Furkan ı tut ya çay demle diorum, bizde kim çayı koyarsa diğeri de meyve koyar hele eşim çok güzel meyve tabağı hazırlar yemeye kıyamam şeklini bozacam dieama bgne kadar bi kere özür diledi, hatalı olsada asla dilemez başka şeyler yapar ama özür yok. ne güzel senn eşin dilemiş bak. İnsan bekliyo bazen..
ikimiznde şu misafir trafiği bitmedi gitti bacım be..önceki gün bnm misafirlerde hem eşime erken geliriz 5 gibi demişler hemde gelip öğle yemeğini geç yedik diye tabaklarına azıcık yemek koydurdular. Ya madem yemekli geliyosunuz bari evsahibinin emeğine karşılık aç gelinBende artan yemekleri görünce sinir oldum. Allahtan kv. durumu farkedip kızım siz yemezsiniz sen bi saklama kabına doldur bana ver dedi de sağolsun azalttı. Dün de kalanları ısıttım hazır yemek oldu hepsi tükendi. Bgnde mantı yapim diom pratik olur. Şimdiden cuma ctesi gelecek misafirlere çayın yanına ne yapsam diom, börek sarılacak o kesin, bide sütlü tatlıfelan uydurayım bari.3. de sonra bulurum. Furkanda aşırı sulu buaralar nerdeyse diş çıkarıyo diyecek önü hep ıslak babası önlük tak dio da ben sevmiyorum.sık sık üst değişiyoruz napalım
ooh maşallah diorum ama süpermiş menü harikasın valla, ben düşünebilirmiydim bilmem. Ama annelik baya geliştirdi benibu gelişmiş halim:90: garip ama gerçek
Bize de bebek görmeye gelmişti bi hemşire hanım ve kocası. Evde köpek beslediğim için hazırladığım hiç bişeyi yemeden gitti. Eminim hastane ve hastane yemekleri çok hijyeniktir, eminim lokantalarda yapılanlar bizim evdekinden daha temizdir !!
Kuzum prima aktiftede sarı şerit var tam ortada neyin nesi acep :44:
4-9 kg şekerim2 numara iğrenç kokuyodu da bunaa geçince ohh be dedim :)
Prima kokuo yaaa1 ve 2 kokmuodu 3 e parfüm kokusu koymuşlar kaka ya da çişledi birleşince fena oluo
Senin yaşa yere yerine ulaşsa yazan telefonunu bile beğeniyorum kız
Akıllı Tlf gıcık oluyom beni düzeltme arkadaşım ben doğru yazıyom nebî düzelterel yazdığı şeye bak yaşa oldu ulaşsa
ahhhhha anaaamm ahhhh başımı hangi taşa vurayım
arkadaşlar dün oğlanın kontrolü için gittiğimizde bana da 5 günlük rapor yazdırsık aile hekiminden bizim milli eğitim raporu hakem heyetine göndermiş bu sabah haber geldi müd yard arayıp tebliğ yazısını alın ve araştırma hastanesine gidin heyete gireceksin dedi.tabi bizim sinirler zıpladı 10+10 rapor alıp bir de 5 günlük daha alınca adamların gözüne batmış yaaaa gel de sinir olma 12 yıllık memuriyet hayatım boyunca 1 kez dahi izin almayan rapor almayan bir memura bu yapılır mı insan bir dosyasını istetir siciline bakar bu hep böyle kaytaran bir memur mu diye ulen var ya arkamız yok ki işimiz olsun biz de bu tür işlerde şanssızızdır beceremeyiz zaten,
ya bulunduğumuz ilçe il merkezine 1,5 saat fakültede sattlerce dolaşıp çocukla o kadar yolu çekeceğime mi yanayım yoksa dersine girmeyen öğretmenler idareciler okula uğramayan müdürler varken benim raporumun gözre batmasına mı yanayım bilemedim.bir şey çıkacağı da yok hakem heyetinden ama can sıkıcı bir durum teşhis olarak da bel ağrısı için istirahat yazdı dr belim çok ağrıyor çocuğu taşımaktan emar falan çekilse kesin birşey çıkar amaaannnn hiç yoktan canımı sıktılar be kızlar
Evet CNm 3 kullanıyorum 4-9 huggiesle aynıAllah Allah bir anlamı var demek ki sarı rengin:26: Canım sen de 3 numara mı kullanıyosun ben genelde markete gitmiyorum kocişe aldırcam da. 3 mü aldırmak lazım 4 mü:26:
aktiflerde yok canım ıslaklık sensörü sadece premium care de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?