2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

insanlar gerçekten çok düşüncesizler yaptıkları şeylerin karşı tarafı nasıl etkilediğinin farkında bile değiller maalesef canım böyleleri gelmesin mümkünse ya

canım bende dün aile hekimine gittim yazmadı mecbur başka yerden aldık. açıkçası bende korkuyorum bu rapor yüzünden başımız ağrır mı diye off ya 10 yıllık öğretmenim daha bir kere ayağım incinmişti rapor aldım 1 defada dedemin cenazesinde mazeret izni onun dışında sevkim bile yok umarım sıkıntı olmaz sonucunu bildir canım heyette ne oluyormuş merak ettim

yapma yaaa çok üzüldüm canım öyle bi hakları var mı? bende bekliyorum bu tarz bi gıcıklık geçen ilçe milli eğitim müdürü çok saçma bi hizmetiçi eğitimi gitmedim die savunmamı almştı bakalım bunda napar?

Aman yemesinler sakın! Mazallah incileri falan dökülür sonra uğraş dur!

Bize de gelen birisi ayy köpeğini içeri kapat dedi. Onun evi burası biz kapatmiyoruz oğlumuzu dedim. Ööyle baktı suratıma. Evde köpek olduğunu biliyorsun gelme çok rahatsız oluyosan. Zaten yılışık bi köpek de değil. Minderinde yattı yavrum kalkmadı bile. Giderken de itiraf etti haksizlik etmişim diyo. Ben seni senden çok düşünürüm merak etme, sen benim misafirimsin sonuçta.

Son düzenleme:

Hea köpek olan eve gelme için almıyosa. İnsanı geriyolar yaa

merhaba kızlar ben pek yazamıyorum bebeğim pek yaramaz çıktı ama takip etmeye çalışıyorum sizleri.şimdi size bir sorum olacak.son günlerde bebeişim isteksiz emerken hatta biberonda bile pek istemiyor iki yudum alıp bırakıyor ki normalde bir solukta içerdi sütümü.ben sütün çok sulu olduğunu farkettim akşam.o yüzden mi zorla alıyor acaba.birde kustuğunda sadece su çıkarıyor nerdeyse.süt neden sulu olur bilen var mı arkadaşlar

cidden mi canım yaa? ben de valla bunca yıllık memuriyet hayatımda hiç çevremde ciddi ciddi sorun çıkanı duymamıştım. ilk defa senden duydum.demekki doktorlar doğru söylüyolar denetim çok diye. inşallah çok uğraştırmazlar seni de ( hoş, küçücük bebeğin varken o yolu bile gitmek bi uğraşı ama..) bu iş milli eğitimin başının altından mı çıkmış, idarecinle falan bi sorun var mıydı yoksa?

Sen Antalyada mısın canım? ben Antalyalıyım, annemler orda hala. benim de üniversiteye kadarki tüm öğrenim hayatım orda geçti. nickimin hikayesi de böyle başlıyor aslında. çocukluğum ve. üniv.ye kadar olan gençliğimin geçtiği yer olan Antalya ve sonrasında 4 yıl İstanbuldan sonra atamam küçük bir şehire olunca çok zorluk çekmiştim ilk başlarda. birkaç yıl öncesine kadar burda bi avm bile yoktu. Terracity e uzun bir aradan sonra gidince medeniyet görmüş gibi olmuştum:) ondan çok etkilendim galiba. Antalya da buraya 1,5 saat uzaklıkta. çok sık gidiyoruz. çok seviyoruz. ahhhhhhh,ahhhhhhhhh!

Ses ver canım yaa rahatlamak istersen anlat dinleriz

arasta sular gelmedi mi daha kız? buralara çok takıldın bugün ben gibi yoksa sular geldi ama senin istek ve enrji mi gitti?
şaka bi yana Angy 2 gündür yoktun, sabah bi girip sıkıntılıyım dedin yine yok oldun. arastanın dediği gibi , dinlemeye hazırız

Of sormayın ya o olay benide cok geriyor bir kac kez bademi odasına kapatmak zorunda kaldım zehir oldu baba gunüm . Badem biri gelince eve durmuyor illa kendini sevdirecek gelen kisiye inadına sarıyor halbuki 5 dk dayansalar sonra alışıyor umursayip gidip pufuna yatıyor iste 5 dk bile dayanamadiklari icin bir kac kez maalesef kapadım .

Napayim sonra evde deli gibi kosan deli gibi kaçan misafir hic te hoş olmuyor

Geçenlerde dayanamayip çıkartıp verdim esimin kucağına badem burada kalacak eşimde onubirakmayacak dedim sinirle herkes sustu .

Offf geldi maalesef canım

benmde iznim haftaya bitioo..heyet alamıcazz...10gün rapor alcam alabilirsem bi 10 gün daha we başlarm heralde..çünkü bizimkilerde çok müsait olay çıkarmaya...herkes alır rapor kaytarırı bize gelince olay olur..ne şanssızız...üzülme sende boşwer hakedio bu meb...

Kuzum prima aktiftede sarı şerit var tam ortada neyin nesi acep :44:

sarı şerit çiş yapınca mawi oluoo çiş göstergesii ondanmı bahsediosun acaba....ama aktifte yok beyazda war

kızlar soruma cevap veen yok mu.yapışık yaşıyoruz oğluşla dün gece yatağında top.10 dk uyudu.yorgunluktan ölcem birde bu süt olayı canımı sıkıyo

Ahahahahaha ukala telefonlar!!!!

Hakikaten ben de hiç izin rapor filan kullanmadim bugüne kadar. Ve ödüm kopuyor sorun cikacak diye. Rast gitsin inşallah canım...
Hemde nasıl çok biliyorlar
Hea köpek olan eve gelme için almıyosa. İnsanı geriyolar yaa
Zıkkımın pekini yesinler töbe ya sendeki ağız ondada var ondaki Popişi sendede var se. Bi deliğe yapıyosun p yapıp üstünü örtüyor o kadarda edepli anlayana kuzum boşver

Yok ya onu demiyom biliyorum o şeridi sarı yeşil mavi arası bişiy oluyo aktifte yok bende biliyom benim dediğim yer orası diil zaten bezi aç tam ortasına bak görünce anlarsın esnek kısımda bacak kısmına denk gelioo

Kızlar parfümümden sıkıldım değiştiricem. Geçen gün parfümeride elie saab hoşuma gitti ama belki daha güzel kokular vardır. Belli bi zamandan sonra koku alma hissi gidiyo insanda ve karar veremedim bu yüzden. Parfüm önerileriniz olursa liste yapar ona göre koklarım, böylece burnumun direği de kırılmaz

kızlar soruma cevap veen yok mu.yapışık yaşıyoruz oğluşla dün gece yatağında top.10 dk uyudu.yorgunluktan ölcem birde bu süt olayı canımı sıkıyo

valla canım bu konuda pek yorum yapabilecek yoktur diye düşünüyorum. sütün ilk başı zaten sulu oluyor bebeğin su ihtiyacını gidermesi için. ama sen çok sulu diyorsun acaba yediklerinden mi kaynaklanıyor yemeğimi azalttın? mama konusunda yorum yapamayacağım ben kullanmıyorum inşallahta kullanmak zorunda kalmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…