- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #60.301
Bize de bebek görmeye gelmişti bi hemşire hanım ve kocası. Evde köpek beslediğim için hazırladığım hiç bişeyi yemeden gitti. Eminim hastane ve hastane yemekleri çok hijyeniktir, eminim lokantalarda yapılanlar bizim evdekinden daha temizdir !!
Haydaa kafam karıştı şimdi3 güzel kokuyo demiş arkadaşlar Bana 1 ve 2 çok fena kokuyodu.
canım bende dün aile hekimine gittim yazmadıahhhhha anaaamm ahhhh başımı hangi taşa vurayım
arkadaşlar dün oğlanın kontrolü için gittiğimizde bana da 5 günlük rapor yazdırsık aile hekiminden bizim milli eğitim raporu hakem heyetine göndermiş bu sabah haber geldi müd yard arayıp tebliğ yazısını alın ve araştırma hastanesine gidin heyete gireceksin dedi.tabi bizim sinirler zıpladı 10+10 rapor alıp bir de 5 günlük daha alınca adamların gözüne batmış yaaaa gel de sinir olma 12 yıllık memuriyet hayatım boyunca 1 kez dahi izin almayan rapor almayan bir memura bu yapılır mı insan bir dosyasını istetir siciline bakar bu hep böyle kaytaran bir memur mu diye ulen var ya arkamız yok ki işimiz olsun biz de bu tür işlerde şanssızızdır beceremeyiz zaten,
ya bulunduğumuz ilçe il merkezine 1,5 saat fakültede sattlerce dolaşıp çocukla o kadar yolu çekeceğime mi yanayım yoksa dersine girmeyen öğretmenler idareciler okula uğramayan müdürler varken benim raporumun gözre batmasına mı yanayım bilemedim.bir şey çıkacağı da yok hakem heyetinden ama can sıkıcı bir durum teşhis olarak da bel ağrısı için istirahat yazdı dr belim çok ağrıyor çocuğu taşımaktan emar falan çekilse kesin birşey çıkar amaaannnn hiç yoktan canımı sıktılar be kızlar
ahhhhha anaaamm ahhhh başımı hangi taşa vurayım
arkadaşlar dün oğlanın kontrolü için gittiğimizde bana da 5 günlük rapor yazdırsık aile hekiminden bizim milli eğitim raporu hakem heyetine göndermiş bu sabah haber geldi müd yard arayıp tebliğ yazısını alın ve araştırma hastanesine gidin heyete gireceksin dedi.tabi bizim sinirler zıpladı 10+10 rapor alıp bir de 5 günlük daha alınca adamların gözüne batmış yaaaa gel de sinir olma 12 yıllık memuriyet hayatım boyunca 1 kez dahi izin almayan rapor almayan bir memura bu yapılır mı insan bir dosyasını istetir siciline bakar bu hep böyle kaytaran bir memur mu diye ulen var ya arkamız yok ki işimiz olsun biz de bu tür işlerde şanssızızdır beceremeyiz zaten,
ya bulunduğumuz ilçe il merkezine 1,5 saat fakültede sattlerce dolaşıp çocukla o kadar yolu çekeceğime mi yanayım yoksa dersine girmeyen öğretmenler idareciler okula uğramayan müdürler varken benim raporumun gözre batmasına mı yanayım bilemedim.bir şey çıkacağı da yok hakem heyetinden ama can sıkıcı bir durum teşhis olarak da bel ağrısı için istirahat yazdı dr belim çok ağrıyor çocuğu taşımaktan emar falan çekilse kesin birşey çıkar amaaannnn hiç yoktan canımı sıktılar be kızlar
Bize de bebek görmeye gelmişti bi hemşire hanım ve kocası. Evde köpek beslediğim için hazırladığım hiç bişeyi yemeden gitti. Eminim hastane ve hastane yemekleri çok hijyeniktir, eminim lokantalarda yapılanlar bizim evdekinden daha temizdir !!
sağol canım inş.
yav sorma biz de rica minnet yazdırdık adama bir de dr a yazı giderse seyreyle sen hengameyicanım bende dün aile hekimine gittim yazmadımecbur başka yerden aldık. açıkçası bende korkuyorum bu rapor yüzünden başımız ağrır mı diye off ya 10 yıllık öğretmenim daha bir kere ayağım incinmişti rapor aldım 1 defada dedemin cenazesinde mazeret izni onun dışında sevkim bile yok umarım sıkıntı olmaz sonucunu bildir canım heyette ne oluyormuş merak ettim
tabi canım hakları var yasal olarak ama hiç bir dr bir başka drun imzasını kolay kolay sorgulamıyor ,dr gerekli görmüş yazmış kime ne işte öğretmene güçleri yetiyor canım başka kimi ezecekler bayılıyorlar zaten ezmeye.yahu sınıfımız da yok bu dönem boş kalacak bir sınıf olsa amenna sırf eziyet olsun bize işte.inş sende sorun çıkmaz canımyapma yaaa çok üzüldüm canım öyle bi hakları var mı? bende bekliyorum bu tarz bi gıcıklık geçen ilçe milli eğitim müdürü çok saçma bi hizmetiçi eğitimi gitmedim die savunmamı almştı bakalım bunda napar?
Aman yemesinler sakın! Mazallah incileri falan dökülür sonra uğraş dur!
Bize de gelen birisi ayy köpeğini içeri kapat dedi. Onun evi burası biz kapatmiyoruz oğlumuzu dedim. Ööyle baktı suratıma. Evde köpek olduğunu biliyorsun gelme çok rahatsız oluyosan. Zaten yılışık bi köpek de değil. Minderinde yattı yavrum kalkmadı bile. Giderken de itiraf etti haksizlik etmişim diyo. Ben seni senden çok düşünürüm merak etme, sen benim misafirimsin sonuçta.
Ses ver canım yaa rahatlamak istersen anlat dinleriz
Aman yemesinler sakın! Mazallah incileri falan dökülür sonra uğraş dur!
Bize de gelen birisi ayy köpeğini içeri kapat dedi. Onun evi burası biz kapatmiyoruz oğlumuzu dedim. Ööyle baktı suratıma. Evde köpek olduğunu biliyorsun gelme çok rahatsız oluyosan. Zaten yılışık bi köpek de değil. Minderinde yattı yavrum kalkmadı bile. Giderken de itiraf etti haksizlik etmişim diyo. Ben seni senden çok düşünürüm merak etme, sen benim misafirimsin sonuçta.
arasta sular gelmedi mi daha kız? buralara çok takıldın bugün ben gibiyoksa sular geldi ama senin istek ve enrji mi gitti?
şaka bi yana Angy 2 gündür yoktun, sabah bi girip sıkıntılıyım dedin yine yok oldun. arastanın dediği gibi , dinlemeye hazırız
Kuzum prima aktiftede sarı şerit var tam ortada neyin nesi acep :44:
Hemde nasıl çok biliyorlarAhahahahaha ukala telefonlar!!!!
Hakikaten ben de hiç izin rapor filan kullanmadim bugüne kadar. Ve ödüm kopuyor sorun cikacak diye. Rast gitsin inşallah canım...
Zıkkımın pekini yesinler töbe ya sendeki ağız ondada var ondaki Popişi sendede var se. Bi deliğe yapıyosun p yapıp üstünü örtüyor o kadarda edepli anlayana kuzum boşverHea köpek olan eve gelme için almıyosa. İnsanı geriyolar yaa
benmde iznim haftaya bitioo..heyet alamıcazz...10gün rapor alcam alabilirsem bi 10 gün daha we başlarm heralde..çünkü bizimkilerde çok müsait olay çıkarmaya...herkes alır rapor kaytarırı bize gelince olay olur..ne şanssızız...üzülme sende boşwer hakedio bu meb...
sarı şerit çiş yapınca mawi oluoo çiş göstergesii ondanmı bahsediosun acaba....ama aktifte yok beyazda war
kızlar soruma cevap veen yok mu.yapışık yaşıyoruz oğluşla dün gece yatağında top.10 dk uyudu.yorgunluktan ölcem birde bu süt olayı canımı sıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?