- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #60.321
Zıkkımın pekini yesinler töbe ya sendeki ağız ondada var ondaki Popişi sendede var se. Bi deliğe yapıyosun p yapıp üstünü örtüyor o kadarda edepli anlayana kuzum boşver
Kızlar parfümümden sıkıldım değiştiricem. Geçen gün parfümeride elie saab hoşuma gitti ama belki daha güzel kokular vardır. Belli bi zamandan sonra koku alma hissi gidiyo insanda ve karar veremedim bu yüzden. Parfüm önerileriniz olursa liste yapar ona göre koklarım, böylece burnumun direği de kırılmaz
Ahaha çok güldüm cucum yaa.
bezi aldm açtm bacak yerinde sarı şeritleri gördüm bi anlam weremedimmP
:)
nasıl farkettinizz hiç görmemişim onu :)
Bize de bebek görmeye gelmişti bi hemşire hanım ve kocası. Evde köpek beslediğim için hazırladığım hiç bişeyi yemeden gitti. Eminim hastane ve hastane yemekleri çok hijyeniktir, eminim lokantalarda yapılanlar bizim evdekinden daha temizdir !!
Sen Antalyada mısın canım? ben Antalyalıyım, annemler orda hala. benim de üniversiteye kadarki tüm öğrenim hayatım orda geçti. nickimin hikayesi de böyle başlıyor aslında. çocukluğum ve. üniv.ye kadar olan gençliğimin geçtiği yer olan Antalya ve sonrasında 4 yıl İstanbuldan sonra atamam küçük bir şehire olunca çok zorluk çekmiştim ilk başlarda. birkaç yıl öncesine kadar burda bi avm bile yoktu. Terracity e uzun bir aradan sonra gidince medeniyet görmüş gibi olmuştum:) ondan çok etkilendim galiba. Antalya da buraya 1,5 saat uzaklıkta. çok sık gidiyoruz. çok seviyoruz. ahhhhhhh,ahhhhhhhhh!
Kızlar parfümümden sıkıldım değiştiricem. Geçen gün parfümeride elie saab hoşuma gitti ama belki daha güzel kokular vardır. Belli bi zamandan sonra koku alma hissi gidiyo insanda ve karar veremedim bu yüzden. Parfüm önerileriniz olursa liste yapar ona göre koklarım, böylece burnumun direği de kırılmaz
Canım biliyomusun benim kayınvalidem de evinde köpek besleyen insanlardan bişey yiyip içmezmiş. Taa ki dodoya kadarNe diyim Allah sizin misafirlere de bu sevgiyi tattırsın...
Bizde de bi misafir vakası olmuştu eşimin akrabalarından bi kadın geldi üstünü çıkarmadı çantasını bile kucağında tuttu bütün akşam saf! Napalım kendi keyfi bilir dedik hiiiç bişey için ısrar da etmedik. Ayrıca dodo da evin içinde hışır hışır montla oturuyo diye kadına taktı gelip gidip kokladı iyi oldu
Evet antalyadayım ben
Neyse ki memleketinin baya yakınına grlebilmişsin sıkıldıkça kaçarsınız buraya
Ya geçenlerde şu memurlar için süt parası olayını sormuştum cevaplayan olmadı
AlabiliO muyuz biz öle bi para?hani şu 94tl olan şey
Eki Görüntüle 858637
A aaa ekleyebildim sanırım oğlumu
Bu sayede iphone saki full site olayını da öğrenmiş oldum
Tlf dan ne beğeni yapabiliodum ne de başka bişi
İi oldu bu yaaa
Evet antalyadayım ben
Neyse ki memleketinin baya yakınına grlebilmişsin sıkıldıkça kaçarsınız buraya
Ya geçenlerde şu memurlar için süt parası olayını sormuştum cevaplayan olmadı
AlabiliO muyuz biz öle bi para?hani şu 94tl olan şey
Çok tatlıııı yanaklara bak nasılda mahsun bakmış maşallah sana kuZucukEki Görüntüle 858637
İi oldu bu yaaa
Eki Görüntüle 858637
İi oldu bu yaaa
panpaaa çok tatlısın yaaaa:)))Panpa nbr ?
Eki Görüntüle 858125
Prima aktif bebede de var ben de yaptım aymnı sazanlığı:))Şu Hauggiesin popo kısmının yan tarafındaki sarı kalpleri görüp benim gibi kaka taşması zanneden var mıYoksa bende kakafobia mı oluştu. Psikoloji literatürüne yeni bir hastalık olarak geçsin lütfen. Ayrıca Huggies dizaynırları sözüm size tam da kaka taşma noktasına o sarı kalpleri yapmak hangi akıllının fikriydi
Bizde de sular kesik sabahtan beri oğlumda anne sen bugün yüzünü iyice yıkamamışsındır diye baştan aşağı üzerime işedi şoklardayımBu kadar iş yapma isteğim ve enerjim varkensular neden kesilir ki :26:
ahhhhha anaaamm ahhhh başımı hangi taşa vurayım
arkadaşlar dün oğlanın kontrolü için gittiğimizde bana da 5 günlük rapor yazdırsık aile hekiminden bizim milli eğitim raporu hakem heyetine göndermiş bu sabah haber geldi müd yard arayıp tebliğ yazısını alın ve araştırma hastanesine gidin heyete gireceksin dedi.tabi bizim sinirler zıpladı 10+10 rapor alıp bir de 5 günlük daha alınca adamların gözüne batmış yaaaa gel de sinir olma 12 yıllık memuriyet hayatım boyunca 1 kez dahi izin almayan rapor almayan bir memura bu yapılır mı insan bir dosyasını istetir siciline bakar bu hep böyle kaytaran bir memur mu diye ulen var ya arkamız yok ki işimiz olsun biz de bu tür işlerde şanssızızdır beceremeyiz zaten,
ya bulunduğumuz ilçe il merkezine 1,5 saat fakültede sattlerce dolaşıp çocukla o kadar yolu çekeceğime mi yanayım yoksa dersine girmeyen öğretmenler idareciler okula uğramayan müdürler varken benim raporumun gözre batmasına mı yanayım bilemedim.bir şey çıkacağı da yok hakem heyetinden ama can sıkıcı bir durum teşhis olarak da bel ağrısı için istirahat yazdı dr belim çok ağrıyor çocuğu taşımaktan emar falan çekilse kesin birşey çıkar amaaannnn hiç yoktan canımı sıktılar be kızlar
Eki Görüntüle 858637
İi oldu bu yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?