2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızım, elinde zil olan oyuncağını tuttu kolundan sallıyor yihuuu çok mutluyum çok Denk mi getirdi de tutuverdi bilmiyorum ama hala bırakmayıp sallaması çok güzel

Ultraviolet ,Lolita lempicka,Lancôme hipnose bu ikisini kizim kullaniyorum Kuzum daha kalici ultravioleti yazin

Canım biliyomusun benim kayınvalidem de evinde köpek besleyen insanlardan bişey yiyip içmezmiş. Taa ki dodoya kadar Ne diyim Allah sizin misafirlere de bu sevgiyi tattırsın...

Bizde de bi misafir vakası olmuştu eşimin akrabalarından bi kadın geldi üstünü çıkarmadı çantasını bile kucağında tuttu bütün akşam saf! Napalım kendi keyfi bilir dedik hiiiç bişey için ısrar da etmedik. Ayrıca dodo da evin içinde hışır hışır montla oturuyo diye kadına taktı gelip gidip kokladı iyi oldu

Evet antalyadayım ben
Neyse ki memleketinin baya yakınına grlebilmişsin sıkıldıkça kaçarsınız buraya

Ya geçenlerde şu memurlar için süt parası olayını sormuştum cevaplayan olmadı
AlabiliO muyuz biz öle bi para?hani şu 94tl olan şey

Anais hoş canım bi dene

A aaa ekleyebildim sanırım oğlumu

Bu sayede iphone saki full site olayını da öğrenmiş oldum
Tlf dan ne beğeni yapabiliodum ne de başka bişi
İi oldu bu yaaa

Hahah işlerini biliyor bu kuzular

Alabiliriz kanimca maaşa eklenmiyor çünkü

Merhaba kızlar nasılsınız ben çok fazla giremiyorum artık... Aren fena oyalıyor beni gaz sorunu hemen hemen bitti sayılır artık çevreyi keşfetti sağa sola bakınıp duruyor uyku zamanı müzik dinlemeyi çok seviyor şarjlı mini bir radyo aldım sürekli çalıyor benim de hoşuma gidiyor :) Sizde durumlar nasıl böcüklerin keyfi yerinde mi bir de benim bebeğim kahkaha atmaya başladı o güldükçe deliriyorum mutluluktan çok mutlu çooookkk :)

Canım ben özel sektörde çalışıyorum raporum bitince SGK ya gittim işlem yaptırırken süt parası da istiyorum dedim ayrı bir form verdi onu doldurdum şimdi paranın bankaya yatmasını bekliyorum ...

panpaaa çok tatlısın yaaaa:)))

Prima aktif bebede de var ben de yaptım aymnı sazanlığı:))
Bu kadar iş yapma isteğim ve enerjim varken sular neden kesilir ki :26:
Bizde de sular kesik sabahtan beri oğlumda anne sen bugün yüzünü iyice yıkamamışsındır diye baştan aşağı üzerime işedi şoklardayım oğlum sünnetin şimdilik iki faydasını gördü birincisi pipi karıncayiyen görüntüsünden uzaklaştı ikincisi daha isabetli atışlar yapabiliyor artık

Bugün bana da müdür yardımcım hocam heyet raporu alın müfettişler gelecek sorun yaşarsınz dedi şaşırdım doğum yapan birçok arkadaşım dönemi böyle raporlarla kapatıyor başmüdür yardımcısı arkadaşım sorun yaşamazsın yaşarsan da tanıdıklarım var hallederiz dedi ne güzel beş beş alıyordum içime kurt düşürdüler ne olacak bilmem ben de yedi yıldır bir gün bile rapor kullanmışlığım yoktur ne insanlar var okula uğramadan ek ders Alanlar ancak bizimle uğraşırlar

Canım bulabilirsen Victor Rolf dan Flower Bomb çok güzel bir koku...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…