- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #60.341
Kızlar parfümümden sıkıldım değiştiricem. Geçen gün parfümeride elie saab hoşuma gitti ama belki daha güzel kokular vardır. Belli bi zamandan sonra koku alma hissi gidiyo insanda ve karar veremedim bu yüzden. Parfüm önerileriniz olursa liste yapar ona göre koklarım, böylece burnumun direği de kırılmaz
günaydın güzel insanlarterelelli hallerimi dünde bıraktım da geldim :) sabah sabah muhteşem sesimle(!) oğlumun karşısına geçip şarkılar söyledim dans ettim en şaklaban halimle coştuk koptuk beraber sonuç : gayet iyiyimmmm
yok yalovacım sana da gelmesinler yaa çok sinir bozucu oluyor valla insan kendine tahammül edemiyor böyleyken
canım bizimki epey uğraştırıcı olmuştu. daha 10 günlükken 2 gün yoğun bakımda yattı kuzum hatırlarSan. çünkü baya kan kusmuştu ve onca tetkik tahlil vs. yapılmasına rağmen hiç bir bulguya rastanmayınca tedbir amaçlı alındı küvöze. göğsüm çok fena yaraydı tamam ama onca kanı yutmuş olabileceğine aklım ermemişti. 2 gün yok yere yoğun bakım antibiyotik tedavisi vs gibi şeylere maruz kaldı yavrum. sonra bir de 1 buçuk aylıkken aynı şey oldu. bu sefer görmüştüm ağzında kanı emerken. yine doktora götürdük ama artık nedenini biliyorduk. kanı biriktirip öyle atıyormuş bünye..ve atması iyi bişeymiş. dr.yine de mide ilaçları verdi. ama ben pek kullanamadım çünkü aşırı kusturdu oğlumu. bu kahverengi lekeleri çok gördüm ben. ne zaman ki göğüs uçlarım iyileşti artık görmez oldum Allaha şükür. sen de merak etme canım zarar vermiyor çünkü atıyorlar dışarı. ha ama çok tekrar ederse mutlaka doktora götür olur mu.. geçmiş olsun canım..
prima aktif bebenin 3 nosu mis gibi kokuyor canımcım bilgine arz ederim
iş bu mesajı tam 3 saat önce yazmaya başladım desem inanır mısınız? bakayım bence inanırsınız
Kızlar çoktanfır yazmamıyorum okuyamıyorum da umarım herkes çok iyidir
Kızkardeşim doğum yaptı annem istanbula onun yanına gitti
Ben tek kaldım babam çok geç geliyor
Yalnızlık zor gerçekten 4 gözle annemin dönüşünü bekliyoruz
Tracy hogg un kitabını okumaya başladım
Oradaki uyku eğitimimi uygulamak istiyorum
Artık sabaha kadar deliksiz uyusun istiyorum beril
Ama daha 3 aylık bile olmadık uyku eğitimi için erken mi bilmiyorum
Bakalım Tracy ne diyor erken mi
Okudukça paylaşırım sizlerle de
Bu kitabı baya tavsiye eden oldu umarım işimize yarar
ii yapmışsın cnm arada ayarlarını sıkılamak lazım valla, bnde aşkım bulaşık mak. boşaltır mısın la başlıyorum bi de kirlileri koyar mısın die ekliyorum. Sonra çay zamanı aşkım ya Furkan ı tut ya çay demle diorum, bizde kim çayı koyarsa diğeri de meyve koyar hele eşim çok güzel meyve tabağı hazırlar yemeye kıyamam şeklini bozacam dieama bgne kadar bi kere özür diledi, hatalı olsada asla dilemez başka şeyler yapar ama özür yok. ne güzel senn eşin dilemiş bak. İnsan bekliyo bazen..
ikimiznde şu misafir trafiği bitmedi gitti bacım be..önceki gün bnm misafirlerde hem eşime erken geliriz 5 gibi demişler hemde gelip öğle yemeğini geç yedik diye tabaklarına azıcık yemek koydurdular. Ya madem yemekli geliyosunuz bari evsahibinin emeğine karşılık aç gelinBende artan yemekleri görünce sinir oldum. Allahtan kv. durumu farkedip kızım siz yemezsiniz sen bi saklama kabına doldur bana ver dedi de sağolsun azalttı. Dün de kalanları ısıttım hazır yemek oldu hepsi tükendi. Bgnde mantı yapim diom pratik olur. Şimdiden cuma ctesi gelecek misafirlere çayın yanına ne yapsam diom, börek sarılacak o kesin, bide sütlü tatlıfelan uydurayım bari.3. de sonra bulurum. Furkanda aşırı sulu buaralar nerdeyse diş çıkarıyo diyecek önü hep ıslak babası önlük tak dio da ben sevmiyorum.sık sık üst değişiyoruz napalım
ooh maşallah diorum ama süpermiş menü harikasın valla, ben düşünebilirmiydim bilmem. Ama annelik baya geliştirdi benibu gelişmiş halim:90: garip ama gerçek
Kızlar bütün gece nöbetteydim kızımın boğazından ses geliyor öksürüyor diye. Sabah burnu da akmaya başladı. Saat 4'e kadar uyumadı ara ara kendinden geçiyor sonra huzursuzlanıp ağlıyor ağlarken öksürük tutuyor. Bol sıvı alması için sık sık emziriyorum. Bütün akşamın sütleri toplanıp gece 3te çıkmaya karar verdiler. Asu kucağımda bir başladı cırt cırt potur potur... Anlıyorum ki bu dışkılar belden ve yanlardan taşacak ama elden ne gelir :) Mecbur bekledik bitmesini. Bitince bir güzel temizlendik yine emdi emdi emdi kucağımda sızdı. Saatler 3.57 yi gösteriyordu. Ben de poklu giysileri sudan geçirip kendimi yatağa attım. İşte böyle kızlar. Şuan hala bol bol emziriyorum dünyanın en çok sıvı tüketen bebeği olmaya adayız :)
getirdim burnundan dün aksam kozumuzu paylaştk özür diledi bundan sonra anlyışlı olacakmış kalktı mutfağı topladı odayı topladı kızıma baktı oynadı vs.inşallah böle devam ederrrr.
Aman gitsin heyheyler fındığım sen hep muhteşem sesinle şarkılar şöyle Arda kuzuya o zaman şarkı söylemek lazım avaz avazşimdi Durunun altını temizledim yeni bezi bağladık kala yapmaya başladı hatun çişli beze kaka yapmıyor değerli Popişi
Daha iyi olmana sevindim canım. Umutlu, güzel geliyor sesin. Ben de ancak iyi akşamlar dileyebiliyorum ne yazık ki. Oğluma 3 ayı bitirince bir haller oldu. Vallahi anlayamıyorum. Ana kucağına koyduğum gibi ağlamauya başlıyor ama nasıl bir ağlama öyle böyle değil. Huzurlu çocuk gitti, yerine huzursuz ağlayan ve meme verdiğimde ağzından çıkaran bir bebek geldi. Acaba acıkması için uzun aralar beklemem mi lazım. Eskiden ne zaman versem, ağlayınca alır ve emerdi. Şimdi neden böyle oldu. 3. ayda rota aşısı oldu acaba ondan mı, ama 3 gün oluyor. Bazen direncim kırılıyor, bugün biraz ağladım. Çünkü kızımı okula hazırlamam, açlıktan guruldayan midemi biraz olsun doyurmam ve ev işi yapmam gerekiyor, ama susmuyor, meme verdiğimde çıkarıyor ve ağlıyor. Bazen çok sinirlendiğimi hissediyorum. Siz kaç saat arayla ve kaç dakika emziriyorsunuz? Yardım!
Ben de aynı soruya cevap arıom bulamadım henüzkızlar şu süt parası nedir? öğretmenlerle bi ilgisi warmıki?
bende takılarıma tokalarıma daldım düzeltiyorumm sıkıldıklarımı atıyorumm off çoook kalabalık...
Havalardan mıdır dolunay Mıdır ne haltsa bi uyuzluk var sanırım ortalıktaDaha iyi olmana sevindim canım. Umutlu, güzel geliyor sesin. Ben de ancak iyi akşamlar dileyebiliyorum ne yazık ki. Oğluma 3 ayı bitirince bir haller oldu. Vallahi anlayamıyorum. Ana kucağına koyduğum gibi ağlamauya başlıyor ama nasıl bir ağlama öyle böyle değil. Huzurlu çocuk gitti, yerine huzursuz ağlayan ve meme verdiğimde ağzından çıkaran bir bebek geldi. Acaba acıkması için uzun aralar beklemem mi lazım. Eskiden ne zaman versem, ağlayınca alır ve emerdi. Şimdi neden böyle oldu. 3. ayda rota aşısı oldu acaba ondan mı, ama 3 gün oluyor. Bazen direncim kırılıyor, bugün biraz ağladım. Çünkü kızımı okula hazırlamam, açlıktan guruldayan midemi biraz olsun doyurmam ve ev işi yapmam gerekiyor, ama susmuyor, meme verdiğimde çıkarıyor ve ağlıyor. Bazen çok sinirlendiğimi hissediyorum. Siz kaç saat arayla ve kaç dakika emziriyorsunuz? Yardım!
aynen canım ben de zaten avaz avaz söyledim deli gibi oynayarakoğlumun gözleri pörtledi beni izlerken
bu arada o değerli popişini yerim ben kuzumunnnbu alt değiştirme olaylarında hepsinin ayrı bir entrikası var valla
sağ ol canım.. ama öğleden sonra oğlum bu kadar iyi olmak yeter sana diyerekten huysuzlanmaya başladı.. aynı senin de dediğin gibi yerine koyduğum an basıyor yaygarayı. illa kucakta gezecek oda oda.. durunca bile ciyaklıyor paşa! belim koptu taşırken artık. yarım saat önce uyudu da azıcık dinlendim. aha da şimdi yine uyandıAllah yardımcımız olsun canım.....
maşallah canım çok yakışıklı bir oğlun var :))Eki Görüntüle 858637
A aaa ekleyebildim sanırım oğlumu
Bu sayede iphone saki full site olayını da öğrenmiş oldum
Tlf dan ne beğeni yapabiliodum ne de başka bişi
İi oldu bu yaaa
Ben de aynı soruya cevap arıom bulamadım henüz
Nette memurlar için diil Dio e doğal olarak öğretmenler için
Ama ben burda alındığını okumuştum sanki:26:
Bi de çocuk bizim üstümüze olunca şu aile yardımı olayı var ya her ay verilen bi para onun için de SGK mı başvurcaz acaba
Havalardan mıdır dolunay Mıdır ne haltsa bi uyuzluk var sanırım ortalıkta
Benim oğlum da vi değişti mızmızlaştı gazı arttı sanki nedenini bulamıom
Şu büyüme atağı mevzusu mu acaba bizim çocuklardaki Hera:26:
Bn bazen saat başı emziriom bazen iki saatte bir
Bazen uykusu oluo dalamıo daha sık emziriom oluo istemeyerek
Süresi de hep değişken 5-30dk arası
Canim bu arada dün senin yavruları gördüm yogundum cevap yazamadim Allah esirgesin cok guzeller ve tıpkı melteminkiler gibi birbirlerine cok yakışıyorlar
Kızlar parfümümden sıkıldım değiştiricem. Geçen gün parfümeride elie saab hoşuma gitti ama belki daha güzel kokular vardır. Belli bi zamandan sonra koku alma hissi gidiyo insanda ve karar veremedim bu yüzden. Parfüm önerileriniz olursa liste yapar ona göre koklarım, böylece burnumun direği de kırılmaz
Eki Görüntüle 858637
A aaa ekleyebildim sanırım oğlumu
Bu sayede iphone saki full site olayını da öğrenmiş oldum
Tlf dan ne beğeni yapabiliodum ne de başka bişi
İi oldu bu yaaa
Dilerim bir an önce iyileşir bebişin...
Hera'cimmm masallah nasıl birseydir bunlar yaaa. Cok guzel cocuklar 41 kere masallah. Op kokla onları biraz da mincir lutfen benim icin yavrularını
ahhhhha anaaamm ahhhh başımı hangi taşa vurayım
arkadaşlar dün oğlanın kontrolü için gittiğimizde bana da 5 günlük rapor yazdırsık aile hekiminden bizim milli eğitim raporu hakem heyetine göndermiş bu sabah haber geldi müd yard arayıp tebliğ yazısını alın ve araştırma hastanesine gidin heyete gireceksin dedi.tabi bizim sinirler zıpladı 10+10 rapor alıp bir de 5 günlük daha alınca adamların gözüne batmış yaaaa gel de sinir olma 12 yıllık memuriyet hayatım boyunca 1 kez dahi izin almayan rapor almayan bir memura bu yapılır mı insan bir dosyasını istetir siciline bakar bu hep böyle kaytaran bir memur mu diye ulen var ya arkamız yok ki işimiz olsun biz de bu tür işlerde şanssızızdır beceremeyiz zaten,
ya bulunduğumuz ilçe il merkezine 1,5 saat fakültede sattlerce dolaşıp çocukla o kadar yolu çekeceğime mi yanayım yoksa dersine girmeyen öğretmenler idareciler okula uğramayan müdürler varken benim raporumun gözre batmasına mı yanayım bilemedim.bir şey çıkacağı da yok hakem heyetinden ama can sıkıcı bir durum teşhis olarak da bel ağrısı için istirahat yazdı dr belim çok ağrıyor çocuğu taşımaktan emar falan çekilse kesin birşey çıkar amaaannnn hiç yoktan canımı sıktılar be kızlar
Ben de aynı soruya cevap arıom bulamadım henüz
Nette memurlar için diil Dio e doğal olarak öğretmenler için
Ama ben burda alındığını okumuştum sanki:26:
Bi de çocuk bizim üstümüze olunca şu aile yardımı olayı var ya her ay verilen bi para onun için de SGK mı başvurcaz acaba
Havalardan mıdır dolunay Mıdır ne haltsa bi uyuzluk var sanırım ortalıkta
Benim oğlum da vi değişti mızmızlaştı gazı arttı sanki nedenini bulamıom
Şu büyüme atağı mevzusu mu acaba bizim çocuklardaki Hera:26:
Bn bazen saat başı emziriom bazen iki saatte bir
Bazen uykusu oluo dalamıo daha sık emziriom oluo istemeyerek
Süresi de hep değişken 5-30dk arası
canım bende dün aile hekimine gittim yazmadımecbur başka yerden aldık. açıkçası bende korkuyorum bu rapor yüzünden başımız ağrır mı diye off ya 10 yıllık öğretmenim daha bir kere ayağım incinmişti rapor aldım 1 defada dedemin cenazesinde mazeret izni onun dışında sevkim bile yok umarım sıkıntı olmaz sonucunu bildir canım heyette ne oluyormuş merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?