2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

BEn su an burberry the beat kullanıyorum önceki Christian dior mıss dior dü ikisinden de memnundum. Sıkıldıkta değiştiriyorum bende aa bir de uzun süre paco rabanne kullandım

Çook teşekkürler teyzelerimiz
Hepimizin bebişleri çok tatlı allahım nazarlardan korusun hepsine dişlerimi sıka sıka bakıom valla

kızlar şu süt parası nedir? öğretmenlerle bi ilgisi warmıki?

bende takılarıma tokalarıma daldım düzeltiyorumm sıkıldıklarımı atıyorumm off çoook kalabalık...

Daha iyi olmana sevindim canım. Umutlu, güzel geliyor sesin. Ben de ancak iyi akşamlar dileyebiliyorum ne yazık ki. Oğluma 3 ayı bitirince bir haller oldu. Vallahi anlayamıyorum. Ana kucağına koyduğum gibi ağlamauya başlıyor ama nasıl bir ağlama öyle böyle değil. Huzurlu çocuk gitti, yerine huzursuz ağlayan ve meme verdiğimde ağzından çıkaran bir bebek geldi. Acaba acıkması için uzun aralar beklemem mi lazım. Eskiden ne zaman versem, ağlayınca alır ve emerdi. Şimdi neden böyle oldu. 3. ayda rota aşısı oldu acaba ondan mı, ama 3 gün oluyor. Bazen direncim kırılıyor, bugün biraz ağladım. Çünkü kızımı okula hazırlamam, açlıktan guruldayan midemi biraz olsun doyurmam ve ev işi yapmam gerekiyor, ama susmuyor, meme verdiğimde çıkarıyor ve ağlıyor. Bazen çok sinirlendiğimi hissediyorum. Siz kaç saat arayla ve kaç dakika emziriyorsunuz? Yardım!

Seni çok iyi anlıyorum, tek başına olmak çok zor ne yazık ki... Eşim 3 haftalığına yurtdışına çıkmak zorunda. Kızın okulu olduğundan İzmir'e de gidemiyorum, anneme. Oğlum bugünlerde çok tuhaf davranıyor, çok ağlıyor, kucakta durmak istiyor, eskisi gibi emmiyor. Dün ağlayasım geldi. Allah hepimize kolaylık versin... Amin.

Sizleri çok takdir ediyorum. Bebekle bir de yemekli misafir ağırlıyorsunuz. Ben böyle bir durumda batarım resmen. Şu anda ev kalkmış gidiyor, çok fena çok!

Dilerim bir an önce iyileşir bebişin...

Canim bu arada dün senin yavruları gördüm yogundum cevap yazamadim Allah esirgesin cok guzeller ve tıpkı melteminkiler gibi birbirlerine cok yakışıyorlar

aynen canım ben de zaten avaz avaz söyledim deli gibi oynayarak oğlumun gözleri pörtledi beni izlerken

bu arada o değerli popişini yerim ben kuzumunnn bu alt değiştirme olaylarında hepsinin ayrı bir entrikası var valla

sağ ol canım.. ama öğleden sonra oğlum bu kadar iyi olmak yeter sana diyerekten huysuzlanmaya başladı.. aynı senin de dediğin gibi yerine koyduğum an basıyor yaygarayı. illa kucakta gezecek oda oda.. durunca bile ciyaklıyor paşa! belim koptu taşırken artık. yarım saat önce uyudu da azıcık dinlendim. aha da şimdi yine uyandı Allah yardımcımız olsun canım.....

kızlar şu süt parası nedir? öğretmenlerle bi ilgisi warmıki?

bende takılarıma tokalarıma daldım düzeltiyorumm sıkıldıklarımı atıyorumm off çoook kalabalık...
Ben de aynı soruya cevap arıom bulamadım henüz
Nette memurlar için diil Dio e doğal olarak öğretmenler için
Ama ben burda alındığını okumuştum sanki:26:

Bi de çocuk bizim üstümüze olunca şu aile yardımı olayı var ya her ay verilen bi para onun için de SGK mı başvurcaz acaba
Havalardan mıdır dolunay Mıdır ne haltsa bi uyuzluk var sanırım ortalıkta
Benim oğlum da vi değişti mızmızlaştı gazı arttı sanki nedenini bulamıom
Şu büyüme atağı mevzusu mu acaba bizim çocuklardaki Hera:26:

Bn bazen saat başı emziriom bazen iki saatte bir
Bazen uykusu oluo dalamıo daha sık emziriom oluo istemeyerek
Süresi de hep değişken 5-30dk arası

Ne iyi yapmışsın alışsın annesinin çılgınlıklarına aynen CNm bi pok muhabbetidir gidiyoo çok mıçıklı kuzularımız var

Eki Görüntüle 858637
A aaa ekleyebildim sanırım oğlumu

Bu sayede iphone saki full site olayını da öğrenmiş oldum
Tlf dan ne beğeni yapabiliodum ne de başka bişi
İi oldu bu yaaa
maşallah canım çok yakışıklı bir oğlun var :))

valla ben doğum yaptıktan sonra okula bildirim yaptım hesabıma 90 küsür yatmıştı diye hatırlıyorum. biryere başvurumuz yok okul ilgileniyor herşeyle. çocuğu sordular sizin üzearinize mi eşinizin üzerine mi diye bende kendi üzerime istiyorum eşim bağkurlu dedim onun için dilekçe verdim okula eşimde kendi üstüne olmayacağına dair dilekçe verdi bizim okula.çocuk yardımı olarak maaşımda artış oldu tüm işlemleri okul yürüttü ben sadece dilekçeleri verdim form vardı onu doldurdum bebeğin ve benim kimlik fotokopimi doğum belgesini verdim okula.uykusuzluk ve yorgunluktan biraz karışık yazdım galiba:)) umarım yardımcı olabilmişimdir.

banka hesabımı inceledim eylülde 191 tl doğum yardımı yatmış maaşımda 23 tl artmış kızlar bunun haricinde yatması gereken bir para varmı bilmiyorum ama yarın arkadaşa sorabilirim o doğum yapalı 9 ay oldu daha tecrübeli

Benim hiç parfümüm olmadı abla

Eki Görüntüle 858637
A aaa ekleyebildim sanırım oğlumu

Bu sayede iphone saki full site olayını da öğrenmiş oldum
Tlf dan ne beğeni yapabiliodum ne de başka bişi
İi oldu bu yaaa

A aaa iyi ki eklemişsin annesi gözümüz gönlümüz açıldı minik fındık seniii

Dilerim bir an önce iyileşir bebişin...

Sağol canım inşallah

yaa nası meb miş bee kaç öğretmen biliyorum zırt pırt rapor alıp evde yatan, ben de y.lisans izni zor alırdım tam gün çalışan öğretmene izin yok die, oysa iki yarım gün izin var yönetmelikte..yönetmelikte yazan sayıdan fazla öğrencimiz olur ses etmezyiz, yardımcı vermezler...bide raporu incelerler HAKSIZLIK BUUU..bi de uzamayan doğum izni sıkıntımız var. inş. halledersiniz cnm kolayca.

bnde sanki burada okumuştum ama..biri bi anlatsın hayrına bn hiç bişi bilmiyorum

hamilelik boyu krem (lierac) kullanmama rağmenbide göğüslerim yavaş yavaş üstten hafif çatlamaya başlamıştı. çk önemsememiştim. bgn giyiniken ne göreyim:83::83: göbek deliğimin altında bhem sağda hem solda kırmızı cırmalanma gibi izler var:84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…