- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #60.361
yaa nası meb miş bee kaç öğretmen biliyorum zırt pırt rapor alıp evde yatan, ben de y.lisans izni zor alırdım tam gün çalışan öğretmene izin yok die, oysa iki yarım gün izin var yönetmelikte..yönetmelikte yazan sayıdan fazla öğrencimiz olur ses etmezyiz, yardımcı vermezler...bide raporu incelerler HAKSIZLIK BUUU..bi de uzamayan doğum izni sıkıntımız var. inş. halledersiniz cnm kolayca.
bnde sanki burada okumuştum ama..biri bi anlatsın hayrına bn hiç bişi bilmiyorum
hamilelik boyu krem (lierac) kullanmama rağmenbide göğüslerim yavaş yavaş üstten hafif çatlamaya başlamıştı. çk önemsememiştim. bgn giyiniken ne göreyim:83::83: göbek deliğimin altında bhem sağda hem solda kırmızı cırmalanma gibi izler var:84::84:
canım yeni mi başladı çatlamalar göbeğin altında ? hamileyken olmuş olmalı şuanda olmaz diye biliyorum. tv de reklamlarda görmüştüm bir krem vardı çatlaklar için ama adını hatırlamıyorum. görürsem dikkat ederim adına. sen yinede nemlendirmeye çalış krem sür cildin kuru ise olmuş olabilir
Eki Görüntüle 858637
A aaa ekleyebildim sanırım oğlumu
Bu sayede iphone saki full site olayını da öğrenmiş oldum
Tlf dan ne beğeni yapabiliodum ne de başka bişi
İi oldu bu yaaa
Eki Görüntüle 858637
İi oldu bu yaaa
Selam kızlar geçmişi bitirme çabamı bırakıp bende biraz içi i dökeyim îstedim çeneler yine çok düşmüş yetişilmiyor hızınıza
Benim canım çok sıkkın annemle tartıştık ve ipler kopma noktasına geldi 3 gündür görüşmüyoruz kendimi çok yalnız hissediyorum eşin zaten işi gereği çok sık evde olamıyor Allah'tan oğlum var bu ara birde dillendi gün boyu konuşuyoruz
Gelelim tartışma sebebimize sebep ablam şöyleki ben yıllarca kendi işimi kendim gördüm annem babam benim peşimde pek koşturmadılar ama ablam onlar olmadan iş yapamazdı sürekli onun peşindeler ve ablam beni herzaman kıskanmıştır o kadar ki ikinci çocuğun lafını bile ettirmezdi o kadar istemiyordu ben nişanlanınca ilgi ondan azalıcak die hamile kaldı neyse Kaan'dan 6 ay büyük bir yeğenim var diğerinde 6 yaşında ablam bana hiç bir zaman anlaşıldı yapmadı ama ben yeğenlerime teyzelik ablama da kardeşliği herzaman yaptım ve annemde sürekli onu kayırıyor bana onu haklı buluyor hadi bunada alıştım ama bu sefer torun ayrımı yapmaya başladılar biri Kaan'ı sevmeye görsün hemen ablamın oğlundan Kerim'den bahsediyorlar o daha tatlı bilmem ne die yok Kaan baba tarafına benziyormuş bize benzemiyormuş ne zaman ablam annem ben bi araya gelsek annem sürekli ablamın oğlunu avutur onla ilgilenir bi gün yine öle bi aradayız annem ablamın oğlunu avutuo Kaan durmuo anneme dedim ki biraz Kaan'a baksana ablan çayını içsin de diyor benim önümde bardak dolu duruyor bir yudum içememişim ablamın dibinde bi yudum kalmış mevzu çay değil ne demek istediğimi anladınız hangimizi daha çok düşündüğünü ablam oğlunu severken büyükbabasının bitanesi die seviyor annem de hiç kızım öle olurmu hepiniz yeri ayrı demiyor en son beynime kan sıçratan olay Kaan'ın sünnet olunca babam hediye olarak bi küçük altın getirmiş boş gelmemek için annemde babama kızdı nie getiriosun düğününde ben tam takıcaktım şimdi kerime de borçlandın dedi. Bende artık zaten birikmiştim sonunda taştım benim oğluma gelen bir küçük Altın'ın lafını ediyorsun die nie çünkü ablam duysa kıyamet kopar sanki herşeyi eşitmi yapmış açtım azımı yumdum gözümü konuşmuyoruz görüşmüyoruz üstelik benim düzenimide onlar bozdu güvenlikli sitede oturuyordum uzak dediler gelemeyiz gidemeyiz kocan sürekli şehir dışında bize takın taşın dediler kalktım geldim yakınlarından ev aldık borca girdik e burası yeni bina tam dolu değil mütahit işi güvenlik falan yok pazar akşamı oğlumla tek başıma kaldım evde madem böle olacaktı neden düzenimi bozdurdular bana. Ablamdan fırsat bulup bana yetişemicektiniz nie beni getirdiniz orda bişi olsa arardım güvenliği yardımcı olurlardı şimdi bişi olsa kadın başıma kime giderim Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ama kendi başıma yağan karı eriticem ne olursa olsun onları iyiki siz varsınız da sizi okurken yalnızlığımı unutuyorum
Bu arada bu da benim küçük tatlı tontişim ayın 15inde 3 aylık olacağız 7600gr 65 cm olmuşuz maşallah kuzitoma obur şirinim benim :)) Eki Görüntüle 858977
Bu arada bu da benim küçük tatlı tontişim ayın 15inde 3 aylık olacağız 7600gr 65 cm olmuşuz maşallah kuzitoma obur şirinim benim :)) Eki Görüntüle 858977
Ultraviolet ,Lolita lempicka,Lancôme hipnose bu ikisini kizim kullaniyorum Kuzum daha kalici ultravioleti yazin
Canım biliyomusun benim kayınvalidem de evinde köpek besleyen insanlardan bişey yiyip içmezmiş. Taa ki dodoya kadarNe diyim Allah sizin misafirlere de bu sevgiyi tattırsın...
Bizde de bi misafir vakası olmuştu eşimin akrabalarından bi kadın geldi üstünü çıkarmadı çantasını bile kucağında tuttu bütün akşam saf! Napalım kendi keyfi bilir dedik hiiiç bişey için ısrar da etmedik. Ayrıca dodo da evin içinde hışır hışır montla oturuyo diye kadına taktı gelip gidip kokladı iyi oldu
Anais hoş canım bi dene
Eki Görüntüle 858637
İi oldu bu yaaa
Gittiğim parfümeri büyük mutlaka vardır bunu da yazıyorum teşekkürler canım.Canım bulabilirsen Victor Rolf dan Flower Bomb çok güzel bir koku...
BEn su an burberry the beat kullanıyorum önceki Christian dior mıss dior dü ikisinden de memnundum. Sıkıldıkta değiştiriyorum bende aa bir de uzun süre paco rabanne kullandım
Kızlar hatırlıyor musunuz hamile iken inciye kirmizi kalpli bir yastiga keceden süsler yapmıştım .
İnci o yastığa bayılıyor en cok ta gülen yuz yaptıgım turuncu yıldızı sevdi :)
İnsanın kendi eli ile onun icin yaptıgi bir şeyi onun sevmesi de ne guzel bir duyguymus...
Selam kızlar geçmişi bitirme çabamı bırakıp bende biraz içi i dökeyim îstedim çeneler yine çok düşmüş yetişilmiyor hızınıza
Benim canım çok sıkkın annemle tartıştık ve ipler kopma noktasına geldi 3 gündür görüşmüyoruz kendimi çok yalnız hissediyorum eşin zaten işi gereği çok sık evde olamıyor Allah'tan oğlum var bu ara birde dillendi gün boyu konuşuyoruz
Gelelim tartışma sebebimize sebep ablam şöyleki ben yıllarca kendi işimi kendim gördüm annem babam benim peşimde pek koşturmadılar ama ablam onlar olmadan iş yapamazdı sürekli onun peşindeler ve ablam beni herzaman kıskanmıştır o kadar ki ikinci çocuğun lafını bile ettirmezdi o kadar istemiyordu ben nişanlanınca ilgi ondan azalıcak die hamile kaldı neyse Kaan'dan 6 ay büyük bir yeğenim var diğerinde 6 yaşında ablam bana hiç bir zaman anlaşıldı yapmadı ama ben yeğenlerime teyzelik ablama da kardeşliği herzaman yaptım ve annemde sürekli onu kayırıyor bana onu haklı buluyor hadi bunada alıştım ama bu sefer torun ayrımı yapmaya başladılar biri Kaan'ı sevmeye görsün hemen ablamın oğlundan Kerim'den bahsediyorlar o daha tatlı bilmem ne die yok Kaan baba tarafına benziyormuş bize benzemiyormuş ne zaman ablam annem ben bi araya gelsek annem sürekli ablamın oğlunu avutur onla ilgilenir bi gün yine öle bi aradayız annem ablamın oğlunu avutuo Kaan durmuo anneme dedim ki biraz Kaan'a baksana ablan çayını içsin de diyor benim önümde bardak dolu duruyor bir yudum içememişim ablamın dibinde bi yudum kalmış mevzu çay değil ne demek istediğimi anladınız hangimizi daha çok düşündüğünü ablam oğlunu severken büyükbabasının bitanesi die seviyor annem de hiç kızım öle olurmu hepiniz yeri ayrı demiyor en son beynime kan sıçratan olay Kaan'ın sünnet olunca babam hediye olarak bi küçük altın getirmiş boş gelmemek için annemde babama kızdı nie getiriosun düğününde ben tam takıcaktım şimdi kerime de borçlandın dedi. Bende artık zaten birikmiştim sonunda taştım benim oğluma gelen bir küçük Altın'ın lafını ediyorsun die nie çünkü ablam duysa kıyamet kopar sanki herşeyi eşitmi yapmış açtım azımı yumdum gözümü konuşmuyoruz görüşmüyoruz üstelik benim düzenimide onlar bozdu güvenlikli sitede oturuyordum uzak dediler gelemeyiz gidemeyiz kocan sürekli şehir dışında bize takın taşın dediler kalktım geldim yakınlarından ev aldık borca girdik e burası yeni bina tam dolu değil mütahit işi güvenlik falan yok pazar akşamı oğlumla tek başıma kaldım evde madem böle olacaktı neden düzenimi bozdurdular bana. Ablamdan fırsat bulup bana yetişemicektiniz nie beni getirdiniz orda bişi olsa arardım güvenliği yardımcı olurlardı şimdi bişi olsa kadın başıma kime giderim Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ama kendi başıma yağan karı eriticem ne olursa olsun onları iyiki siz varsınız da sizi okurken yalnızlığımı unutuyorum
dior jadore , chanel chance yada coco ama bence en guzeli lancome miracleKızlar parfümümden sıkıldım değiştiricem. Geçen gün parfümeride elie saab hoşuma gitti ama belki daha güzel kokular vardır. Belli bi zamandan sonra koku alma hissi gidiyo insanda ve karar veremedim bu yüzden. Parfüm önerileriniz olursa liste yapar ona göre koklarım, böylece burnumun direği de kırılmaz
Eki Görüntüle 859178 çağla inci :)
dior jadore , chanel chance yada coco ama bence en guzeli lancome miracle
Kız ben seni yerim Çağla İnci, ay babasının küçük rak starı Allahım yarebbim bayıldım badinize de Parmiş yaa. Maşallah İdoşun panpasına:))
Bunları da yazıyorum listeye. Çok sağol canım ama sanki dior jadore u biliyorum gibi.
Kızlar bugün 3ten sonra İdoşumu da alıp hastaneye baskın yaptım. Oh sonunda muayenesini oldu kuzum. Kalça çıkığımız da yokmuş, gayet sağlıklıymış :)) İçim daha rahat etti şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?