2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hatırlıyor musunuz hamile iken inciye kirmizi kalpli bir yastiga keceden süsler yapmıştım .

İnci o yastığa bayılıyor en cok ta gülen yuz yaptıgım turuncu yıldızı sevdi :)

İnsanın kendi eli ile onun icin yaptıgi bir şeyi onun sevmesi de ne guzel bir duyguymus...

canım yeni mi başladı çatlamalar göbeğin altında ? hamileyken olmuş olmalı şuanda olmaz diye biliyorum. tv de reklamlarda görmüştüm bir krem vardı çatlaklar için ama adını hatırlamıyorum. görürsem dikkat ederim adına. sen yinede nemlendirmeye çalış krem sür cildin kuru ise olmuş olabilir

cnm ben şimdi gördüm önce olsa fark ederdim heralde, etmedim mi ki..bilemedim de sinir oldum yaaa..nemledireyim dediğin gibi..eczacı doğumdan sonra 3 ay daha krem kullan demişti umursamamıştım

iyi akşamlar hu huuuuu teyzeler oğlum ellerinizden öper artık adam olduk gitti pipinin yarısı çok şükür allaha sırtımdan bir kambur daha gitti çok mutluyum inşallah bu geceyi rahat atlatırız uyurken arada dudaklarını büzerek ağlıyor acıyomudur acaba

Selam kızlar geçmişi bitirme çabamı bırakıp bende biraz içi i dökeyim îstedim çeneler yine çok düşmüş yetişilmiyor hızınıza

Benim canım çok sıkkın annemle tartıştık ve ipler kopma noktasına geldi 3 gündür görüşmüyoruz kendimi çok yalnız hissediyorum eşin zaten işi gereği çok sık evde olamıyor Allah'tan oğlum var bu ara birde dillendi gün boyu konuşuyoruz

Gelelim tartışma sebebimize sebep ablam şöyleki ben yıllarca kendi işimi kendim gördüm annem babam benim peşimde pek koşturmadılar ama ablam onlar olmadan iş yapamazdı sürekli onun peşindeler ve ablam beni herzaman kıskanmıştır o kadar ki ikinci çocuğun lafını bile ettirmezdi o kadar istemiyordu ben nişanlanınca ilgi ondan azalıcak die hamile kaldı neyse Kaan'dan 6 ay büyük bir yeğenim var diğerinde 6 yaşında ablam bana hiç bir zaman anlaşıldı yapmadı ama ben yeğenlerime teyzelik ablama da kardeşliği herzaman yaptım ve annemde sürekli onu kayırıyor bana onu haklı buluyor hadi bunada alıştım ama bu sefer torun ayrımı yapmaya başladılar biri Kaan'ı sevmeye görsün hemen ablamın oğlundan Kerim'den bahsediyorlar o daha tatlı bilmem ne die yok Kaan baba tarafına benziyormuş bize benzemiyormuş ne zaman ablam annem ben bi araya gelsek annem sürekli ablamın oğlunu avutur onla ilgilenir bi gün yine öle bi aradayız annem ablamın oğlunu avutuo Kaan durmuo anneme dedim ki biraz Kaan'a baksana ablan çayını içsin de diyor benim önümde bardak dolu duruyor bir yudum içememişim ablamın dibinde bi yudum kalmış mevzu çay değil ne demek istediğimi anladınız hangimizi daha çok düşündüğünü ablam oğlunu severken büyükbabasının bitanesi die seviyor annem de hiç kızım öle olurmu hepiniz yeri ayrı demiyor en son beynime kan sıçratan olay Kaan'ın sünnet olunca babam hediye olarak bi küçük altın getirmiş boş gelmemek için annemde babama kızdı nie getiriosun düğününde ben tam takıcaktım şimdi kerime de borçlandın dedi. Bende artık zaten birikmiştim sonunda taştım benim oğluma gelen bir küçük Altın'ın lafını ediyorsun die nie çünkü ablam duysa kıyamet kopar sanki herşeyi eşitmi yapmış açtım azımı yumdum gözümü konuşmuyoruz görüşmüyoruz üstelik benim düzenimide onlar bozdu güvenlikli sitede oturuyordum uzak dediler gelemeyiz gidemeyiz kocan sürekli şehir dışında bize takın taşın dediler kalktım geldim yakınlarından ev aldık borca girdik e burası yeni bina tam dolu değil mütahit işi güvenlik falan yok pazar akşamı oğlumla tek başıma kaldım evde madem böle olacaktı neden düzenimi bozdurdular bana. Ablamdan fırsat bulup bana yetişemicektiniz nie beni getirdiniz orda bişi olsa arardım güvenliği yardımcı olurlardı şimdi bişi olsa kadın başıma kime giderim Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ama kendi başıma yağan karı eriticem ne olursa olsun onları iyiki siz varsınız da sizi okurken yalnızlığımı unutuyorum

Bu arada bu da benim küçük tatlı tontişim ayın 15inde 3 aylık olacağız 7600gr 65 cm olmuşuz maşallah kuzitoma obur şirinim benim :))

İste hic anlamadığım bir olay daha nasil evlat ayrımı yapılır . Evladı ayırdığın yetmiyor bir de torun ayırıyorsun . Ayrıca alınma ablana gicik oldum ne o nispet yapar gibi senin yanında ananesinin Birtanesi der ne ayıp

Bu arada bu da benim küçük tatlı tontişim ayın 15inde 3 aylık olacağız 7600gr 65 cm olmuşuz maşallah kuzitoma obur şirinim benim :)) Eki Görüntüle 858977

Allah bu yakisikli tosuncuk olmuş ya annesi isir isir ye bitmez :)

Ultraviolet ,Lolita lempicka,Lancôme hipnose bu ikisini kizim kullaniyorum Kuzum daha kalici ultravioleti yazin

Şuan kullandığım Lolita Lembickaydı cucum diğerlerini yazdım listeye

İyi yapmış Dodo, ne uyuz insanlar var ya. Evde bakılan hayvan ne kadar pis olabilir ki! Gıcık şeyler.

Anais hoş canım bi dene

Sağol kedicikim bunu da yazdım listeye.

Eki Görüntüle 858637
A aaa ekleyebildim sanırım oğlumu

Bu sayede iphone saki full site olayını da öğrenmiş oldum
Tlf dan ne beğeni yapabiliodum ne de başka bişi
İi oldu bu yaaa

Gözler iri iri maşallah çok şeker Allah bağışlasın annesi :))

Canım bulabilirsen Victor Rolf dan Flower Bomb çok güzel bir koku...
Gittiğim parfümeri büyük mutlaka vardır bunu da yazıyorum teşekkürler canım.

BEn su an burberry the beat kullanıyorum önceki Christian dior mıss dior dü ikisinden de memnundum. Sıkıldıkta değiştiriyorum bende aa bir de uzun süre paco rabanne kullandım

Burberry the beat de kullandım canım. Diğerlerini koklıycam bakalım aldım listeye. Teşekkür ederim parmişko:))

Ay ne güzel canım yaa eminim harika bir duygudur. İdoş benim el emeği göz nuru bandanlarımı pek sevmiyor Büyüyünce anlıycak değerimi

Off insan neden evlat ayrımı yapar ki. Ablan da az değilmiş canım psikolojik etki altında bırakmış hep aileni. Bu saatten sonra hiç bişey değişmez ya mesafe koyacaksın ya da onları böyle kabul edeceksin.

Bu arada bu da benim küçük tatlı tontişim ayın 15inde 3 aylık olacağız 7600gr 65 cm olmuşuz maşallah kuzitoma obur şirinim benim :)) Eki Görüntüle 858977

Maşallah Allahım tam tosbağa. İnsan yanında olsa dayanamaz ısırır o yanaklardan. Allah sana kolaylık versin kendini baya zorluyosundur ısırmamak için

dior jadore , chanel chance yada coco ama bence en guzeli lancome miracle

Kiz bunlar ılerde grup kurup unlu olmasın :) anladın sen onu :)

Kızlar bugün 3ten sonra İdoşumu da alıp hastaneye baskın yaptım. Oh sonunda muayenesini oldu kuzum. Kalça çıkığımız da yokmuş, gayet sağlıklıymış :)) İçim daha rahat etti şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…