2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım alınıcak bi durum yok herşey gün gibi ortada ablama ayıp ona bunu söyleme hakkını verene daha da ayıp

He bi de 5. aydan itibaren hafiften meyve ve yoğurda başlayabilirsin dedi ben sormadan. Alıştırma evresiymiş. 1-2 çay kaşığı şeklinde ve her hafta 1 meyveyi deneyerek. 6. ayda tekrar konuşuruz dedi. 5. aya kadar da asla vermemem konusunda uyardı daha çok küçük olduğu için ciddi alerjiler gelişebilirmiş. Dedim siz demeseniz ben zaten 6. aya kadar vermiycektim. Şimdi 1.5 ay sonra hafiften alıştırmalara başlıycaz bakalım. Ayy çok heyecanlı nasıl da şapırdata şapırdata yer kim bilir :)))

Mesafenin tavanını yaptım az önce babam geldi barışı eşimi bu akşam Afyon'da zannediyormuş yanımda kalmaya gelmiş barış evde bu akşam yarın gidecek gelmeyin ben yalnız kalırım dedim işte nie annene laf söylüyorsun biz sizi eşit tutuyoruz cart curt he dedim he öle yapıosunuz neymiş annem kimseye bişi söylememiş ama ben böle yapmaya devam edersem söylicekmiş komşulara da bana böle yaptı die kendi yaptıklarını da söylesin dedim beni bunla mı tehdit ediyorsunuz banane başklarından dedim hayır bide annemlerle aynı apartmanda oturan bi arkadaşım var takmış annem o gaza getiriomuş beni... İşte o kadar vahim durum yaptıklarından bi haber gerisini var sen düşün.. O değil gidip kıza bişi söylemesin dedim babama 6 aylık hamile kız Allah korusun üzüntüden bisi olur

Bende biraz erken tanıştırmak isteğinde idim ek gıdalarla doktorumuza danıştım oda tavsiye etmedi en erken 5. Ay dedi ona da o zaman gelince karar veririz dedi ilk 6 ay bağışıklığı için çok önemli anne sütü alması ve ek gıdalardan enfeksiyon kapma riskide yüksek oluyor dedi... Ayrıca sizin neyinize ek gıda dedi sütün fazlasıyla beslio dedi sustum tımam dedim :))

Bu arada bu da benim küçük tatlı tontişim ayın 15inde 3 aylık olacağız 7600gr 65 cm olmuşuz maşallah kuzitoma obur şirinim benim :)) Eki Görüntüle 858977

o yanakları varyaaaa mıncıraa mıncıra sündürürümmmm oyyy lütfen benim için yap bunu rabarbaaaa :))

wuhuuuuu rocker girl çağla inci süpersin tatlışımm

Kızlar bugün 3ten sonra İdoşumu da alıp hastaneye baskın yaptım. Oh sonunda muayenesini oldu kuzum. Kalça çıkığımız da yokmuş, gayet sağlıklıymış :)) İçim daha rahat etti şimdi.

hadi gözümüz aydın canım :)) iyi olmasına da çok sevindim kuzumun

Bu arada bu da benim küçük tatlı tontişim ayın 15inde 3 aylık olacağız 7600gr 65 cm olmuşuz maşallah kuzitoma obur şirinim benim :)) Eki Görüntüle 858977
Ayy çok tatlı bu ya tam ısırıp ısırıp yemelikanneyede tesüf ederim evlat ayrılırmıymış hiç ya abla desen ona dicek hiç söz yok

Yirimmm kız seni inci tanesi mini rock star seniii çok güzelsin sen

Kız komşulara neymiş Allam yaa. Şimdi anlamadım ben komşulara şikayet edince sana toplumsal yaptırım filan mı yapacaklarmış. Kusura bakma canım ama hayatımda duyduğum en komik tehtid Ne çektik be bu komşulardan. Annemle konuşurken o da soruyo napıyo İda filan diye, 2 aylıkken konuştuğumuzda odasını ayırdım filan demiştim. Sebahat komşusuna söylemiş o kadarcık kızan tek başına yatırılır mıymış söyle yanına alsın demiş. Bak bak Sebahat karar verecek benim kızımın nerde yatacağına Sebahat kim lan Seninkiler de o hesap. Hep elaleme göre yaşayan insan modeli. Komşunun sözünün evladından daha değerli olduğu bir dünyaları var bu jenerasyonun. Te Allahım yaa.

Kızlar bugün 3ten sonra İdoşumu da alıp hastaneye baskın yaptım. Oh sonunda muayenesini oldu kuzum. Kalça çıkığımız da yokmuş, gayet sağlıklıymış :)) İçim daha rahat etti şimdi.
Ondanmı bi anda kayboldun kız sen meler hatun baskına gitmişşbenimde içim rahatladı CNm çok iyi yapmışsın gitmekle

Hımm 1,5 ay sonra başlarız ozaman yavastan süpermişş Şapur şupur yerler :çok heyecanlı her ay yeni bi durum yeni gelişimler

Teşekkür ederiz teyzesi nabalım biZimde sınavımız buymuş oğlumla kocişimin sevgisi yeter de artar bana bide siZler varsınız görünmeyen gizli kahramanlarımız tanıdığım bir çok insandan çok daha samimisiniz geçenlerde hayatımsın demişti tanıdığım bir çok insandan daha çok seviyorum siZi die ne kadarda doğru demiştim iyiki varsınız cansınız can

Sagolun fıstıklarım :)

Bu dünyalar güzeli kızada ben talibim ya :))

Hahaha :) esime bizim kıza talip çıktı gel bak yakışıklı mı dedim , ben kiz babasıyim ağırlığım var bakmam dedi :)

Öyle yani biz kiz tarafiyiz nasip diyelim :)

Abe sebeyat bak bana yolarımmm seni beyaaa

Sagolun fıstıklarım :)

Hahaha :) esime bizim kıza talip çıktı gel bak yakışıklı mı dedim , ben kiz babasıyim ağırlığım var bakmam dedi :)

Öyle yani biz kiz tarafiyiz nasip diyelim :)

Canım benim oğlanında baya ağırlığı var hani malum yedibuçuk kilo )) fazla naz aşık usandırır :))

Hea bir anda geldi gelenler Şener Şen'in Şekerpare filminde odaya daldığı gibi baskın vaaaaarrrrrrrrrrr deyip daldım
Sen yine de doktorun dediği zaman başla canım. Her doktorun tarzı farklı nolur nolmaz aman diyim:)

Maşallah canım eklemeden geçemedim bu da benim rock star oğlum :)
Eki Görüntüle 859204

Kız yerlerdeyim ahahahahha Rabarba sen talip oldun ama Çağla ruh ikizini buldu. Ay ölüyorum gülmekten ahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…