- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #60.381
Oh be benim bile icim rahatladı hadi gozun Aydın :)
Bu arada hangisine muayane oldunuz :)
İste hic anlamadığım bir olay daha nasil evlat ayrımı yapılır . Evladı ayırdığın yetmiyor bir de torun ayırıyorsun . Ayrıca alınma ablana gicik oldum ne o nispet yapar gibi senin yanında ananesinin Birtanesi der ne ayıp
Allah bu yakisikli tosuncuk olmuş ya annesi isir isir ye bitmez :)
Kiz bunlar ılerde grup kurup unlu olmasın :) anladın sen onu :)
Şuan kullandığım Lolita Lembickaydı cucum diğerlerini yazdım listeye
İyi yapmış Dodo, ne uyuz insanlar var ya. Evde bakılan hayvan ne kadar pis olabilir ki! Gıcık şeyler.
Sağol kedicikim bunu da yazdım listeye.
Gözler iri iri maşallah çok şeker Allah bağışlasın annesi :))
Gittiğim parfümeri büyük mutlaka vardır bunu da yazıyorum teşekkürler canım.
Burberry the beat de kullandım canım. Diğerlerini koklıycam bakalım aldım listeye. Teşekkür ederim parmişko:))
Ay ne güzel canım yaa eminim harika bir duygudur. İdoş benim el emeği göz nuru bandanlarımı pek sevmiyorBüyüyünce anlıycak değerimi
Off insan neden evlat ayrımı yapar ki. Ablan da az değilmiş canım psikolojik etki altında bırakmış hep aileni. Bu saatten sonra hiç bişey değişmez ya mesafe koyacaksın ya da onları böyle kabul edeceksin.
Maşallah Allahım tam tosbağa. İnsan yanında olsa dayanamaz ısırır o yanaklardan. Allah sana kolaylık versin kendini baya zorluyosundur ısırmamak için
He bi de 5. aydan itibaren hafiften meyve ve yoğurda başlayabilirsin dedi ben sormadan. Alıştırma evresiymiş. 1-2 çay kaşığı şeklinde ve her hafta 1 meyveyi deneyerek. 6. ayda tekrar konuşuruz dedi. 5. aya kadar da asla vermemem konusunda uyardı daha çok küçük olduğu için ciddi alerjiler gelişebilirmiş. Dedim siz demeseniz ben zaten 6. aya kadar vermiycektim. Şimdi 1.5 ay sonra hafiften alıştırmalara başlıycaz bakalım. Ayy çok heyecanlı nasıl da şapırdata şapırdata yer kim bilir :)))
Bu arada bu da benim küçük tatlı tontişim ayın 15inde 3 aylık olacağız 7600gr 65 cm olmuşuz maşallah kuzitoma obur şirinim benim :)) Eki Görüntüle 858977
Eki Görüntüle 859178 çağla inci :)
Kızlar bugün 3ten sonra İdoşumu da alıp hastaneye baskın yaptım. Oh sonunda muayenesini oldu kuzum. Kalça çıkığımız da yokmuş, gayet sağlıklıymış :)) İçim daha rahat etti şimdi.
Ayy çok tatlı bu ya tam ısırıp ısırıp yemelikBu arada bu da benim küçük tatlı tontişim ayın 15inde 3 aylık olacağız 7600gr 65 cm olmuşuz maşallah kuzitoma obur şirinim benim :)) Eki Görüntüle 858977
Mesafenin tavanını yaptım az önce babam geldi barışı eşimi bu akşam Afyon'da zannediyormuş yanımda kalmaya gelmiş barış evde bu akşam yarın gidecek gelmeyin ben yalnız kalırım dedim işte nie annene laf söylüyorsun biz sizi eşit tutuyoruz cart curt he dedim he öle yapıosunuz neymiş annem kimseye bişi söylememiş ama ben böle yapmaya devam edersem söylicekmiş komşulara da bana böle yaptı die kendi yaptıklarını da söylesin dedim beni bunla mı tehdit ediyorsunuz banane başklarından dedim hayır bide annemlerle aynı apartmanda oturan bi arkadaşım var takmış annem o gaza getiriomuş beni... İşte o kadar vahim durum yaptıklarından bi haber gerisini var sen düşün.. O değil gidip kıza bişi söylemesin dedim babama 6 aylık hamile kız Allah korusun üzüntüden bisi olur
Ondanmı bi anda kayboldun kız sen meler hatun baskına gitmişşKızlar bugün 3ten sonra İdoşumu da alıp hastaneye baskın yaptım. Oh sonunda muayenesini oldu kuzum. Kalça çıkığımız da yokmuş, gayet sağlıklıymış :)) İçim daha rahat etti şimdi.
He bi de 5. aydan itibaren hafiften meyve ve yoğurda başlayabilirsin dedi ben sormadan. Alıştırma evresiymiş. 1-2 çay kaşığı şeklinde ve her hafta 1 meyveyi deneyerek. 6. ayda tekrar konuşuruz dedi. 5. aya kadar da asla vermemem konusunda uyardı daha çok küçük olduğu için ciddi alerjiler gelişebilirmiş. Dedim siz demeseniz ben zaten 6. aya kadar vermiycektim. Şimdi 1.5 ay sonra hafiften alıştırmalara başlıycaz bakalım. Ayy çok heyecanlı nasıl da şapırdata şapırdata yer kim bilir :)))
hadi gözümüz aydın canım :)) iyi olmasına da çok sevindim kuzumun
Ayy çok tatlı bu ya tam ısırıp ısırıp yemelikanneyede tesüf ederim evlat ayrılırmıymış hiç ya abla desen ona dicek hiç söz yok
Yirimmm kız seni inci tanesi mini rock star seniii çok güzelsin sen
o yanakları varyaaaa mıncıraa mıncıra sündürürümmmm oyyy lütfen benim için yap bunu rabarbaaaa :))
wuhuuuuu rocker girl çağla incisüpersin tatlışımm
hadi gözümüz aydın canım :)) iyi olmasına da çok sevindim kuzumun
Ayy çok tatlı bu ya tam ısırıp ısırıp yemelikanneyede tesüf ederim evlat ayrılırmıymış hiç ya abla desen ona dicek hiç söz yok
Yirimmm kız seni inci tanesi mini rock star seniii çok güzelsin sen
Bu dünyalar güzeli kızada ben talibim ya :))
Kız komşulara neymiş Allam yaa. Şimdi anlamadım ben komşulara şikayet edince sana toplumsal yaptırım filan mı yapacaklarmış. Kusura bakma canım ama hayatımda duyduğum en komik tehtidNe çektik be bu komşulardan. Annemle konuşurken o da soruyo napıyo İda filan diye, 2 aylıkken konuştuğumuzda odasını ayırdım filan demiştim. Sebahat komşusuna söylemiş o kadarcık kızan tek başına yatırılır mıymış söyle yanına alsın demiş. Bak bak Sebahat karar verecek benim kızımın nerde yatacağına Sebahat kim lan Seninkiler de o hesap. Hep elaleme göre yaşayan insan modeli. Komşunun sözünün evladından daha değerli olduğu bir dünyaları var bu jenerasyonun. Te Allahım yaa.
Sagolun fıstıklarım :)
Hahaha :) esime bizim kıza talip çıktı gel bak yakışıklı mı dedim , ben kiz babasıyim ağırlığım var bakmam dedi :)
Öyle yani biz kiz tarafiyiz nasip diyelim :)
Hea bir anda geldi gelenler Şener Şen'in Şekerpare filminde odaya daldığı gibi baskın vaaaaarrrrrrrrrrr deyip daldımOndanmı bi anda kayboldun kız sen meler hatun baskına gitmişşbenimde içim rahatladı CNm çok iyi yapmışsın gitmekle
Hımm 1,5 ay sonra başlarız ozaman yavastan süpermişş Şapur şupur yerler :çok heyecanlı her ay yeni bi durum yeni gelişimler
Maşallah canım eklemeden geçemedim bu da benim rock star oğlum :)
Eki Görüntüle 859204
Maşallah canım eklemeden geçemedim bu da benim rock star oğlum :)
Eki Görüntüle 859204
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?