- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #60.401
Maşallah canım eklemeden geçemedim bu da benim rock star oğlum :)
Eki Görüntüle 859204
Canım bilemedim ama beklemiş süt de ayrisir o mu acabakızlar soruma cevap veen yok mu.yapışık yaşıyoruz oğluşla dün gece yatağında top.10 dk uyudu.yorgunluktan ölcem birde bu süt olayı canımı sıkıyo
Oyy maşallah yerim o yanaklarıEki Görüntüle 858637
A aaa ekleyebildim sanırım oğlumu
Bu sayede iphone saki full site olayını da öğrenmiş oldum
Tlf dan ne beğeni yapabiliodum ne de başka bişi
İi oldu bu yaaa
Benimki de 2 gündür huzursuz , yay gibi bacaklarını geriye atıyor , ağlıyor da ağlıyor , memede sakinlesirdi, kafayı geriye atıp memeyi itiyor , sol göğsümü almak istemiyor ancak uyku arasında alıyor , dün gece 5-6 kez kalktı bugünde gündüz hic uyumadı , gazı sancısı da yok huysuz sadeceDaha iyi olmana sevindim canım. Umutlu, güzel geliyor sesin. Ben de ancak iyi akşamlar dileyebiliyorum ne yazık ki. Oğluma 3 ayı bitirince bir haller oldu. Vallahi anlayamıyorum. Ana kucağına koyduğum gibi ağlamauya başlıyor ama nasıl bir ağlama öyle böyle değil. Huzurlu çocuk gitti, yerine huzursuz ağlayan ve meme verdiğimde ağzından çıkaran bir bebek geldi. Acaba acıkması için uzun aralar beklemem mi lazım. Eskiden ne zaman versem, ağlayınca alır ve emerdi. Şimdi neden böyle oldu. 3. ayda rota aşısı oldu acaba ondan mı, ama 3 gün oluyor. Bazen direncim kırılıyor, bugün biraz ağladım. Çünkü kızımı okula hazırlamam, açlıktan guruldayan midemi biraz olsun doyurmam ve ev işi yapmam gerekiyor, ama susmuyor, meme verdiğimde çıkarıyor ve ağlıyor. Bazen çok sinirlendiğimi hissediyorum. Siz kaç saat arayla ve kaç dakika emziriyorsunuz? Yardım!
Bio oil i diyorsun galiba canımcanım yeni mi başladı çatlamalar göbeğin altında ? hamileyken olmuş olmalı şuanda olmaz diye biliyorum. tv de reklamlarda görmüştüm bir krem vardı çatlaklar için ama adını hatırlamıyorum. görürsem dikkat ederim adına. sen yinede nemlendirmeye çalış krem sür cildin kuru ise olmuş olabilir
Oy oy o yanaklar ne öyle , maşallah gercekten obur sirin , ısırası geliyor insanınBu arada bu da benim küçük tatlı tontişim ayın 15inde 3 aylık olacağız 7600gr 65 cm olmuşuz maşallah kuzitoma obur şirinim benim :)) Eki Görüntüle 858977
Eki Görüntüle 859178 çağla inci :)
Kız komşulara neymiş Allam yaa. Şimdi anlamadım ben komşulara şikayet edince sana toplumsal yaptırım filan mı yapacaklarmış. Kusura bakma canım ama hayatımda duyduğum en komik tehtidNe çektik be bu komşulardan. Annemle konuşurken o da soruyo napıyo İda filan diye, 2 aylıkken konuştuğumuzda odasını ayırdım filan demiştim. Sebahat komşusuna söylemiş o kadarcık kızan tek başına yatırılır mıymış söyle yanına alsın demiş. Bak bak Sebahat karar verecek benim kızımın nerde yatacağına Sebahat kim lan Seninkiler de o hesap. Hep elaleme göre yaşayan insan modeli. Komşunun sözünün evladından daha değerli olduğu bir dünyaları var bu jenerasyonun. Te Allahım yaa.
Canım benim oğlanında baya ağırlığı var hani malum yedibuçuk kilo)) fazla naz aşık usandırır :))
Hea bir anda geldi gelenler Şener Şen'in Şekerpare filminde odaya daldığı gibi baskın vaaaaarrrrrrrrrrr deyip daldım
Sen yine de doktorun dediği zaman başla canım. Her doktorun tarzı farklı nolur nolmaz aman diyim:)
Kız yerlerdeyim ahahahahha Rabarba sen talip oldun ama Çağla ruh ikizini buldu. Ay ölüyorum gülmekten ahahahah
Abe sebeyat bak bana yolarımmm seni beyaaa
Hea bir anda geldi gelenler Şener Şen'in Şekerpare filminde odaya daldığı gibi baskın vaaaaarrrrrrrrrrr deyip daldım
Sen yine de doktorun dediği zaman başla canım. Her doktorun tarzı farklı nolur nolmaz aman diyim:)
Kız yerlerdeyim ahahahahha Rabarba sen talip oldun ama Çağla ruh ikizini buldu. Ay ölüyorum gülmekten ahahahah
Hahaha size de masallah üst üste resimlerde gormek pek komik oldu valla :)
Maşallah canım eklemeden geçemedim bu da benim rock star oğlum :)
Eki Görüntüle 859204
Ahahah aynı espriyi yapçaktm ama dedim şimdi belki topikte Sebahat isimli topikcan vardır kızar mızarTam Sebayatlık yapmş vallaa bi de bunun kızı var Naciye diye annem beni hep onla kıyaslar. Naciye'yi gene bir görsen evlere şenlik Ne bulur bu anneler elalemin evlatlarında bilmiyorum gül gibi kızı var burda
Hahaha valla bende yerlerdeyim :) valla baksana rabarbaa zaten hemen vazgeçecek gibi :)
Ahahah aynı espriyi yapçaktm ama dedim şimdi belki topikte Sebahat isimli topikcan vardır kızar mızarTam Sebayatlık yapmş vallaa bi de bunun kızı var Naciye diye annem beni hep onla kıyaslar. Naciye'yi gene bir görsen evlere şenlik Ne bulur bu anneler elalemin evlatlarında bilmiyorum gül gibi kızı var burda
He la yapacaktın bi Behzat Ç lik bakıcaktın keyfineBeyin terk bi sapışın gidin diyemedim ya la :)) kendimi üzdüğüme değmez ama iste insan dayanamıo
Bu görüntüyü gören Kaan'ın tepkisi: eneeeee))
Sebayatin kızı Naciye ha :)
Ay allahım gözümden yas geldi valla :)
Oyy topigi rock starlar bastı
Cok sekerler , maşallah canım senin oglusuna da
Kız komşulara neymiş Allam yaa. Şimdi anlamadım ben komşulara şikayet edince sana toplumsal yaptırım filan mı yapacaklarmış. Kusura bakma canım ama hayatımda duyduğum en komik tehtidNe çektik be bu komşulardan. Annemle konuşurken o da soruyo napıyo İda filan diye, 2 aylıkken konuştuğumuzda odasını ayırdım filan demiştim. Sebahat komşusuna söylemiş o kadarcık kızan tek başına yatırılır mıymış söyle yanına alsın demiş. Bak bak Sebahat karar verecek benim kızımın nerde yatacağına Sebahat kim lan Seninkiler de o hesap. Hep elaleme göre yaşayan insan modeli. Komşunun sözünün evladından daha değerli olduğu bir dünyaları var bu jenerasyonun. Te Allahım yaa.
Eki Görüntüle 859178 çağla inci :)
eşim de ben de Ispartalı deiliz ama 7 yıldır burda yaşıyoruz görev icabı:) ben de senin adını hep altta görüyodum 32 olunca dikkatimi çekmişti, tahmin etmiştim ıspartadan olduğunu. bu ilk mesajınsa devamını bekleriz o zaman sessiz kalma artık:) hoşgeldinn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?