2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar soruma cevap veen yok mu.yapışık yaşıyoruz oğluşla dün gece yatağında top.10 dk uyudu.yorgunluktan ölcem birde bu süt olayı canımı sıkıyo
Canım bilemedim ama beklemiş süt de ayrisir o mu acaba
Yada cok mu sıvı aldın
Ama bu ara bebisler toptan huysuz , seninki de ondan öyle olabilir , sanırım büyüme atağı

Eki Görüntüle 858637
A aaa ekleyebildim sanırım oğlumu

Bu sayede iphone saki full site olayını da öğrenmiş oldum
Tlf dan ne beğeni yapabiliodum ne de başka bişi
İi oldu bu yaaa
Oyy maşallah yerim o yanakları

Benimki de 2 gündür huzursuz , yay gibi bacaklarını geriye atıyor , ağlıyor da ağlıyor , memede sakinlesirdi, kafayı geriye atıp memeyi itiyor , sol göğsümü almak istemiyor ancak uyku arasında alıyor , dün gece 5-6 kez kalktı bugünde gündüz hic uyumadı , gazı sancısı da yok huysuz sadece
Emzirmemin arası belli degil , bazen 1 , bazen 2 saat , bazende memeyi sakinlessin diye veriyorum
Büyüme atağı tripleri mi acaba

Bio oil i diyorsun galiba canım
Bu arada bu da benim küçük tatlı tontişim ayın 15inde 3 aylık olacağız 7600gr 65 cm olmuşuz maşallah kuzitoma obur şirinim benim :)) Eki Görüntüle 858977
Oy oy o yanaklar ne öyle , maşallah gercekten obur sirin , ısırası geliyor insanın

Oo rock star gelmis , yakıyorsunuz ortalığı çağla inci hanım

Beyin terk bi sapışın gidin diyemedim ya la :)) kendimi üzdüğüme değmez ama iste insan dayanamıo

Canım benim oğlanında baya ağırlığı var hani malum yedibuçuk kilo )) fazla naz aşık usandırır :))

Hahaha valla bende yerlerdeyim :) valla baksana rabarbaa zaten hemen vazgeçecek gibi :)

Abe sebeyat bak bana yolarımmm seni beyaaa

Ahahah aynı espriyi yapçaktm ama dedim şimdi belki topikte Sebahat isimli topikcan vardır kızar mızar Tam Sebayatlık yapmş vallaa bi de bunun kızı var Naciye diye annem beni hep onla kıyaslar. Naciye'yi gene bir görsen evlere şenlik Ne bulur bu anneler elalemin evlatlarında bilmiyorum gül gibi kızı var burda

Iyikii gelmiş gelenler içimiz. Rahatladı:)şekerparede ne filmdir ya tmam kuzum uyarın için saol doktor amcamız ne zaman derse mirak etme

Bu görüntüyü gören Kaan'ın tepkisi: eneeeee ))

Sebayatin kızı Naciye ha :)

Ay allahım gözümden yas geldi valla :)

Canım 7600 mu maşallah
Sadece anne sütü mü, eğer öyleyse nasıl besleniyorsun özel yaptığın bisey var mı sütün besleyiciligini arttırmak icin .
Ceviz yemekten helâk oldum omega 3 diye , sütün yettiğini düşünüyorum ama az kilo alıyoruz

Merhaba arkadaşlar,doğumdan beri çok girip bişeyler yazamadım ama hep takip ettim sizleri.Ama bugün sizlerle paylaşmak ve sizlere danışamm gerekiyor kızım daha 2,5 aylık 1 haftadır kakasında kan görüyordum tahlillerde birşey çıkmıyordu en son bugün farkettimki makatında çatlak var doktorumuzu aradım oda çocuk cerrahına yönlendirdi.Gittik doktor kontrol ediyordu vucudunu ve kasığında fıtık olduğunu söyledi düşünün ne için gittik ne çıktı ve bir an önce ameliyat olması gerekiyor yoksa yumurtalığı çürür veya kangren olabilirmiş..Bu ameliyatı olan var mı veya yakının çocuğu?

Eğer hiç duymadıysanız böyle birşey lütfen bebeklerinizin vajinası ile bacak arasındki bölgeyi yani kasıklarnı kontrol edin kitle veya şişme var mı diye ,,dikkat edilmezse yumurtağının alınmasına kadar gidiyor iş Allah göstermesin..

Son düzenleme:

Sebayatlar hep böle demek bizimde var bi tanıdık vik vik herşeyimi biliyorlar Naciye mi ana kız amanın bir evde hem sebayat hem Naciye çok gelirkarşılaştırmalar olmazsa olmaz kuzum on parmağını mum etsen yaranamazsın özlü söze dikkat çekiyorumGül'ü koklamasını bilmedk lazım kuzum boşverr

Beyin terk bi sapışın gidin diyemedim ya la :)) kendimi üzdüğüme değmez ama iste insan dayanamıo
He la yapacaktın bi Behzat Ç lik bakıcaktın keyfine

Bu görüntüyü gören Kaan'ın tepkisi: eneeeee ))

Ben olsam ben de yapardım kız çocuk aşkını bulduğu gece kaybetti

Sebayatin kızı Naciye ha :)

Ay allahım gözümden yas geldi valla :)

Hea analı kızlı anca bu kadar uyum olur. Annemin mahalle Cennet Mahallesi gibi

Kızlar 25 ekimde ücretli iznim bitti ve 2 aylık ücretsiz izin aldım. 15 gün oldu izin biteli 170 i arayıp sordum ama doğum parası henüz yatmamış. 15-45 gün arası yatar 1 ay sonra tekrar arayın yatmazsa sebebini araştıralım dedi. Ben dilekçe vermem gerekir mi dedim 1 ay sonra yatmazsa verirsiniz dedi 170. Ben bu işi anlamadım şimdi 1 ay beklicem para yatmazsa dilekçe vericem ee o zaman 2 ayı mı bulacak doğum parasının yatması :s

arasta çok alemsin ya çok güldüm akşam akşam ne demiş Sebahat bi damlacık kızan yalnız yatmaz al yanına

İnci seni yiyebilirmiyimmmm

ben ıspartalıyım ve burada yaşıyorum aslında hep yazmak istiyorum ama bişey beni engelliyor ama bundan sonra daha aktif katılacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…