- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #60.441
Ya ne oldu bu çocuklara birdenbire??? Ya ne güzel emiyordu işte, ne oldu. Ben bugün nerdeyse eminim. Benim de sağ göğsümü almak istemiyor. Ter içinde kalıyorum vereceğim diye, yok, yok . 3 saat bekledim vermek için hayır. Sende de sol göğüsmüş. Canım var mı bunun b ir çaresi? Ben ne yapacağım? Pompa yapmak istemiyorum, birincide 4. aydan sonra çok pompa yaptım, bunaldım, istemiyorum.Bugün bununla uğraşırken, netten de ilgili konuya baktım, ev mev kaldı. Nerdeyse çocuk okula gidemiyordu. Onunla ilgilenemiyorum, oğluma meme vereceğim diye ya??
Teşekkür ederim canım ,sizede geçmiş olsun..
Ahahah aynı espriyi yapçaktm ama dedim şimdi belki topikte Sebahat isimli topikcan vardır kızar mızarTam Sebayatlık yapmş vallaa bi de bunun kızı var Naciye diye annem beni hep onla kıyaslar. Naciye'yi gene bir görsen evlere şenlik Ne bulur bu anneler elalemin evlatlarında bilmiyorum gül gibi kızı var burda
Allah düğününü görmeyi de nasip etsin darısı başımızaiyi akşamlar hu huuuuu teyzeler oğlum ellerinizden öper artık adam olduk gitti pipinin yarısıçok şükür allaha sırtımdan bir kambur daha gitti çok mutluyum inşallah bu geceyi rahat atlatırız uyurken arada dudaklarını büzerek ağlıyor acıyomudur acaba
Bu arada bu da benim küçük tatlı tontişim ayın 15inde 3 aylık olacağız 7600gr 65 cm olmuşuz maşallah kuzitoma obur şirinim benim :)) Eki Görüntüle 858977
Eki Görüntüle 859178 çağla inci :)
herkese iyi akşamlar. beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. Elif Ece'm Ağustos 2013 doğumlu Eki Görüntüle 859240
Maşallah canım eklemeden geçemedim bu da benim rock star oğlum :)
Eki Görüntüle 859204
Iyi geceler güzeller uykular geldi benim
Ben uyumaya gidiyorum kızlar hepinizi çok öpüyorum minişlerle tatlı uykular herkeseeee bize de tabiİyi geceler ...
Gerginlik sonunda bize zarar veriyor. Hem ne güzel bak özür dilemesini b ilen bir eşin var.))
Canım sol koluna yatır ama sağ göğsünü ver biraz zor olacak öyle dene umarım faydasını görürsün...
uyku muyku kalmadı bende kızlar çok stresliyim( minik kuşumun doğduğundan beri hiç boyun tutma çevirme vs problemi olmadı maşallah dimdikti ama nolduysa 3-4 gündür boynu sağ tarafa eğik gezio ve hep sağ tarafa yatıo dönmüo yada hep mi böledi ben farketmedim ama bakıorum resimlerde hep dimdik,geçen misafir gelmişti 5 aylık kızları var ve kafayı tutamıo herkes aaaa bak nasıl dik cin gibi vs sevdiler kızımı nazarmı değdi noldu anlamadım ( ve internetten araştırdım böle bi hastalık varmışşş bebeklerde ((bura ilçe özel yok eşim çalışıo gidelim desem dolmuşla çokkk zor Allahım cumartesiye kadar çatlarım ben inşallah düzelir noluuurrr dua edin annelerin duası kabul olur ((
Canım bak ben ilk kızımda çok taktım her şeyi. Bir de çok hata yaptım. Hep netten baktım, baktıkça kafayı yedim, cidden yedim. Çocuğa kendi kendime daha 4 aylıkken hiperaktivite teşhisi bile koymuştum, düşün yani, Allah korusun. Bak şimdi, sakin ol, derin bir nefes al, her şey kontrolümüzde değil, belki de hiç bir şey, benim bebeğimde son 3 gün de hiç aklıma gelmeyen sorunlar oldu. Kızımın kafasına da doktorla büyük diyorlardı, bizi MR çektirmeye kadar endişelendirdiler. AMA ÇEKTİRENE KADAR BEN YEDİM KAFAYI. hİDROSEFALİ DİYE BİR HASTALIK VAR. Kusuyordu onu bile hastalığa yoruyordum. Bence netten bu konuda uzak dur. Ne oldu sonunda bir şey çıkmadı. Doktora gideceksin ve her şey çok gğzel olacak hiç bir şey çıkmayacak...
saol cnm desteğin için valla kafayı yicem uyku falan kalmadı tüm belirtileri verio cnm ama belki boynu tutulmuşur die umut ediorum çünkü 2 gündür falan mememde yatarak uyuyakalıoruz 1 saat civarı ayyy bu net gerçekten beni öldürecek hamileliğimden beri sürekli evham elimde deil ikili taramamdada sorunlar çıkmıştı ankarada soluğu almıştm şükür bi problem olmadı bundada olmaz inşallah(
Ya ne oldu bu çocuklara birdenbire??? Ya ne güzel emiyordu işte, ne oldu. Ben bugün nerdeyse eminim. Benim de sağ göğsümü almak istemiyor. Ter içinde kalıyorum vereceğim diye, yok, yok . 3 saat bekledim vermek için hayır. Sende de sol göğüsmüş. Canım var mı bunun b ir çaresi? Ben ne yapacağım? Pompa yapmak istemiyorum, birincide 4. aydan sonra çok pompa yaptım, bunaldım, istemiyorum.Bugün bununla uğraşırken, netten de ilgili konuya baktım, ev mev kaldı. Nerdeyse çocuk okula gidemiyordu. Onunla ilgilenemiyorum, oğluma meme vereceğim diye ya??
Cok sagol canım , o sizin guzel görüşünüz , Napiyim burası da olmasa sizleri de okumasam sürekli çocuklarla ilgileniyor olacağım ve bunalacagim , sizlerle kafamı dağıtıyorum , sanki arkadaşlarla bulusup konuşmuş gibi rahatlıyorum , bu ara bunu yapabilme şansımız da olmadıgı icin , terapi gibi geliyo burası banaCanım çok şükür sadece anne sütü veriyorum özel olarak bişey yapmıyorum canım ne isterse onu yiyorum bi tek gaz yapıcı yiyeceklerden kaçınıyorum çok tatlı yiyorum ama canım inanılmaz tatlı istiyor öle bi lokma falan kesmio bi kavanoz nutellayı kaşıkla yerim bi oturuşda zor tutuorum kendimi.. Benim şahsi düşüncem kilo alımı biraz çocuğun bünyesi biraz da memeye olan düşkünlüğü ile ilgisi vae gibi geliyor çünkü 15 gün arayla doğum yaptığımız bi arkadaşım var Kaan'ın yanında yenidoğan gibi dürüyor kadının yemediği içmediği yok maltanalar humanalar cevizler sütü şaldır şaldır akıo ama emzirirken gördüm Kaan gibi emmio çocuk biraz emip bırakıyor... Kaan bildiğin dudak tiryakisi çok fazla emiyor ve inanılmaz kusuyor bizde ondan bıktık kıyafet yetişmiyor
Bu arada yazamamıştım kızınla oğluna bayıldım çok imreniyorum sana 3 çocuğu idare ediyorsun birde vakit bulup güzel yorumlarınla bizleri sevindiriyorsun topiğimizin süper annesi
Hosgeldiniz annesi , elif Ece de pek tatlı , maşallahherkese iyi akşamlar. beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. Elif Ece'm Ağustos 2013 doğumlu Eki Görüntüle 859240
Anlamadım ki canım , sol göğsüm tas gibi olmuştu , azonce uyku arasında verdim de aldı , gündüz resmen kavga ediyor memeyleYa ne oldu bu çocuklara birdenbire??? Ya ne güzel emiyordu işte, ne oldu. Ben bugün nerdeyse eminim. Benim de sağ göğsümü almak istemiyor. Ter içinde kalıyorum vereceğim diye, yok, yok . 3 saat bekledim vermek için hayır. Sende de sol göğüsmüş. Canım var mı bunun b ir çaresi? Ben ne yapacağım? Pompa yapmak istemiyorum, birincide 4. aydan sonra çok pompa yaptım, bunaldım, istemiyorum.Bugün bununla uğraşırken, netten de ilgili konuya baktım, ev mev kaldı. Nerdeyse çocuk okula gidemiyordu. Onunla ilgilenemiyorum, oğluma meme vereceğim diye ya??
Canım kötü bişeyi oldugunu sanmıyorum , uzme kendini , bebekler bizim sıkıntı ve stresimizi hissediyorlar biliyorsunuyku muyku kalmadı bende kızlar çok stresliyim( minik kuşumun doğduğundan beri hiç boyun tutma çevirme vs problemi olmadı maşallah dimdikti ama nolduysa 3-4 gündür boynu sağ tarafa eğik gezio ve hep sağ tarafa yatıo dönmüo yada hep mi böledi ben farketmedim ama bakıorum resimlerde hep dimdik,geçen misafir gelmişti 5 aylık kızları var ve kafayı tutamıo herkes aaaa bak nasıl dik cin gibi vs sevdiler kızımı nazarmı değdi noldu anlamadım ( ve internetten araştırdım böle bi hastalık varmışşş bebeklerde ((bura ilçe özel yok eşim çalışıo gidelim desem dolmuşla çokkk zor Allahım cumartesiye kadar çatlarım ben inşallah düzelir noluuurrr dua edin annelerin duası kabul olur ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?