2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sol koluna yatır ama sağ göğsünü ver biraz zor olacak öyle dene umarım faydasını görürsün...

Bu muhabbetler de bir harika olmuş. Canım sıkkın ama yine güldürdünüz beni, Allah da sizi güldürsün:)) Bu arada cidden ya nedir bu annelerin başkalarını örnek verme, karşılaştırma olayı?? Her ailenin böyle bir örnek verilen komşu kızı, kızları, komşu ailesi var sanırım. Bir gün annem biz tartışıyoruz diye yine o aileyi örnek veriyordu. Ay ne kadar bağlılar birbirine şöyleler, böyleler derken, bir de ellerini birbirine geçiriyor, çok bağlılar demek istiyor sanırım:)) kız kardeşim de aman anne yıllardır kulakları çınlıyor ailenin kızlarının dedi. Bir de onlar kavga etse, tartışsa bize mi söyleyecekler, tabi kol kırılıp yen içinde kalacak:))

Ay bu saatte ıspanak yıkadım yarınki yemeğimin temeli hazır içim rahat, lavaboları da temizleyip tozu da aldım umarım yarın böcüğüm izin verir de evi süpürüp silerim o zaman çooookkkk çokk mutlu olurum işte

Ben uyumaya gidiyorum kızlar hepinizi çok öpüyorum minişlerle tatlı uykular herkeseeee bize de tabi İyi geceler ...

Allah düğününü görmeyi de nasip etsin darısı başımıza
Bu arada bu da benim küçük tatlı tontişim ayın 15inde 3 aylık olacağız 7600gr 65 cm olmuşuz maşallah kuzitoma obur şirinim benim :)) Eki Görüntüle 858977

herkese iyi akşamlar. beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. Elif Ece'm Ağustos 2013 doğumlu Eki Görüntüle 859240

Yaaaaaa çok tatlı bunlar çokkkkkkkkkk

Yok yok bu bebişler bu hafta topluca büyüme atağı sendromuna yakalandılar heralde

uyku muyku kalmadı bende kızlar çok stresliyim ( minik kuşumun doğduğundan beri hiç boyun tutma çevirme vs problemi olmadı maşallah dimdikti ama nolduysa 3-4 gündür boynu sağ tarafa eğik gezio ve hep sağ tarafa yatıo dönmüo yada hep mi böledi ben farketmedim ama bakıorum resimlerde hep dimdik,geçen misafir gelmişti 5 aylık kızları var ve kafayı tutamıo herkes aaaa bak nasıl dik cin gibi vs sevdiler kızımı nazarmı değdi noldu anlamadım( ve internetten araştırdım böle bi hastalık varmışşş bebeklerde ((bura ilçe özel yok eşim çalışıo gidelim desem dolmuşla çokkk zor Allahım cumartesiye kadar çatlarım ben inşallah düzelir noluuurrr dua edin annelerin duası kabul olur((

Iyi geceler canlar. Bebisler uyudu anneler de yavaş yavaş yatmaya hazirlaniyor. Benim tosbik de uyudu dunya kadar ütü beni bekliyor . herkese tatli uykular

Canım bak ben ilk kızımda çok taktım her şeyi. Bir de çok hata yaptım. Hep netten baktım, baktıkça kafayı yedim, cidden yedim. Çocuğa kendi kendime daha 4 aylıkken hiperaktivite teşhisi bile koymuştum, düşün yani, Allah korusun. Bak şimdi, sakin ol, derin bir nefes al, her şey kontrolümüzde değil, belki de hiç bir şey, benim bebeğimde son 3 gün de hiç aklıma gelmeyen sorunlar oldu. Kızımın kafasına da doktorla büyük diyorlardı, bizi MR çektirmeye kadar endişelendirdiler. AMA ÇEKTİRENE KADAR BEN YEDİM KAFAYI. hİDROSEFALİ DİYE BİR HASTALIK VAR. Kusuyordu onu bile hastalığa yoruyordum. Bence netten bu konuda uzak dur. Ne oldu sonunda bir şey çıkmadı. Doktora gideceksin ve her şey çok gğzel olacak hiç bir şey çıkmayacak...

saol cnm desteğin için valla kafayı yicem uyku falan kalmadı tüm belirtileri verio cnm ama belki boynu tutulmuşur die umut ediorum çünkü 2 gündür falan mememde yatarak uyuyakalıoruz 1 saat civarı ayyy bu net gerçekten beni öldürecek hamileliğimden beri sürekli evham elimde deil ikili taramamdada sorunlar çıkmıştı ankarada soluğu almıştm şükür bi problem olmadı bundada olmaz inşallah(

canım içini ferah tut, hiçbirşeyi çıkmayacak kuzucuğunun...bende hamileliğimden beri evhamla kendimi yedim bitirdim. sonuç ; tosuncuğum turp gibi.. ne oldu, yersiz endişelerimle anın tadını çıkartmayı atladım. bunda da sorun olmayacak, hepimizin duaları seninle

Canım benim,arkadaşlarında dediği gibi sakin ol önce,nette gerçekten çok fazla bilgi kirliliği var,bütün belirtiler aynı hastalığa sebep olacak diye biley yok ya!!!her midesi bulanıp kusan,başı dönen hamile mi ki????tabi sen yine al tedbirini ama karalar bağlamamaya çalış.sakin kalmak zor biliyorum,hatta onu öyle boynu eğik görünce iyice kahroluyorsundur belki ama şu an şu saatte tek yapılacak şey onu sıcacık öpüp,şifa dileyip dua etmek.Rabbim tırnaklarının ucuna kötülük getirmesin kimsenin evladınada benim yavrumada.Amin

Parme'cim,flzflz,Alishia,Rabarbaa,denzgl ne güzel çocuklar doğurmuşsunuz,afferin kızlar size.Maşşallah hepsine,Yalova teyzeleri gıdılarından öper onları

Sevgili Hera ve Meltem

Ara ara benzer durum bizde de oluyor. Bu gibi durumlarda ben emzirmeden evvel oğlumun uykusunu getirtiyorum, kolumda pis pislayip sallayinca mayisiyor ve uykulu hale geliyor o zaman memeyi cok rahat aliyor. Isterseniz siz de bir deneyin,

Allah kolaylık versin

Cok sagol canım , o sizin guzel görüşünüz , Napiyim burası da olmasa sizleri de okumasam sürekli çocuklarla ilgileniyor olacağım ve bunalacagim , sizlerle kafamı dağıtıyorum , sanki arkadaşlarla bulusup konuşmuş gibi rahatlıyorum , bu ara bunu yapabilme şansımız da olmadıgı icin , terapi gibi geliyo burası bana
Aman ne süper annesi canım , sizi okurken uyuyakalmişım su telf da iyiki var çünkü pc açamıyorum vakit yok

Dedigin gibi kilo alımı çocukla ilgili , öteki oğlum da iyi yiyor ama zayıf , birde cok kaka yapıyorlar ikiside , heralde o da kilo alimini etkiliyor diye düşünüyorum
herkese iyi akşamlar. beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. Elif Ece'm Ağustos 2013 doğumlu Eki Görüntüle 859240
Hosgeldiniz annesi , elif Ece de pek tatlı , maşallah
Anlamadım ki canım , sol göğsüm tas gibi olmuştu , azonce uyku arasında verdim de aldı , gündüz resmen kavga ediyor memeyle
Pompa dedigin gibi zor olur , hemde vakit yok , sakin olmaya çalışmak tek care gibi gözüküyor
İnsallah su atağı çabuk atlatiriz
Birde benimki bağırmaya başladı , resmen sinirlenmiş gibi kavga ediyo benimle hergün bir huy öğreniyoruz
Canım kötü bişeyi oldugunu sanmıyorum , uzme kendini , bebekler bizim sıkıntı ve stresimizi hissediyorlar biliyorsun
Zeytinyağı veya bebeyagi ile ters yone , o tutulmayı acacak sekilde hafif hafif zorlamadan masaj yap , eminim korkulacak bisey yoktur Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…