2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım gecmis olsun , benim arkadaşımın oğlu fıtık ameliyatı olmuştu , cok kolay oldu aynı gün taburcu olduk demişti
Birde topigimizde beyazcekirge nin kızı ameliyat oldu o da artık uğramıyor buralara

Gecmis olsun kolayca atlatirsiniz insallah

Bence de bi ev için çok fazlalar Özlü söz bir harika yazdım bunu özlü sözler defterimw cucum :))

Canım çok şükür sadece anne sütü veriyorum özel olarak bişey yapmıyorum canım ne isterse onu yiyorum bi tek gaz yapıcı yiyeceklerden kaçınıyorum çok tatlı yiyorum ama canım inanılmaz tatlı istiyor öle bi lokma falan kesmio bi kavanoz nutellayı kaşıkla yerim bi oturuşda zor tutuorum kendimi.. Benim şahsi düşüncem kilo alımı biraz çocuğun bünyesi biraz da memeye olan düşkünlüğü ile ilgisi vae gibi geliyor çünkü 15 gün arayla doğum yaptığımız bi arkadaşım var Kaan'ın yanında yenidoğan gibi dürüyor kadının yemediği içmediği yok maltanalar humanalar cevizler sütü şaldır şaldır akıo ama emzirirken gördüm Kaan gibi emmio çocuk biraz emip bırakıyor... Kaan bildiğin dudak tiryakisi çok fazla emiyor ve inanılmaz kusuyor bizde ondan bıktık kıyafet yetişmiyor

Bu arada yazamamıştım kızınla oğluna bayıldım çok imreniyorum sana 3 çocuğu idare ediyorsun birde vakit bulup güzel yorumlarınla bizleri sevindiriyorsun topiğimizin süper annesi

Rabarba , Parme ve Denizgul86 bayıldım bebişlereeeee popişlerinden ısırın yerimeee

Hiiçç canını sıkma tatlım oğlum 1 aylıkken ameliyat oldu ben de fıtık olduğunu öğrendiğim zaman bütün gece uyumadım sabah erkenden hastaneye yattık sürekli ağladım doktor oğlumu bıraktı önce benle ilgilendi o derece kötüydüm ameliyat 1 saat sürdü sünneti de yaptırdık , çok çabuk iyileşti oğlum zaten minicik bir kesik oluyor o da görünmüyor bile sakın canını sıkma doktorunu dinle korkma için rahat olsun... Geçmiş olsun..

Canım üzüntünü anlıyorum. Ne kadar zordur kimbilir annenin adil davranmadığını hissetmek, yaşamak. Ne kadar kırıcı bebeklerin karşılaştırılması, o daha tatlı falan denmesi. En sevmediğim olgulardan biri de evlat ayırımı yapan ailelerdir. Ananem bunu yapardı. Annem onun hep yanında olduğu ve ona baktığı halde ananem ikinci eşinden olan evlatlarını daha çok severdi. Torunları arasında da ayrım yapardı. Annemin çok gücüne gittiği anlar olmuş. Ben tabi daha küçükken çok iyi anlamıyordum ama. Geçen bir şeyden çıktı. Annem ağlamaya başladı. Ben iş yapıyorum ananen teyzenin oğlunu sırtında gezdiriyor, kızkardeşin küçük o sıra, o da yerlerde yazık kendi kendine sürünüyor, ona ilgi, alaka yok. Çok gücüne gitmiş, 12 sene oldu ananem öleli, demek unutulmuyor böyle şeyler. Aslında bir yandan iyi olmuş içini dökmüşsün ve en azından bildiğini anlamıştır. Ama tabi sen de çok gerilmişsindir. Sonuçta annenden bahsediyoruz. Ne diyeyim bilemedim. Ama keşke evini değiştirmeseydin. Çünkü sonuçta insan hep yalnız, ailesi ona çok yakın olsa da yalnız. Her an her şey değişebiliyor. Kaan'ı kucakladım...

ayy canım ya ben de tam dreamers a senden bahsedecektim..bi baktım gelmişsin :)) iyi oldu birinci ağızdan duymuş oldu arkadaşımz

herkese iyi akşamlar. beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. Elif Ece'm Ağustos 2013 doğumlu Eki Görüntüle 859240

fıstık bu kız fıstıkk! bir Elif Ece miz daha oldu ne güzell hoş geldin canım aramıza sen de

Ben geç kalmamışımdır değilmi bi sorun olsa kendini belli eder herhalde;? Bizde yarın randevu alıp perşembeye ameliyat olacağız inşallah..

Bebeklerde karn ft ve su ftna dikkat - Hrriyet SALIK -YAAM lütfen okuyun arkadaşlar ,keşke daha önce görseydim okusaydım...

herkese iyi akşamlar. beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. Elif Ece'm Ağustos 2013 doğumlu Eki Görüntüle 859240

Hoş geldin minik prenses ve annesi :) 2. Elif Ecemiz de pek güzelmiş maşallah. Öyle bi açıdan çekmişsin ki sanki ayakta duruyor gibi olmuş, ilginç bir poz :))

Son düzenleme:
Canım biz cuma günü kontrole gitmiştik doktor muayene ederken kasığındaki şişliği farkettim tam soracakken adam oraya dokundu ve fıtık olduğunu söyledi cerraha yönlendirdi o da hemen ertesi güne ameliyat dedi ben de 40 ı çıksın öyle yapalım dedim dr hiç beklemeyelim bence dedi çünkü riskliymiş bağırsakta kangerene neden olabilirmiş o yüzden cumartesi sabah 5 te oğlumu emzirdim 9 da da hastaneye yattık bence sen de bekleme hiç ...

Ya ne oldu bu çocuklara birdenbire??? Ya ne güzel emiyordu işte, ne oldu. Ben bugün nerdeyse eminim. Benim de sağ göğsümü almak istemiyor. Ter içinde kalıyorum vereceğim diye, yok, yok . 3 saat bekledim vermek için hayır. Sende de sol göğüsmüş. Canım var mı bunun b ir çaresi? Ben ne yapacağım? Pompa yapmak istemiyorum, birincide 4. aydan sonra çok pompa yaptım, bunaldım, istemiyorum.Bugün bununla uğraşırken, netten de ilgili konuya baktım, ev mev kaldı. Nerdeyse çocuk okula gidemiyordu. Onunla ilgilenemiyorum, oğluma meme vereceğim diye ya??

Teşekkür ederim canım ,sizede geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…