- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #60.421
Merhaba arkadaşlar,doğumdan beri çok girip bişeyler yazamadım ama hep takip ettim sizleri.Ama bugün sizlerle paylaşmak ve sizlere danışamm gerekiyor kızım daha 2,5 aylık 1 haftadır kakasında kan görüyordum tahlillerde birşey çıkmıyordu en son bugün farkettimki makatında çatlak var doktorumuzu aradım oda çocuk cerrahına yönlendirdi.Gittik doktor kontrol ediyordu vucudunu ve kasığında fıtık olduğunu söyledi düşünün ne için gittik ne çıktı ve bir an önce ameliyat olması gerekiyor yoksa yumurtalığı çürür veya kangren olabilirmiş..Bu ameliyatı olan var mı veya yakının çocuğu?
Eğer hiç duymadıysanız böyle birşey lütfen bebeklerinizin vajinası ile bacak arasındki bölgeyi kontrol edin kitle veya şişme var mı diye ,,dikkat edilmezse yumurtağının alınmasına kadar gidiyor iş Allah göstermesin..
Sebayatlar hep böle demek bizimde var bi tanıdık vik vik herşeyimi biliyorlar Naciye mi ana kız amanın bir evde hem sebayat hem Naciye çok gelirkarşılaştırmalar olmazsa olmaz kuzum on parmağını mum etsen yaranamazsın özlü söze dikkat çekiyorum Gül'ü koklamasını bilmedk lazım kuzum boşverr
Canım 7600 mu maşallah
Sadece anne sütü mü, eğer öyleyse nasıl besleniyorsun özel yaptığın bisey var mı sütün besleyiciligini arttırmak icin .
Ceviz yemekten helâk oldum omega 3 diye , sütün yettiğini düşünüyorum ama az kilo alıyoruz
arasta çok alemsin ya çok güldüm akşam akşam ne demiş Sebahat bi damlacık kızan yalnız yatmaz al yanına
arasta çok alemsin ya çok güldüm akşam akşam ne demiş Sebahat bi damlacık kızan yalnız yatmaz al yanına
İnci seni yiyebilirmiyimmmm
Bu arada tetanozun 3. Dozunu oldum hamileyken iyiymiş şimdi birde kucak isteyen oğlumla sol kolum perte çıktı
Canım gecmis olsun , benim arkadaşımın oğlu fıtık ameliyatı olmuştu , cok kolay oldu aynı gün taburcu olduk demişti
Birde topigimizde beyazcekirge nin kızı ameliyat oldu o da artık uğramıyor buralara
Gecmis olsun kolayca atlatirsiniz insallah
Merhaba arkadaşlar,doğumdan beri çok girip bişeyler yazamadım ama hep takip ettim sizleri.Ama bugün sizlerle paylaşmak ve sizlere danışamm gerekiyor kızım daha 2,5 aylık 1 haftadır kakasında kan görüyordum tahlillerde birşey çıkmıyordu en son bugün farkettimki makatında çatlak var doktorumuzu aradım oda çocuk cerrahına yönlendirdi.Gittik doktor kontrol ediyordu vucudunu ve kasığında fıtık olduğunu söyledi düşünün ne için gittik ne çıktı ve bir an önce ameliyat olması gerekiyor yoksa yumurtalığı çürür veya kangren olabilirmiş..Bu ameliyatı olan var mı veya yakının çocuğu?
Eğer hiç duymadıysanız böyle birşey lütfen bebeklerinizin vajinası ile bacak arasındki bölgeyi kontrol edin kitle veya şişme var mı diye ,,dikkat edilmezse yumurtağının alınmasına kadar gidiyor iş Allah göstermesin..
İnci diyor ki eger annem de elayi yerse olabilirmiş :)
herkese iyi akşamlar. beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. Elif Ece'm Ağustos 2013 doğumlu Eki Görüntüle 859240
herkese iyi akşamlar. beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. Elif Ece'm Ağustos 2013 doğumlu Eki Görüntüle 859240
Selam kızlar geçmişi bitirme çabamı bırakıp bende biraz içi i dökeyim îstedim çeneler yine çok düşmüş yetişilmiyor hızınıza
Benim canım çok sıkkın annemle tartıştık ve ipler kopma noktasına geldi 3 gündür görüşmüyoruz kendimi çok yalnız hissediyorum eşin zaten işi gereği çok sık evde olamıyor Allah'tan oğlum var bu ara birde dillendi gün boyu konuşuyoruz
Gelelim tartışma sebebimize sebep ablam şöyleki ben yıllarca kendi işimi kendim gördüm annem babam benim peşimde pek koşturmadılar ama ablam onlar olmadan iş yapamazdı sürekli onun peşindeler ve ablam beni herzaman kıskanmıştır o kadar ki ikinci çocuğun lafını bile ettirmezdi o kadar istemiyordu ben nişanlanınca ilgi ondan azalıcak die hamile kaldı neyse Kaan'dan 6 ay büyük bir yeğenim var diğerinde 6 yaşında ablam bana hiç bir zaman anlaşıldı yapmadı ama ben yeğenlerime teyzelik ablama da kardeşliği herzaman yaptım ve annemde sürekli onu kayırıyor bana onu haklı buluyor hadi bunada alıştım ama bu sefer torun ayrımı yapmaya başladılar biri Kaan'ı sevmeye görsün hemen ablamın oğlundan Kerim'den bahsediyorlar o daha tatlı bilmem ne die yok Kaan baba tarafına benziyormuş bize benzemiyormuş ne zaman ablam annem ben bi araya gelsek annem sürekli ablamın oğlunu avutur onla ilgilenir bi gün yine öle bi aradayız annem ablamın oğlunu avutuo Kaan durmuo anneme dedim ki biraz Kaan'a baksana ablan çayını içsin de diyor benim önümde bardak dolu duruyor bir yudum içememişim ablamın dibinde bi yudum kalmış mevzu çay değil ne demek istediğimi anladınız hangimizi daha çok düşündüğünü ablam oğlunu severken büyükbabasının bitanesi die seviyor annem de hiç kızım öle olurmu hepiniz yeri ayrı demiyor en son beynime kan sıçratan olay Kaan'ın sünnet olunca babam hediye olarak bi küçük altın getirmiş boş gelmemek için annemde babama kızdı nie getiriosun düğününde ben tam takıcaktım şimdi kerime de borçlandın dedi. Bende artık zaten birikmiştim sonunda taştım benim oğluma gelen bir küçük Altın'ın lafını ediyorsun die nie çünkü ablam duysa kıyamet kopar sanki herşeyi eşitmi yapmış açtım azımı yumdum gözümü konuşmuyoruz görüşmüyoruz üstelik benim düzenimide onlar bozdu güvenlikli sitede oturuyordum uzak dediler gelemeyiz gidemeyiz kocan sürekli şehir dışında bize takın taşın dediler kalktım geldim yakınlarından ev aldık borca girdik e burası yeni bina tam dolu değil mütahit işi güvenlik falan yok pazar akşamı oğlumla tek başıma kaldım evde madem böle olacaktı neden düzenimi bozdurdular bana. Ablamdan fırsat bulup bana yetişemicektiniz nie beni getirdiniz orda bişi olsa arardım güvenliği yardımcı olurlardı şimdi bişi olsa kadın başıma kime giderim Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ama kendi başıma yağan karı eriticem ne olursa olsun onları iyiki siz varsınız da sizi okurken yalnızlığımı unutuyorum
Eğer hiç duymadıysanız böyle birşey lütfen bebeklerinizin vajinası ile bacak arasındki bölgeyi yani kasıklarnı kontrol edin kitle veya şişme var mı diye ,,dikkat edilmezse yumurtağının alınmasına kadar gidiyor iş Allah göstermesin..
Rabarba , Parme ve Denizgul86 bayıldım bebişlereeeee popişlerinden ısırın yerimeee
Hiiçç canını sıkma tatlım oğlum 1 aylıkken ameliyat oldu ben de fıtık olduğunu öğrendiğim zaman bütün gece uyumadım sabah erkenden hastaneye yattık sürekli ağladım doktor oğlumu bıraktı önce benle ilgilendi o derece kötüydüm ameliyat 1 saat sürdü sünneti de yaptırdık , çok çabuk iyileşti oğlum zaten minicik bir kesik oluyor o da görünmüyor bile sakın canını sıkma doktorunu dinle korkma için rahat olsun... Geçmiş olsun..
Rabarba , Parme ve Denizgul86 bayıldım bebişlereeeee popişlerinden ısırın yerimeee
Hiiçç canını sıkma tatlım oğlum 1 aylıkken ameliyat oldu ben de fıtık olduğunu öğrendiğim zaman bütün gece uyumadım sabah erkenden hastaneye yattık sürekli ağladım doktor oğlumu bıraktı önce benle ilgilendi o derece kötüydüm ameliyat 1 saat sürdü sünneti de yaptırdık , çok çabuk iyileşti oğlum zaten minicik bir kesik oluyor o da görünmüyor bile sakın canını sıkma doktorunu dinle korkma için rahat olsun... Geçmiş olsun..
Ben geç kalmamışımdır değilmi bi sorun olsa kendini belli eder herhalde;? Bizde yarın randevu alıp perşembeye ameliyat olacağız inşallah..
Bebeklerde karn ft ve su ftna dikkat - Hrriyet SALIK -YAAM lütfen okuyun arkadaşlar ,keşke daha önce görseydim okusaydım...
Canım bilemedim ama beklemiş süt de ayrisir o mu acaba
Yada cok mu sıvı aldın
Ama bu ara bebisler toptan huysuz , seninki de ondan öyle olabilir , sanırım büyüme atağı
Oyy maşallah yerim o yanakları
Benimki de 2 gündür huzursuz , yay gibi bacaklarını geriye atıyor , ağlıyor da ağlıyor , memede sakinlesirdi, kafayı geriye atıp memeyi itiyor , sol göğsümü almak istemiyor ancak uyku arasında alıyor , dün gece 5-6 kez kalktı bugünde gündüz hic uyumadı , gazı sancısı da yok huysuz sadece
Emzirmemin arası belli degil , bazen 1 , bazen 2 saat , bazende memeyi sakinlessin diye veriyorum
Büyüme atağı tripleri mi acaba
Bio oil i diyorsun galiba canım
Oy oy o yanaklar ne öyle , maşallah gercekten obur sirin , ısırası geliyor insanın
Oo rock star gelmis , yakıyorsunuz ortalığı çağla inci hanım
Canım biz cuma günü kontrole gitmiştik doktor muayene ederken kasığındaki şişliği farkettim tam soracakken adam oraya dokundu ve fıtık olduğunu söyledi cerraha yönlendirdi o da hemen ertesi güne ameliyat dedi ben de 40 ı çıksın öyle yapalım dedim dr hiç beklemeyelim bence dedi çünkü riskliymiş bağırsakta kangerene neden olabilirmiş o yüzden cumartesi sabah 5 te oğlumu emzirdim 9 da da hastaneye yattık bence sen de bekleme hiç ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?