- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #60.461
herkese iyi akşamlar. beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. Elif Ece'm Ağustos 2013 doğumlu Eki Görüntüle 859240
Bu arada bu da benim küçük tatlı tontişim ayın 15inde 3 aylık olacağız 7600gr 65 cm olmuşuz maşallah kuzitoma obur şirinim benim :)) Eki Görüntüle 858977
Eki Görüntüle 859178 çağla inci :)
uyku muyku kalmadı bende kızlar çok stresliyim( minik kuşumun doğduğundan beri hiç boyun tutma çevirme vs problemi olmadı maşallah dimdikti ama nolduysa 3-4 gündür boynu sağ tarafa eğik gezio ve hep sağ tarafa yatıo dönmüo yada hep mi böledi ben farketmedim ama bakıorum resimlerde hep dimdik,geçen misafir gelmişti 5 aylık kızları var ve kafayı tutamıo herkes aaaa bak nasıl dik cin gibi vs sevdiler kızımı nazarmı değdi noldu anlamadım ( ve internetten araştırdım böle bi hastalık varmışşş bebeklerde ((bura ilçe özel yok eşim çalışıo gidelim desem dolmuşla çokkk zor Allahım cumartesiye kadar çatlarım ben inşallah düzelir noluuurrr dua edin annelerin duası kabul olur ((
Benim yavrum bu gece 1'den saat 5:30'a kadar uyudu yahuuuu!!!! İlk defa bu kadar uzun uyudu,çok şükür geceleri 2-3 kere uyanıp emip hemen uyuyordu ama bu gece yalnızca 1 kere uyanıp emdi.bende galiba uykumu almışım kızlar,emin olamıyorum bundan çünkü uzun zamandır uykumu aldığımda nasıl olduğumu hatırlamıyorum.büyüyor muyuz ne?????gündüz emmemeye başladı artık ama yaaaaa,emerken oyunlar yapıyor,yalıyor,2-3 çekip kafayı geri atıp etrafa bakınıp tekrar 2-3 çekiyor ve sıkılıp bırakıyor.Chenn,canım bende ormandan gelip medeniyete sızmaya çalışıyor gibi görünüyorum,kaportayı toplamaya başlasam diyorum ama ürküyorum hem de Melis'im tanımayabilir beni diye korkuyorum.netçez bakalım????kalkıp 1 sepet dolusu ütümü yapayım bari.öpüyorum canlar
Selam kızlar geçmişi bitirme çabamı bırakıp bende biraz içi i dökeyim îstedim çeneler yine çok düşmüş yetişilmiyor hızınıza
Benim canım çok sıkkın annemle tartıştık ve ipler kopma noktasına geldi 3 gündür görüşmüyoruz kendimi çok yalnız hissediyorum eşin zaten işi gereği çok sık evde olamıyor Allah'tan oğlum var bu ara birde dillendi gün boyu konuşuyoruz
Gelelim tartışma sebebimize sebep ablam şöyleki ben yıllarca kendi işimi kendim gördüm annem babam benim peşimde pek koşturmadılar ama ablam onlar olmadan iş yapamazdı sürekli onun peşindeler ve ablam beni herzaman kıskanmıştır o kadar ki ikinci çocuğun lafını bile ettirmezdi o kadar istemiyordu ben nişanlanınca ilgi ondan azalıcak die hamile kaldı neyse Kaan'dan 6 ay büyük bir yeğenim var diğerinde 6 yaşında ablam bana hiç bir zaman anlaşıldı yapmadı ama ben yeğenlerime teyzelik ablama da kardeşliği herzaman yaptım ve annemde sürekli onu kayırıyor bana onu haklı buluyor hadi bunada alıştım ama bu sefer torun ayrımı yapmaya başladılar biri Kaan'ı sevmeye görsün hemen ablamın oğlundan Kerim'den bahsediyorlar o daha tatlı bilmem ne die yok Kaan baba tarafına benziyormuş bize benzemiyormuş ne zaman ablam annem ben bi araya gelsek annem sürekli ablamın oğlunu avutur onla ilgilenir bi gün yine öle bi aradayız annem ablamın oğlunu avutuo Kaan durmuo anneme dedim ki biraz Kaan'a baksana ablan çayını içsin de diyor benim önümde bardak dolu duruyor bir yudum içememişim ablamın dibinde bi yudum kalmış mevzu çay değil ne demek istediğimi anladınız hangimizi daha çok düşündüğünü ablam oğlunu severken büyükbabasının bitanesi die seviyor annem de hiç kızım öle olurmu hepiniz yeri ayrı demiyor en son beynime kan sıçratan olay Kaan'ın sünnet olunca babam hediye olarak bi küçük altın getirmiş boş gelmemek için annemde babama kızdı nie getiriosun düğününde ben tam takıcaktım şimdi kerime de borçlandın dedi. Bende artık zaten birikmiştim sonunda taştım benim oğluma gelen bir küçük Altın'ın lafını ediyorsun die nie çünkü ablam duysa kıyamet kopar sanki herşeyi eşitmi yapmış açtım azımı yumdum gözümü konuşmuyoruz görüşmüyoruz üstelik benim düzenimide onlar bozdu güvenlikli sitede oturuyordum uzak dediler gelemeyiz gidemeyiz kocan sürekli şehir dışında bize takın taşın dediler kalktım geldim yakınlarından ev aldık borca girdik e burası yeni bina tam dolu değil mütahit işi güvenlik falan yok pazar akşamı oğlumla tek başıma kaldım evde madem böle olacaktı neden düzenimi bozdurdular bana. Ablamdan fırsat bulup bana yetişemicektiniz nie beni getirdiniz orda bişi olsa arardım güvenliği yardımcı olurlardı şimdi bişi olsa kadın başıma kime giderim Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ama kendi başıma yağan karı eriticem ne olursa olsun onları iyiki siz varsınız da sizi okurken yalnızlığımı unutuyorum
Hoşgeldin CNm maşallah Elif eceye çok şeker:)
Ay aramıza almak ne demek Hosgeldin bu fıstığa kim hayır diyebilir bu arada 2. Elif ecemiz oldu bu fistikla beraber . :)
ayy canım ya ben de tam dreamers a senden bahsedecektim..bi baktım gelmişsin :)) iyi oldu birinci ağızdan duymuş oldu arkadaşımz
fıstık bu kız fıstıkk!bir Elif Ece miz daha oldu ne güzell hoş geldin canım aramıza sen de
Hoş geldin minik prenses ve annesi :) 2. Elif Ecemiz de pek güzelmiş maşallah. Öyle bi açıdan çekmişsin ki sanki ayakta duruyor gibi olmuş, ilginç bir poz :))
Allah düğününü görmeyi de nasip etsin darısı başımıza
Yaaaaaa çok tatlı bunlar çokkkkkkkkkk
Yok yok bu bebişler bu hafta topluca büyüme atağı sendromuna yakalandılar heralde
Parme'cim,flzflz,Alishia,Rabarbaa,denzgl ne güzel çocuklar doğurmuşsunuz,afferin kızlar size.Maşşallah hepsine,Yalova teyzeleri gıdılarından öper onları
Cok sagol canım , o sizin guzel görüşünüz , Napiyim burası da olmasa sizleri de okumasam sürekli çocuklarla ilgileniyor olacağım ve bunalacagim , sizlerle kafamı dağıtıyorum , sanki arkadaşlarla bulusup konuşmuş gibi rahatlıyorum , bu ara bunu yapabilme şansımız da olmadıgı icin , terapi gibi geliyo burası bana
Aman ne süper annesi canım , sizi okurken uyuyakalmişımsu telf da iyiki var çünkü pc açamıyorum vakit yok
Dedigin gibi kilo alımı çocukla ilgili , öteki oğlum da iyi yiyor ama zayıf , birde cok kaka yapıyorlar ikiside , heralde o da kilo alimini etkiliyor diye düşünüyorum
Hosgeldiniz annesi , elif Ece de pek tatlı , maşallah
Anlamadım ki canım , sol göğsüm tas gibi olmuştu , azonce uyku arasında verdim de aldı , gündüz resmen kavga ediyor memeyle
Pompa dedigin gibi zor olur , hemde vakit yok , sakin olmaya çalışmak tek care gibi gözüküyor
İnsallah su atağı çabuk atlatiriz
Birde benimki bağırmaya başladı , resmen sinirlenmiş gibi kavga ediyo benimlehergün bir huy öğreniyoruz
Canım kötü bişeyi oldugunu sanmıyorum , uzme kendini , bebekler bizim sıkıntı ve stresimizi hissediyorlar biliyorsun
Zeytinyağı veya bebeyagi ile ters yone , o tutulmayı acacak sekilde hafif hafif zorlamadan masaj yap , eminim korkulacak bisey yoktur Allah'ın izniyle
Masallah yavruna cok guzel Allah bagislasin
günaydın en tatlı bebişlerin anneleri,
bu sabah güneşli bir gün var burada..6 da uyandık hala furkan cin gibibnmse uykum varr 2 kere kaka yaptı bi kere emdi yook uyumuyo..babamız mışıl mışıl uyurken yatakta bıcır bıcır çene yaptık oğluşumla ama nafile yorulmadı kerata tepiniyo habire..
öğleden sonra Furkiş i babanneye bırakıp kuaföre oradanda markete gideyim diom, kaşlar orman gibine hallere düştüm bee
Parme'cim güzeller güzeli İnci'mize masallah. O butlardan başlayarak boğum boğum olan kollardan devam etmek istiyorum.
kızlar şu süt parası nedir? öğretmenlerle bi ilgisi warmıki?
bende takılarıma tokalarıma daldım düzeltiyorumm sıkıldıklarımı atıyorumm off çoook kalabalık...
Oh mAşallH yavaştan düzene giriyoruz sanırım hepimiz benimde kaporta cila istiyo saçlarımı bayramda boyatmıştım dipler çıkmaya başladı neyime benim altın karamel kafam çok atarsa 1 kutu boyarla ana rengime. Dönerim vallaBenim yavrum bu gece 1'den saat 5:30'a kadar uyudu yahuuuu!!!! İlk defa bu kadar uzun uyudu,çok şükür geceleri 2-3 kere uyanıp emip hemen uyuyordu ama bu gece yalnızca 1 kere uyanıp emdi.bende galiba uykumu almışım kızlar,emin olamıyorum bundan çünkü uzun zamandır uykumu aldığımda nasıl olduğumu hatırlamıyorum.büyüyor muyuz ne?????gündüz emmemeye başladı artık ama yaaaaa,emerken oyunlar yapıyor,yalıyor,2-3 çekip kafayı geri atıp etrafa bakınıp tekrar 2-3 çekiyor ve sıkılıp bırakıyor.Chenn,canım bende ormandan gelip medeniyete sızmaya çalışıyor gibi görünüyorum,kaportayı toplamaya başlasam diyorum ama ürküyorum hem de Melis'im tanımayabilir beni diye korkuyorum.netçez bakalım????kalkıp 1 sepet dolusu ütümü yapayım bari.öpüyorum canlar
Gunaydin CNm Ankarada gunesli havalar Iyi gidiyooo Benim kizinda 7 de uyandi simdi uyuttum yine o yatak keyfi bizdede var bayiliyo bi cilveler bi bicir bicir oluyo babamizda kalkiyo cok seviyorum o saatlerigünaydın en tatlı bebişlerin anneleri,
bu sabah güneşli bir gün var burada..6 da uyandık hala furkan cin gibibnmse uykum varr 2 kere kaka yaptı bi kere emdi yook uyumuyo..babamız mışıl mışıl uyurken yatakta bıcır bıcır çene yaptık oğluşumla ama nafile yorulmadı kerata tepiniyo habire..
öğleden sonra Furkiş i babanneye bırakıp kuaföre oradanda markete gideyim diom, kaşlar orman gibine hallere düştüm bee
Benim yavrum bu gece 1'den saat 5:30'a kadar uyudu yahuuuu!!!! İlk defa bu kadar uzun uyudu,çok şükür geceleri 2-3 kere uyanıp emip hemen uyuyordu ama bu gece yalnızca 1 kere uyanıp emdi.bende galiba uykumu almışım kızlar,emin olamıyorum bundan çünkü uzun zamandır uykumu aldığımda nasıl olduğumu hatırlamıyorum.büyüyor muyuz ne?????gündüz emmemeye başladı artık ama yaaaaa,emerken oyunlar yapıyor,yalıyor,2-3 çekip kafayı geri atıp etrafa bakınıp tekrar 2-3 çekiyor ve sıkılıp bırakıyor.Chenn,canım bende ormandan gelip medeniyete sızmaya çalışıyor gibi görünüyorum,kaportayı toplamaya başlasam diyorum ama ürküyorum hem de Melis'im tanımayabilir beni diye korkuyorum.netçez bakalım????kalkıp 1 sepet dolusu ütümü yapayım bari.öpüyorum canlar
ben ıspartalıyım ve burada yaşıyorum aslında hep yazmak istiyorum ama bişey beni engelliyorama bundan sonra daha aktif katılacağım.
Sizleri çok takdir ediyorum. Bebekle bir de yemekli misafir ağırlıyorsunuz. Ben böyle bir durumda batarım resmen. Şu anda ev kalkmış gidiyor, çok fena çok!
Kızlar parfümümden sıkıldım değiştiricem. Geçen gün parfümeride elie saab hoşuma gitti ama belki daha güzel kokular vardır. Belli bi zamandan sonra koku alma hissi gidiyo insanda ve karar veremedim bu yüzden. Parfüm önerileriniz olursa liste yapar ona göre koklarım, böylece burnumun direği de kırılmaz
tekrar hoş geldin o zaman. Elif Ece'ye de maaşallahbeni de başlarda bir şey engelliyodu ama şimdi en azından okumadan geçemiyorum, herkes neler yapmış diye meraktan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?