2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın en tatlı bebişlerin anneleri,
bu sabah güneşli bir gün var burada..6 da uyandık hala furkan cin gibi bnmse uykum varr 2 kere kaka yaptı bi kere emdi yook uyumuyo..babamız mışıl mışıl uyurken yatakta bıcır bıcır çene yaptık oğluşumla ama nafile yorulmadı kerata tepiniyo habire..

öğleden sonra Furkiş i babanneye bırakıp kuaföre oradanda markete gideyim diom, kaşlar orman gibi ne hallere düştüm bee

Benim yavrum bu gece 1'den saat 5:30'a kadar uyudu yahuuuu!!!! İlk defa bu kadar uzun uyudu,çok şükür geceleri 2-3 kere uyanıp emip hemen uyuyordu ama bu gece yalnızca 1 kere uyanıp emdi.bende galiba uykumu almışım kızlar,emin olamıyorum bundan çünkü uzun zamandır uykumu aldığımda nasıl olduğumu hatırlamıyorum.büyüyor muyuz ne?????gündüz emmemeye başladı artık ama yaaaaa,emerken oyunlar yapıyor,yalıyor,2-3 çekip kafayı geri atıp etrafa bakınıp tekrar 2-3 çekiyor ve sıkılıp bırakıyor.Chenn,canım bende ormandan gelip medeniyete sızmaya çalışıyor gibi görünüyorum,kaportayı toplamaya başlasam diyorum ama ürküyorum hem de Melis'im tanımayabilir beni diye korkuyorum.netçez bakalım????kalkıp 1 sepet dolusu ütümü yapayım bari.öpüyorum canlar

canım geçici bi durumdur belki biraz ağrısı vardır o yüzden şuan sağ tarafına dönünce rahat ediyordur internete bakma sern içini karartma (biliyorum söylemek kolay diyeceksin ama gerçekten sakin olmaya çalış)dur bakalım düzelir inşallah

çk sevindim cnm kesintisiz uyumanıza..Furkan hala 2 saate bi emiyo, Ama dediğin gibi emip hemen uyuması da çk güzel, uykulu uykulu nasıl emzirdiğimi anlamadan uykuya dalıyorum. abuk subuk rüyalar görüyorum delik deşik uykumda. Evet büyüyoruz cnm çok şükür gaz sancılarımız azaldı hatta kayboldu.kaportayı toplamak zor cnm bnm için her yanım döküm saçım göbek başta..şimdilik kaşlar düzelsin diğer şeyleri bol kıyafetlerle kapatıyorum. ütü bnmde var cnm dün yaptım bgn yenileri var..kolay gelsin sana bnde Furkan ı uyutabilirsem mutfağı toplayıp geçerim ütüyee

Anlattıklarını okuyunca ne kadar ağrına gittini hissedebiliyor insan. Öyle birşey ki aile atsan atamazsın satsan satamazsın. Kolay değil biliyorum ama takılmamaya çalış. Eşin ve oğlun sana yeterler

Hoşgeldin CNm maşallah Elif eceye çok şeker:)

Ay aramıza almak ne demek Hosgeldin bu fıstığa kim hayır diyebilir bu arada 2. Elif ecemiz oldu bu fistikla beraber . :)

Hoş geldin minik prenses ve annesi :) 2. Elif Ecemiz de pek güzelmiş maşallah. Öyle bi açıdan çekmişsin ki sanki ayakta duruyor gibi olmuş, ilginç bir poz :))

Parme'cim,flzflz,Alishia,Rabarbaa,denzgl ne güzel çocuklar doğurmuşsunuz,afferin kızlar size.Maşşallah hepsine,Yalova teyzeleri gıdılarından öper onları

Masallah yavruna cok guzel Allah bagislasin

çok teşekkür ederim hepinize :) inanın bende bebişlere baktıkça mest oluyorum hepsi ayrı ayrı o kadar güzel ki :)

Günaydın canım bizimde uyku düzeni falan kalmadı 10 gibi uyur 3 te uyanır emer uyur sonra 2 saatte bir uyanırdı ama bır haftadır çok düzensizleşti uykular gece 12:30 da zar zor uyuttum çok sık uyanıyo yat kalk yat kalk serseme döndüm artık

kızlar şu süt parası nedir? öğretmenlerle bi ilgisi warmıki?

bende takılarıma tokalarıma daldım düzeltiyorumm sıkıldıklarımı atıyorumm off çoook kalabalık...

Detali bilmiyorum ama benim bildigim kadarini paylasiyorum.

Ben raporumu nasil kapatacagimi ogrenmek icin SGK ya gittim. Bana raporumu actirdigim devlet hastanesinden kapama yapmam gerektigini soylediler. (Dogum yapilan ozel hastanenin SGK anlasmasi var ise oradan da acip kapatabiliyorsun ama benim yaptigim hastanenin SGK anlasmasi yoktu. O yuzden ben 32. haftada devlet hastanesinden actirmistim raporumu)

Bu arada SGK daki gorevli sut parasini alip almadigimi sordum. Oyle bir paradan haberim olmaigini soyledim. Matbu bir form var onu dolduruyorsun 15 gun sonra Ziraat Bankasina kimliginle gidip aliyormussun. 1 ay oldu daha gitmedim o yuzden yatip yatmadigini bilmiyorum. Bu arada SGK' daki gorevli bu sut parasi icin calisan olmaniz gerekmiyor esiniz SGK liysa da alabiliyorsunuz dedi. O yuzden calismayan arkadaslar var ise onlar da basvurabilir.

Gelelim dogum parasina bazi firmalar dogu iznindeyken aylik vermiyormus dogum iznin bitince gidip SGK'dan toplu aliyormussun. Benim calistigim firma dogum iznideysen bile ayligini duzenli kesintisiz yatiriyor. Ise basladiktan sonra SGK ya gidecegim toplu olan parayi alip calistigim firmanin hesabina yatiracagim.

Ogretmenler ile ilgili nasil bir duzenleme var bilmiyorum. Ama ben sGK nin binasindayken call center kati gordum isterseniz orayi bir arayin derim.

Umarim yardimci olabilmisimdir

Oh mAşallH yavaştan düzene giriyoruz sanırım hepimiz benimde kaporta cila istiyo saçlarımı bayramda boyatmıştım dipler çıkmaya başladı neyime benim altın karamel kafam çok atarsa 1 kutu boyarla ana rengime. Dönerim vallakuaför şu sıralar çok lüks duruyu bırabiliceğim kimsede yokzaten annem gelirse anca ozaman . O sepetten bendede var kac zamandir oylece duruyor yetisemiyom Sabah esimede Dedim hatta hafif yollu cattim
ne kadar yardim etsede Benim gibi yapamiyo Sabah bide banyoya girdim tiras olmus lavoboyu tahmin edebilirsin dellendim soyle dim sesini hic cikarmadi sonrada uzuldum AMA bende ne sartlarda temizledim dun bi ton ugrastim sen giriceksin diye cabuk ciktim dedi :) neyse alirim gonlunu:)regl zamanimda yakin ondan gerginim sanirim
Gunaydin CNm Ankarada gunesli havalar Iyi gidiyooo Benim kizinda 7 de uyandi simdi uyuttum yine o yatak keyfi bizdede var bayiliyo bi cilveler bi bicir bicir oluyo babamizda kalkiyo cok seviyorum o saatleriAyy git valla CNm birakicagin biri varsa Bazen insan oldugumu unutuyorum robot gibi hergun Ayni sey programlamislar sank I benigoradaki gibi karisik olsun

artık dört saat uyku bile yetiyor gerçekten. ben bu uyku düzenini kavrayamadım hala bazen 8de yatıp iki defa kalkıyor sabah 8e kadar bazen de en az 10 kere uyanıyor sürekli mızlıyor. Bebekler gerçekten enterasan :)

ben ıspartalıyım ve burada yaşıyorum aslında hep yazmak istiyorum ama bişey beni engelliyor ama bundan sonra daha aktif katılacağım.

tekrar hoş geldin o zaman. Elif Ece'ye de maaşallah beni de başlarda bir şey engelliyodu ama şimdi en azından okumadan geçemiyorum, herkes neler yapmış diye meraktan:)

Sizleri çok takdir ediyorum. Bebekle bir de yemekli misafir ağırlıyorsunuz. Ben böyle bir durumda batarım resmen. Şu anda ev kalkmış gidiyor, çok fena çok!

yemin ediyorum burada arkadaslar misafir agirladiklarini/agirlayacaklarini soylediklerinde ayni seyleri hissediyorum. Birak misafiri ben evde tek basimaysam yemek yapamiyorum. anlasilan o ki ben beceriksizim :)

Allahtan esim hem yemek yapabilen biri hem de yemek yoksa sikinti yapmaz o yuzden rahatim.

Ama misafir agirlayan tum arkadaslari tebrik ediyorum.

Iki parfumu cok begenerek donusumlu kullaniyorum. Shiseido Zen ve Chanel Madam Coco

tekrar hoş geldin o zaman. Elif Ece'ye de maaşallah beni de başlarda bir şey engelliyodu ama şimdi en azından okumadan geçemiyorum, herkes neler yapmış diye meraktan:)

ben 4. ayda işten ayrıldım o zamandan sonra kaçırdığım hiç bi ileti olmadı sanırım ama nedense yazamadım dediğin gibi :) tekrar hoşbulduk böyle güzel bi aileye katıldığım için çok mutluyum :)

Günaydın guzel anneler

Sabah saglik Ocağı'na gittik . Benim test yaptırmam gerekiyordu seker ve hipotroid icin.

Gitmisken Çağla İncinin de kilosuna bakalım dedik. Bu ara rengini biraz soluk görüyorum doğumunda yaşanan sıkıntıdan dolayı dr surekli bebeğimizin rengine dikkat etmemiz konusunda bizi uyarıyor ve kilo alımı cok önemli diyor .

3. Ay kontrolümüzde 6150 Gr si ve 900 Gr artmıştı kilosu gayet iyiydi yani . Aradan 10 gun gecti bugun 6300 Gr çıktı. 10 gun icin az buldu gunde 15 grami oradaki ebe . Gerçi doktorumuz kisa süreli kilo alımlarına dikkat etmeyin önemli olan aylık dedi . Ama biraz moralim bozuldu .

2 -3 saatte bir 40 dk emziriyorum sutum var tabi dis dunyayı merak ettigi icin eskisi kadar aktif emmiyor ama evde zaten yalnızım tv acmıyorum dikkatini dagitmamaya çalışıyorum emerken . Ama niye böyle oldu anlamadım .

Bir de Durusel di galiba sutum bu ara daha sıvı demişti bana da öyle geldigi icin ebeye sordum ilk 3 aydan sonra sut daha sivilasir normaldir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…