2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cis yapinca renk degistirdigini ilk defa duyuyorum. Dur bi dikkat edeyim ben de

ben de valla kv çağırmam gerekiyor misafir ağırlamak için.
ev desen aldı başını gidiyor.
ev için de kv geliyor bi temizliyorum 4 5 gün öyle.
o torun seviyor ben iş yapıyorum.
Allahtan aynı şehirdeyiz.

Günaydın güzel bebişlerimiz ve dünyalar güzeli anneler...
Uzun zamandır yazamadım malum Deniz Mavi hanımı bakıcıya alıştırma çabalarımız tam gaz devam ediyor. 25 Kasım'da işe başlıyorum ve miniğim ben yokken zorlanmasın diye süt saati yapmaya çalışıyoruz. Benim minik kızım biraz obur ve meme istediği zaman önüne hiçkimse engel koyamıyor ☺️ Ama tabi ben çoook endişeleniyorum ben yokken ne yapacak diye 😢
Çok emiyor kuzucum yaaaaa sizde de var mı bebişi çok obur olan? Biz 3,5 aylık bile değiliz ama şimdiden 7 kilo olduk bile. Tabiki anne sütüyle obez olunmaz biliyorum ama süt azalıpta mamaya geçince mamayı da çok istemeye devam eder diye korkuyorum. 5 ağustos doğumluyuz ve Pazartesi 7 kiloyduk. Sizler ne durumdasınız? Bebişlerimizin kiloları nasıl? Çok mu anormaliz acaba bi akıl verin kızlar...

Günaydin kizlar ve tatli bebişleri :)bebekleriniz sizinle ayni odada mi yatiyor?odalari ne zaman ayirmak gerekiyor?kafam çok karisti,fikirlerinizi bekliyorum.

saol cnm tşkler ben doğum yapınca mebe başwurup 170mi 180miydi öyle bişey para aldm maaşa yattı direk...doğum parası adında ama süt parası deyince siz başka bşeymi die merak ettim...
açıklamalarına tşkler :)

herkeseee günaydınnnnnnnnnnnnlaaaaaaaaaaar :))

bende bgn uykumu aldm mutluyum 12 gibi uyumuştu kuzumm bi kalktımki saat 4 nası mutlu oldum banada ii geldi...tabi sonra yine 5 we 7de uyandık bidahada uyumadık...

geçmişe azıcık baktımda rockstarlarınızz süper olmş :)) maşallahh

Parmisim gunaydin Bence incinin kilosu gayet Iyi duru 3,5 Aylik cumin gunu 5.700 cikti kilosu doktor normal dedi Bize hic moralini boZma CNm doktorunun dedigini esas al

Canim cok icten anlatmissin, uzuldum okurken ama yavrun yaninda oldugu surece asla yanliz hissetme... onunuzde basbasa uzun bir omur var, annenin yaptigi hos olmamis ama neticede annedir bir sure sonra yoluna girerhersey.

Bu arada bu da benim küçük tatlı tontişim ayın 15inde 3 aylık olacağız 7600gr 65 cm olmuşuz maşallah kuzitoma obur şirinim benim :)) Eki Görüntüle 858977

herkese iyi akşamlar. beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. Elif Ece'm Ağustos 2013 doğumlu Eki Görüntüle 859240

Hosgelmiss Elif Ece, sanki ayakta durup tek eliyle telefonundan kendi resmini cekmis de facebook u na koyacakmis :)))

Parfum, yaz kokusu mu kis kokusumu ? Her mevsim gidecek birsey mi? Ne tur kokulardan hoslanirsin? Az tiyo verde yardimci olalim :) bu arada flowerbomb benim yaz parfumum, cooook nadir kiside kendi kokusunu verir, bazi tenlerde yanik seker kokusu bile verir aman dikkat.

kaç kilo doğmuştu cnm?benmki 4.300 doğdu o yüzden normal die düşünüyorum hatta bu ay sadece 500 gr aldı die bi üzüldm ama genele bakınca kilosu iyi maşallah obur yada obez değil bence öyle deme :)

benmkide 7 kilo 3,5aylık sayılır....benmkide sadece anne sütü alıyor we istedği an meme gelmezse bir ağlıyorki sorma :)

benmde iznim bitiyor we ewe süt bırakıcam yoksa yırtar ortalığı çığlıklarıyla :) nası alışcas bilmiyorum iş hayatına bebeği ewde bırakmaya...tek tesellim annem bakıcak benm....

İlk mesajim asilmamis nedense :s

Kizim 3. Ayini doldurdu tam ve boy kilosuna baktirmaya goturdum saglik ocagina. Biliyorsunuz ben almanyada yasiyorum ama simdi turkiyedeyim yine :) yol uzerinde bir saglik ocagina girdim, kayit fln yapmadan hemen kontrol edelim dediler.

Gecen ay 6100 gr 62 cm olan kizim bu ay 6400 ve 64 cm. Kilo alimi cok az bu ay ama hareketlerioyle arttiki bunu bekliyordum. Surekli kollar bacaklar cirpiliyor, kilo tutmayacagi asikardi... Ek olarak dun sabah aniden sutum %80 oraninda azaldi ve regl oldum. Alada sutum az... Sanirim 3 aydan sonra sutum yeterli olmayacak ayni durumda olanlar var mi? Neler yaptiniz?

yerden göğe kadar haklısın canım çok kötü bir durum umarım annen hatasını anlar

Bu arada bu da benim küçük tatlı tontişim ayın 15inde 3 aylık olacağız 7600gr 65 cm olmuşuz maşallah kuzitoma obur şirinim benim :)) Eki Görüntüle 858977

Oyyyyy şişman yanaklarını ısırmamak için kafayı yerim bennnnn

Amaaaaa çok duygulandı ben...

Hiiiiiii geleceğin eylemci rocker'ı

Parmecim hypotroid sende de hamilelikte mi cikti? Her gun hormon hapi aliyorum 50'lik

Parmisim gunaydin Bence incinin kilosu gayet Iyi duru 3,5 Aylik cumin gunu 5.700 cikti kilosu doktor normal dedi Bize hic moralini boZma CNm doktorunun dedigini esas al

Cucum evet tatlın kilosu iyi farkındayım da kilo alımı mı kötü gidiyor acaba bu ay diye tereddüt ettim . Rengi de soluk gelince . Bu arada renkten kastım vücudu değil zaten kızım benim gibi beyaz tenli göz ici ve ağız mukozası

Kan aldırmakta hemen istemiyorum yazık ağlıyor boş yere neyse dediğin gibi bir 20 gun sonra bakalım Dr ne diyo ne olmuş haklisin ya

İste insanın icine bir kere korku düştü mü kolay kolay çıkmıyormuş demek

O zaman çok şanslısın insanın annesi gibi kimse bakamaz.. Anneciğini benim için öp bir kere..
Canım biz 3160 gr doğduk. Drumuz bile çok kilo alıyor dedi. Üstelik ben de sadece anne sütü veriyorum. Tabi çok şükür halimize sonuçta Allah başka sıkıntı vermesin yiyen kilo alan çocuk her zaman iyidir ama işte annelik manyaklıktır derler ya aynen öyleymiş gerçekten... Kafaya takacak bişey itinayla bulunur...
O çığlıklar aynen bizde de var . Ve biz tok olsak bile bazen dudak büküp öyle bi ağlıyoruz ki meme isteyerek offffff dayanılacak gibi değillll.. Allah yardımcımız olsun ne zormuş çalışan anne olmak.. Annelerimiz ne kadar şanslıymış...

Canim 3 aydan sonra anne sutundeki vitamin ve yaglar gidiyor baya, o yuzden daha acik renk artik sutlerimiz.

KArartma bakiyim icini Aynen ole doktor ne Dicek bakalim icine su serpicek Ben eminim inci tanesi ya cok tatli cok op cucu teyzesinin Yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…