- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #60.501
Maşallah canım eklemeden geçemedim bu da benim rock star oğlum :)
Eki Görüntüle 859204
O zaman çok şanslısın insanın annesi gibi kimse bakamaz.. Anneciğini benim için öp bir kere..
Canım biz 3160 gr doğduk. Drumuz bile çok kilo alıyor dedi. Üstelik ben de sadece anne sütü veriyorum. Tabi çok şükür halimize sonuçta Allah başka sıkıntı vermesin yiyen kilo alan çocuk her zaman iyidir ama işte annelik manyaklıktır derler ya aynen öyleymiş gerçekten... Kafaya takacak bişey itinayla bulunur...
O çığlıklar aynen bizde de var . Ve biz tok olsak bile bazen dudak büküp öyle bi ağlıyoruz ki meme isteyerek offffff dayanılacak gibi değillll.. Allah yardımcımız olsun ne zormuş çalışan anne olmak.. Annelerimiz ne kadar şanslıymış...
Maşallah canım eklemeden geçemedim bu da benim rock star oğlum :)
Eki Görüntüle 859204
Ahaha cok tatlilar yaaaaa:)))))
nası ayırıosunuz çok merak ettmmm gece uyandığını duyabiliomusunnn telsiz falanmı war
yerden göğe kadar haklısın canım çok kötü bir durum umarım annen hatasını anlar
Oyyyyy şişman yanaklarını ısırmamak için kafayı yerim bennnnn
Amaaaaa çok duygulandı ben...
Hiiiiiii geleceğin eylemci rocker'ı
Parmecim hypotroid sende de hamilelikte mi cikti? Her gun hormon hapi aliyorum 50'lik
Günaydın guzel anneler
Sabah saglik Ocağı'na gittik . Benim test yaptırmam gerekiyordu seker ve hipotroid icin.
Gitmisken Çağla İncinin de kilosuna bakalım dedik. Bu ara rengini biraz soluk görüyorum doğumunda yaşanan sıkıntıdan dolayı dr surekli bebeğimizin rengine dikkat etmemiz konusunda bizi uyarıyor ve kilo alımı cok önemli diyor .
3. Ay kontrolümüzde 6150 Gr si ve 900 Gr artmıştı kilosu gayet iyiydi yani . Aradan 10 gun gecti bugun 6300 Gr çıktı. 10 gun icin az buldu gunde 15 grami oradaki ebe . Gerçi doktorumuz kisa süreli kilo alımlarına dikkat etmeyin önemli olan aylık dedi . Ama biraz moralim bozuldu .
2 -3 saatte bir 40 dk emziriyorum sutum var tabi dis dunyayı merak ettigi icin eskisi kadar aktif emmiyor ama evde zaten yalnızım tv acmıyorum dikkatini dagitmamaya çalışıyorum emerken . Ama niye böyle oldu anlamadım .
Bir de Durusel di galiba sutum bu ara daha sıvı demişti bana da öyle geldigi icin ebeye sordum ilk 3 aydan sonra sut daha sivilasir normaldir dedi
Canim 3 aydan sonra anne sutundeki vitamin ve yaglar gidiyor baya, o yuzden daha acik renk artik sutlerimiz.
KArartma bakiyim icini Aynen ole doktor ne Dicek bakalim icine su serpicek Ben eminim inci tanesi ya cok tatli cok op cucu teyzesinin Yerine
Merhaba arkadaşlar,doğumdan beri çok girip bişeyler yazamadım ama hep takip ettim sizleri.Ama bugün sizlerle paylaşmak ve sizlere danışamm gerekiyor kızım daha 2,5 aylık 1 haftadır kakasında kan görüyordum tahlillerde birşey çıkmıyordu en son bugün farkettimki makatında çatlak var doktorumuzu aradım oda çocuk cerrahına yönlendirdi.Gittik doktor kontrol ediyordu vucudunu ve kasığında fıtık olduğunu söyledi düşünün ne için gittik ne çıktı ve bir an önce ameliyat olması gerekiyor yoksa yumurtalığı çürür veya kangren olabilirmiş..Bu ameliyatı olan var mı veya yakının çocuğu?
Eğer hiç duymadıysanız böyle birşey lütfen bebeklerinizin vajinası ile bacak arasındki bölgeyi yani kasıklarnı kontrol edin kitle veya şişme var mı diye ,,dikkat edilmezse yumurtağının alınmasına kadar gidiyor iş Allah göstermesin..
Bu arada tetanozun 3. Dozunu oldum hamileyken iyiymiş şimdi birde kucak isteyen oğlumla sol kolum perte çıktı
herkese iyi akşamlar. beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. Elif Ece'm Ağustos 2013 doğumlu Eki Görüntüle 859240
herkese iyi akşamlar. beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. Elif Ece'm Ağustos 2013 doğumlu Eki Görüntüle 859240
Tamam bizimki de kırmızıBenimki kırmızı arabalı oğluşuna söylersin
Aşı mı var bir dahaÇok geçmiş olsun. Neyseki fark edebilmiş cerrah.
Anammm ben onu tamamen unuttum bea
Canım merak etme kilosu gayet iyi rengi ile ilgili bişey diyemıycem onu sen görüyosun bıtek bencede 10 günde alınan kiloyu takma benım doktorumda hep 1 aylık kilo önemli diyor bide zaten 3.aydan sonra kilo alımları düşecek buna alışmak lazım ama anneyiz işte hemen kuruntu yapıyoruz bende çok takıntılıyım bu konularda ama artık önemli olan onların gelişimi onları takip edeceğiz
parmeeeeeeeeee heralde beşiğini alıp koydunnasıl derken sesini nasıl duyuyosun ayrı kalabiliomuusn gibilerinden sordum...çünkü kusar nefes alamaz örtüyü yüzüne çeker ağlar mızıklanır...ben şuan ık dese bakıyorumdaaa o yüzden sordum
ama yakınmış duyuyomuşsun ayırmışsın tebrikler :)
Evet Canim maalesef oyleymis ilk 3 ay kolostrum denilen madde cok olurmuş iste o gittikçe kayboluyormus
Tamam cucum benimevet tıpkı duru gibi cok Tatli :)
Benimki de 3gundur sag memeyi emmek istemiyor arada zorla tuttururs aliyor! Geceleri catlayacak gibi oluyo sag tarafim, simdi de kiyafetim sirilsiklam olmusYa ne oldu bu çocuklara birdenbire??? Ya ne güzel emiyordu işte, ne oldu. Ben bugün nerdeyse eminim. Benim de sağ göğsümü almak istemiyor. Ter içinde kalıyorum vereceğim diye, yok, yok . 3 saat bekledim vermek için hayır. Sende de sol göğüsmüş. Canım var mı bunun b ir çaresi? Ben ne yapacağım? Pompa yapmak istemiyorum, birincide 4. aydan sonra çok pompa yaptım, bunaldım, istemiyorum.Bugün bununla uğraşırken, netten de ilgili konuya baktım, ev mev kaldı. Nerdeyse çocuk okula gidemiyordu. Onunla ilgilenemiyorum, oğluma meme vereceğim diye ya??
Çok geçmiş olsun. Neyseki fark edebilmiş cerrah.
Anammm ben onu tamamen unuttum bea
uyku muyku kalmadı bende kızlar çok stresliyim( minik kuşumun doğduğundan beri hiç boyun tutma çevirme vs problemi olmadı maşallah dimdikti ama nolduysa 3-4 gündür boynu sağ tarafa eğik gezio ve hep sağ tarafa yatıo dönmüo yada hep mi böledi ben farketmedim ama bakıorum resimlerde hep dimdik,geçen misafir gelmişti 5 aylık kızları var ve kafayı tutamıo herkes aaaa bak nasıl dik cin gibi vs sevdiler kızımı nazarmı değdi noldu anlamadım ( ve internetten araştırdım böle bi hastalık varmışşş bebeklerde ((bura ilçe özel yok eşim çalışıo gidelim desem dolmuşla çokkk zor Allahım cumartesiye kadar çatlarım ben inşallah düzelir noluuurrr dua edin annelerin duası kabul olur ((
Canım ben onu da denedim, ama beceremiyorum, tutamıyorum, o da tutamıyor meme ucunu iyi bir şekilde. ama devam ederse tekrar deneyeceğim. bugün kollarım çok ağrıdı. Teşekkürler...
Günaydın guzel anneler
Sabah saglik Ocağı'na gittik . Benim test yaptırmam gerekiyordu seker ve hipotroid icin.
Gitmisken Çağla İncinin de kilosuna bakalım dedik. Bu ara rengini biraz soluk görüyorum doğumunda yaşanan sıkıntıdan dolayı dr surekli bebeğimizin rengine dikkat etmemiz konusunda bizi uyarıyor ve kilo alımı cok önemli diyor .
3. Ay kontrolümüzde 6150 Gr si ve 900 Gr artmıştı kilosu gayet iyiydi yani . Aradan 10 gun gecti bugun 6300 Gr çıktı. 10 gun icin az buldu gunde 15 grami oradaki ebe . Gerçi doktorumuz kisa süreli kilo alımlarına dikkat etmeyin önemli olan aylık dedi . Ama biraz moralim bozuldu .
2 -3 saatte bir 40 dk emziriyorum sutum var tabi dis dunyayı merak ettigi icin eskisi kadar aktif emmiyor ama evde zaten yalnızım tv acmıyorum dikkatini dagitmamaya çalışıyorum emerken . Ama niye böyle oldu anlamadım .
Bir de Durusel di galiba sutum bu ara daha sıvı demişti bana da öyle geldigi icin ebeye sordum ilk 3 aydan sonra sut daha sivilasir normaldir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?