2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hiç takma kafana sonuçta kendi sütün yarıyor demekki....aynen bgnlerde hep düşündüğüm çalışan anne olmak zor..ama çalışmak güzel yaa bebişlerimizin geleceği için deyip kendimi motiwe etmeye çalışıyorumm...

biz bide başka şehirdeyiz biliyorum zor olcak ama bi ay annem bi ay kayınwalidem gelicek sanırımm burda bakıcı bulmam zor güwenemem böyle idare edicez artık

Ahaha cok tatlilar yaaaaa:)))))

Sagol teyzesi cidden dün baya güldük :)

nası ayırıosunuz çok merak ettmmm gece uyandığını duyabiliomusunnn telsiz falanmı war

Nasil nasil ayırıyorsunuz ? Besigini Odasına aldık koyduk :) odasi zaten hemen yanımda kapılar açık ik dese duyuyorum telsize gerek duymadım şimdilik gerekirse alır öyle ayırırdim. Sorun olmadı hic bı konuda tatlım

Kiz sus biri duyar şimdiden gelecegini karartma yavrumun :)

Parmecim hypotroid sende de hamilelikte mi cikti? Her gun hormon hapi aliyorum 50'lik

Aslında benim vertigo ataklarım vardı surekli düşüp bayiliyordum gecmiste nedenii hipotroid çıkmıştı . İlaç kullandım uzun süre sonra degerler normale dönünce bırakmıştım . Hamilelikte bebisle beraber yetersiz dedi de kendin icin olsa yeter aslında demişti biri değerlerime bakılınca böylelikle gebelikte tekrar başladım.

Sonra doktorumu değiştirdim gebelikten sonra da kullanacaksın dedi gunde 50 mg bende devam ediyorum ilaca Coktandir değerlerime baktirmamistim şimdi seker icin endokrinolojiye gidicem ona da bir baksın dedim kan verdim

Hosgelmiss Elif Ece, sanki ayakta durup tek eliyle telefonundan kendi resmini cekmis de facebook u na koyacakmis :)))[/QUOTE]

yakında o da olur bence :) annesi bu kadar çok internette takılırsa :)

Canım merak etme kilosu gayet iyi rengi ile ilgili bişey diyemıycem onu sen görüyosun bıtek bencede 10 günde alınan kiloyu takma benım doktorumda hep 1 aylık kilo önemli diyor bide zaten 3.aydan sonra kilo alımları düşecek buna alışmak lazım ama anneyiz işte hemen kuruntu yapıyoruz bende çok takıntılıyım bu konularda ama artık önemli olan onların gelişimi onları takip edeceğiz

parmeeeeeeeeee heralde beşiğini alıp koydun nasıl derken sesini nasıl duyuyosun ayrı kalabiliomuusn gibilerinden sordum...çünkü kusar nefes alamaz örtüyü yüzüne çeker ağlar mızıklanır...ben şuan ık dese bakıyorumdaaa o yüzden sordum

ama yakınmış duyuyomuşsun ayırmışsın tebrikler :)

Canim 3 aydan sonra anne sutundeki vitamin ve yaglar gidiyor baya, o yuzden daha acik renk artik sutlerimiz.

Evet Canim maalesef oyleymis ilk 3 ay kolostrum denilen madde cok olurmuş iste o gittikçe kayboluyormus

KArartma bakiyim icini Aynen ole doktor ne Dicek bakalim icine su serpicek Ben eminim inci tanesi ya cok tatli cok op cucu teyzesinin Yerine

Tamam cucum benim evet tıpkı duru gibi cok Tatli :)

Çok geçmiş olsun. Neyseki fark edebilmiş cerrah.

Bu arada tetanozun 3. Dozunu oldum hamileyken iyiymiş şimdi birde kucak isteyen oğlumla sol kolum perte çıktı

Anammm ben onu tamamen unuttum bea

Evet tatlım artık alışmalıyız buna ama iste cok zormus annelik duygusu ya :) teşekkürler Canim destegin icin

Anladım kiz takıldım sana :) evet Canim hem yakın uyku tulumu aldım üstüne çekmesin diye kusma icin yan yatirma yastığı ile yatıyor uyurken yatağında uyku arkadasi dusunda başka hic birşey bırakmıyorum .

Yatağı sert yorgan yok altında nevresim kılıfını yorgansiz serdim. Bu önlemleri aldıktan sonra bir sorun olacağını sanmıyorum Canim ya gerisi Allah'a emanet her zaman her yerde birşey olabilir Allah korusun

Benimki de 3gundur sag memeyi emmek istemiyor arada zorla tuttururs aliyor! Geceleri catlayacak gibi oluyo sag tarafim, simdi de kiyafetim sirilsiklam olmus (( sagip buzluga aticam sanirim

Geçmiş olsun canım. Muhtemelen önemli birşey değildir sakin ol öncelikle. Bu telaşla cumartesiyi de bekleme bence. Bir an önce öğren ki için rahat etsin. Hem tutulmaya da belki ağrısı vardır kuzunun kremle masaj falan yapmak gerekiyodur doktorundan öğrenmiş olursun. Geçmiş olsun tekrardan...

Canım ben onu da denedim, ama beceremiyorum, tutamıyorum, o da tutamıyor meme ucunu iyi bir şekilde. ama devam ederse tekrar deneyeceğim. bugün kollarım çok ağrıdı. Teşekkürler...

Azonce sol kolumdayken okudum mesaji hemen sag tarafi actim verdim biraz aldi ama sonra duzgun tutamadi gerindi filan o ara sutler de uzerine akti hep (

Parmecim seker ve hipotiroidi niye yaptirdin ? Sende de hamilelik sekeri vardi dimi oyuzden mi diyeerak ettm, bende de seker vardi acaba yaptirsam mi? Ama saglik ocagi hicbisey de soylemedi ki bana..ilgisizler ya.

herkese merhaba bugün 3 aylık olduk..
benim kızımda da sizin dediğiniz gibi etrafa bakınmaktan emmeyi unutuyor memeyi çekip çekip bırakıyor ön sütü emiyor diyorum kızım sütün faydalı kısmı kalıyor bak kilo alamazsın beni güzelce dinleyip bi gülücük atıyor.. bitiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…