2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınlar herkese
çoookkk uykusuzummmm dün akşam 8 buçuk gibi banyo yaptırdık Arda'ya.. sonra emip uyudu 9 gibi.. yatış o yatış saat 2 de uyandı tekrar ben de kesin 11 buçuk 12 gibi uyanır diye beklediğimden yatmadım. saat 1 e geliyordu dayanamadım uyudum.. sonra işte 2 de kalktı emdi geri uyudu. ama sonra saat 3 buçukta gözler aynı böyle bir uyandı yok uyumuyor.. ıhh ıhh yapıyor geriniyor mızmız da mızmızz babasını da beni de dikti başına ta saat 5 e kadar. 6:45 de tekrar uyandı vs vs vs ah ben ne bileyim 5 saat uyuyacağını sıpanın :) keşke yatsaydım ben de onunla beraber offf düşünemiyorum 5 saat kesintisiz uykuuuu :// ama yalan oldu işte :)

Ya ben oyuzden bizimki uyur uyumaz tavuk gibi yatiyorum nolur nolmaz. Cunku olk uykusu en uzun uyku oluyo genelde , dolayisiyla benim de en uzun uykum oluyo. :))

Parmecim seker ve hipotiroidi niye yaptirdin ? Sende de hamilelik sekeri vardi dimi oyuzden mi diyeerak ettm, bende de seker vardi acaba yaptirsam mi? Ama saglik ocagi hicbisey de soylemedi ki bana..ilgisizler ya.

Tatlım doğumdan hemen sonra hastanede sekerimi olctuler 2 gun orda normal cikti sevindik ancak kadin dogumcum bana Normal çıkmış olsa bile muhakkak 3. Ayda seker yuklemesi yaptir tekrar dedi ben maalesef erteledim.

Ama evde 3 kere kendim baktım tokluk bir kere 170 bir kere 145 açlık 110 çıktı yuksek yani sınırda bende hem yukleme icin hem de hipotroid icin doktora gidicem artık daha fazla ertelemeden

Bugun saglik ocağında 3 aylık seker ortalaması testi olan hemoglabinA1C ve hipotroid icin olan tsh değerlerime batırmaya gittim .

Yani daha hic yuksek sonuc çıkmadan kadin dogumcum 3. Ayda yukleme yaptir dediğine gore sende bir yoklasan fena olmaz

Bak sen su Arda sipasinin yaptığına uykusuz bırakmış annesini :)

Niye muzmuzlandi ki acaba o da mı buyume atağında ?

Canım acaba neden böyle yapıyorlar? Nette bazı kadınlar o şekilde kalbine baskı oluyor annenin kalp atışını duyamıyor, bu yüzden zorlanıyor diyor ama bence neden bu değil. Şöyle şimdi benim sağ göğsümde de süt var fakat soldan daha hızlı akıyor, daha akışkan gibi. Ben böyle hissediyorum. Süt var diyorum çünkü gece benimkisi de ıslanıyor. Ama ordan daha yavaş ve zor akıyor sanki. Diğerinn emzirirken ona masaj yapıyorum ben. Dünü zorla, uykuluyken ve çok açken biraz biraz emerek geçirdik. Sabah yine açken verdim. 10 dakika emdi ama sonlarına doğru zorla, sonra ağzından çıkarmaya, istememeye ve kızmaya başladı. Bence zorlanmak istemiyor kolaya alışmış. Böyle devam ederse sağı sağarak sol kıvamına getirmem lazım sanıırm. Sen sağdıklarını ne yapıyorsun??

Benimki de 3gundur sag memeyi emmek istemiyor arada zorla tuttururs aliyor! Geceleri catlayacak gibi oluyo sag tarafim, simdi de kiyafetim sirilsiklam olmus (( sagip buzluga aticam sanirim

Ya ben oyuzden bizimki uyur uyumaz tavuk gibi yatiyorum nolur nolmaz. Cunku olk uykusu en uzun uyku oluyo genelde , dolayisiyla benim de en uzun uykum oluyo. :))

valla canım o uyur uyumaz ben de yapabildiğim kadar işlerimi halletmeye çalışıyorum..bulaşıkları makineye dizmek,ortalığı toplamak,çamaşır katlamak yerleştirmek derken yine geçiyor zaman uyusam kalacak hepsi..

bu sabah kocamı işine yolcu ederken eve şöyle bir göz gezdirdim,içerde ağlayan bir Arda böcük,yerlerde geceden kalan bezler, sepette ütülenecek bi dolu çamaşır, yatağa saçılmış kıyafetler.. halime acıdım ve kocama dedim ki ;

hayatım bana bir Tatiana bulsana yaa Maria da olur Nataşa da valla bak söz veriyorum bunlar neden bu kadar güzel diye söylenmicem,kıskanmycam, gıkımı çıkarmıcam
epey gülüştük sabah sabah ama cidden bi Tatiana olaydı eyiydi bence

Canım ne Tatiana'sı, boşver sen, sanki onlar iş biliyor çok:)) Bu arada benim ev kalkmış gidiyor. Hemen hemen aynı manzara. Bir sürü çamaşır ütülebnecek bekliyor günlerdir. Ütü masası salonda duruyor ne zamandır, sinir oluyorum. Ev tozlandı, süpürülecek. Daha şimdi kahvaltı, kızın ödevleri bitti, odasını topladım azıcık, kızım çok dağınık. Ben de çayımı içiyorum, şimdi uyuttum oğlumu. Çay içmezsem başım ağrıyor benim. Aman boşver ya. Kimse de gelmiyor zaten. Kimse gelmesin, Tatiana da gelmesin:))

Bak sen su Arda sipasinin yaptığına uykusuz bırakmış annesini :)

Niye muzmuzlandi ki acaba o da mı buyume atağında ?

bilmiyorum canım yaa o mu atağa geçiyor ben mi o böyleyken ataklar geçiriyorum belli değil :))bu aralar bütün veletlerde bir huysuzluk var farkındaysanız. ay hangi evrede onu bile bilmiyorum bak şimdi farkettim.. arada bir balkona çıkıp gökyüzüne bakmalıyım.. kafam ne kadar karışık nerden nereye getirdim konuyuuu yar bana bir huniiiii

Bana da bugün komşum gelecekti gene ekmezse. 4 aydır Barış'ı görmeye gelecek

nedense içimde gelmeyeceğine dair bir his var odamı topladım kahvaltı ettim ve duş alıp giyindim. Yaptigim iş o kadar. Çok tembel oldum. Süpürge açmam ve en azından bi kek yapmam lazım. Ama şimdi de Barış uyandı

Allahtan uzaktan gelmiyormuş canım , komşu olduğu halde 4 ay sürmüş gelmesi

Çıplak yakalanınca dehşete düştü !..

Eki Görüntüle 859509
Aman ne yaptın sen annesi , karizmayı çizdireceksin oğlanın , bukadar kızın icinde utandı yavrucak
Çekmeyin der gibi bakmış

Funda ne yaptın tatiana filan
Turk yaşlı ve tombiş yardımcı teyzelerin suyumu cikti anacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…