2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bizde kiloda pek hızlı gittik..oğlum 18 Ağustos doğumlu hastaneden çıkarken 2600gr dı..dün 6600gr tartıldı...sağlık ocağı obez olur bu çocuk dedi ama kafama takmıyorum. özel doktorumuz hiçbir bebek anne sütüyle obez olmaz endişe etme dedi. zaten bu aydan sonra hareketlendiği için kilo alımı yavaşlarmış

cnm çk teşekkürler...çk güzel anlatmışsın:128::128:. doğum parası 190 yatmış bana, süt parası bilmiyorum eşime bi söyleyeyim.

Günaydin kizlar ve tatli bebişleri :)bebekleriniz sizinle ayni odada mi yatiyor?odalari ne zaman ayirmak gerekiyor?kafam çok karisti,fikirlerinizi bekliyorum.

valla canım bu konuda her telden ayrı ses çıkıyor. kimi doktorlar gelişimi için 3. ayda ayırmak lazım diyor, kimi 6 ay, kimi 1 yaşında...yani senin içinden nasıl geliyorsa öyle yap bence. bizim yatak odasını ev sahibi iki odayı birleştirerek yapmış. bu hafta ikea dan şu paravan perdelerden alıp öyle böleceğim odayı, ilerleyen aylarda durumuna göre duvar öreceğiz. bizim şansımız odasını yadırgamayacak çünkü zaten doğduğundan beri yaşadığı oda olacak onun için, dekorla falanda oynamayacağız yabancılık çekmesin diye

O uyuyuncada uyuyamiyoki insan bi ton is bide tv keyfi yapiyorum gündüz izleyemiyom diye bide nekadar uykusuz olsamda erkenden uyuyamıyorum ben gecen c tesi okana bile bakamadım çok severim Bayülgeni ama nerde eski zamanlar zaten geç başlıyor bitmesi 3 ü buluyor cidden bu ara neden mızmız bu kuzular valla benimde şarteller attı bu büyüme atağından
Eki Görüntüle 859487
biri ağzında öbürü destek veriyor

Oyy yumuk elli çok tatlı maşallah

Bu cocuk obez olur mu dediler ? :s :s gercekten boyle densizler var mi yaa. Ve abike sen bu konuda ne kadar sanssizsin ki hep bu tur seyler duyuyorsun:s sabrina hayran kaldim.

Ayrica cnm bana sifa hastahanesindehamileligini ogrenmeye gittiginde sana uygunsuz davranan doktor adini ve olayin tarihini gonderecektin ozelden? Ben konuyu ilettim senin verecegin bilgiler gerekli detayli arastirma icin.

Son düzenleme:

Evet Aybike'cim her kafadan ayri ses cikiyor. Ben de 3. ayda odasina alayim diyorum. Umarim sancisiz geciririz.

Çıplak yakalanınca dehşete düştü !..

Eki Görüntüle 859509

ahahaaa tipe bak yaa yerimmmm süper yakalamışsın gerçekten canım

çıkmadı da bize gelirlerse hepsinin suyu çıkabilir yorgunluktan

Çok geçmiş olsun. Neyseki fark edebilmiş cerrah.

Anammm ben onu tamamen unuttum bea

bana hamileyken ana sağlık söylemeyi unuttu aşıyı ameliyat masasına oturdum, Hakan Bey ben size söylemeyi unuttum sağlık ocağı bana aşı yapmadı dedim, adamın yüz ifadesi çok komikti :)
gerçi şimdi gülüyordum da eğer bişey olsaydı ben o ana sağlıktakileri ne yapardım acaba

Eki Görüntüle 859509
Ayy paparaziler yakalandımyirimben seni mıncırıp mıncırıp yirimmm

Kız fındık uyuyan kediyi uyandırma nerden çıktı Rus hatunlar Türk tosbikler iyidir iyi ev temizliği istiyorsan Türk tontişler teyzoşlar favorim Rus hatunlar out tosbik teyzoşlar in

[
Ahhhh aynı manzara bende de var
Üstelik biz yatak odası soğuk oluo die oturma odasında yatıoz kanepelerde bi de o dağınıklığı ekle ve halime acı
Yatak odası zaten çamaşır odası oluş vaziyette
Ama yok ı ıhh tatiana falan istemem ben yine de

Eki Görüntüle 859509
ahahahaaseni şirin şey seni koptum ya tipini yerim maşallahhh

Dun resimlerime bakiyordum da kendimden utandim evrim gecirmisim ben yaaa.

Bu gazla dun gittim atlamak icin spor magazasindan ip aldim.

Bugun itibari ile duzenli yuruyus, ip ve pilates e basliyorum. Umarim dirayetli olurum ve esi halime donerim.

Bu arada bu da benim küçük tatlı tontişim ayın 15inde 3 aylık olacağız 7600gr 65 cm olmuşuz maşallah kuzitoma obur şirinim benim :)) Eki Görüntüle 858977

Maşallah bebeğine canım. annenle olan konu içinde üzülme bazen aileler evlat ayırabiliyor maalesef .

yerim seni küçük rockçı :)

Maşallah canım eklemeden geçemedim bu da benim rock star oğlum :)
Eki Görüntüle 859204

maşallah bu rockcıya da :)

herkese iyi akşamlar. beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. Elif Ece'm Ağustos 2013 doğumlu Eki Görüntüle 859240

hoşgeldin maşallah kızına ikinci elif ecemiz :)

hiç sorma cücüm ya ne atakmış arkadaş ben de hep geç yatardım önceden 2 buçuklar 3 ler ohoo. ama tabi kalkış 11 ler 12 ler ahh ahh nerde şimdi o yatak keyifleri.. hayır keyfini geçtim sadece yatağı bulsam o da yetecek

Bu arada bu da benim küçük tatlı tontişim ayın 15inde 3 aylık olacağız 7600gr 65 cm olmuşuz maşallah kuzitoma obur şirinim benim :)) Eki Görüntüle 858977
maşallah canım ya allah nazardan saklasın en tontiş bebeğimiz hemde anne sütüyle çok tatlı annenleri de çok takma canım ya evlat ayrımı yapılacağını sanmıyorum gerçi hareketler biraz öyle ama bizde anneyiz ayıramayız diye düşünüyorum :)
geleceğin rockçısı çok güzelsin çağla inci :)
Maşallah canım eklemeden geçemedim bu da benim rock star oğlum :)
Eki Görüntüle 859204
işte buda geleceğin rockçısı maşallah :) çağla inciyle bir rock grubu kursunlar kıyafetler bile aynı baksana :)
herkese iyi akşamlar. beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. Elif Ece'm Ağustos 2013 doğumlu Eki Görüntüle 859240

bir güzellik daha elif ece maşallah :)
hepsi birbirinden güzel kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…