2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 857996 çok mu tatlıyız ne:)))))))))))

Eki Görüntüle 858637
A aaa ekleyebildim sanırım oğlumu

Bu sayede iphone saki full site olayını da öğrenmiş oldum
Tlf dan ne beğeni yapabiliodum ne de başka bişi
İi oldu bu yaaa

Bu arada bu da benim küçük tatlı tontişim ayın 15inde 3 aylık olacağız 7600gr 65 cm olmuşuz maşallah kuzitoma obur şirinim benim :)) Eki Görüntüle 858977

herkese iyi akşamlar. beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. Elif Ece'm Ağustos 2013 doğumlu Eki Görüntüle 859240

Eki Görüntüle 859487
biri ağzında öbürü destek veriyor

Çıplak yakalanınca dehşete düştü !..

Eki Görüntüle 859509

ayyyyyyy. bütünn bebişlerr çoooook tatlıııı. allahım korusun hepsiniiii inş.

Amannn iyi ki bişey olmamış hakikaten

Ne güzel ip mi atlayacaksın yoksa? Beceremiyorum ben onu zaten de çok ses çıkar bizim evde :)

Arasta yok bügü. Yine baskınamı gitti acepp

Parfüm almaya gitti sanirim

Son düzenleme:
İp mi atlıcaksın gerçekten :)
şu halimle yürüdükçe evdeki avizeler sallanıyor.
İp atlasam herhalde apartmanı boşaltırlar deprem oluyor diye:))

Parmecim hypotroid sende de hamilelikte mi cikti? Her gun hormon hapi aliyorum 50'lik
bende de var canım 50lik içiyorum. bebek 2 aylık olunca tahlileleri yenile gel demişti fırsat bulup gidemedim sen gittin mi doğum sonrası kontrole
Eki Görüntüle 859487
biri ağzında öbürü destek veriyor
maşallah ellerini kullanmayı öğrenmiş prenses:)

Eki Görüntüle 859509
paparaziler selimi çıplak yakaladı:))

canım bende aynı durumdayım gel destek olalım birbirimize :) http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...zayiflayalim-ac-kalmadan-14.html#post32641943

Canım oğlum 3. ayın sonunda 400 gram almış ve 6100 yeni oldu. Bu nedenle senin kızın yine bizden iyi:)) Benim oğlan da sürekli etrafa bakıp el ve ayaklarını çırpıyor. Kilo meselesini takarsam, kötü olur. Bir de 4 kilo doğdu, ben ne yapayım. Moralini bozma, emzirebildiğin kadar. Ben daha önce de dediğim gibi ilkinde çok taktım herşeyi, çok yıpratıcı. Şimdi daha rahat olmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar. Benim 4 yaşında bir yeğenim var hiç anne sütü almadı ama şimdiye kadar hiç antibiyotik kullanmadı. Bir peditüs le geçiyor maşallah hastalıkları. Ama benim kız sürekli hasta, şaka gibi değil mi?? O yüzden moralini bozma...

İp mi atlıcaksın gerçekten :)
şu halimle yürüdükçe evdeki avizeler sallanıyor.
İp atlasam herhalde apartmanı boşaltırlar deprem oluyor diye:))

Özür dilerim canım yazdığına güldüm valla benimde senden kalır yanım yok ama ben vermek için birşey yapamıyorum eşim dün akşam spora yazıldı bende ondan sonra gideceğim inşallah aslında bodrumda var spor aletleri ama üşeniyorum :) spora eşim kızım beraber gitcez ben 1 saat spor yapıcam baba kız onlarda takılsınlar :)

şimdi koca bir dilim nutellalı ekmek yedim ve baklava yiyorum şuanda nasıl verilir bunları yerken kilolar

Canim cok tesekkur ederim destegine, benim kizim da 4350 kg dogdu. Seker hastaligi falan yok, genetik olarakda ailemizde buyuk bebek yok, sadece benim plesentam buyukmus ve bundan sonrada bebeklerim buyuk olurmus. 2. Ayin sonunda kizim 6100 gr di, soranlara 3 aylik diyordum cunku aaa kocaman bebek, ne kadar uzun v.s. Yorumlarini dinlemekten bikmistim.

Anne sutu bagisiklik kazanmalari icin tabiiki cok onemli ama 6. Aydan sonraki ek besinle tanisma devreside onemli bence. Herseyi kaynatir, bebeklerimizi kimseye ellettirmez fanusta buyutursek anne sutuyle beslemenin faydasida kalmiyor maalsef. Birazda bunye tabiiki, her cocuk ayni degil, allah hepsini hastaliklardan korusun.

Eki Görüntüle 859509

Suloz oğlun kac grandi hatırlamıyorum ama ben onun her bir gramını ayri ayri yerim :)

ayyyyyyy. bütünn bebişlerr çoooook tatlıııı. allahım korusun hepsiniiii inş.

Sagolun kızlar :)

kızmm da arkdşlrınaa ve teyzelrinee slm vermek istedii

Bir güzellik daha ne guzel gülmüş o öyle :)

Gecen ay ayni seyi yasadim bi anda sutum azaldi geceleri dolan goguslerim sabah yumusakti fln bi panik olduk sonra farkettimki adet zmnim gelmis ikincisi hatta olmadim o ay adet bkac gun sonra duzeldi bu ay adet oldum yine bi azalma hissettim ama bu sefer sogukkanliydim :) insallah seninkide gecicidir ki eminim gecici.

Niye özür dileyesin hayatım, ben ocak ayında başlıcam dikkat etmeye ve belki hafif diyet yapmaya. Altı aylık olsun.
Ama ben kendime pek güvenmiyorum deligibi iştahım açık. Hiç bir kuvvet durduramıyor beini.
Düşün geçen dışarıda balıkyiyoruz. Oğlum durmadı kucağımda onu pışpışladım tek elimle balığımı yine de yedim. Herkesten önce bitirdim :)) tatlılar cabası. Bu yaşımdan sonra şerbetli tatlı yapmasını öğrendim. Normalde hiç aramam tatlı ama faruk doğdu böyleoldu. :)

ben 28 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç diyet ve spor yapmadım zaten ilk defa bu kiloya geldim en fazla 62 olurdum :) boyum 1.69 ama şuan kilom 75.600gr :) doğum da çok almadım aslında 12 kg almıştım :) 10 kilosu gitmişti şimdi 3.5 kg geri geldi sütün olsun ye ye diye yedik süt hala aynı var ne çoğaldı ne azaldı ama kilo kaldı. bende bebeğim 6 aylık olunca başlayacağım şuan eşim gidecek bakalım memnun kalırsa bende oraya yoksa başka yere gideceğim :) inşallah verebiliriz ben 58 olmak istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…