- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #60.561
Teşekkürler canım ya sayfa sayfa arıyordum bende
Eki Görüntüle 857996 çok mu tatlıyız ne:)))))))))))
Panpa nbr ?
Eki Görüntüle 858125
Eki Görüntüle 858637
A aaa ekleyebildim sanırım oğlumu
Bu sayede iphone saki full site olayını da öğrenmiş oldum
Tlf dan ne beğeni yapabiliodum ne de başka bişi
İi oldu bu yaaa
Bu arada bu da benim küçük tatlı tontişim ayın 15inde 3 aylık olacağız 7600gr 65 cm olmuşuz maşallah kuzitoma obur şirinim benim :)) Eki Görüntüle 858977
Eki Görüntüle 859178 çağla inci :)
herkese iyi akşamlar. beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. Elif Ece'm Ağustos 2013 doğumlu Eki Görüntüle 859240
Eki Görüntüle 859487
biri ağzında öbürü destek veriyor
bana hamileyken ana sağlık söylemeyi unuttu aşıyıameliyat masasına oturdum, Hakan Bey ben size söylemeyi unuttum sağlık ocağı bana aşı yapmadı dedim, adamın yüz ifadesi çok komikti :)
gerçi şimdi gülüyordum da eğer bişey olsaydı ben o ana sağlıktakileri ne yapardım acaba
Dun resimlerime bakiyordum da kendimden utandimevrim gecirmisim ben yaaa.
Bu gazla dun gittim atlamak icin spor magazasindan ip aldim.
Bugun itibari ile duzenli yuruyus, ip ve pilates e basliyorum. Umarim dirayetli olurum ve esi halime donerim.
Arasta yok bügü. Yine baskınamı gitti acepp
teşekkürler teyzeleri kızıma maşaallah dediğiniz için.
ama bütün ağustos bebişleri çok tatlı.
hepsini bi araya getirip nasıl ısırırız ki?
bende de var canım 50lik içiyorum. bebek 2 aylık olunca tahlileleri yenile gel demişti fırsat bulup gidemedim sen gittin mi doğum sonrası kontroleParmecim hypotroid sende de hamilelikte mi cikti? Her gun hormon hapi aliyorum 50'lik
maşallah ellerini kullanmayı öğrenmiş prenses:)Eki Görüntüle 859487
paparaziler selimi çıplak yakaladı:))
Dun resimlerime bakiyordum da kendimden utandimevrim gecirmisim ben yaaa.
Bu gazla dun gittim atlamak icin spor magazasindan ip aldim.
Bugun itibari ile duzenli yuruyus, ip ve pilates e basliyorum. Umarim dirayetli olurum ve esi halime donerim.
İlk mesajim asilmamis nedense :s
Kizim 3. Ayini doldurdu tam ve boy kilosuna baktirmaya goturdum saglik ocagina. Biliyorsunuz ben almanyada yasiyorum ama simdi turkiyedeyim yine :) yol uzerinde bir saglik ocagina girdim, kayit fln yapmadan hemen kontrol edelim dediler.
Gecen ay 6100 gr 62 cm olan kizim bu ay 6400 ve 64 cm. Kilo alimi cok az bu ay ama hareketlerioyle arttiki bunu bekliyordum. Surekli kollar bacaklar cirpiliyor, kilo tutmayacagi asikardi... Ek olarak dun sabah aniden sutum %80 oraninda azaldi ve regl oldum. Alada sutum az... Sanirim 3 aydan sonra sutum yeterli olmayacakayni durumda olanlar var mi? Neler yaptiniz?
aynı bizimki
eller cok tatlı galiba
kızında cok şeker , maşallah annesi
Eki Görüntüle 859487
Amannn iyi ki bişey olmamış hakikaten
Ne güzel ip mi atlayacaksın yoksa? Beceremiyorum ben onu zaten de çok ses çıkar bizim evde :)
Parfüm almaya gitti sanirim
İp mi atlıcaksın gerçekten :)
şu halimle yürüdükçe evdeki avizeler sallanıyor.
İp atlasam herhalde apartmanı boşaltırlar deprem oluyor diye:))
Canım oğlum 3. ayın sonunda 400 gram almış ve 6100 yeni oldu. Bu nedenle senin kızın yine bizden iyi:)) Benim oğlan da sürekli etrafa bakıp el ve ayaklarını çırpıyor. Kilo meselesini takarsam, kötü olur. Bir de 4 kilo doğdu, ben ne yapayım. Moralini bozma, emzirebildiğin kadar. Ben daha önce de dediğim gibi ilkinde çok taktım herşeyi, çok yıpratıcı. Şimdi daha rahat olmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar. Benim 4 yaşında bir yeğenim var hiç anne sütü almadı ama şimdiye kadar hiç antibiyotik kullanmadı. Bir peditüs le geçiyor maşallah hastalıkları. Ama benim kız sürekli hasta, şaka gibi değil mi?? O yüzden moralini bozma...
kızmm da arkdşlrınaa ve teyzelrinee slm vermek istedii
Maşallah bebeğine canım. annenle olan konu içinde üzülme bazen aileler evlat ayırabiliyor maalesef .
yerim seni küçük rockçı :)
maşallah bu rockcıya da :)
hoşgeldin maşallah kızına ikinci elif ecemiz :)
maşallah canım ya allah nazardan saklasın en tontiş bebeğimiz hemde anne sütüyle çok tatlı annenleri de çok takma canım ya evlat ayrımı yapılacağını sanmıyorum gerçi hareketler biraz öyle ama bizde anneyiz ayıramayız diye düşünüyorum :)
geleceğin rockçısı çok güzelsin çağla inci :)
işte buda geleceğin rockçısı maşallah :) çağla inciyle bir rock grubu kursunlar kıyafetler bile aynı baksana :)
bir güzellik daha elif ece maşallah :)
hepsi birbirinden güzel kızlar
ayyyyyyy. bütünn bebişlerr çoooook tatlıııı. allahım korusun hepsiniiii inş.
kızmm da arkdşlrınaa ve teyzelrinee slm vermek istedii
İlk mesajim asilmamis nedense :s
Kizim 3. Ayini doldurdu tam ve boy kilosuna baktirmaya goturdum saglik ocagina. Biliyorsunuz ben almanyada yasiyorum ama simdi turkiyedeyim yine :) yol uzerinde bir saglik ocagina girdim, kayit fln yapmadan hemen kontrol edelim dediler.
Gecen ay 6100 gr 62 cm olan kizim bu ay 6400 ve 64 cm. Kilo alimi cok az bu ay ama hareketlerioyle arttiki bunu bekliyordum. Surekli kollar bacaklar cirpiliyor, kilo tutmayacagi asikardi... Ek olarak dun sabah aniden sutum %80 oraninda azaldi ve regl oldum. Alada sutum az... Sanirim 3 aydan sonra sutum yeterli olmayacakayni durumda olanlar var mi? Neler yaptiniz?
Özür dilerim canım yazdığına güldüm valla benimde senden kalır yanım yok ama ben vermek için birşey yapamıyorum eşim dün akşam spora yazıldı bende ondan sonra gideceğim inşallah aslında bodrumda var spor aletleri ama üşeniyorum :) spora eşim kızım beraber gitcez ben 1 saat spor yapıcam baba kız onlarda takılsınlar :)
şimdi koca bir dilim nutellalı ekmek yedim ve baklava yiyorum şuanda nasıl verilir bunları yerken kilolar
Niye özür dileyesin hayatım, ben ocak ayında başlıcam dikkat etmeye ve belki hafif diyet yapmaya. Altı aylık olsun.
Ama ben kendime pek güvenmiyorum deligibi iştahım açık. Hiç bir kuvvet durduramıyor beini.
Düşün geçen dışarıda balıkyiyoruz. Oğlum durmadı kucağımda onu pışpışladım tek elimle balığımı yine de yedim. Herkesten önce bitirdim :)) tatlılar cabası. Bu yaşımdan sonra şerbetli tatlı yapmasını öğrendim. Normalde hiç aramam tatlı ama faruk doğdu böyleoldu. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?