- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #60.581
Canım acaba neden böyle yapıyorlar? Nette bazı kadınlar o şekilde kalbine baskı oluyor annenin kalp atışını duyamıyor, bu yüzden zorlanıyor diyor ama bence neden bu değil. Şöyle şimdi benim sağ göğsümde de süt var fakat soldan daha hızlı akıyor, daha akışkan gibi. Ben böyle hissediyorum. Süt var diyorum çünkü gece benimkisi de ıslanıyor. Ama ordan daha yavaş ve zor akıyor sanki. Diğerinn emzirirken ona masaj yapıyorum ben. Dünü zorla, uykuluyken ve çok açken biraz biraz emerek geçirdik. Sabah yine açken verdim. 10 dakika emdi ama sonlarına doğru zorla, sonra ağzından çıkarmaya, istememeye ve kızmaya başladı. Bence zorlanmak istemiyor kolaya alışmış. Böyle devam ederse sağı sağarak sol kıvamına getirmem lazım sanıırm. Sen sağdıklarını ne yapıyorsun??
valla canım o uyur uyumaz ben de yapabildiğim kadar işlerimi halletmeye çalışıyorum..bulaşıkları makineye dizmek,ortalığı toplamak,çamaşır katlamak yerleştirmek derken yine geçiyor zamanuyusam kalacak hepsi..
bu sabah kocamı işine yolcu ederken eve şöyle bir göz gezdirdim,içerde ağlayan bir Arda böcük,yerlerde geceden kalan bezler, sepette ütülenecek bi dolu çamaşır, yatağa saçılmış kıyafetler.. halime acıdım ve kocama dedim ki ;
hayatım bana bir Tatiana bulsana yaa Maria da olur Nataşa davalla bak söz veriyorum bunlar neden bu kadar güzel diye söylenmicem,kıskanmycam, gıkımı çıkarmıcam
epey gülüştük sabah sabah ama cidden bi Tatiana olaydı eyiydi bence
Iki parfumu cok begenerek donusumlu kullaniyorum. Shiseido Zen ve Chanel Madam Coco
Günaydın guzel anneler
Sabah saglik Ocağı'na gittik . Benim test yaptırmam gerekiyordu seker ve hipotroid icin.
Gitmisken Çağla İncinin de kilosuna bakalım dedik. Bu ara rengini biraz soluk görüyorum doğumunda yaşanan sıkıntıdan dolayı dr surekli bebeğimizin rengine dikkat etmemiz konusunda bizi uyarıyor ve kilo alımı cok önemli diyor .
3. Ay kontrolümüzde 6150 Gr si ve 900 Gr artmıştı kilosu gayet iyiydi yani . Aradan 10 gun gecti bugun 6300 Gr çıktı. 10 gun icin az buldu gunde 15 grami oradaki ebe . Gerçi doktorumuz kisa süreli kilo alımlarına dikkat etmeyin önemli olan aylık dedi . Ama biraz moralim bozuldu .
2 -3 saatte bir 40 dk emziriyorum sutum var tabi dis dunyayı merak ettigi icin eskisi kadar aktif emmiyor ama evde zaten yalnızım tv acmıyorum dikkatini dagitmamaya çalışıyorum emerken . Ama niye böyle oldu anlamadım .
Bir de Durusel di galiba sutum bu ara daha sıvı demişti bana da öyle geldigi icin ebeye sordum ilk 3 aydan sonra sut daha sivilasir normaldir dedi
Parfum, yaz kokusu mu kis kokusumu ? Her mevsim gidecek birsey mi? Ne tur kokulardan hoslanirsin? Az tiyo verde yardimci olalim :) bu arada flowerbomb benim yaz parfumum, cooook nadir kiside kendi kokusunu verir, bazi tenlerde yanik seker kokusu bile verir aman dikkat.
parmeeeeeeeeee heralde beşiğini alıp koydunnasıl derken sesini nasıl duyuyosun ayrı kalabiliomuusn gibilerinden sordum...çünkü kusar nefes alamaz örtüyü yüzüne çeker ağlar mızıklanır...ben şuan ık dese bakıyorumdaaa o yüzden sordum
ama yakınmış duyuyomuşsun ayırmışsın tebrikler :)
günaydınlar herkese
çoookkk uykusuzummmmdün akşam 8 buçuk gibi banyo yaptırdık Arda'ya.. sonra emip uyudu 9 gibi.. yatış o yatış saat 2 de uyandı tekrar ben de kesin 11 buçuk 12 gibi uyanır diye beklediğimden yatmadım. saat 1 e geliyordu dayanamadım uyudum.. sonra işte 2 de kalktı emdi geri uyudu. ama sonra saat 3 buçukta gözler aynı böyle bir uyandı yok uyumuyor.. ıhh ıhh yapıyor geriniyor mızmız da mızmızz babasını da beni de dikti başına ta saat 5 e kadar. 6:45 de tekrar uyandı vs vs vs ah ben ne bileyim 5 saat uyuyacağını sıpanın :) keşke yatsaydım ben de onunla beraber offf düşünemiyorum 5 saat kesintisiz uykuuuu :// ama yalan oldu işte :)
Arasta yok bügü. Yine baskınamı gitti acepp
Parfüm almaya gitti sanirim
kızmm da arkdşlrınaa ve teyzelrinee slm vermek istedii
ben 28 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç diyet ve spor yapmadım zaten ilk defa bu kiloya geldim en fazla 62 olurdum :) boyum 1.69 ama şuan kilom 75.600gr :) doğum da çok almadım aslında 12 kg almıştım :) 10 kilosu gitmişti şimdi 3.5 kg geri geldi sütün olsun ye ye diye yedik süt hala aynı var ne çoğaldı ne azaldı ama kilo kaldı. bende bebeğim 6 aylık olunca başlayacağım şuan eşim gidecek bakalım memnun kalırsa bende oraya yoksa başka yere gideceğim :) inşallah verebiliriz ben 58 olmak istiyorum :)
Meltemcim sağol canm yaa benim için neler de bulmuşOğlak burcu için olan parfümü de yazayım kenara. Liste baya kabardı 2 etapta bakıcam bunlara artık
Tamamdır Myhoney bunları da alıcam listeye. Madam coco listede zaten vardı yanlış hatırlamıyosam ama bi kontrol edeyim:)
Parmiş aylık kilo alımı önemli. Zaten 500 gr. kilo alımına normal diyor doktorlar. 500 grmı tamamlar geçer bile ay sonunda. 3ay kontrollerinde gördüğün gibi herkeste azalma var kilo alımlarında. Dün İdoşu da tarttık 12gün önce sağlık ocağında 6590dı hastanedeki tartıda 6570gr. çıktı. Daha önce aynı gün içinde hem sağlık ocağında hem hastanede tarttırdığımızda 300-400 gram civarı oynuyodu. Hangi tartı doğru bilemiyorum artık ama bildiğim bişey var dijital tartılara pek güven olmuyor. Çağlanın gıdısı var keyfi de yerinde daha ne olsun)
Kışlık olacak ivycim. Bana kalsa ben baharatlı kokuları seviyorum canım ama eşim daha çok çiçek baharat karışımndan hoşlanıyor. Kadın parfümlerini erkeklere özel, erkek parfümlerini de kadınlara özel yaptıkları için ben kendimden ziyade eşimin hoşuna gidenlerden almaya çalışıyorum. Geçen sefer lolita lempickayı ona koklatmadan aldım ve hiç sevmedi ama tabi ziyan olmasın diye kullandım. Şimdi bu kadar seçenek sormamın nedeni hem benim hem de onun hoşuna gidebilecek parfümü bulmakta zorlanmam. Bu yüzden denenmiş ve memnun kalınmış parfümlerden bir liste yapıyorum ki zorlanmıyım:))
Mucize İda 1.5 aydır odasında yatıyor. Uyku tulumu aldım ve ayırdım. Çok rahatlık sana da tavsiye ederim. Odası uzaksa telsiz kullanmakta fayda var tabi.
Sen de mi uykusuz kaldın dünüş
Hahah Sulozcum çok güldüm uykumu açtı senin tospirik.
Arasta gece uyuyamadığı uykusunu tamamlıyodu canım ah ah uykum kansa da yeni baskınlar yapsaydım
Mutfağa kahvaltı almaya gidebileydim iyiydi
Off bir fıstık daha. Maşallah canım çok güzel kızın Allah bağışlasın.
Gecen ay ayni seyi yasadim bi anda sutum azaldi geceleri dolan goguslerim sabah yumusakti fln bi panik olduk sonra farkettimki adet zmnim gelmis ikincisi hatta olmadim o ay adet bkac gun sonra duzeldi bu ay adet oldum yine bi azalma hissettim ama bu sefer sogukkanliydim :) insallah seninkide gecicidir ki eminim gecici.
Meltemcim sağol canm yaa benim için neler de bulmuşOğlak burcu için olan parfümü de yazayım kenara. Liste baya kabardı 2 etapta bakıcam bunlara artık
Tamamdır Myhoney bunları da alıcam listeye. Madam coco listede zaten vardı yanlış hatırlamıyosam ama bi kontrol edeyim:)
Parmiş aylık kilo alımı önemli. Zaten 500 gr. kilo alımına normal diyor doktorlar. 500 grmı tamamlar geçer bile ay sonunda. 3ay kontrollerinde gördüğün gibi herkeste azalma var kilo alımlarında. Dün İdoşu da tarttık 12gün önce sağlık ocağında 6590dı hastanedeki tartıda 6570gr. çıktı. Daha önce aynı gün içinde hem sağlık ocağında hem hastanede tarttırdığımızda 300-400 gram civarı oynuyodu. Hangi tartı doğru bilemiyorum artık ama bildiğim bişey var dijital tartılara pek güven olmuyor. Çağlanın gıdısı var keyfi de yerinde daha ne olsun)
Kışlık olacak ivycim. Bana kalsa ben baharatlı kokuları seviyorum canım ama eşim daha çok çiçek baharat karışımndan hoşlanıyor. Kadın parfümlerini erkeklere özel, erkek parfümlerini de kadınlara özel yaptıkları için ben kendimden ziyade eşimin hoşuna gidenlerden almaya çalışıyorum. Geçen sefer lolita lempickayı ona koklatmadan aldım ve hiç sevmedi ama tabi ziyan olmasın diye kullandım. Şimdi bu kadar seçenek sormamın nedeni hem benim hem de onun hoşuna gidebilecek parfümü bulmakta zorlanmam. Bu yüzden denenmiş ve memnun kalınmış parfümlerden bir liste yapıyorum ki zorlanmıyım:))
Mucize İda 1.5 aydır odasında yatıyor. Uyku tulumu aldım ve ayırdım. Çok rahatlık sana da tavsiye ederim. Odası uzaksa telsiz kullanmakta fayda var tabi.
Sen de mi uykusuz kaldın dünüş
Hahah Sulozcum çok güldüm uykumu açtı senin tospirik.
Arasta gece uyuyamadığı uykusunu tamamlıyodu canım ah ah uykum kansa da yeni baskınlar yapsaydım
Mutfağa kahvaltı almaya gidebileydim iyiydi
Off bir fıstık daha. Maşallah canım çok güzel kızın Allah bağışlasın.
bende de var canım 50lik içiyorum. bebek 2 aylık olunca tahlileleri yenile gel demişti fırsat bulup gidemedim sen gittin mi doğum sonrası kontrole
maşallah ellerini kullanmayı öğrenmiş prenses:)
paparaziler selimi çıplak yakaladı:))
canım bende aynı durumdayım gel destek olalım birbirimize :) http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...zayiflayalim-ac-kalmadan-14.html#post32641943
Eki Görüntüle 858637
A aaa ekleyebildim sanırım oğlumu
Bu sayede iphone saki full site olayını da öğrenmiş oldum
Tlf dan ne beğeni yapabiliodum ne de başka bişi
İi oldu bu yaaa
kızlar şu süt parası nedir? öğretmenlerle bi ilgisi warmıki?
bende takılarıma tokalarıma daldım düzeltiyorumm sıkıldıklarımı atıyorumm off çoook kalabalık...
Bu arada bu da benim küçük tatlı tontişim ayın 15inde 3 aylık olacağız 7600gr 65 cm olmuşuz maşallah kuzitoma obur şirinim benim :)) Eki Görüntüle 858977
Eki Görüntüle 859178 çağla inci :)
Maşallah canım eklemeden geçemedim bu da benim rock star oğlum :)
Eki Görüntüle 859204
Merhaba arkadaşlar,doğumdan beri çok girip bişeyler yazamadım ama hep takip ettim sizleri.Ama bugün sizlerle paylaşmak ve sizlere danışamm gerekiyor kızım daha 2,5 aylık 1 haftadır kakasında kan görüyordum tahlillerde birşey çıkmıyordu en son bugün farkettimki makatında çatlak var doktorumuzu aradım oda çocuk cerrahına yönlendirdi.Gittik doktor kontrol ediyordu vucudunu ve kasığında fıtık olduğunu söyledi düşünün ne için gittik ne çıktı ve bir an önce ameliyat olması gerekiyor yoksa yumurtalığı çürür veya kangren olabilirmiş..Bu ameliyatı olan var mı veya yakının çocuğu?
Eğer hiç duymadıysanız böyle birşey lütfen bebeklerinizin vajinası ile bacak arasındki bölgeyi yani kasıklarnı kontrol edin kitle veya şişme var mı diye ,,dikkat edilmezse yumurtağının alınmasına kadar gidiyor iş Allah göstermesin..
herkese iyi akşamlar. beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. Elif Ece'm Ağustos 2013 doğumlu Eki Görüntüle 859240
Kedicik bu cusse ile evde atlasam asagidaki aninda kapima gelir. Oturdugum sitenin yuruyus parkuru var orda atlayacagim insallah
Canim cok tesekkur ederim destegine, benim kizim da 4350 kg dogdu. Seker hastaligi falan yok, genetik olarakda ailemizde buyuk bebek yok, sadece benim plesentam buyukmus ve bundan sonrada bebeklerim buyuk olurmus. 2. Ayin sonunda kizim 6100 gr di, soranlara 3 aylik diyordum cunku aaa kocaman bebek, ne kadar uzun v.s. Yorumlarini dinlemekten bikmistim.
Anne sutu bagisiklik kazanmalari icin tabiiki cok onemli ama 6. Aydan sonraki ek besinle tanisma devreside onemli bence. Herseyi kaynatir, bebeklerimizi kimseye ellettirmez fanusta buyutursek anne sutuyle beslemenin faydasida kalmiyor maalsef. Birazda bunye tabiiki, her cocuk ayni degil, allah hepsini hastaliklardan korusun.
Yaa ne bileyimkusura bakmadın di mi? :)
Komple katıldım canım sana
Hypotroid hamileligimin 7. ayinda cikti/ O zamandan beri her ay (dogum sonrasi dahil) endokrinologa gidiyorum. En son gecen ay gittim degerler ayniydi. dogumdan sonraki 6. aya kadar kontrollere devam edecegiz. Amac deger artisi hamileliklemi geldi yoksa bu hastalik benim yasantimin bir parcasi mi Onu tespit edecegiz
Canim o zaman Vera Wang ve Dior baharat ve odun kokulu parfumleri (hepsi koyu renk siseli)ni tavsiye ederim. Ben cok sik debistirmem parfum ama hemen her markanin iddiali kokularini bi alir denerim. Ama artik parfum kullanmiyorum maalesef, kizim kokusundan rahatsiz olabilir daha cok minik, birde hep sarmas dolas oldugumuzdan hemen parfum kokuyor kuzum, kendi masum kokusu gidiyor.
Merhaba kızlarDağılmış vaziyetteyim. Dün gece uyuyamayanlar kervanına ben de katıldım. İdoş dün fazla kaka yapmamıştı ve bütün gece yapmaya çalıştı. Ağlamadı ama uyurken ıkındı durdu. Babasını da beni de uyutmadı çıkardığı seslerden dolayı. Eşime idoşu alıp salona gideyim dedim ama gitme dedi. Bugün denetleme var yazık uykusuz uykusuz gitti. İdoş hanım da sabah 7 civarı uyandı bu kez tabi ıkındıkça bişey çıkmadığı için sinirden ağladı.10 a kadar uyumadı. Uyuduğunda ben de yattım uyudum. Az önce ben kahvaltımı ederken oyun halısında kakasını yaptı ve rahatladı. Az önce emiştik , şimdi de sevişiyoruz
Merhaba kızlarDağılmış vaziyetteyim. Dün gece uyuyamayanlar kervanına ben de katıldım. İdoş dün fazla kaka yapmamıştı ve bütün gece yapmaya çalıştı. Ağlamadı ama uyurken ıkındı durdu. Babasını da beni de uyutmadı çıkardığı seslerden dolayı. Eşime idoşu alıp salona gideyim dedim ama gitme dedi. Bugün denetleme var yazık uykusuz uykusuz gitti. İdoş hanım da sabah 7 civarı uyandı bu kez tabi ıkındıkça bişey çıkmadığı için sinirden ağladı.10 a kadar uyumadı. Uyuduğunda ben de yattım uyudum. Az önce ben kahvaltımı ederken oyun halısında kakasını yaptı ve rahatladı. Az önce emiştik , şimdi de sevişiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?