2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla ben sagdim buzluga attim canim, ise baslayinca nasilsa lazim olacak. Benim kiz zaten tek goguste uyuyakaliyor, oyuzden attim buzluga napiyim

Bulasik isini ben esime pasliuirim utuyu de haftada bir kadin geliyo temizlikle hallediyo ama yine de dagilmis durumdayim

Meltemcim sağol canm yaa benim için neler de bulmuş Oğlak burcu için olan parfümü de yazayım kenara. Liste baya kabardı 2 etapta bakıcam bunlara artık

Iki parfumu cok begenerek donusumlu kullaniyorum. Shiseido Zen ve Chanel Madam Coco

Tamamdır Myhoney bunları da alıcam listeye. Madam coco listede zaten vardı yanlış hatırlamıyosam ama bi kontrol edeyim:)

Parmiş aylık kilo alımı önemli. Zaten 500 gr. kilo alımına normal diyor doktorlar. 500 grmı tamamlar geçer bile ay sonunda. 3ay kontrollerinde gördüğün gibi herkeste azalma var kilo alımlarında. Dün İdoşu da tarttık 12gün önce sağlık ocağında 6590dı hastanedeki tartıda 6570gr. çıktı. Daha önce aynı gün içinde hem sağlık ocağında hem hastanede tarttırdığımızda 300-400 gram civarı oynuyodu. Hangi tartı doğru bilemiyorum artık ama bildiğim bişey var dijital tartılara pek güven olmuyor. Çağlanın gıdısı var keyfi de yerinde daha ne olsun )

Kışlık olacak ivycim. Bana kalsa ben baharatlı kokuları seviyorum canım ama eşim daha çok çiçek baharat karışımndan hoşlanıyor. Kadın parfümlerini erkeklere özel, erkek parfümlerini de kadınlara özel yaptıkları için ben kendimden ziyade eşimin hoşuna gidenlerden almaya çalışıyorum. Geçen sefer lolita lempickayı ona koklatmadan aldım ve hiç sevmedi ama tabi ziyan olmasın diye kullandım. Şimdi bu kadar seçenek sormamın nedeni hem benim hem de onun hoşuna gidebilecek parfümü bulmakta zorlanmam. Bu yüzden denenmiş ve memnun kalınmış parfümlerden bir liste yapıyorum ki zorlanmıyım:))

Mucize İda 1.5 aydır odasında yatıyor. Uyku tulumu aldım ve ayırdım. Çok rahatlık sana da tavsiye ederim. Odası uzaksa telsiz kullanmakta fayda var tabi.

Sen de mi uykusuz kaldın dünüş
Çıplak yakalanınca dehşete düştü !..

Eki Görüntüle 859509

Hahah Sulozcum çok güldüm uykumu açtı senin tospirik.

Arasta yok bügü. Yine baskınamı gitti acepp

Arasta gece uyuyamadığı uykusunu tamamlıyodu canım ah ah uykum kansa da yeni baskınlar yapsaydım

Parfüm almaya gitti sanirim

Mutfağa kahvaltı almaya gidebileydim iyiydi

kızmm da arkdşlrınaa ve teyzelrinee slm vermek istedii

Off bir fıstık daha. Maşallah canım çok güzel kızın Allah bağışlasın.

Benden iyidurumdasın 80 i devirdim sanıyorum. Bıngıl bıngıl oldu heryerim. Ama acelem yok. Sağlıklı bir şekilde vermek istiyorum. 65 olsam bana yeter. Çok zayıf olmak bana yakışmaz. Yakışmıyacağını düşünüyorum ay ne bileyim hiç çok zayıf olmadımk:))

Merhaba kızlar Dağılmış vaziyetteyim. Dün gece uyuyamayanlar kervanına ben de katıldım. İdoş dün fazla kaka yapmamıştı ve bütün gece yapmaya çalıştı. Ağlamadı ama uyurken ıkındı durdu. Babasını da beni de uyutmadı çıkardığı seslerden dolayı. Eşime idoşu alıp salona gideyim dedim ama gitme dedi. Bugün denetleme var yazık uykusuz uykusuz gitti. İdoş hanım da sabah 7 civarı uyandı bu kez tabi ıkındıkça bişey çıkmadığı için sinirden ağladı.10 a kadar uyumadı. Uyuduğunda ben de yattım uyudum. Az önce ben kahvaltımı ederken oyun halısında kakasını yaptı ve rahatladı. Az önce emiştik , şimdi de sevişiyoruz

Evet tatlım idanin sonuclarından da belli tartılar degisik tartıyor demek ki. Hastanede tartilsin bakalım o zaman aynı tartı ile ay sonunda dediğin gibi kızım iyi gerisi önemli değil :)

Son düzenleme:

Canim o zaman Vera Wang ve Dior baharat ve odun kokulu parfumleri (hepsi koyu renk siseli)ni tavsiye ederim. Ben cok sik debistirmem parfum ama hemen her markanin iddiali kokularini bi alir denerim. Ama artik parfum kullanmiyorum maalesef, kizim kokusundan rahatsiz olabilir daha cok minik, birde hep sarmas dolas oldugumuzdan hemen parfum kokuyor kuzum, kendi masum kokusu gidiyor.

Peki canim mama verdinmi bu surecte? Ben emzirirken regl olmayi beklemiyordum, olmamamiz gerekir, o yuzden panik oldum, sen her ay duzenli oluyormusun?

Hypotroid hamileligimin 7. ayinda cikti/ O zamandan beri her ay (dogum sonrasi dahil) endokrinologa gidiyorum. En son gecen ay gittim degerler ayniydi. dogumdan sonraki 6. aya kadar kontrollere devam edecegiz. Amac deger artisi hamileliklemi geldi yoksa bu hastalik benim yasantimin bir parcasi mi Onu tespit edecegiz

Eki Görüntüle 858637
A aaa ekleyebildim sanırım oğlumu

Bu sayede iphone saki full site olayını da öğrenmiş oldum
Tlf dan ne beğeni yapabiliodum ne de başka bişi
İi oldu bu yaaa

kızlar şu süt parası nedir? öğretmenlerle bi ilgisi warmıki?

bende takılarıma tokalarıma daldım düzeltiyorumm sıkıldıklarımı atıyorumm off çoook kalabalık...

Bu arada bu da benim küçük tatlı tontişim ayın 15inde 3 aylık olacağız 7600gr 65 cm olmuşuz maşallah kuzitoma obur şirinim benim :)) Eki Görüntüle 858977

Maşallah canım eklemeden geçemedim bu da benim rock star oğlum :)
Eki Görüntüle 859204

herkese iyi akşamlar. beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. Elif Ece'm Ağustos 2013 doğumlu Eki Görüntüle 859240

Dreamers gecmis olsun canim. Biran once sagligina kavusur. Kucuk olduklarindan daha cabuk iyi oluyorlar..
Masallah kuzucuklara.
Rock starlar birde kafa salamaya baslasalardi tam star olacaklar.:)
Hos gelmis elif ece ve annesi..
Cok sekersiniz hepinizden bir isirik aliyorum:))

Kedicik bu cusse ile evde atlasam asagidaki aninda kapima gelir. Oturdugum sitenin yuruyus parkuru var orda atlayacagim insallah

Yaa ne bileyim kusura bakmadın di mi? :)

Komple katıldım canım sana

Kızlar hiç takip edemedim bu ara kusura bakmayın. Benim hızdık sanki karakter değiştirdi diyet mi yapıyor nedir. Geçmişe dalayım dedim yok hayatta yetişemem. Dün geceki rüyamı anlatmam lazım önce :) açık kaldı herhalde biryerlerin :) yolda yürüyorum kaldırımda bir kadın pusette bebek altını açmış kaka yaptı diye. Kaldırımın üstünde piknik tüpü üstünde tencere pamuk kaynatıyor altını temizlemek için. Islak mendil uzattım yok onlar hiç hijyenik değil dedi. Vay be dedim kadına çantasında piknik tüpü tencere taşıyor ne anneler var :) bu kaka vakaları sanırım içime işlemiş :)))
Öpüyorum herkesi yetişicem size en kısa zamanda

geçmiş olsun büyük ihtimal seninki hamileliğe bağlıdır zamanla geçer benim 3 yıl önce farkedildi.tabi kilo artışı yaptı hamilelik boyunca kontrol altındaydım doğum sonrası gidemedim en kısa zamanda tahlillerimi yapıp gideceğim

Sağol Ivycim bu dediklerine de bakıcam. Ben parfümü hergün sıkmıyorum ki zaten genelde rölon kullanıyorum günlük. Hafta sonları dışarı çıkarken kullanıyorum o kadardan da bişey olmaz. Hem ona bakarsan evleri sildiğimiz yüzey temizleyiciler daha zararlıdır. Orjinal parfümün bebeğe pek etki edeciğini sanmam. 3.5 aylık koca bebek oldu alışsın annesinin parfümüne :)) He ben bi de evde köpek kokusu olmasın diye yumoşun sarı renk çamaşır spreyinden sıkıyorum eve. İlk başlarda biraz hapşurdu şimdi alıştı ona da

Topiğin en iyi annelerinden biriyim demek ki evi mok götürüyo çünkü

Oh maşallah muhabbetiniz bol olsun

Aaa ben bunu yeni gördüm tatlım benim derdi varken bile ağlamamış :) seni uykusuz bırakmış ama Neyseki sonunda rahatlamış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…