2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Med benim bir teorim var. Tıbbi açıdan nasıldır, araştırmadım ama gözlemlerim doğrultusunda sanki mantıklı gibi geldi bana. Bilmem sizler nasıl düşünürsünüz. Şimdi bu bebişlerin tükürükleri çok arttı ya bunlar mideye iniyor haliyle ve sanki tükürük yoğunluğundan mide biraz doluyor ve az süt içmeye başladılar eskiye nazaran. 3.ay bebek kontrollerinde herkes az kilo alımından müzdarip bir de tabi sütün sulanması da eklenince böyle olması normal gibi? Bi de senin erken doğum olduğu için diş çıkarması bize göre daha erken olabilir bu da iştahsızlık yapıyor belki öyledir ??

Son düzenleme:

Ben de sütümun azaldigini hissediyorum. Goguslerim hiç öyle dolu dolu olmuyor. Özellikle sag gogsum daha az. 6 aya kadar mamaya gerek kalmasa çok mutlu olacagim
Bugun sut artirma calismalarima baslayacagim :)

Canim ben de ayiramiyorum. Karyolasi odamda ama gece uyandiktan sonra yanima aliyorum öylece uyuyoruz.belki hata yapiyorum, ileride zorlanicam, düşünmüyorum bunlari tek istegim ona her an daha yakin olmak, ona doymak, öyle mutlu oluyoruz ki babasiyla, aramizda o uyurken. Bence sende içinden geldigi gibi davran. Cok çabuk buyuyorlar ve bu gunler geri gelmeyecek.

Topiğin en iyi annelerinden biriyim demek ki evi mok götürüyo çünkü
Oh maşallah muhabbetiniz bol olsun

Hehe sağol kedicik. Şuan bizim evi de bok götürüyo valla. Dün sular geldi temizlik yapmak yerine baskına gittim. İdoşun muayenesi için evi feda ettiğime göre ben de iyi bi anneyim demek. Off şuan kalkmam lazım ama uyudu kaldı sevişirken. O uyurken yapmam lazım.

Aaa ben bunu yeni gördüm tatlım benim derdi varken bile ağlamamış :) seni uykusuz bırakmış ama Neyseki sonunda rahatlamış :)

Evet yaa canım kızım acı çekerken bile ağlamıyor Parmiş. Çok şükür rahatladı kuzum şimdi mışıl mışıl uyusun ıkınırken yoruldu kolay değil :))

Uykusuzluk beter bişiy ya bide sabaha karşı pumpumlara başladık 6 gibi yapmamız 1 i bulduoyun halımızda geldi az önce bi 15 dk oynadı sonra uykusu gelince mızırdandı inş sever ya kurtarıcım olmasını umuyorum sevişin sevişin yemelik ballı lokma bunlar ben bu aralar tatlı ihtiyacımı duruyla karşılıyom

maşallah canım çok tatlı kızın :)

Suloz oğlun kac grandi hatırlamıyorum ama ben onun her bir gramını ayri ayri yerim :)

Sagolun kızlar :)

Bir güzellik daha ne guzel gülmüş o öyle :)

teşkkr edrizz teyzeciklerrr.. sizde çoook tatlıısnızz :)

Alemsin med

Canısı çestırı yikıyo musun?

senin oyun halısı geldi mi canım

Düzeltme : Az önce gelmiş
Nasıl sesi denedn mi ?

Son düzenleme:

Aaa hadi hayırlı olsun. İlk etapta 15 dak oyalanması iyi giderek artar o süre merak etme Tam yemelikler valla cucum insan koklamaya dokunmaya doyamıyor :))

Canısı çestırı yikıyo musun?

Evet canım babası yıkıyor. Yazın bahçede oynayıp, toprağı kazıp, heryerini çamur yaptığı için daha çok yıkıyoduk ama kışın 15 günde ya da ayda bir. Çok sık yıkamak zararlıymış ama dışarı çıkarıp gezdiriyoruz yerlere filan yatıyo mecbur yıkanıyo:))

Olabilir cnm özellikle şu diş konusu sanırım başlıyor bizde ellerini emmeyen çocuk Şapur şupur el emiyor 2 tane kaşıyıcı aldım cıks beğenmedi parmaklarıyla hallediyor deli. İştah desen sıfır huysuz rahatsız ağlamaklı doğduğundan beri ilk defa mantıksız ağlama krizleri var bunlar umarım dişe delalettir salı günü anlıcaz bakalım. Yok değilse huy değişiyorsa bittiğimin resmidir zaten çok yorgunum yaw

Peki canim mama verdinmi bu surecte? Ben emzirirken regl olmayi beklemiyordum, olmamamiz gerekir, o yuzden panik oldum, sen her ay duzenli oluyormusun?

Mama vermeye calistim ama kizim biberon almadigi icin veremedim ama aclik aglamasi filanda yoktu kizimda. Ben ikinci reglimi oldum biraz gec oldu ama sanirim yavas yavas duzene girer.

Iyi bir başlangıç evet CNm yemeğimin sosunu yaptım o arada banyoyu sildim yatağımızı topladım eee yani yetersorma kuzum ya çok tatlılar çok doyamıyoo insanbu akşam yıkıcaz babasıyla dn yıkacaktık uyuyakaldıbalık gibiler

Ya kızlar boş anıma geldi ben bir hata yaptım.

İnciye aldığım yeni cicileri giyinmeden yıkayım dedim 40 derecede koyü renk Polar olanlarla açık renkleri bir arada attım . 40 derece diye birşey olmaz sandim

Sonuc koyü renk pilavların ustu beyaz pamuk açık renk olanların ise siyah

Ne yapsam düzelir ayri ayri tekrar yıkasam düzelir mı sizce ?

Yikandikca derisindeki yağ tabakasini kaybedip yenilemeye calistigi için daha çok kokuyorlar canım. Hatta yerde surunmesi de o yuzden. Yıkama, hem uğraşmaktan kurtul hem de kokudan :))

Son düzenleme:

hemen tekrar at yika canım biraz daha düzelir kurtarırsın bir kısmını

Canim en korktugum durum olmus :) ben elestirmek icin soylemedim yanlis anlama lutfen, sen bebegin icin en dogrusunu bilirsin, aciklama yapmissin uzuldum, bende senin gibi arada sirada kullaniyorum ama daha once hergun boca ediyordum uzerime ona nazaran simdi kullanmiyorum sayilir temizlik makzemeleriyle hic aram yoktur cnm, hamileyken deterjan kokusu cok zor oluyordu kaldiramiyordum yardimci ablamiz zeytinyagli sabun v.s. ile temizledi heryeri halada oyle gidiyor, ama biraz masrafli olmaya basladi bu is bende artik deterjanlara gececegim yavas yavas, yoksa bizim kizda alisamaz ileride sikinti olur.

Insallah basarili olur calismalarin canim, banada tuyolarini esirgeme lutfen.

Canim yumusakca masaj yapsan bebekyagi yada zeytin yag ile. Dedigin rahatsizliktan ablamin kizinda var boynunu hep icine cekiyor ve bir tarafina donemiyor masaj yapiyorlar ve fizik tedaviye baslayacaklar ve duzelme var. Dogumda incitmisler oda agridigi icin donmeye donmeye damar sertlesiyor ve kisalmis.Sen masaj yap bakalim. Daha yeni oldu diyorsun. Normale doner. Ablamin kizi 11aylik suan duzelme var masajla seninki hemen duzelir. Canini sikma sakin.
Hep ablamin kizini ornek gosteriyorum ama cocugu normal dogumda mahvettiler. Kalca cikigi boynunda sorun yavas yavas hepsi duzeliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…