- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #60.601
Kızlar hiç takip edemedim bu ara kusura bakmayın. Benim hızdık sanki karakter değiştirdi diyet mi yapıyor nedir. Geçmişe dalayım dedim yok hayatta yetişemem. Dün geceki rüyamı anlatmam lazım önce :) açık kaldı herhalde biryerlerin :) yolda yürüyorum kaldırımda bir kadın pusette bebek altını açmış kaka yaptı diye. Kaldırımın üstünde piknik tüpü üstünde tencere pamuk kaynatıyor altını temizlemek için. Islak mendil uzattım yok onlar hiç hijyenik değil dedi. Vay be dedim kadına çantasında piknik tüpü tencere taşıyor ne anneler var :) bu kaka vakaları sanırım içime işlemiş :)))
Öpüyorum herkesi yetişicem size en kısa zamanda
İlk mesajim asilmamis nedense :s
Kizim 3. Ayini doldurdu tam ve boy kilosuna baktirmaya goturdum saglik ocagina. Biliyorsunuz ben almanyada yasiyorum ama simdi turkiyedeyim yine :) yol uzerinde bir saglik ocagina girdim, kayit fln yapmadan hemen kontrol edelim dediler.
Gecen ay 6100 gr 62 cm olan kizim bu ay 6400 ve 64 cm. Kilo alimi cok az bu ay ama hareketlerioyle arttiki bunu bekliyordum. Surekli kollar bacaklar cirpiliyor, kilo tutmayacagi asikardi... Ek olarak dun sabah aniden sutum %80 oraninda azaldi ve regl oldum. Alada sutum az... Sanirim 3 aydan sonra sutum yeterli olmayacakayni durumda olanlar var mi? Neler yaptiniz?
parmeeeeeeeeee heralde beşiğini alıp koydunnasıl derken sesini nasıl duyuyosun ayrı kalabiliomuusn gibilerinden sordum...çünkü kusar nefes alamaz örtüyü yüzüne çeker ağlar mızıklanır...ben şuan ık dese bakıyorumdaaa o yüzden sordum
ama yakınmış duyuyomuşsun ayırmışsın tebrikler :)
Topiğin en iyi annelerinden biriyim demek ki evi mok götürüyo çünkü
Topiğin en iyi annelerinden biriyim demek ki evi mok götürüyo çünkü
Oh maşallah muhabbetiniz bol olsun
Aaa ben bunu yeni gördüm tatlım benim derdi varken bile ağlamamış :) seni uykusuz bırakmış ama Neyseki sonunda rahatlamış :)
Merhaba kızlarDağılmış vaziyetteyim. Dün gece uyuyamayanlar kervanına ben de katıldım. İdoş dün fazla kaka yapmamıştı ve bütün gece yapmaya çalıştı. Ağlamadı ama uyurken ıkındı durdu. Babasını da beni de uyutmadı çıkardığı seslerden dolayı. Eşime idoşu alıp salona gideyim dedim ama gitme dedi. Bugün denetleme var yazık uykusuz uykusuz gitti. İdoş hanım da sabah 7 civarı uyandı bu kez tabi ıkındıkça bişey çıkmadığı için sinirden ağladı.10 a kadar uyumadı. Uyuduğunda ben de yattım uyudum. Az önce ben kahvaltımı ederken oyun halısında kakasını yaptı ve rahatladı. Az önce emiştik , şimdi de sevişiyoruz
Meltemcim sağol canm yaa benim için neler de bulmuşOğlak burcu için olan parfümü de yazayım kenara. Liste baya kabardı 2 etapta bakıcam bunlara artık
Tamamdır Myhoney bunları da alıcam listeye. Madam coco listede zaten vardı yanlış hatırlamıyosam ama bi kontrol edeyim:)
Parmiş aylık kilo alımı önemli. Zaten 500 gr. kilo alımına normal diyor doktorlar. 500 grmı tamamlar geçer bile ay sonunda. 3ay kontrollerinde gördüğün gibi herkeste azalma var kilo alımlarında. Dün İdoşu da tarttık 12gün önce sağlık ocağında 6590dı hastanedeki tartıda 6570gr. çıktı. Daha önce aynı gün içinde hem sağlık ocağında hem hastanede tarttırdığımızda 300-400 gram civarı oynuyodu. Hangi tartı doğru bilemiyorum artık ama bildiğim bişey var dijital tartılara pek güven olmuyor. Çağlanın gıdısı var keyfi de yerinde daha ne olsun)
Kışlık olacak ivycim. Bana kalsa ben baharatlı kokuları seviyorum canım ama eşim daha çok çiçek baharat karışımndan hoşlanıyor. Kadın parfümlerini erkeklere özel, erkek parfümlerini de kadınlara özel yaptıkları için ben kendimden ziyade eşimin hoşuna gidenlerden almaya çalışıyorum. Geçen sefer lolita lempickayı ona koklatmadan aldım ve hiç sevmedi ama tabi ziyan olmasın diye kullandım. Şimdi bu kadar seçenek sormamın nedeni hem benim hem de onun hoşuna gidebilecek parfümü bulmakta zorlanmam. Bu yüzden denenmiş ve memnun kalınmış parfümlerden bir liste yapıyorum ki zorlanmıyım:))
Mucize İda 1.5 aydır odasında yatıyor. Uyku tulumu aldım ve ayırdım. Çok rahatlık sana da tavsiye ederim. Odası uzaksa telsiz kullanmakta fayda var tabi.
Sen de mi uykusuz kaldın dünüş
Hahah Sulozcum çok güldüm uykumu açtı senin tospirik.
Arasta gece uyuyamadığı uykusunu tamamlıyodu canım ah ah uykum kansa da yeni baskınlar yapsaydım
Mutfağa kahvaltı almaya gidebileydim iyiydi
Off bir fıstık daha. Maşallah canım çok güzel kızın Allah bağışlasın.
maşallah canım çok tatlı kızın :)
Suloz oğlun kac grandi hatırlamıyorum ama ben onun her bir gramını ayri ayri yerim :)
Sagolun kızlar :)
Bir güzellik daha ne guzel gülmüş o öyle :)
Kızlar hiç takip edemedim bu ara kusura bakmayın. Benim hızdık sanki karakter değiştirdi diyet mi yapıyor nedir. Geçmişe dalayım dedim yok hayatta yetişemem. Dün geceki rüyamı anlatmam lazım önce :) açık kaldı herhalde biryerlerin :) yolda yürüyorum kaldırımda bir kadın pusette bebek altını açmış kaka yaptı diye. Kaldırımın üstünde piknik tüpü üstünde tencere pamuk kaynatıyor altını temizlemek için. Islak mendil uzattım yok onlar hiç hijyenik değil dedi. Vay be dedim kadına çantasında piknik tüpü tencere taşıyor ne anneler var :) bu kaka vakaları sanırım içime işlemiş :)))
Öpüyorum herkesi yetişicem size en kısa zamanda
Sağol Ivycim bu dediklerine de bakıcam. Ben parfümü hergün sıkmıyorum ki zaten genelde rölon kullanıyorum günlük. Hafta sonları dışarı çıkarken kullanıyorum o kadardan da bişey olmaz. Hem ona bakarsan evleri sildiğimiz yüzey temizleyiciler daha zararlıdır. Orjinal parfümün bebeğe pek etki edeciğini sanmam. 3.5 aylık koca bebek oldu alışsın annesinin parfümüne :)) He ben bi de evde köpek kokusu olmasın diye yumoşun sarı renk çamaşır spreyinden sıkıyorum eve. İlk başlarda biraz hapşurdu şimdi alıştı ona da
Uykusuzluk beter bişiy ya bide sabaha karşı pumpumlara başladık 6 gibi yapmamız 1 i bulduoyun halımızda geldi az önce bi 15 dk oynadı sonra uykusu gelince mızırdandı inş sever ya kurtarıcım olmasını umuyorum sevişin sevişin yemelik ballı lokma bunlar ben bu aralar tatlı ihtiyacımı duruyla karşılıyom
Canısı çestırı yikıyo musun?
Med benim bir teorim var. Tıbbi açıdan nasıldır, araştırmadım ama gözlemlerim doğrultusunda sanki mantıklı gibi geldi bana. Bilmem sizler nasıl düşünürsünüz. Şimdi bu bebişlerin tükürükleri çok arttı ya bunlar mideye iniyor haliyle ve sanki tükürük yoğunluğundan mide biraz doluyor ve az süt içmeye başladılar eskiye nazaran. 3.ay bebek kontrollerinde herkes az kilo alımından müzdarip bir de tabi sütün sulanması da eklenince böyle olması normal gibi? Bi de senin erken doğum olduğu için diş çıkarması bize göre daha erken olabilir bu da iştahsızlık yapıyor belki öyledir ??
Peki canim mama verdinmi bu surecte? Ben emzirirken regl olmayi beklemiyordum, olmamamiz gerekir, o yuzden panik oldum, sen her ay duzenli oluyormusun?
senin oyun halısı geldi mi canım
Düzeltme : Az önce gelmiş
Nasıl sesi denedn mi ?
Aaa hadi hayırlı olsun. İlk etapta 15 dak oyalanması iyi giderek artar o süre merak etmeTam yemelikler valla cucum insan koklamaya dokunmaya doyamıyor :))
Evet canım babası yıkıyor. Yazın bahçede oynayıp, toprağı kazıp, heryerini çamur yaptığı için daha çok yıkıyoduk ama kışın 15 günde ya da ayda bir. Çok sık yıkamak zararlıymış ama dışarı çıkarıp gezdiriyoruz yerlere filan yatıyo mecbur yıkanıyo:))
Evet CNm aklımdasın sana haber vericem ince kumanda pili lazım evde kalem pil variçindende çıkmadı eşime dedim gelirken getiricek haber veririm ozaman.
Aaa hadi hayırlı olsun. İlk etapta 15 dak oyalanması iyi giderek artar o süre merak etmeTam yemelikler valla cucum insan koklamaya dokunmaya doyamıyor :))
Evet canım babası yıkıyor. Yazın bahçede oynayıp, toprağı kazıp, heryerini çamur yaptığı için daha çok yıkıyoduk ama kışın 15 günde ya da ayda bir. Çok sık yıkamak zararlıymış ama dışarı çıkarıp gezdiriyoruz yerlere filan yatıyo mecbur yıkanıyo:))
Ya kızlar boş anıma geldi ben bir hata yaptım.
İnciye aldığım yeni cicileri giyinmeden yıkayım dedim 40 derecede koyü renk Polar olanlarla açık renkleri bir arada attım . 40 derece diye birşey olmaz sandim
Sonuc koyü renk pilavların ustu beyaz pamuk açık renk olanların ise siyah
Ne yapsam düzelir ayri ayri tekrar yıkasam düzelir mı sizce ?
Sağol Ivycim bu dediklerine de bakıcam. Ben parfümü hergün sıkmıyorum ki zaten genelde rölon kullanıyorum günlük. Hafta sonları dışarı çıkarken kullanıyorum o kadardan da bişey olmaz. Hem ona bakarsan evleri sildiğimiz yüzey temizleyiciler daha zararlıdır. Orjinal parfümün bebeğe pek etki edeciğini sanmam. 3.5 aylık koca bebek oldu alışsın annesinin parfümüne :)) He ben bi de evde köpek kokusu olmasın diye yumoşun sarı renk çamaşır spreyinden sıkıyorum eve. İlk başlarda biraz hapşurdu şimdi alıştı ona da
Ben de sütümun azaldigini hissediyorum. Goguslerim hiç öyle dolu dolu olmuyor. Özellikle sag gogsum daha az. 6 aya kadar mamaya gerek kalmasa çok mutlu olacagim
Bugun sut artirma calismalarima baslayacagim :)
Canim ben de ayiramiyorum. Karyolasi odamda ama gece uyandiktan sonra yanima aliyorum öylece uyuyoruz.belki hata yapiyorum, ileride zorlanicam, düşünmüyorum bunlari tek istegim ona her an daha yakin olmak, ona doymak, öyle mutlu oluyoruz ki babasiyla, aramizda o uyurken. Bence sende içinden geldigi gibi davran. Cok çabuk buyuyorlar ve bu gunler geri gelmeyecek.
hemen tekrar at yika canım biraz daha düzelir kurtarırsın bir kısmını
saol cnm desteğin için valla kafayı yicem uyku falan kalmadı tüm belirtileri verio cnm ama belki boynu tutulmuşur die umut ediorum çünkü 2 gündür falan mememde yatarak uyuyakalıoruz 1 saat civarı ayyy bu net gerçekten beni öldürecek hamileliğimden beri sürekli evham elimde deil ikili taramamdada sorunlar çıkmıştı ankarada soluğu almıştm şükür bi problem olmadı bundada olmaz inşallah(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?