2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba güzel anneler ve kızımın güzel arkadaşları.Nasılsınız.Kızım uyurken bir bakayım neler yapıyorsunuz dedim.Ben kötüyüm.Ayağımda baş parmağımın tırnağı batıyor çok canım yanıyor.Doktora gitmem lazım.Ama ne zaman gidicem onuda bilmiyorum.Orayı yarıp batan tırnağı kesip alırlarsa hemen ayağa kalkamam.O zaman canım kızım napıcak.Gerçi annem ve kv var ama yinede kızımla ilgilenemicem diye üzülüyorum.Benimki uyandı.Sonra görüşürüz.

Son düzenleme:

Dr. Beckmann mendiller var canim onlardan 2tane makineye atil 30derecedr yika istersen. Aliyo renkleri.

kızlar bu gün okulumdan aradılar doğum iznim biteli 15 gün olmuş, bana ulaşamamışlar göreve başlamam gerekiyomuş ve geçmişe dönuk rapor bulmam gerekiyormuş..
Moralim bozuldu.. İstanbul da Öğretmenim . doğum öncesi 5 hafta yaz tatiline geldiği için ilçe sorun çıkarmış, mebbisde 27 kasım olan rapor bitiş tarihini 21 ekim olarak güncellemişler.
asıl canımı sıkan şey mdr yard. geçmişe donuk rapor getirmezsem kınamadan daha agır yani kademe durdurma yada memuriyetten çıkarma cezası uygulanacakmış.. telefonda uzunca bir tartıştık, bana daha erken soylemelri gerektiğini benim bu guncellemden haberim olmadığı için beni bağlamadığını söyledim. tabi mdr yrd. kendini aklamak için verdiğim raporun doğum sonrası olduğunu bilmediğini normal rapor zannettiği için işlem yaptığını söyledi. çıldırıcaktım adeta adam nerdeyse 1 ay once telefonda benimle konuşup bebeğimi bile sordu, bide bana demezmi biz kimin doğum yaptığını nasıl takip edelim diye.. o kadar garip çelişkili bi şekilde konuştuki tutulacak tarafı yok. ısrarla raporda doğum sonrası diye yazmadığını söyledi. Allahtan raporun bir nüshası bende hemen baktım tabikide yazıyo.. yarın okula gidip müdürle konuşucagım. ben haklı olduğumu onların ıhmai yüzünden geçmişe donuk rapor almama gerek olmadığını düşünüyorum..
lütfen dua edin de rapor derdiyle ugrasmayayım..daha bebeğim 3 aylık olmadı. bide kasım sonu raporumu ilçe kabul etsin diye de dua edin..

Sagol Canim . Valla cok beğenerek almıştım kızıma giydirmez isem cok üzülürüm. Her yolu deniycem artık

Parmecim en güzeli bant ile topla yada kurutma makinen var ise ona at hemen. benimde kızımın kürklü gibi bir yeleği vardı olmuş ben bantla yavaş yavaş temizledim tüyleri bozulmasın diye .

yine anlaşmış bizim bıcırlar sanırım dünüş :)) ağlamadan ıhh lama bizde de var. hatta gözleri bile kapalı oluyor kıyamam :/ iyi yapmışsın uyumakla yoksa güç derman kalmıyor valla.. benim de kv geldi şimdi yeni emzirmiştim.. alayım biraz da yat uyu seni dedi. o zaman hadi bana iyi uykular :)

Canim ayni durumu yasadim ve 20 gun agrim okdu, antibiyotik kullanmam gerekti. Halada tam iyilesmedi benim hatam, doktora gidip antibiyotikle iyilesmeyi beklemek oldu, tirnagive et kismini kestirmek istemedim cunku.

Prof.un bana soyledigi; guvendigin bir pedimurcuye git, batan kismi etten ayirip duzeltsin, tirnaktan kurtulunca batan etde enfeksiyonu atar ve tirnak uzayip etin ustune cikinca gecer. Tirnaklarini hep kut kes, yanlari ice dogru koseli kesme sakin. Nitekim pedikurcum sayesinde iyilestim cnm, hatta doktoruna da sor onlarda once pedikur diyorlar... Ilac ve operasyonla cozmeye gidersen yavrunu emziremessin, ben gecde olsa pedikurle cozdum sorunu.

Ben renk gecti sandim. Tuy toplama makinesi var, 5-10 liralik bisi? Yada bantla cekebilirsin, yada elinle tek tek temizlicen..

Parmecim en güzeli bant ile topla yada kurutma makinen var ise ona at hemen. benimde kızımın kürklü gibi bir yeleği vardı olmuş ben bantla yavaş yavaş temizledim tüyleri bozulmasın diye .

Koyü renkli olanları durulamayi seçip tekrar attım fena olmamış daha ıiyi görünüyorlar kalanı bantla artık dediğiniz gibi açık renkleri şimdi koydum makineye bakalım ne olcak kurutma makinem yok ama bant da çözmez ise olan birine rica ederim ya benim o cicileri giydirmem lazım ilk kez böyle bir hata yaptım o da kızıma denk geldi

Parmiş şu tüy temizleme rüloları oluyo ya hani bantlı onlar çok güzel topluyo. Ben ikeadan almıştım ama milyoncularda da olabilir.Şu yani

evet canım ya bütün densizler beni buluyor...yakında acaba bunlar benim hayal ürünüm mü demeye başlayacağım :)
haklısın canım unuttum ben sana mesaj atmayı, dosyasından raporu bulup gönderiyorum canım. dediğim gibi Şifanın Gaziemir hastanesi

Canım tırnak batması bende oluyor.Maalesefki trnaklarımı hep derinden keserim.O yüzden olur.Ama benim tırnak derinde.Etin içinde acaba pedikürcü düzeltebilir mi?Diğer tırnaklarım için artık pedikürcüye gidicem.

bantla temizlenir büyük ihtimal. kolay gelsin

Evet duzeltir cnm, sakin tirnagina operasyon yaptirmaya kalkma. Aksamlarida bolll tuzlu suya koy sonra iyice kurula. Ayagini hep temiz ve kuru tut. Batan kusmi kulak pamuguyla yavasca ittir zanan zaman ki batan kose tirnak uzarken yol bulsun. Birde evde batikon bulundur her yikamadan ce pedikurden sonra surersin mikrop kapmasin. Coook gecmis olsun cnm.

Benim ailemde cok doktor var, doktora gitmeden once danistim hangi doktora gideyim, emzirirken nasil ilac kullanirim diye, hepside pedikur onerdiler, bebde sana siddetle oneririm :)

Son düzenleme:

bir bende var sanıyodum bu tırnak batması doğumdan sonra 3 aydır birkaç tırnakta oldu özellikle iki başparmağımda acıyor birinden bi bastırdım iltihap çıktı... tırnağı çekip alacaklar korkusundan gidemiyorum doktora... önceden ne batma ne bişi bilirdim ben yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…