- 12 Nisan 2012
- 928
- 41
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #60.621
Ya kızlar boş anıma geldi ben bir hata yaptım.
İnciye aldığım yeni cicileri giyinmeden yıkayım dedim 40 derecede koyü renk Polar olanlarla açık renkleri bir arada attım . 40 derece diye birşey olmaz sandim
Sonuc koyü renk pilavların ustu beyaz pamuk açık renk olanların ise siyah
Ne yapsam düzelir ayri ayri tekrar yıkasam düzelir mı sizce ?
Dr. Beckmann mendiller var canim onlardan 2tane makineye atil 30derecedr yika istersen. Aliyo renkleri.
Kurutma makinesi toplar onları.Bizim ki renk vermemişte pamukları bırakmış digerlerinin üstüne ona da iyi gelir mı biliyormusun ?
Eski usul koli bandını geri katlayıp üstünden pamukcukarı toplayabilirsinBizim ki renk vermemişte pamukları bırakmış digerlerinin üstüne ona da iyi gelir mı biliyormusun ?
Kurutma makinesi toplar onları.
Eski usul koli bandını geri katlayıp üstünden pamukcukarı toplayabilirsin
Bizim ki renk vermemişte pamukları bırakmış digerlerinin üstüne ona da iyi gelir mı biliyormusun ?
Sagol Canim . Valla cok beğenerek almıştım kızıma giydirmez isem cok üzülürüm. Her yolu deniycem artık
Merhaba kızlarDağılmış vaziyetteyim. Dün gece uyuyamayanlar kervanına ben de katıldım. İdoş dün fazla kaka yapmamıştı ve bütün gece yapmaya çalıştı. Ağlamadı ama uyurken ıkındı durdu. Babasını da beni de uyutmadı çıkardığı seslerden dolayı. Eşime idoşu alıp salona gideyim dedim ama gitme dedi. Bugün denetleme var yazık uykusuz uykusuz gitti. İdoş hanım da sabah 7 civarı uyandı bu kez tabi ıkındıkça bişey çıkmadığı için sinirden ağladı.10 a kadar uyumadı. Uyuduğunda ben de yattım uyudum. Az önce ben kahvaltımı ederken oyun halısında kakasını yaptı ve rahatladı. Az önce emiştik , şimdi de sevişiyoruz
Merhaba güzel anneler ve kızımın güzel arkadaşları.Nasılsınız.Kızım uyurken bir bakayım neler yapıyorsunuz dedim.Ben kötüyüm.Ayağımda baş parmağımın tırnağı batıyor çok canım yanıyor.Doktora gitmem lazım.Ama ne zaman gidicem onuda bilmiyorum.Orayı yarıp batan tırnağı kesip alırlarsa hemen ayağa kalkamam.O zaman canım kızım napıcak.Gerçi annem ve kv var ama yinede kızımla ilgilenemicem diye üzülüyorum.Benimki uyandı.Sonra görüşürüz.
Ben renk gecti sandim. Tuy toplama makinesi var, 5-10 liralik bisi? Yada bantla cekebilirsin, yada elinle tek tek temizlicen..
Parmecim en güzeli bant ile topla yada kurutma makinen var ise ona at hemen. benimde kızımın kürklü gibi bir yeleği vardı olmuş ben bantla yavaş yavaş temizledim tüyleri bozulmasın diye .
Bu cocuk obez olur mu dediler ? :s :s gercekten boyle densizler var mi yaa. Ve abike sen bu konuda ne kadar sanssizsin ki hep bu tur seyler duyuyorsun:s sabrina hayran kaldim.
Ayrica cnm bana sifa hastahanesindehamileligini ogrenmeye gittiginde sana uygunsuz davranan doktor adini ve olayin tarihini gonderecektin ozelden? Ben konuyu ilettim senin verecegin bilgiler gerekli detayli arastirma icin.
Parmiş şu tüy temizleme rüloları oluyo ya hani bantlı onlar çok güzel topluyo. Ben ikeadan almıştım ama milyoncularda da olabilir.Şu yani
Eki Görüntüle 860108
Canim ayni durumu yasadim ve 20 gun agrim okdu, antibiyotik kullanmam gerekti. Halada tam iyilesmedibenim hatam, doktora gidip antibiyotikle iyilesmeyi beklemek oldu, tirnagive et kismini kestirmek istemedim cunku.
Prof.un bana soyledigi; guvendigin bir pedimurcuye git, batan kismi etten ayirip duzeltsin, tirnaktan kurtulunca batan etde enfeksiyonu atar ve tirnak uzayip etin ustune cikinca gecer. Tirnaklarini hep kut kes, yanlari ice dogru koseli kesme sakin. Nitekim pedikurcum sayesinde iyilestim cnm, hatta doktoruna da sor onlarda once pedikur diyorlar... Ilac ve operasyonla cozmeye gidersen yavrunu emziremessin, ben gecde olsa pedikurle cozdum sorunu.
bantla temizlenir büyük ihtimal. kolay gelsinKoyü renkli olanları durulamayi seçip tekrar attım fena olmamış daha ıiyi görünüyorlar kalanı bantla artık dediğiniz gibi açık renkleri şimdi koydum makineye bakalım ne olcak kurutma makinem yok ama bant da çözmez ise olan birine rica ederim ya benim o cicileri giydirmem lazım ilk kez böyle bir hata yaptım o da kızıma denk geldi
Canım tırnak batması bende oluyor.Maalesefki trnaklarımı hep derinden keserim.O yüzden olur.Ama benim tırnak derinde.Etin içinde acaba pedikürcü düzeltebilir mi?Diğer tırnaklarım için artık pedikürcüye gidicem.
Merhaba güzel anneler ve kızımın güzel arkadaşları.Nasılsınız.Kızım uyurken bir bakayım neler yapıyorsunuz dedim.Ben kötüyüm.Ayağımda baş parmağımın tırnağı batıyor çok canım yanıyor.Doktora gitmem lazım.Ama ne zaman gidicem onuda bilmiyorum.Orayı yarıp batan tırnağı kesip alırlarsa hemen ayağa kalkamam.O zaman canım kızım napıcak.Gerçi annem ve kv var ama yinede kızımla ilgilenemicem diye üzülüyorum.Benimki uyandı.Sonra görüşürüz.
Canim ayni durumu yasadim ve 20 gun agrim okdu, antibiyotik kullanmam gerekti. Halada tam iyilesmedibenim hatam, doktora gidip antibiyotikle iyilesmeyi beklemek oldu, tirnagive et kismini kestirmek istemedim cunku.
Prof.un bana soyledigi; guvendigin bir pedimurcuye git, batan kismi etten ayirip duzeltsin, tirnaktan kurtulunca batan etde enfeksiyonu atar ve tirnak uzayip etin ustune cikinca gecer. Tirnaklarini hep kut kes, yanlari ice dogru koseli kesme sakin. Nitekim pedikurcum sayesinde iyilestim cnm, hatta doktoruna da sor onlarda once pedikur diyorlar... Ilac ve operasyonla cozmeye gidersen yavrunu emziremessin, ben gecde olsa pedikurle cozdum sorunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?