2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benimde tek güvendiğim o zaten canım...en kötü İzmirde bir fabrikada iş bulurum hayat devam eder diyorum ama derdim oğluşuma iyi bir gelecek verebilmek
bakalım akşam biraz kafa patlattım, yarın birkaç kişi var aklımda ortaklık için arayacağım...inşallah Allah hakkımızda hayırlısını versin

Aybikecim ne kadar yatırım gerekıyor ve ürün/ hızmet ne konuda

canım aşındırıcı sektöründeyim...fabrikalara endüstriyel aşındırıcı satıyorum
aslında öyle çok yatırım gerektirmiyor, sadece satış aktiviteleri için aylık seyahat masrafları...sorun özel imalat olduğu için taşlama taşları, ilk 6 ay sırf cepten yemen gerekiyor. sonra başlıyor satışlar.

Aynen her gun 3saat ugrasiyorum ya. Sen nasil uyuttun ya da genelde nasil uyutuyorsun??
Genelde bam bam beşiğinde sallıyorum , huzursuz degilse uyuyor , 6-7 gibi uyku geliyor, 7-8 arasi uyutma calismasi suruyor
saat 8 i geçirmemeye çalışıyorum ama bugün cok direndi , 10 U buldu.

Nedemek canım keske yardım edebilsem
Ayaklarına bak genede, normalden soğuksa gaz yapabilir, bizimki resmen buz ayakları , anca yün patikle ısınıyor
Maşallah canım cok guzel bir aile tablosu , Allah mutluluğunuzu daim etsin
paşam oyun halısındaki oyuncaklara çığlık atarken
Eki Görüntüle 882899

Oy aybike iyiki doğurmuşsun bu paşayı , iyiki gelmis hoş gelmis , cok tatlı maşallah
Kocaman yanaklarını yerim

saol canım benim :))
paşamı doğurmak yaptığım en doğru en güzel işmiş gerçekten :)

Ben de çağlaya kulotlu corap üstüne kalın havlu çoraplardan üstüne ya ayaklı tulum ya da hazır pratiklerden giydiriyorum yine de bakıyorum ayakları soğuk

Bunun daha kisi var karı var ne yapsam daha bilemedim

Cnm cok sevimli gorunuyo arda asik suratli hali bile cok tatli ...cok guzel bi aile tablosu qllah mutlulugunuzu daim etsin ins

Benim de kv'ye gittigim gunden sonr oldu resmen, gitmez olaydim ya benim kizim ne emzik ne bineron hicbisey almiyor evde 15 tane emzik var bugun brz daha deniyim emzik isini sagol canim.

Bizim de 10.30u buldu sabahin korunde de kalkti ya bu cocugun uykusuna nolduu anlamadim ki ya tamam bi ayaklarina bakayim sagol canim.

Canım dünüşlerim ve damadım Maşallah size Arduşun suratı İda yok ve onunla dans edemeyeceği için asıktır. Aferin damadıma İda yok fırsat bu fırsattır diye başka kızlara sevimli pozlar vermemiş

Eki Görüntüle 882899

Maşallah Ata'ya. Nasıl da eğleniyo yavrum yaaa çok şeker :))) Aybikecim inş. sen de bu güzel bebeğin şansına doğru kişilerle ortak olursun. Umarım eşinin de işleri iyi gider ve bebişe güzel bir gelecek sağlayabilrisiniz :)))

Çıkmaz kız çıkarmı Boku yemiş oluyo cidden bu tabir bu olaya cuk oturdu valla kuzum valla siniri bozulur insanın bee

Hahaha cuk oturmuş valla yavlum

Son düzenleme:

Ne güzel görünüyosunuz siz öyle maşallah fındığım cidden çok hoş olmuşsun kızarda idoşu düşünüyoo sanırsam bence bidaha böle düğün dernek olunca idoşuda çağırında çocuğun yüzü gülsünanam yine atakmı bu nedirr bitmedi şu ataklar ne zor ya kucakta bide dolancak paşama bak ohh

Eki Görüntüle 882899

çok sevimli görünüyoo yanaklar tam yemelikkk annesi çok şekerrrmaşallah

duruşunda ayakları hep soğuk ya ondanmı bu gazlar evin ısısı güzel bende külotlu çorap giydiriyorum onun üstüne havlu çorap yinede altını açınca bakıyorum genelde soğuk daha napmalıı bilmiom :44:

Kızlar uzun zamandır takip ediyorum ama yazmaya vakit olmadı ayakları usuyor demissiniz benim kuzumda da öyle zannediyordum ama çoraplarını çıkardığımda rahatlamasından anladım çok şey giydirmek de terletiyor ayağını ve biz usumus zannediyoruz sık sık patikli donunu değiştiriyorum ben de rahat ettiğini farkettim

Günaydınnn
Vay arkadaşş neler kaçırmışım yine
Alıntılarım da gitmiş süper olmuş, o kadar çoktu ki bir daha toparlayamam. Aklımda kalanları yazayımm..

Nurumhiram, Aybikecim, Medvcezir Bebişler çok tatlı, Fundacım sizde öylesiniz.
İdoş'un ateşinin düşmesine sevindim, Dünüş birde gelinimi özledim

Benimde misafirlerim vardı o yüzden yazamadım, ama çayın demlenmesini beklerken mutfakta, otururken göz ucuyla telefondan takip ettim sizi

demek misafirin vardı dünüş bravo valla misafir ağırladınbizde dedik nerelerde gelininde seni özledii dünüş tabi selimide

arkadaşlar merhaba. bende 16 ağustosta dünya tatlısı bir kız bebeğe sahip olarak ağustos annesi oldum.Nisan ayında sizi keşfettiğimden beri gece gündüz sizi gözetliyorum:)tahmin edeceğiniz üzere hepinizi çok iyi tanıyorum...(bi de 'rüzgaraldımsallanıyorum' noldu yaa. eşi en son evi terk etmişti )üye olmayı hiç düşünmemiştim çünkü siz büyük bir içtenlik ve samimiyetinizle yaşadıklarınızı sorunlarınızı yazdınız...sizin sorunlarınız benimde sorunlarımdı..cevaplarını hep buldum; teşekkürler. şimdi ise sizden duymadığım bir sorunum var: silikon mem ucu ilk zamanlar kurtarıcı gibi olmuştu, şimdi ise....ne yapsam kurtulamıyorum.kızım elifim memeyi alınca öğürüyor, uykudayken iki dakikadan fazla emmiyor silikonsuz.emsinde onula emsin, amenna, lakin sag göğsümü (beceriksizliğimden ötürü) az vermişim. zaten az olan sütüm silikon uçla daha da azalıyor....duyduğunuz gördüğünüz bişey varsa lütfen yazın...
bu arada bir de kilo sorunum var yaaaaa..63 ile hamile kaldım,82 ile doğuma gittim, kırkım çıktı 72kiloydum, şimdi 80 kiloyum...
wallahi bişey de yemiyorum.sütüm çok yoktu. yemesem olmuyor. siz ne dediyseniz onu yiyorum:) hurma, incir kürü, rezene,kayısı hoşafı..sabah kahvaltı, akşamda sulu yemek...ama hep evdeyim...
öyle işte

demek misafirin vardı dünüş bravo valla misafir ağırladınbizde dedik nerelerde gelininde seni özledii dünüş tabi selimide
Görelim o zaman yakında dünüş
Sorma canım gündüzden oturmaya gelip akşama yemeğe kaldılar. Gittikten sonra da bulaşıkları topla evi topla derken uykum geldi. Devrildim hemen

Görelim o zaman yakında dünüş
Sorma canım gündüzden oturmaya gelip akşama yemeğe kaldılar. Gittikten sonra da bulaşıkları topla evi topla derken uykum geldi. Devrildim hemen

yüklicemde 2 mb üstündeki resimlerde hata veriyoooönceden nasıl oluyodu ya gıcık oldum şimcikk ne yapmalıkii:44:
ahh canım dünüşüm ne yorulmuşsun be kıyamam gündüzden akşamada kal oh iyiymiş iyi yapmışsın devrilmekle dinlenebildinmi bari selocanım fırsat verdii inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…