- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #64.681
ANladim Canim sektör kaynaklı bir is sıkıntısı var .
İnsanın bu tarz mesleklerde hep bir b planı olmalı cidden
En azından senin isin sabit gelirli olsa iyi olurdu tabi belki istanbuldan ayrılmasaydınız daha kolay olurdu . Sansin bol olsun iyi seyler çıksın karsına insallah sonuçta iyi bir mesleğin var en azından
Ankarada bazı sjanslar var.. Aklımızda olsun
paşam oyun halısındaki oyuncaklara çığlık atarken
Eki Görüntüle 882899
Canımmcım su dr bahsettıgı azerı rusca nınnıyı nereden bulabıolırrımm
Aybikecim ne kadar yatırım gerekıyor ve ürün/ hızmet ne konuda
Oyy ağza burna bak cok Tatli cok :)
You toube da kolibeyni pesni Yazınca ilk video Canim
Genelde bam bam beşiğinde sallıyorum , huzursuz degilse uyuyor , 6-7 gibi uyku geliyor, 7-8 arasi uyutma calismasi suruyorAynen her gun 3saat ugrasiyorum ya. Sen nasil uyuttun ya da genelde nasil uyutuyorsun??
Nedemek canım keske yardım edebilsemValla sutumun tadina bile baktim tatsi tuzsuz bisidi ama farkli bisi yemedim.
Aa ben 2corap giydiriyorum ama ayallari hep soguk oluyor normal degil mi buuuu???
Sut alerjisi yokmus diyet yaptim duzelmedi, reflu icin de yatagi filan yukselttim ne zamana etki eder bilmiyorum valla.
Biberon da almiyor ki alsa vallahi ya sagip vericem ya da direk mana yapicam hic uzulmicem ama biberon da almiyoe arada mama veriyorum kasikla o da.
Hamile olmama imkan ihtimal yok, hic kacak olmadi ki.
Nazar mi desem annem her gun deliler gibi okuyor ne biliyim umarim degildir.
Ah canim 3cocukla basetmeye calisirken yardimci olmaya calismissin bana da sagol. Bi cozsek su emme olayini, bi cozsek nasil rahatlayacagim.
Maşallah canım cok guzel bir aile tablosu , Allah mutluluğunuzu daim etsiniyi geceler dostlar yoldaşlar
dünden beri oğluma bir haller oldu.. fena mızmızlanıyor böcük :) asla popişi yer yüzü görmeyecek beyefendininoda oda gezelim istiyor sürekli. yani sadece kucakta olmak da kar etmiyor.. bakalım ne zamana kadar sürecek bu fenalığı
bu arada size nişandan bir kare sunayım istedimoğlum biraz asık suratlı çıkmış ama napalım onu da böyle sevin bu seferlik
Eki Görüntüle 882813
Eki Görüntüle 882899
Genelde bam bam beşiğinde sallıyorum , huzursuz degilse uyuyor , 6-7 gibi uyku geliyor, 7-8 arasi uyutma calismasi suruyor
saat 8 i geçirmemeye çalışıyorum ama bugün cok direndi , 10 U buldu.
Nedemek canım keske yardım edebilsem
Ayaklarına bak genede, normalden soğuksa gaz yapabilir, bizimki resmen buz ayakları , anca yün patikle ısınıyor
Maşallah canım cok guzel bir aile tablosu , Allah mutluluğunuzu daim etsin
Oy aybike iyiki doğurmuşsun bu paşayı , iyiki gelmis hoş gelmis , cok tatlı maşallah
Kocaman yanaklarını yerim
Genelde bam bam beşiğinde sallıyorum , huzursuz degilse uyuyor , 6-7 gibi uyku geliyor, 7-8 arasi uyutma calismasi suruyor
Ayaklarına bak genede, normalden soğuksa gaz yapabilir, bizimki resmen buz ayakları , anca yün patikle ısınıyor
Oy aybike iyiki doğurmuşsun bu paşayı , iyiki gelmis hoş gelmis , cok tatlı maşallah
Ben de çağlaya kulotlu corap üstüne kalın havlu çoraplardan üstüne ya ayaklı tulum ya da hazır pratiklerden giydiriyorum yine de bakıyorum ayakları soğuk
Bunun daha kisi var karı var ne yapsam daha bilemedim
iyi geceler dostlar yoldaşlar
dünden beri oğluma bir haller oldu.. fena mızmızlanıyor böcük :) asla popişi yer yüzü görmeyecek beyefendininoda oda gezelim istiyor sürekli. yani sadece kucakta olmak da kar etmiyor.. bakalım ne zamana kadar sürecek bu fenalığı
bu arada size nişandan bir kare sunayım istedimoğlum biraz asık suratlı çıkmış ama napalım onu da böyle sevin bu seferlik
Eki Görüntüle 882813
cnm Allah bi kapı açar inşallah dua edicem senin için ama merakımı mazur gör eşin neden iş bulmuo işsiz demiştin demi?o bulsa senin stresin gider yani üzerindeki yük hafifler yazık sanada...
cnm bizde tv hep açık ilk başlarda hep ters çeviriodum vs tepeden bakmaya çalışıodu hatta gümüşlüğün camından izliodu meraklı kızım 2-3 haftadır sakınmıorum hatta çizgi film açıorum ama önüne oturtup açmadan ilgisini çekmio hiç bakmıo bile kızım unuttu gitti:))) ha bu arada benim şahsi fikrim o kadar pimpirikli deilim baksada olur sonuçta bizde bakarak büyümüşüz kardeşimde sülaledeki tüm çocuklarda hepimiz doktor öğretmen vs bişe olduk ve çok sosyal insanlarız ha zararlı diolar izletmiyorlar tabi o herkesin şahsi fikri,sana kalmış yani..
cnm benim kızımda öyle biliosun yazmıştım zorluodum artık emsin die bugün şunu anladım eve misafir gelip veya biyere gidip onunla az ilgilendiğim zaman itio beni yada ben öle anladım zorlamadım bugün yattık kalktık beraber bide emziği hep uyurken veriodum gün içinde verdim sürekli acıktı boş mideyle ondanmı bilmiorum emdi beni bi emzik dene bide sakin olup oynaşarak emzirmeye çalış inşallah işe yarar insan çok üzülüo gerilio bu ay sırf bunlar yüzünden kızım 500gr almı5 7 kilo oldu bilmem ii mi kilosu yarın aşımız kontrolümüz var görecez1 hafta emiosa 1 hafta itio cadı kızım beni
Eki Görüntüle 882813
Eki Görüntüle 882899
Çıkmaz kız çıkarmı Boku yemiş oluyo ciddenbu tabir bu olaya cuk oturdu valla kuzum valla siniri bozulur insanın bee
Eki Görüntüle 882813
Eki Görüntüle 882899
Ben de çağlaya kulotlu corap üstüne kalın havlu çoraplardan üstüne ya ayaklı tulum ya da hazır pratiklerden giydiriyorum yine de bakıyorum ayakları soğuk
Bunun daha kisi var karı var ne yapsam daha bilemedim
Günaydınnn
Vay arkadaşş neler kaçırmışım yine
Alıntılarım da gitmiş süper olmuş, o kadar çoktu ki bir daha toparlayamam. Aklımda kalanları yazayımm..
Nurumhiram, Aybikecim, Medvcezir Bebişler çok tatlı, Fundacım sizde öylesiniz.
İdoş'un ateşinin düşmesine sevindim, Dünüş birde gelinimi özledim
Benimde misafirlerim vardı o yüzden yazamadım, ama çayın demlenmesini beklerken mutfakta, otururken göz ucuyla telefondan takip ettim sizi
Görelim o zaman yakında dünüşdemek misafirin vardı dünüş bravo valla misafir ağırladınbizde dedik nerelerde gelininde seni özledii dünüş tabi selimide
Görelim o zaman yakında dünüş
Sorma canım gündüzden oturmaya gelip akşama yemeğe kaldılar. Gittikten sonra da bulaşıkları topla evi topla derken uykum geldi. Devrildim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?