- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #64.701
Kızlar uzun zamandır takip ediyorum ama yazmaya vakit olmadı ayakları usuyor demissiniz benim kuzumda da öyle zannediyordum ama çoraplarını çıkardığımda rahatlamasından anladım çok şey giydirmek de terletiyor ayağını ve biz usumus zannediyoruz sık sık patikli donunu değiştiriyorum ben de rahat ettiğini farkettim
Ben office picture manager ile küçültüyorum canım.yüklicemde 2 mb üstündeki resimlerde hata veriyoooönceden nasıl oluyodu ya gıcık oldum şimcikk ne yapmalıkii:44:
ahh canım dünüşüm ne yorulmuşsun be kıyamam gündüzden akşamada kal oh iyiymişiyi yapmışsın devrilmekle dinlenebildinmi bari selocanım fırsat verdii inş....
Nur'cum pamuk helva mı desem lokum mu desem, maşallah yavruna cok güzel
Emmeme sorunu ara ara bizde de oluyor .1 gün iyi ise 1 gün değil . Şekilden şekile giriyorum ; içmeye zorlandığı günlerde onu yatırıp üstten meme veriyorum ama bu seferde bel kalmıyor ama bu pozisyonda içiyor huysuzken . Ertesi gün normal yine kucakta .Reflümüz var ondan mı bilemedim ama ondan olsa şartlar aynı , 1.aydan beri reflüyü biliyoruz ama emme sorunu son 3 haftadır var o da ara ara .
Uyku hiç düzelmedi zatenYapmam dediğimiz geleneksel yöntemleri dahi uyguladık ama nafile . Alışkanlık yok , artık en son noktada uyku iyice bastırınca anne baba pert halde uyuyor o da şanslı isek 2 saat sonra tekrar sil baştan .
40ı çıksın düzelir , 3 ay dolsun düzelir dendi ama aynı :) Şimdi kısa vadeli hedef 6 ay bakalım inşallah düzelir :)
bilmem ki canım bende çok sık açıyorum ama havalansın diye bayılıyo zaten ama soğuk zaten birazda öle tutunca dahada soğuyo korkup giydiriyorum ayaklar çok önemli annem hep ayağını sıcak başını serin tut derzaten gazlıyız bide üşütürse
Hoşgeldin:)arkadaşlar merhaba. bende 16 ağustosta dünya tatlısı bir kız bebeğe sahip olarak ağustos annesi oldum.Nisan ayında sizi keşfettiğimden beri gece gündüz sizi gözetliyorum:)tahmin edeceğiniz üzere hepinizi çok iyi tanıyorum...(bi de 'rüzgaraldımsallanıyorum' noldu yaa. eşi en son evi terk etmişti )üye olmayı hiç düşünmemiştim çünkü siz büyük bir içtenlik ve samimiyetinizle yaşadıklarınızı sorunlarınızı yazdınız...sizin sorunlarınız benimde sorunlarımdı..cevaplarını hep buldum; teşekkürler. şimdi ise sizden duymadığım bir sorunum var: silikon mem ucuilk zamanlar kurtarıcı gibi olmuştu, şimdi ise....ne yapsam kurtulamıyorum.kızım elifim memeyi alınca öğürüyor, uykudayken iki dakikadan fazla emmiyor silikonsuz.emsinde onula emsin, amenna, lakin sag göğsümü (beceriksizliğimden ötürü) az vermişim. zaten az olan sütüm silikon uçla daha da azalıyor....duyduğunuz gördüğünüz bişey varsa lütfen yazın...
bu arada bir de kilo sorunum var yaaaaa..63 ile hamile kaldım,82 ile doğuma gittim, kırkım çıktı 72kiloydum, şimdi 80 kiloyum...
wallahi bişey de yemiyorum.sütüm çok yoktu. yemesem olmuyor. siz ne dediyseniz onu yiyorum:) hurma, incir kürü, rezene,kayısı hoşafı..sabah kahvaltı, akşamda sulu yemek...ama hep evdeyim...
öyle işte
Canım dünüşlerim ve damadımMaşallah size Arduşun suratı İda yok ve onunla dans edemeyeceği için asıktır. Aferin damadıma İda yok fırsat bu fırsattır diye başka kızlara sevimli pozlar vermemiş
Maşallah Ata'ya. Nasıl da eğleniyo yavrum yaaa çok şeker :)))Aybikecim inş. sen de bu güzel bebeğin şansına doğru kişilerle ortak olursun. Umarım eşinin de işleri iyi gider ve bebişe güzel bir gelecek sağlayabilrisiniz :)))
Hahaha cuk oturmuş valla yavlum
paşam oyun halısındaki oyuncaklara çığlık atarken
Eki Görüntüle 882899
Ne güzel görünüyosunuz siz öyle maşallah fındığım cidden çok hoş olmuşsun kızarda idoşu düşünüyoo sanırsam bence bidaha böle düğün dernek olunca idoşuda çağırında çocuğun yüzü gülsün anam yine atakmı bu nedirr bitmedi şu ataklar ne zor ya kucakta bide dolancak paşama bak ohh
çok sevimli görünüyoo yanaklar tam yemelikkk annesi çok şekerrrmaşallah
duruşunda ayakları hep soğuk ya ondanmı bu gazlar evin ısısı güzel bende külotlu çorap giydiriyorum onun üstüne havlu çorap yinede altını açınca bakıyorum genelde soğuk daha napmalıı bilmiom :44:
Oyy kurban olurum seni verene masallak sana kuzummm
Hoşgeldin:)
ödemdir o ödem:) kendimi böyle kandırıyorum doğuma gittiğim kiloyu yakaladım 80 i devirdim. Hiçtartılmıyorum artık.
Bugün mevlüde gidicem özendim biraz giysime, akşam giydim eşime gösterrdim. Taytla mı gidicen deditaytolmamış altına dedi o benim emektar pantolonumdu
Süt konusunda istersen arada silikonsuz dene uyuken geceleri belki alır. Emzirirken ten teması çok önemli. Üstün çıplak bebeçıplak battaniyenin altında emişin. Süt üretimi artar.
gülmekten kırıldım tayt olayınabende aynı durumdayım.ama zavallı eşimin gözünü nasıl korkuttuysam herhalime iltifat eder oldu.. ama 78i bu hafta devirince garibim sessiz kalma hakkını kullanıyor şimdi...benim tripler 80 sonrası işe yaramaz diye korkuyorum:18:
gece de almıyor ya..alsa bile on saniye sonra çıkarıyor..anlamıyoum ama hiç mi göğüs ucu yok bende ya..utanmasam fotosunu çekip koycam yaaaaaa:44:
arkadaşlar merhaba. bende 16 ağustosta dünya tatlısı bir kız bebeğe sahip olarak ağustos annesi oldum.Nisan ayında sizi keşfettiğimden beri gece gündüz sizi gözetliyorum:)tahmin edeceğiniz üzere hepinizi çok iyi tanıyorum...(bi de 'rüzgaraldımsallanıyorum' noldu yaa. eşi en son evi terk etmişti )üye olmayı hiç düşünmemiştim çünkü siz büyük bir içtenlik ve samimiyetinizle yaşadıklarınızı sorunlarınızı yazdınız...sizin sorunlarınız benimde sorunlarımdı..cevaplarını hep buldum; teşekkürler. şimdi ise sizden duymadığım bir sorunum var: silikon mem ucuilk zamanlar kurtarıcı gibi olmuştu, şimdi ise....ne yapsam kurtulamıyorum.kızım elifim memeyi alınca öğürüyor, uykudayken iki dakikadan fazla emmiyor silikonsuz.emsinde onula emsin, amenna, lakin sag göğsümü (beceriksizliğimden ötürü) az vermişim. zaten az olan sütüm silikon uçla daha da azalıyor....duyduğunuz gördüğünüz bişey varsa lütfen yazın...
bu arada bir de kilo sorunum var yaaaaa..63 ile hamile kaldım,82 ile doğuma gittim, kırkım çıktı 72kiloydum, şimdi 80 kiloyum...
wallahi bişey de yemiyorum.sütüm çok yoktu. yemesem olmuyor. siz ne dediyseniz onu yiyorum:) hurma, incir kürü, rezene,kayısı hoşafı..sabah kahvaltı, akşamda sulu yemek...ama hep evdeyim...
öyle işte
gülmekten kırıldım tayt olayınabende aynı durumdayım.ama zavallı eşimin gözünü nasıl korkuttuysam herhalime iltifat eder oldu.. ama 78i bu hafta devirince garibim sessiz kalma hakkını kullanıyor şimdi...benim tripler 80 sonrası işe yaramaz diye korkuyorum:18:
gece de almıyor ya..alsa bile on saniye sonra çıkarıyor..anlamıyoum ama hiç mi göğüs ucu yok bende ya..utanmasam fotosunu çekip koycam yaaaaaa:44:
iyi geceler dostlar yoldaşlar
dünden beri oğluma bir haller oldu.. fena mızmızlanıyor böcük :) asla popişi yer yüzü görmeyecek beyefendininoda oda gezelim istiyor sürekli. yani sadece kucakta olmak da kar etmiyor.. bakalım ne zamana kadar sürecek bu fenalığı
bu arada size nişandan bir kare sunayım istedimoğlum biraz asık suratlı çıkmış ama napalım onu da böyle sevin bu seferlik
Eki Görüntüle 882813
Bnm eylusumle ayni gun dogmus kizin canim allah bagislasn..bu emme knusu herkesn derdi bu ara gecici bi donem ..bnde biraz kilo tutsam ne vardi.50 olsam raziydm..47kiloyum hamile kldgm kilo bnde bu durumdan hc memnun degilim :-( yigenimn dogum gnu vardi gecen gun..gelenler bu durum szde genetikmi hic dogurmams gbi oluyosnz diyolr ablamdacboyle oldu cnku..ama bn hc memnun degilm.cnku bu sekilde cok yoruluyrm gucsuz hssediyrm kndmi ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?