2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bilmem ki canım bende çok sık açıyorum ama havalansın diye bayılıyo zaten ama soğuk zaten birazda öle tutunca dahada soğuyo korkup giydiriyorum ayaklar çok önemli annem hep ayağını sıcak başını serin tut derzaten gazlıyız bide üşütürse

Ben office picture manager ile küçültüyorum canım.
Dinlendim kuzum ya Selim maşallah bu ara çok iyi. Şu ataklar cidden söylenilen haftalarda oluyor. Bu seferkini de atlattık bir dahaki 23. haftaya artık o zamana kadar rahat oluruz

Emmeme sorunu ara ara bizde de oluyor .1 gün iyi ise 1 gün değil . Şekilden şekile giriyorum ; içmeye zorlandığı günlerde onu yatırıp üstten meme veriyorum ama bu seferde bel kalmıyor ama bu pozisyonda içiyor huysuzken . Ertesi gün normal yine kucakta .Reflümüz var ondan mı bilemedim ama ondan olsa şartlar aynı , 1.aydan beri reflüyü biliyoruz ama emme sorunu son 3 haftadır var o da ara ara .

Uyku hiç düzelmedi zaten Yapmam dediğimiz geleneksel yöntemleri dahi uyguladık ama nafile . Alışkanlık yok , artık en son noktada uyku iyice bastırınca anne baba pert halde uyuyor o da şanslı isek 2 saat sonra tekrar sil baştan .

40ı çıksın düzelir , 3 ay dolsun düzelir dendi ama aynı :) Şimdi kısa vadeli hedef 6 ay bakalım inşallah düzelir :)

Off off bu emme sorunu bizde in gundur falan oyleyiz. Kizim hep sakin bir bebi idi ama son gunlerde cozuttu beni de cozurttu. Anladim ki cok uykusu varken emmiyor. Hic zorlamiyorum artik biraz ayakta tutuyorum. Sonra tekrar deniyorum yine olmazsa ayagimda iki dakika sallayip hafif dalinca hemen veriyorum. Ahh bu melekler Allah yokluklarini gostermesin.

Kesinlikle hastalik ayaktan alinirmis ben 2. Ay asilarindan sonra surup vermeyip ustunu incellttim ana hic coraplarini cikarmadim. Zaten kendi ayaklarim da cook usur:18:

Hoşgeldin:)

ödemdir o ödem:) kendimi böyle kandırıyorum doğuma gittiğim kiloyu yakaladım 80 i devirdim. Hiçtartılmıyorum artık.
Bugün mevlüde gidicem özendim biraz giysime, akşam giydim eşime gösterrdim. Taytla mı gidicen dedi taytolmamış altına dedi o benim emektar pantolonumdu

Süt konusunda istersen arada silikonsuz dene uyuken geceleri belki alır. Emzirirken ten teması çok önemli. Üstün çıplak bebeçıplak battaniyenin altında emişin. Süt üretimi artar.

ah canım ağzından bal damlıyor, inşallah bakalım
Allah bütün bebişlerimizi hep güldürsün böyle, valla onlar gülerken insanın dünyası aydınlanıyor

cucu teyze ozaman sizi bu yaz Urlaya bekliyoruz yanaklarıma yemeğe
annem hepimizi denize de götürür kardeşimle oynarız sularda :)

merhaba arkadaşlar dün sgkdakiler çok canımı sıktı. sizler sgkdan doğum izni süresindeki maaşlarımızı almak için başvuruda bulundunuzmu? ben doğumdan önceki 3 haftya kadar çalışır raporum vardı doğumdan önceki izin doğumdan sonraya aktarılıyor ben şimdi ordakilerin deyimine göre sadece doğumdan sonraki 8 haftayı alacakmışım bu doğrumu sizlerde durumlar nasıl? adamlar sanki kendi cebinden vereceklermiş gibi davranıyorlar. bir de bana demesinlermi eğer çalıştıysan tespit edilirse faiziyle senden geri alırız!!!! nasıl tepem attı anlatamam

gülmekten kırıldım tayt olayına bende aynı durumdayım.ama zavallı eşimin gözünü nasıl korkuttuysam herhalime iltifat eder oldu.. ama 78i bu hafta devirince garibim sessiz kalma hakkını kullanıyor şimdi...benim tripler 80 sonrası işe yaramaz diye korkuyorum:18:
gece de almıyor ya..alsa bile on saniye sonra çıkarıyor..anlamıyoum ama hiç mi göğüs ucu yok bende ya..utanmasam fotosunu çekip koycam yaaaaaa:44:

Gunaydin herkeslere valka bir hizla uyandik sabah 8 kalkis bucukta baba ugurlama Hirayi emzir uyut uyansin mama ver uyut yine uyansin altinin poklarini temizle muhtesem birgun yani..... hava ayaz mi ayaz feciii. Bu arada gunumuz guzel olsunn insallah ve bakin burada ne var canim kuzencigim netten almiss

Oooo biri tayt mi dedi vazgecilmez gardrobumun bir parcasi hatta iki biri siyah biri lacivert ve bir tanede kot onlara eslik ederken ben fenalardayimmm

slm kızlar aşımızı olduk geldik aman nasıl cırladı ikra şimdi geldik uyuttum kuzumu inşallah ateşlenmez demir ilacı verdiler evde tartıodum 7 kilo çıkıodu hep evdekiyle aynı geliodu sağlık ocağında anlamadım 7400 çıktı 100ünü düştü 7300 şaşırdım.demir ilacını sizler nasıl veriosunuz bana kilosuna göre dedi ebe 7 damlaymış.bide verdikten sonra su ver dedi dişleri çıkınca leke oluomuş ha bu arada yatırdık ikra hemen dönmeye başladı aaa maşallah çok erken dönmüş dedi bunu 6. ayında yapması lazım dedi.dicektim bizim topikte dönen çocuk çok diebide kızlar bişe sorcam yastık ve yorgan kullanmaya başladınız mı yastık kullanmamanın bi zararı olurmuki acaba biz böle yastıksız çok rahat yatıoz da bilemedim.bide sağlık ocağında kondomla korunuoz deyince verdiler her ay alabilirsiniz dediler 12-13 tane verdiler şaşırdım ii oldu bi sürü para verioz ama ben isteyemem verirlerse alırım

Bnm eylusumle ayni gun dogmus kizin canim allah bagislasn..bu emme knusu herkesn derdi bu ara gecici bi donem ..bnde biraz kilo tutsam ne vardi.50 olsam raziydm..47kiloyum hamile kldgm kilo bnde bu durumdan hc memnun degilim :-( yigenimn dogum gnu vardi gecen gun..gelenler bu durum szde genetikmi hic dogurmams gbi oluyosnz diyolr ablamdacboyle oldu cnku..ama bn hc memnun degilm.cnku bu sekilde cok yoruluyrm gucsuz hssediyrm kndmi ....

Şırıngayı ortasından kesip göğüs ucunu çektirmeyi denedin mi? Hemşireler Öyle çıkarttırıyoelaermış hastanede.

Benim oğlumda öyle son 1 haftadır bütün odaları geziyoruz kollarım taşımıyo artık :)
Buarada çok güzelsiniz maşallah Allah bozmasın...

ya angy sana gıcık oluyorum zaten...kilo her zaman alırsın ama her zaman veremezsin.. boy 1.70 kilo 80 dev gibi oldum ya.... bizde genetik olanı ben de yaşasaydım keşke.ablam annem hep eski hallerine geri göndüler..ya ben? eski halime döndüm ewet;ama hangi eski halim? doğumdan bir gün önceki yani yat kalk şükret. ne giydiğin yakışıyor, ne insan içine çıkmak istiuorsun, ne eşime cilve yapasım var(olsa da sarkan göbeği görünce..... kızımla fotom bile yok çünkü böyle olmak istemiyorum..

herkes yazmıştı emmek istemiyor diye..son bir aydır bizdede öyleydi..emziemek için neredeyse amuda kalkacaktım. ama başardım..şimdi sorunsuz emiyor..benim derdim emmesinde değil ki silikonsuz emmemesinde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…