2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de kv'ye gittigim gunden sonr oldu resmen, gitmez olaydim ya benim kizim ne emzik ne bineron hicbisey almiyor evde 15 tane emzik var bugun brz daha deniyim emzik isini sagol canim.

nazar değmiş olabilir cnm bolca oku emziğide elinle tutarak gezdir 1 hafta sabret tutuo ben öle tutturdum.sürekli işi gücü bıraktım o attı ben verdim inşallah düzelir.

ayy bilirm o silikon ucu temizle ayrı dert ver ayrı dert bebek alışınca ayrı dert(( benimde yoktu ucum ilk başlarda ne çektim onla verdim ama eme eme çıktı canm içine çöküktü resmen hiç yoktu,biraz geç kalmışsın sanki bıraktırmaya tam cop cop emerken arara çekip memeyi dayayarak 20 günlükken bıraktırdım Allah yardımcın olsun çok zor onunla vermek chicconun ucuydu benimki bi müddet sonra midesi bulandı ve almadı onla.

hıımmm anladım cnm Allah bi kapı açar gör bak hiç ummadığın anda,yavrunun kısmetine.

Şırıngayı ortasından kesip göğüs ucunu çektirmeyi denedin mi? Hemşireler Öyle çıkarttırıyoelaermış hastanede.

Ilk gun denedik. Ucu var benim zaten.yani bence var. Bebek dogunca emmemisti. Hastanedekiler panik yaptirdilar, benimki uyuyor tabi. Aksama kafar uyudu. ( sabah altida dogdu) gogus ucu yok diye almiyor dediler. Ama iste tok dogmus. Ogun bugun sutum yok diye korkuyorum, gogus ucum yok saniyorum, beceremiyorum diye panik oluyorum...vs vs.

Günaydıın... Benim oğlumda 7,300 ve bizede aile hekimliğinde 7 damla vericeksiniz dediler.. Aynı gün doktor kontrolümüzde vardı doktora sorduğumda şimdi başlamayalım ek gıdalara başlayınca 6 aylıkken demir ilacınada başlarız dedi. Çünkü sevimsiz bi tadı var sürekli kusturur, ek gıdalarla beraber tadı karışır dedi.. Ben 6 aylık olana kadar başlamıcam yani... Bizimki doğduğundan beri çook ince bir yastıkla yatmaya alıştı zaten sürekli yastıkla yatıyor ama yorgan örtemşyorum kalın battaniye örtüyorum o bile korkutuyo kenarlarını sıkıştırıyorum ama geçen akşam bi baktım suratına doğru çekmiş

dur bakıyım şu programa :) aman iyi dinlendiysen sorun yok maşallah damadıma atağıda atlattı artık 23. haftaya Allah kerim şekerimm ozamana kadar iyice dinlen

Kesinlikle hastalik ayaktan alinirmis ben 2. Ay asilarindan sonra surup vermeyip ustunu incellttim ana hic coraplarini cikarmadim. Zaten kendi ayaklarim da cook usur:18:

evet canım kesinlikle bende fena üşürdüm hamile kalmadan hamileyken ayaklar buz gibiydi uyurken bile pofidik çoraplarla uyurdum gece çıkarırdım ısınınca ama doğumdan sonra iyiyim ama yinede çorapsız asla duramam

cucu teyze ozaman sizi bu yaz Urlaya bekliyoruz yanaklarıma yemeğe
annem hepimizi denize de götürür kardeşimle oynarız sularda :)

oyy gelmemmi ben o yanakları yemeyee canım ya valla ne güzel olur topikçe toplanıp gelelim deniz demee banaaaa fena özledim geçen yaz hiç giremedim ne girmesi ayağımı bile sokmadım bu yaz inş. kızımla tadını çıkarıcaz inş

ayy süpermişş bu önlük hepimize lazım bunlardan kocitoların gözü gönlü açılırr
göbişleride kapatırr ayy süperrr

Vallahi kv ile ne zmn gorussek ya emmiyor ya da uyumuyo yaaa

ben 35. haftaya kadar çalışmıştım. Kasım ayının 8 inde doğum iznim bitti ve bu pazarteside emzirme paramı aldım yani hiç sorun yaşamadım. Ama sorun yaşayan çok arkadaşım var. ben iznim biter bitmez 170 i aradım peşini bırakmadım. İnşallah sana da fazla sorun çıkartmazlar da paranı alırsın.

Maaşallah. Çok güzel bir aile tablosu olmuş. Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Masallah masallaaahhh

Çok güzel bir tablo. Allah mutluluğunuzu daim etsin...

Cnm cok sevimli gorunuyo arda asik suratli hali bile cok tatli ...cok guzel bi aile tablosu qllah mutlulugunuzu daim etsin ins

Benim oğlumda öyle son 1 haftadır bütün odaları geziyoruz kollarım taşımıyo artık :)
Buarada çok güzelsiniz maşallah Allah bozmasın...

can kuşlarım hepinize çok teşekkür ediyorumm içten dualarınıza da bin kere aminn diyorum

Arduş bu aralar çok yaramaz oldu :) gezenti oldu çıktı başıma fırsat vermiyor bişey yapmama.. hemen acıklı acıklı ağlamaya başlıyor. ama sonrası bildiğin yaygara! :) şunu bile yazana kadar kaç kere döndüm bir uyutayım da geleyim ben en iyisi öpüldünüzz güzeller

bende hiç giremedim denize sitede havuz var...bir kaç kere sabah erken saatte yeni temzilenmişken girdim ama sonra idrar yolları iltihabı yüzünden yasaklandı
valla ne güzel olur toplanıp gelseniz, atarız bıcırıkları havuza oturur izleriz şirinliklerini
yazın bana gelen çok oluyor, çeşme otoban üzerindeyim tatile çıkan bize uğruyor geçerken...yaparsanız bu taraflara plan mutlaka bekliyorum

benim doktor demişti geçen ay 4. ayda başlıcaz die kan ilacına evet kusturuomuş ayy bide 7 damla yaa yazık çocuklara eziyet gibi gelio valla bende kalın battaniye örtüyorum ama sağlıksız gibime gelio pamuk yorgan yastık almıştım başlasammı acaba diorum kışta geldi iice gerçi ev sıcak oluo ama bilemedim.

Vallahi kv ile ne zmn gorussek ya emmiyor ya da uyumuyo yaaa

nazara çok inanıorum benim kv de çok değer nazarı o yüzden telefonda bile ikranın hiç bişeyini sölemiorum bazı insanların elinde deil değio işte.

öle şey olmaz cnm hakkını ara ben sgklı deilim ama biliorum ki herkesin 16 hafta izni var ve ister önce ister sonra kullanabilir aç iş kanununu yönetmelikleri göster aptal iş yapmasınlar bu ülkede işbilmez insanların yüzünden çok kişi mağdur oluo hakkını kullanamıo helede sgkdakilere gıcığım var çok bilmişler ama hiç bişey bilmediklerinin farkında deiller.

Ay sende egzama da vardi sanirim. Anemi de varmis. Ay ne cekmissin be.

dur dur daha bitmedi canım bende var oğlu var. Genlerim bozuk benim üretim hatasıyım sanırsam :)

Canım çok geçmiş olsun alerji testi için erken değil mi :26:

ek gıda denemeleri volume 1 yüzüme püskürttüklerini saymıyorum hehe

Eki Görüntüle 881661

Hayırlı uğurlu olsun ilk denemeniz canım

Kızlar annem aradı sabayatın kızı naciye İdayı merak etmiş camdan görüşçekmişiz bana diyo ki güzel giyin süslen idayı da süsle anaa bu kadın bu naciyeyi ne sanıyo yav

Kız sabayatla naciyenin ekran görüntüsünü alsaydın çok mirak ettim onlar da süslendimi acaba

Eki Görüntüle 882420
Umarim olmustur minik kusum benim...

Çok tatlıymış annesi maşallah

Çok doğru söylüyorsun canım malesef...

Maşallah bıcırığaa oturmaya mı başladınız siz canım?

Canım senin kızın da benimki gibi sadece oyun istiyor olabilir mi? Çok da sıkma gerilme bence. Bizimki de bayadır geç uyumaya başladı. Yaygarasının tek sebebinin oyun olduğunu anladık artık sıkmıyorum istediği kadar oynuyoruz napayım :26:

Maşallah size canım Nişandaki en güzel aile sizdiniz herhalde

Canım benim bildiğim büyük bir firma var yeri manisada
INTER ABRASIV | interflex, abrasives, fibre discs, flap discs, semiflex discs, endless belts, cloth rolls, coated abrasives, cutting and grinding discs, turkish abrasives, abrasive manufacturer, abrasive exporter, abrasive producer, zımpara, aşındırı aşındırıcı diyince aklıma geldi. sana iş çıkarmı burdan. İşinle ilgiliyse konuşabiliriz.

bende ki şansızlık hep geçmiş okumak zorunda kalıyorum :) temizlik bitti okuyayım dedim bu sefer internet gitti okumaya çalışayım bari çok fazla geçmiş var :)

merhaba herkese

demir ilacının tadı gerçekten tuhaf
biz demir ilacımızı oyunla içiyoruz kızlar,mama kaşığını tanıyor artık eee mümkün mü ki renge bakkk,neyse ilacımızı içince suratını buruşturmaya başlar başalmaz ben başlıyorum gülmeye ve oğlum çok komik oldun anneciğim diye diye ben gülüyorum o gülüyor akabinde de 3 kaşık su oluyor bitiyor ,yani tadını böylece hissettirmemeye çalışıyorum güya,ama içtikten sonraki dili ağzı gerçekten çok komik oluyor kızlar

ek gıda denemeleri volume 1 yüzüme püskürttüklerini saymıyorum hehe

Eki Görüntüle 881661
Masallah cok seker. Bizde 2ay sonra bu manzaralarla karsilasiriz . :))
Canim daha once yazdim ama arada kaynadi.. avent sagma makinasi kullaniyordun dimi. Masaj basligi varsa onu cikar dene daha iyi sagabilir. Elinlede sagiyor gibi yap. Birde goguslerin kucukse baslik kisminin olcusu büyük olabilir. Benimkinin biraz büyük geliyor ellede sagiyorum.
AH yavrum kimi hatırladı da dertlendi acaba valla biz o günden beri onikiyi geçmiyor yatmamız bizde ise yaradı :)

Hahah sen bi de loreena yı dinlet bakalım napıcak ? Olmadı Enyayı dene :))

Bizimkinede dinlettim. Uykusu yoktu ama sakinlestirdi .. sakin sakin kucamda durdu bana bakip muzigin geldigi yere bakip surekli guldu.
Arastacim benim arsivde vardi. Ben cok severim ozellikle ders calistiktan sonra dinlerdim. Esim benim arsivi yanlislikla silene kadar. Burda paylasiliyorsa bir kac parca paylassana lorenden

Afiyet olsun bal seker olsun kuzunnm

kızlar 4. ay aşısından sonra yıkanıomiki bebekler hemşire bişe demedi kızımda kaka yapmış bacağına çıkmış sildim ıslak mendille ama içime kurt düştü ıslak bişe değdirmemelimiydim acaba?:18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…