- 26 Eylül 2011
- 2.325
- 528
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #64.721
Benim de kv'ye gittigim gunden sonr oldu resmen, gitmez olaydimya benim kizim ne emzik ne bineron hicbisey almiyor evde 15 tane emzik var bugun brz daha deniyim emzik isini sagol canim.
arkadaşlar merhaba. bende 16 ağustosta dünya tatlısı bir kız bebeğe sahip olarak ağustos annesi oldum.Nisan ayında sizi keşfettiğimden beri gece gündüz sizi gözetliyorum:)tahmin edeceğiniz üzere hepinizi çok iyi tanıyorum...(bi de 'rüzgaraldımsallanıyorum' noldu yaa. eşi en son evi terk etmişti )üye olmayı hiç düşünmemiştim çünkü siz büyük bir içtenlik ve samimiyetinizle yaşadıklarınızı sorunlarınızı yazdınız...sizin sorunlarınız benimde sorunlarımdı..cevaplarını hep buldum; teşekkürler. şimdi ise sizden duymadığım bir sorunum var: silikon mem ucuilk zamanlar kurtarıcı gibi olmuştu, şimdi ise....ne yapsam kurtulamıyorum.kızım elifim memeyi alınca öğürüyor, uykudayken iki dakikadan fazla emmiyor silikonsuz.emsinde onula emsin, amenna, lakin sag göğsümü (beceriksizliğimden ötürü) az vermişim. zaten az olan sütüm silikon uçla daha da azalıyor....duyduğunuz gördüğünüz bişey varsa lütfen yazın...
bu arada bir de kilo sorunum var yaaaaa..63 ile hamile kaldım,82 ile doğuma gittim, kırkım çıktı 72kiloydum, şimdi 80 kiloyum...
wallahi bişey de yemiyorum.sütüm çok yoktu. yemesem olmuyor. siz ne dediyseniz onu yiyorum:) hurma, incir kürü, rezene,kayısı hoşafı..sabah kahvaltı, akşamda sulu yemek...ama hep evdeyim...
öyle işte
ah canım adam yıllarca eğlence sektöründe çalıştı ama bu adam sigara yasağı içki yasağı derken bütün mekanlar bitti...şimdi tvlere belgesel, film ve dizilerde danışmanlık yapıyor. ama nezaman iş çıkacak çıkınca parasını nezaman alacak belli olmuyor. bi ara trt yle çok güzel çalıştı ama artık bizim gibilere trt kapılarıda kapalı
Şırıngayı ortasından kesip göğüs ucunu çektirmeyi denedin mi? Hemşireler Öyle çıkarttırıyoelaermış hastanede.
slm kızlar aşımızı olduk geldik aman nasıl cırladı ikra şimdi geldik uyuttum kuzumu inşallah ateşlenmez demir ilacı verdiler evde tartıodum 7 kilo çıkıodu hep evdekiyle aynı geliodu sağlık ocağında anlamadım 7400 çıktı 100ünü düştü 7300 şaşırdım.demir ilacını sizler nasıl veriosunuz bana kilosuna göre dedi ebe 7 damlaymış.bide verdikten sonra su ver dedi dişleri çıkınca leke oluomuş ha bu arada yatırdık ikra hemen dönmeye başladı aaa maşallah çok erken dönmüş dedi bunu 6. ayında yapması lazım dedi.dicektim bizim topikte dönen çocuk çok die bide kızlar bişe sorcam yastık ve yorgan kullanmaya başladınız mı yastık kullanmamanın bi zararı olurmuki acaba biz böle yastıksız çok rahat yatıoz da bilemedim.bide sağlık ocağında kondomla korunuoz deyince verdiler her ay alabilirsiniz dediler 12-13 tane verdiler şaşırdım ii oldu bi sürü para verioz ama ben isteyemem verirlerse alırım
Ben office picture manager ile küçültüyorum canım.
Dinlendim kuzum ya Selim maşallah bu ara çok iyi. Şu ataklar cidden söylenilen haftalarda oluyor. Bu seferkini de atlattık bir dahaki 23. haftaya artık o zamana kadar rahat oluruz
Kesinlikle hastalik ayaktan alinirmis ben 2. Ay asilarindan sonra surup vermeyip ustunu incellttim ana hic coraplarini cikarmadim. Zaten kendi ayaklarim da cook usur:18:
cucu teyze ozaman sizi bu yaz Urlaya bekliyoruz yanaklarıma yemeğe
annem hepimizi denize de götürür kardeşimle oynarız sularda :)
Gunaydin herkeslere valka bir hizla uyandik sabah 8 kalkis bucukta baba ugurlama Hirayi emzir uyut uyansin mama ver uyut yine uyansin altinin poklarini temizle muhtesem birgun yani..... hava ayaz mi ayaz feciii. Bu arada gunumuz guzel olsunn insallah ve bakin burada ne var canim kuzencigim netten almissEki Görüntüle 883094
nazar değmiş olabilir cnm bolca oku emziğide elinle tutarak gezdir 1 hafta sabret tutuo ben öle tutturdum.sürekli işi gücü bıraktım o attı ben verdim inşallah düzelir.
ayy bilirm o silikon ucu temizle ayrı dert ver ayrı dert bebek alışınca ayrı dert(( benimde yoktu ucum ilk başlarda ne çektim onla verdim ama eme eme çıktı canm içine çöküktü resmen hiç yoktu,biraz geç kalmışsın sanki bıraktırmaya tam cop cop emerken arara çekip memeyi dayayarak 20 günlükken bıraktırdım Allah yardımcın olsun çok zor onunla vermek chicconun ucuydu benimki bi müddet sonra midesi bulandı ve almadı onla.
hıımmm anladım cnm Allah bi kapı açar gör bak hiç ummadığın anda,yavrunun kısmetine.
merhaba arkadaşlar dün sgkdakiler çok canımı sıktı. sizler sgkdan doğum izni süresindeki maaşlarımızı almak için başvuruda bulundunuzmu? ben doğumdan önceki 3 haftya kadar çalışır raporum vardı doğumdan önceki izin doğumdan sonraya aktarılıyor ben şimdi ordakilerin deyimine göre sadece doğumdan sonraki 8 haftayı alacakmışım bu doğrumu sizlerde durumlar nasıl? adamlar sanki kendi cebinden vereceklermiş gibi davranıyorlar. bir de bana demesinlermi eğer çalıştıysan tespit edilirse faiziyle senden geri alırız!!!! nasıl tepem attı anlatamam
Maaşallah. Çok güzel bir aile tablosu olmuş. Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Masallah masallaaahhh
Çok güzel bir tablo. Allah mutluluğunuzu daim etsin...
Funda senin oğlunun o asık suratını yerim :) anne oğul bir de baba bu kadar guzel insanlar bir arada yikmissiniz ortalığı belli masallah size masallah
Aybikecim zor konular bunlar haklisin paniklemekte ana dediğin gibi ıyi dusun iyi seyler olsun. Umarım gönlüne gore olur Atahan hic sıkıntı çekmez . Eşinin mesleği neydi geçenlerde evde cok cd var falan dıyordun is bulamıyor mü ? Bu işsizlik olayı cok fena ya
Genelde bam bam beşiğinde sallıyorum , huzursuz degilse uyuyor , 6-7 gibi uyku geliyor, 7-8 arasi uyutma calismasi suruyor
saat 8 i geçirmemeye çalışıyorum ama bugün cok direndi , 10 U buldu.
Nedemek canım keske yardım edebilsem
Ayaklarına bak genede, normalden soğuksa gaz yapabilir, bizimki resmen buz ayakları , anca yün patikle ısınıyor
Maşallah canım cok guzel bir aile tablosu , Allah mutluluğunuzu daim etsin
Oy aybike iyiki doğurmuşsun bu paşayı , iyiki gelmis hoş gelmis , cok tatlı maşallah
Kocaman yanaklarını yerim
Cnm cok sevimli gorunuyo arda asik suratli hali bile cok tatli ...cok guzel bi aile tablosu qllah mutlulugunuzu daim etsin ins
Canım dünüşlerim ve damadımMaşallah size Arduşun suratı İda yok ve onunla dans edemeyeceği için asıktır. Aferin damadıma İda yok fırsat bu fırsattır diye başka kızlara sevimli pozlar vermemiş
Maşallah Ata'ya. Nasıl da eğleniyo yavrum yaaa çok şeker :)))Aybikecim inş. sen de bu güzel bebeğin şansına doğru kişilerle ortak olursun. Umarım eşinin de işleri iyi gider ve bebişe güzel bir gelecek sağlayabilrisiniz :)))
Hahaha cuk oturmuş valla yavlum
Ne güzel görünüyosunuz siz öyle maşallah fındığım cidden çok hoş olmuşsun kızarda idoşu düşünüyoo sanırsam bence bidaha böle düğün dernek olunca idoşuda çağırında çocuğun yüzü gülsün anam yine atakmı bu nedirr bitmedi şu ataklar ne zor ya kucakta bide dolancak paşama bak ohh
çok sevimli görünüyoo yanaklar tam yemelikkk annesi çok şekerrrmaşallah
duruşunda ayakları hep soğuk ya ondanmı bu gazlar evin ısısı güzel bende külotlu çorap giydiriyorum onun üstüne havlu çorap yinede altını açınca bakıyorum genelde soğuk daha napmalıı bilmiom :44:
Günaydınnn
Vay arkadaşş neler kaçırmışım yine
Alıntılarım da gitmiş süper olmuş, o kadar çoktu ki bir daha toparlayamam. Aklımda kalanları yazayımm..
Nurumhiram, Aybikecim, Medvcezir Bebişler çok tatlı, Fundacım sizde öylesiniz.
İdoş'un ateşinin düşmesine sevindim, Dünüş birde gelinimi özledim
Benimde misafirlerim vardı o yüzden yazamadım, ama çayın demlenmesini beklerken mutfakta, otururken göz ucuyla telefondan takip ettim sizi
Benim oğlumda öyle son 1 haftadır bütün odaları geziyoruz kollarım taşımıyo artık :)
Buarada çok güzelsiniz maşallah Allah bozmasın...
dur bakıyım şu programa :) aman iyi dinlendiysen sorun yok maşallah damadıma atağıda atlattı artık 23. haftaya Allah kerim şekerimm ozamana kadar iyice dinlen
evet canım kesinlikle bende fena üşürdüm hamile kalmadan hamileyken ayaklar buz gibiydi uyurken bile pofidik çoraplarla uyurdum gece çıkarırdım ısınınca ama doğumdan sonra iyiyim ama yinede çorapsız asla duramam
oyy gelmemmi ben o yanakları yemeyeecanım ya valla ne güzel olur topikçe toplanıp gelelim deniz demee banaaaa fena özledim geçen yaz hiç giremedim ne girmesi ayağımı bile sokmadım bu yaz inş. kızımla tadını çıkarıcaz inş
ayy süpermişş bu önlük hepimize lazım bunlardan kocitoların gözü gönlü açılırr
göbişleride kapatırr ayy süperrr
Günaydıın... Benim oğlumda 7,300 ve bizede aile hekimliğinde 7 damla vericeksiniz dediler.. Aynı gün doktor kontrolümüzde vardı doktora sorduğumda şimdi başlamayalım ek gıdalara başlayınca 6 aylıkken demir ilacınada başlarız dedi. Çünkü sevimsiz bi tadı var sürekli kusturur, ek gıdalarla beraber tadı karışır dedi.. Ben 6 aylık olana kadar başlamıcam yani... Bizimki doğduğundan beri çook ince bir yastıkla yatmaya alıştı zaten sürekli yastıkla yatıyor ama yorgan örtemşyorum kalın battaniye örtüyorum o bile korkutuyo kenarlarını sıkıştırıyorum ama geçen akşam bi baktım suratına doğru çekmiş
Vallahi kv ile ne zmn gorussek ya emmiyor ya da uyumuyo yaaa
merhaba arkadaşlar dün sgkdakiler çok canımı sıktı. sizler sgkdan doğum izni süresindeki maaşlarımızı almak için başvuruda bulundunuzmu? ben doğumdan önceki 3 haftya kadar çalışır raporum vardı doğumdan önceki izin doğumdan sonraya aktarılıyor ben şimdi ordakilerin deyimine göre sadece doğumdan sonraki 8 haftayı alacakmışım bu doğrumu sizlerde durumlar nasıl? adamlar sanki kendi cebinden vereceklermiş gibi davranıyorlar. bir de bana demesinlermi eğer çalıştıysan tespit edilirse faiziyle senden geri alırız!!!! nasıl tepem attı anlatamam
Ay sende egzama da vardi sanirim. Anemi de varmis. Ay ne cekmissin be.
kızlar, bu bebeklerimizin emmeme olayı nedir ya. zaten sütüm az, bi de emmemeye başladı sütüm kesilecek diye korkuyorum. sağsam doğru düzgün bişey çıkmıyor, iyice moralim bozuluyor. bırakacak mı yoksa kuzum. en azından 6 ayı doldursaydık bari. mamayla da besleniyor olsa, gündüz de gece de emiyordu. şimdi sadece gece emiyor, gündüz emziremez oldum. oysa bir damla fazla anne sütü alsa kar kardır diyordum. en kötü ağlamasında bile memeyi görünce sakinleşen susan oğlum, şimdi memeyi verince daha bir basıyor çığlığı, kendini geriyor. bi de alerjimiz var zaten, dr. 1 yaşından sonra bile emzir demişti
bi de demire başladık ya, şimdi gereksiz yere mi veriyormuşuz. fazla anlayamadım kafam biraz karışık kusura bakmayın kötü bir haber aldımda. hemoglabin filan ölçülmeden başladık, sağlık ocağı dedi. bugün dr'deydik ama sormayı hiç akıl etmedim. malum atopik dermatit için gittik 3 tüp kan aldılar kuzumdan. genel alerji testi yapılacak. pozitif çıkarsa da spesifik alerji testleri. üzgünüm muhtemelen süt, yumurta vs. bi sürü şeyi yediremiyeceğim oğluşuma. ve malesef yine kortizonlu krem verdiler((((((((
Kızlar annem aradı sabayatın kızı naciye İdayı merak etmiş camdan görüşçekmişiz bana diyo ki güzel giyin süslen idayı da süsle anaa bu kadın bu naciyeyi ne sanıyo yav
Eki Görüntüle 882420
Umarim olmustur minik kusum benim...
devletin ödemesine şaşırdım doğrusu. doğru düzgün hiçbir ilacı ödemiyor ki. 4 aydır çocuk için ne ilaç aldıysak hiçbirini devlet ödemedi. her gittiğimizde 80-120 tl arası bayılıyoruz eczaneye. dr. mu ödenmeyen ilaçlar yazıyor, devlet mi hiç bi ilacı ödemiyor anlamadım. dün egzema için banyo suyuna damlatılan bir ilaç ve krem yazmışlardı. yine ödemedi. kozmetik amaçlı değil ki bunlar, üstünde yazıyor egzema için diye. biz alabiliyoruz ama almaya gücü olmayan insanlar ne yapacak. bi de 3 çocuk diye bas bas bağırıyorlar utanmadan.
senin oğlun kızımdan 1 gün büyükmüş 18 ağustos mu doğumlu :) benim kızım biraz ufak doğduğu için belini tutamadı. senin oğlun daha kilolu ve uzun sanırım belki oturabilir. Fiyat araştırdın mı bilmiyorum ama fikir olsun diye yazayım biz ebebekten 50 tl ye aldık.
kızım ve bumbo koltuğu :)Eki Görüntüle 882729
Ya emdigi zamanlarda 7 gibi karanlikta emzirirdim kizimi, 8-8.30 gibi derin uykuya gecerdi. Simdi pusetinde sallayarak uyutuyorum sonra emiyor ama uyku saatimiz her gun daha ileri atiyor bugun son nokta 22.30oldu napicam bi akil verin yabas bas bagiriyor uyku saatinde. 2saat fark etti yaa (
iyi geceler dostlar yoldaşlar
dünden beri oğluma bir haller oldu.. fena mızmızlanıyor böcük :) asla popişi yer yüzü görmeyecek beyefendininoda oda gezelim istiyor sürekli. yani sadece kucakta olmak da kar etmiyor.. bakalım ne zamana kadar sürecek bu fenalığı
bu arada size nişandan bir kare sunayım istedimoğlum biraz asık suratlı çıkmış ama napalım onu da böyle sevin bu seferlik
Eki Görüntüle 882813
senin mesajını okumadan önce tamda durusele onu anlatıyordum canım...bazen bir proje çıkıyor çok iyi ücret alıyor, bazen aylarca tek belgesel, dizi olmuyorbu aralar bir filmde dönem danışmanlığı yapıyor ama film anca yaza biter, sinemada oynayacak da bizimki kardan pay alacak
canım aşındırıcı sektöründeyim...fabrikalara endüstriyel aşındırıcı satıyorum
aslında öyle çok yatırım gerektirmiyor, sadece satış aktiviteleri için aylık seyahat masrafları...sorun özel imalat olduğu için taşlama taşları, ilk 6 ay sırf cepten yemen gerekiyor. sonra başlıyor satışlar.
Masallah cok seker. Bizde 2ay sonra bu manzaralarla karsilasiriz . :))
Canim daha once yazdim ama arada kaynadi.. avent sagma makinasi kullaniyordun dimi. Masaj basligi varsa onu cikar dene daha iyi sagabilir. Elinlede sagiyor gibi yap. Birde goguslerin kucukse baslik kisminin olcusu büyük olabilir. Benimkinin biraz büyük geliyor ellede sagiyorum.Saol nasyacım bügünde yine emmiyor en son sabah 7 de emdi gece baya boşalttı göğüslerimi de rahatladım
Ama şimdi tekrar şiştim resmen off ki off ne zormuş
Pompamda iyi değil kisağamıyorumne yapıcam bilmiyorum
AH yavrum kimi hatırladı da dertlendi acaba valla biz o günden beri onikiyi geçmiyor yatmamız bizde ise yaradı :)
Hahah sen bi de loreena yı dinlet bakalım napıcak ? Olmadı Enyayı dene :))
demir ilacının tadı gerçekten tuhaf
biz demir ilacımızı oyunla içiyoruz kızlar,mama kaşığını tanıyor artık eee mümkün mü ki renge bakkk,neyse ilacımızı içince suratını buruşturmaya başlar başalmaz ben başlıyorum gülmeye ve oğlum çok komik oldun anneciğim diye diye ben gülüyorum o gülüyor akabinde de 3 kaşık su oluyor bitiyor ,yani tadını böylece hissettirmemeye çalışıyorum güya,ama içtikten sonraki dili ağzı gerçekten çok komik oluyor kızlar
Eki Görüntüle 883166
Eki Görüntüle 883170
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?