- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #64.741
demir ilacının tadı gerçekten tuhaf
biz demir ilacımızı oyunla içiyoruz kızlar,mama kaşığını tanıyor artık eee mümkün mü ki renge bakkk,neyse ilacımızı içince suratını buruşturmaya başlar başalmaz ben başlıyorum gülmeye ve oğlum çok komik oldun anneciğim diye diye ben gülüyorum o gülüyor akabinde de 3 kaşık su oluyor bitiyor ,yani tadını böylece hissettirmemeye çalışıyorum güya,ama içtikten sonraki dili ağzı gerçekten çok komik oluyor kızlar
Eki Görüntüle 883166
Eki Görüntüle 883170
merhaba arkadaşlar dün sgkdakiler çok canımı sıktı. sizler sgkdan doğum izni süresindeki maaşlarımızı almak için başvuruda bulundunuzmu? ben doğumdan önceki 3 haftya kadar çalışır raporum vardı doğumdan önceki izin doğumdan sonraya aktarılıyor ben şimdi ordakilerin deyimine göre sadece doğumdan sonraki 8 haftayı alacakmışım bu doğrumu sizlerde durumlar nasıl? adamlar sanki kendi cebinden vereceklermiş gibi davranıyorlar. bir de bana demesinlermi eğer çalıştıysan tespit edilirse faiziyle senden geri alırız!!!! nasıl tepem attı anlatamam
kızlar 4. ay aşısından sonra yıkanıomiki bebekler hemşire bişe demedi kızımda kaka yapmış bacağına çıkmış sildim ıslak mendille ama içime kurt düştü ıslak bişe değdirmemelimiydim acaba?:18::18::18::18::18:
Günaydın herkese..Dün kontrolümüz vardı.Oğlumun bıngıldağı neredeyse kapanmak üzereymiş.D vitaminine 1 ay ara verdirdi doktor.Bir de emmiyordu memede aglıyıp bağırıyordu.Tahmin ettiğim gibi kilo alımı azalmış bu ay.Sadece 500 gr almış.1 ay daha izleyip mamaya öyle karar verelim dedi.Çok üzüldüm ya memeden soğudu bu çocuk neden emmiyo anlamadım gitti..Geçmişi okuyamadım ama sayfaya şöyle bi baktım Arasta ateşlendimi kuzun..İnşallah iyidir şimdi.
bende hiç giremedim denizesitede havuz var...bir kaç kere sabah erken saatte yeni temzilenmişken girdim ama sonra idrar yolları iltihabı yüzünden yasaklandı
valla ne güzel olur toplanıp gelseniz, atarız bıcırıkları havuza oturur izleriz şirinliklerini
yazın bana gelen çok oluyor, çeşme otoban üzerindeyim tatile çıkan bize uğruyor geçerken...yaparsanız bu taraflara plan mutlaka bekliyorum
demir ilacının tadı gerçekten tuhaf
biz demir ilacımızı oyunla içiyoruz kızlar,mama kaşığını tanıyor artık eee mümkün mü ki renge bakkk,neyse ilacımızı içince suratını buruşturmaya başlar başalmaz ben başlıyorum gülmeye ve oğlum çok komik oldun anneciğim diye diye ben gülüyorum o gülüyor akabinde de 3 kaşık su oluyor bitiyor ,yani tadını böylece hissettirmemeye çalışıyorum güya,ama içtikten sonraki dili ağzı gerçekten çok komik oluyor kızlar
Eki Görüntüle 883166
Eki Görüntüle 883170
kızlar 4. ay aşısından sonra yıkanıomiki bebekler hemşire bişe demedi kızımda kaka yapmış bacağına çıkmış sildim ıslak mendille ama içime kurt düştü ıslak bişe değdirmemelimiydim acaba?:18::18::18::18::18:
KiZlar 3-4 foto bir arada gösteren çerçeve yapan bir program varya onun adı ne bilen var mı ?
photoscape olması lazım canım
benim doktor demişti geçen ay 4. ayda başlıcaz die kan ilacına evet kusturuomuş ayy bide 7 damla yaa yazık çocuklara eziyet gibi gelio vallabende kalın battaniye örtüyorum ama sağlıksız gibime gelio pamuk yorgan yastık almıştım başlasammı acaba diorum kışta geldi iice gerçi ev sıcak oluo ama bilemedim.
nazara çok inanıorum benim kv de çok değer nazarı o yüzden telefonda bile ikranın hiç bişeyini sölemiorum bazı insanların elinde deil değio işte.
dur dur daha bitmedi canım bende var oğlu var. Genlerim bozuk benim üretim hatasıyım sanırsam :)
Canım çok geçmiş olsun alerji testi için erken değil mi :26:
Hayırlı uğurlu olsun ilk denemeniz canım
Kız sabayatla naciyenin ekran görüntüsünü alsaydın çok mirak ettim onlar da süslendimi acaba
Çok tatlıymış annesi maşallah
Çok doğru söylüyorsun canım malesef...
Maşallah bıcırığaaoturmaya mı başladınız siz canım?
Canım senin kızın da benimki gibi sadece oyun istiyor olabilir mi? Çok da sıkma gerilme bence. Bizimki de bayadır geç uyumaya başladı. Yaygarasının tek sebebinin oyun olduğunu anladık artık sıkmıyorum istediği kadar oynuyoruz napayım :26:
Maşallah size canımNişandaki en güzel aile sizdiniz herhalde
Canım benim bildiğim büyük bir firma var yeri manisada
INTER ABRASIV | interflex, abrasives, fibre discs, flap discs, semiflex discs, endless belts, cloth rolls, coated abrasives, cutting and grinding discs, turkish abrasives, abrasive manufacturer, abrasive exporter, abrasive producer, zımpara, aşındırı aşındırıcı diyince aklıma geldi. sana iş çıkarmı burdan. İşinle ilgiliyse konuşabiliriz.
Benim kullandığım da FotoRus :)KiZlar 3-4 foto bir arada gösteren çerçeve yapan bir program varya onun adı ne bilen var mı ?
Ya ben de inaniyorum ama gel de bunu kocama anlat. Herseyi yayiyo hemen! Bi sus dimi?teallam.
Benim kullandığım da FotoRus :)
Özlenmeyecek gibi misin bebeğimm ? Kikirdemiş birde bildiğin.. Çok güzelsin maşallahh, öperiimmEki Görüntüle 883310 Eki Görüntüle 883309 Eki Görüntüle 883312
merabalar kaynanam beni çok özlemiştee
Annenin gelmesini istemediğini nsıl ifade etti canım, açıkça söyledi mi ?Normalde içimde tutarım paylaşmam kimse ile ama artık dayanamadım
Ya bir şey olmamış gibi susacağım ya da pat pat söyleyeceğim bilemedim .
Eşimin annesi bize gelecekti ama aniden rahatsızlandı geçici bir durum istirahat ile 1-2 aya toparlanır ; o nedenle gelemedi.
Annem gelecek ama kendi gelemedi ya annemin de gelmesini istemiyor !! Aralarında hiç bir sorun da yok , herkese ben dünürümü çok severim der durur! Bir şey desem mi demesem mi ?
ayy bende kocamı dürtükleyip duruorum söleme die:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?