2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok tatlii annesi :) ne guzel gulerek atlatyosunuz demek

1700 kilo dogduu 32 haftalikti dogdugnda.minicik bi et parcasiydi vee 1 yasina girdi bnm kucuk askim teyzesinin bi tanesi...bu resm cekildgi siralar eylul kalqbaligi yadirgadigindan icini cke ceke agliyodu

Canım öyle saçma şey mi olurmus. Ben aldim gayet 16 haftalik doğum parami. Pesini birakma hakkını ara.

canım bizim bıngıldağımız doğduğumuzdan beri kapanmak üzere ama maşallah hala aynı şekilde duruyor doktorumuz kesmedi d vitaminini takip edicez dedi kafa çapının filan ediyoruz çok şükür şuan birşey yok doktorumuz 6 aya kadar böyle olabilir dedi zaten 6 ay ile 18 aya kadar kapanıyormuş.

artık bu yaz acısını çıkarırız canım :)
yol üstü olunca tabi uğrak mekan oluyoo
oyy canım inş. yolumuz düserse uğrarız bizdee:)

oyy surata bak komik şeyy seni ayrıca sevimli surattttt

evet canım bi sorun yok yıkayabilirsin

Ya ben de inaniyorum ama gel de bunu kocama anlat. Herseyi yayiyo hemen! Bi sus dimi?teallam.

Yok canim ne geni bozuk olmasi pek guzelsin masallah:)

Ya evet oyun istiyor da gece 22.30a kadar da ayakta durmaz ki bi bebek. Seninki kacta yatiyor gece uykusuna?

Normalde içimde tutarım paylaşmam kimse ile ama artık dayanamadım
Ya bir şey olmamış gibi susacağım ya da pat pat söyleyeceğim bilemedim .

Eşimin annesi bize gelecekti ama aniden rahatsızlandı geçici bir durum istirahat ile 1-2 aya toparlanır ; o nedenle gelemedi.
Annem gelecek ama kendi gelemedi ya annemin de gelmesini istemiyor !! Aralarında hiç bir sorun da yok , herkese ben dünürümü çok severim der durur! Bir şey desem mi demesem mi ?

Annenin gelmesini istemediğini nsıl ifade etti canım, açıkça söyledi mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…