- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #64.761
Eki Görüntüle 883310 Eki Görüntüle 883309 Eki Görüntüle 883312
merabalar kaynanam beni çok özlemiştee
Canim sagol ltifatin icin. Su alerjik genlerii annemden almayaydim iiyiydiYok canim ne geni bozuk olmasi pek guzelsin masallah:)
Ya evet oyun istiyor da gece 22.30a kadar da ayakta durmaz ki bi bebek. Seninki kacta yatiyor gece uykusuna?
Yerim seni fistik iciiiEki Görüntüle 883310 Eki Görüntüle 883309 Eki Görüntüle 883312
Normalde içimde tutarım paylaşmam kimse ile ama artık dayanamadım
Ya bir şey olmamış gibi susacağım ya da pat pat söyleyeceğim bilemedim .
Eşimin annesi bize gelecekti ama aniden rahatsızlandı geçici bir durum istirahat ile 1-2 aya toparlanır ; o nedenle gelemedi.
Annem gelecek ama kendi gelemedi ya annemin de gelmesini istemiyor !! Aralarında hiç bir sorun da yok , herkese ben dünürümü çok severim der durur! Bir şey desem mi demesem mi ?
Bizimkinin agzi durmuyo ama:) sus diyorum ben yakan soyleyemem diyo. Mesela gee ii uyudu diyelim konsutken oo gece uykulari cok ii diyo yahu anlatma diyorum yok ben yalan soyleyemem diyo:) sonra cocuk uyumuyo:)))
Annenin gelmesini istemediğini nsıl ifade etti canım, açıkça söyledi mi ?
Annenin gelmesini istemediğini nsıl ifade etti canım, açıkça söyledi mi ?
Eki Görüntüle 882420
Umarim olmustur minik kusum benim...
kızlaar.. ben bugün kızımı bırakıp halama gittim biraz.. değişiklik iyi geldi.. yabanileşmişim ama biraz.. kalabalığı görünce biraz sersemledimbakın bu da halamın kızı.. kafasındakini dün gece ben ördüm.. biraz bol olmuş ama idare etsin Eki Görüntüle 882435
Masallah kuzucuklara.iyi geceler dostlar yoldaşlar
dünden beri oğluma bir haller oldu.. fena mızmızlanıyor böcük :) asla popişi yer yüzü görmeyecek beyefendininoda oda gezelim istiyor sürekli. yani sadece kucakta olmak da kar etmiyor.. bakalım ne zamana kadar sürecek bu fenalığı
bu arada size nişandan bir kare sunayım istedimoğlum biraz asık suratlı çıkmış ama napalım onu da böyle sevin bu seferlik
Eki Görüntüle 882813
Masallah canim. Insallah işlerin yoluna girer ve eşinde güzel bir iş bulur.paşam oyun halısındaki oyuncaklara çığlık atarken
Eki Görüntüle 882899
Hoş geldin canim.arkadaşlar merhaba. bende 16 ağustosta dünya tatlısı bir kız bebeğe sahip olarak ağustos annesi oldum.Nisan ayında sizi keşfettiğimden beri gece gündüz sizi gözetliyorum:)tahmin edeceğiniz üzere hepinizi çok iyi tanıyorum...(bi de 'rüzgaraldımsallanıyorum' noldu yaa. eşi en son evi terk etmişti )üye olmayı hiç düşünmemiştim çünkü siz büyük bir içtenlik ve samimiyetinizle yaşadıklarınızı sorunlarınızı yazdınız...sizin sorunlarınız benimde sorunlarımdı..cevaplarını hep buldum; teşekkürler. şimdi ise sizden duymadığım bir sorunum var: silikon mem ucuilk zamanlar kurtarıcı gibi olmuştu, şimdi ise....ne yapsam kurtulamıyorum.kızım elifim memeyi alınca öğürüyor, uykudayken iki dakikadan fazla emmiyor silikonsuz.emsinde onula emsin, amenna, lakin sag göğsümü (beceriksizliğimden ötürü) az vermişim. zaten az olan sütüm silikon uçla daha da azalıyor....duyduğunuz gördüğünüz bişey varsa lütfen yazın...
bu arada bir de kilo sorunum var yaaaaa..63 ile hamile kaldım,82 ile doğuma gittim, kırkım çıktı 72kiloydum, şimdi 80 kiloyum...
wallahi bişey de yemiyorum.sütüm çok yoktu. yemesem olmuyor. siz ne dediyseniz onu yiyorum:) hurma, incir kürü, rezene,kayısı hoşafı..sabah kahvaltı, akşamda sulu yemek...ama hep evdeyim...
öyle işte
Masallah canim kuzucuna. Demir ilacinin saglik ocaginda verilenin tadı cok kotu. Genelde cocuklar istemiyor yada kusuyor. Ablama doktoru portakali bir demir ilaci var onu kullanin demisti. Onun tadi guzel ve kusmadan iciyordu. Ismini ogrenip burda paylasirim.demir ilacının tadı gerçekten tuhaf
biz demir ilacımızı oyunla içiyoruz kızlar,mama kaşığını tanıyor artık eee mümkün mü ki renge bakkk,neyse ilacımızı içince suratını buruşturmaya başlar başalmaz ben başlıyorum gülmeye ve oğlum çok komik oldun anneciğim diye diye ben gülüyorum o gülüyor akabinde de 3 kaşık su oluyor bitiyor ,yani tadını böylece hissettirmemeye çalışıyorum güya,ama içtikten sonraki dili ağzı gerçekten çok komik oluyor kızlar
Eki Görüntüle 883166
Eki Görüntüle 883170
Masallah canim yegenine büyümüş kuzucuk.1700 kilo dogduu 32 haftalikti dogdugnda.minicik bi et parcasiydi vee 1 yasina girdi bnm kucuk askim teyzesinin bi tanesi...bu resm cekildgi siralar eylul kalqbaligi yadirgadigindan icini cke ceke agliyoduEki Görüntüle 883249
Canım senin telefon yaptı yine yapacağını.. Kanun kaynamasıCucum ya nasil da dogru bir isim secmissiniz masallah dupduru billur gibi bir icim su derler ya senin kiz da öyle kanun kaynıyor dayanamıyorum görünce :)
Eşimle telefonda konuşurken duydum canım .
Kendi karar verirse , o zaman gelmesinde sakınca yok ama ondan fikir çıkmadan gelen olursa problem oluyor !
Tatil planımıza bile ona danışmamızı ister , aslında eve gelen giden , görüştüklerimiz , gittiğimiz yerler onun denetimine tabii olacak . Ola ki canı istemedi burnumuzdan getirir telefonla !
Bende telden giriyorum var mi bilmiyorum. Ama telin şarjı cok cabuk bitiyor. Ozellikle kadinlarda acaba bu reklamlarin da etkisi var mı?Kizlar alakasiz olacak ama mobilden ilk kez giriyorum siteye. Reklamlari kapatmmanin bi yolu var mi?
Canım senin telefon yaptı yine yapacağını.. Kanun kaynaması
Canım eviniz ayrı aşınız ayrı bu yüzden karışmaya hakkı yok sessiz kalma bence çünkü haklısın. Kaldı ki istemediği kişi el değil annen. Eşin de destekliyorsa seni, uygun bir dille söylesin durumu ona. O zaman annende istemesin o gelmesin olur mu öyle şey.
Aynı evde gelen gidene karışanı gördüm de uzaktan yetişeni ilk defa görüyorum. Sinir bozucu gerçekten
İlla benim dediğim olacak diyor yaniAtacam sonunda o olacak hayır düzeltmek istediğim de izin de vermiyor halbuki benim ne müthiş bir edebiyatım vardır :) bu tel sayesinde bitti gitti :)
İlla benim dediğim olacak diyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?