2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canim ne geni bozuk olmasi pek guzelsin masallah:)

Ya evet oyun istiyor da gece 22.30a kadar da ayakta durmaz ki bi bebek. Seninki kacta yatiyor gece uykusuna?
Canim sagol ltifatin icin. Su alerjik genlerii annemden almayaydim iiyiydi benim kuzu malesef bu oyunculuk meraki baslayali 22.00 yada 23.00 arasi uyuyor. Care bulamadim. Dedigin gibi en kotu meme verirdim uyurdu ama kar etmiyor artik uyumak istemedimi memyi de almiyor.

Yerim seni fistik iciii

Iyi de canim karisamaz ki seninn evine gelene... hic kaale alma bence. Ben cevvap vermemeyi ve kendi bildigimi okumayi seciyorum bu gibi durumlarda

Bizimkinin agzi durmuyo ama:) sus diyorum ben yakan soyleyemem diyo. Mesela gee ii uyudu diyelim konsutken oo gece uykulari cok ii diyo yahu anlatma diyorum yok ben yalan soyleyemem diyo:) sonra cocuk uyumuyo:)))

aynı aynı sus söleme diorum yuvarlak cvp verio bu seferde benim kaynana ikra 2 aylıkken geldi o zamanda ikranın gündüz uykuları ehh işte ayy memlekete bi gittim herkese başlıo gece uyumuo amaaa gündüzzz hepppp uyuyo ana kucağında nasıl akıllııııı duruo diye diye şimdi ikra gündüz en fazla 40 dk 40 dk uyuyo ve ana kucağında 5 dk durup ağlıo

Annenin gelmesini istemediğini nsıl ifade etti canım, açıkça söyledi mi ?

Eşimle telefonda konuşurken duydum canım .
Kendi karar verirse , o zaman gelmesinde sakınca yok ama ondan fikir çıkmadan gelen olursa problem oluyor !
Tatil planımıza bile ona danışmamızı ister , aslında eve gelen giden , görüştüklerimiz , gittiğimiz yerler onun denetimine tabii olacak . Ola ki canı istemedi burnumuzdan getirir telefonla !

Annenin gelmesini istemediğini nsıl ifade etti canım, açıkça söyledi mi ?

Eşimle telefonda konuşurken duydum canım .
Eşim takma kafaya diyor ama sinirleniyorum ister istemez benmerkezciliğinden sıkıldım .
Eğer o düşündü o istediyse problem yok ama o demeden fikir bizden çıkar ise böyledir .Yani denetim onda olsun ister .

Kizlat ortalikta ishal salgını varmis dikkat edin ve ben yakalandim dun gecer diye doktora gitmedim ama bugun gittim kan testi felan verdim birazdan sonuclari almaya gidicem ams cok halsizim ogluma bakamiyorum cok uzuluyorum dua edin cabuk iyilesiyim serum felanda almak istemiyorum oglumu emziremem diye

Eki Görüntüle 882420
Umarim olmustur minik kusum benim...

Masallah kuzucuklara.
Fundacim hep mutlu olun insallah. Guzel ailene nazar değmesin.
paşam oyun halısındaki oyuncaklara çığlık atarken
Eki Görüntüle 882899
Masallah canim. Insallah işlerin yoluna girer ve eşinde güzel bir iş bulur.
Hoş geldin canim.
Masallah canim kuzucuna. Demir ilacinin saglik ocaginda verilenin tadı cok kotu. Genelde cocuklar istemiyor yada kusuyor. Ablama doktoru portakali bir demir ilaci var onu kullanin demisti. Onun tadi guzel ve kusmadan iciyordu. Ismini ogrenip burda paylasirim.
1700 kilo dogduu 32 haftalikti dogdugnda.minicik bi et parcasiydi vee 1 yasina girdi bnm kucuk askim teyzesinin bi tanesi...bu resm cekildgi siralar eylul kalqbaligi yadirgadigindan icini cke ceke agliyoduEki Görüntüle 883249
Masallah canim yegenine büyümüş kuzucuk.

Kiz bunun saci dokulmuyor mu. Masallah birde toka takmis:))) bizim ki dokuluyor yattigi yer giysileri her yer tuy oluyor. Kedi gibi tuy dokuyor:)))

Cucum ya nasil da dogru bir isim secmissiniz masallah dupduru billur gibi bir icim su derler ya senin kiz da öyle kanun kaynıyor dayanamıyorum görünce :)
Canım senin telefon yaptı yine yapacağını.. Kanun kaynaması

Canım eviniz ayrı aşınız ayrı bu yüzden karışmaya hakkı yok sessiz kalma bence çünkü haklısın. Kaldı ki istemediği kişi el değil annen. Eşin de destekliyorsa seni, uygun bir dille söylesin durumu ona. O zaman annende istemesin o gelmesin olur mu öyle şey.
Aynı evde gelen gidene karışanı gördüm de uzaktan yetişeni ilk defa görüyorum. Sinir bozucu gerçekten

Iyi de canim karisamaz ki seninn evine gelene... hic kaale alma bence. Ben cevvap vermemeyi ve kendi bildigimi okumayi seciyorum bu gibi durumlarda[/QUOTE]

Karışamaz ? Doğru ona sorsan çok modern , anlayışlıdır vs. , hiç karışmaz .
Ama şöyle ki gezersek onunla gezeceğiz , ördek ailesi gibi peş peşe takılıp dolaşacağız :)
Başka şehirden arkadaşlarım gelmişti 1 günlüğüne dememiştik sonra bir muhabbette geçti '' aaa hiç haberim yok , niye geliyorlar'' diyor , her geleni gideni haber vermek gerek sanki !
Ben de önce açayım telefon konuşayım dedim sonra biraz sabır sakinleş dedim , aklıma bura geldi . Çünkü konuşmak namümkün
; haklı iken haksız duruma düşerim ; telefon açıp laf saydım olur .

Atacam sonunda o olacak hayır düzeltmek istediğim de izin de vermiyor halbuki benim ne müthiş bir edebiyatım vardır :) bu tel sayesinde bitti gitti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…