2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi de canim karisamaz ki seninn evine gelene... hic kaale alma bence. Ben cevvap vermemeyi ve kendi bildigimi okumayi seciyorum bu gibi durumlarda

Karışamaz ? Doğru ona sorsan çok modern , anlayışlıdır vs. , hiç karışmaz .
Ama şöyle ki gezersek onunla gezeceğiz , ördek ailesi gibi peş peşe takılıp dolaşacağız :)
Başka şehirden arkadaşlarım gelmişti 1 günlüğüne dememiştik sonra bir muhabbette geçti '' aaa hiç haberim yok , niye geliyorlar'' diyor , her geleni gideni haber vermek gerek sanki !
Ben de önce açayım telefon konuşayım dedim sonra biraz sabır sakinleş dedim , aklıma bura geldi . Çünkü konuşmak namümkün
; haklı iken haksız duruma düşerim ; telefon açıp laf saydım olur .[/QUOTE]

Onu ne ilgilendirir..sizin evinize geleninize gdeninize nasi karisir ya...szle yasamiyo ama yasamis kadar oluyo yani..tavrini koy cnm bnce

Gecmis olsun canim insallah cabuk atlatirsin
Iyi de canim karisamaz ki seninn evine gelene... hic kaale alma bence. Ben cevvap vermemeyi ve kendi bildigimi okumayi seciyorum bu gibi durumlarda

Karışamaz ? Doğru ona sorsan çok modern , anlayışlıdır vs. , hiç karışmaz .
Ama şöyle ki gezersek onunla gezeceğiz , ördek ailesi gibi peş peşe takılıp dolaşacağız :)
Başka şehirden arkadaşlarım gelmişti 1 günlüğüne dememiştik sonra bir muhabbette geçti '' aaa hiç haberim yok , niye geliyorlar'' diyor , her geleni gideni haber vermek gerek sanki !
Ben de önce açayım telefon konuşayım dedim sonra biraz sabır sakinleş dedim , aklıma bura geldi . Çünkü konuşmak namümkün
; haklı iken haksız duruma düşerim ; telefon açıp laf saydım olur .[/QUOTE]
Valla canim bu durummda telefonn acip laf saysan da haklisin

Bende telden giriyorum var mi bilmiyorum. Ama telin şarjı cok cabuk bitiyor. Ozellikle kadinlarda acaba bu reklamlarin da etkisi var mı?
Onu bilemiyorum da cok gicikmis bu reklamlaaaar imdat

Bizim de 10.30u buldu sabahin korunde de kalkti ya bu cocugun uykusuna nolduu anlamadim ki ya tamam bi ayaklarina bakayim sagol canim.
Aynen, sabah erken kalktık gene , saat yutmuş gibi
Yok canım bazen dedigin gibi terliyor da ama normalde hep soguk ayakları , yün patikle ısınmış oluyor, çorap -alt pijama- tulum ile soguk ayaklar
Canım 16 hft kanuni hakkımız , ister calış ister calisma , 16 hft raporluyuz, o kadar süre icin Ssk nin yatırdığı parayı alacağız , tamam maaşımizin hepsi kadar bi para olmuyor ama
Sen 170 i ara. 8 Kasım da iznim bitti, raporları tamamlayıp 18 inde Ssk ya götürdüm , internetten takip ettim, 22 sinde yatırdılar parayı + 95 lira süt parası
Cok tatlı canım ya , o Demirin tadı da pek kötü , cocuk ne yapsın , canım benim yerim seni
Sadece verem aşısında yıkanmıyor canım
1700 kilo dogduu 32 haftalikti dogdugnda.minicik bi et parcasiydi vee 1 yasina girdi bnm kucuk askim teyzesinin bi tanesi...bu resm cekildgi siralar eylul kalqbaligi yadirgadigindan icini cke ceke agliyoduEki Görüntüle 883249
Maşallah canım ne guzel büyümüş , Allah hayırlı saglıklı uzun ömürler nasip etsin
Sende cok güzelsin keske senin genlerinden olsa bende de

Cucum ya cok tatlı senin bu kızçen , havalar ısınsın da Park'ta buluşalım , 7 de ki Migros'un arkasında ki Park'ta
Esin karıştırmıyordur insallah , sen ona söylemeden bildigini yap , o da konuşsun Dursun

Gecmis olsun canım , insallah bi an önce iyilesirsin

Arastacim benim arsivde vardi. Ben cok severim ozellikle ders calistiktan sonra dinlerdim. Esim benim arsivi yanlislikla silene kadar. Burda paylasiliyorsa bir kac parca paylassana lorenden

Canım ben genelde youtubedan dinliyorum orda hepsi var nerdeyse sana da tavsiye ederim.

Kız leoparlar üzerinde ne o pozlar ahaha ayy nedir bunlardan çekimiz biri leoparlı yelek, öbürü leoparlı örtülerin üzerinde Valla Paris Arda ve Selim kıskanıcak böyle giderse O değil de gülüşünü yerim ben senin Duruşummmmmmmmm

Canım senin telefon yaptı yine yapacağını.. Kanun kaynaması

Kanunu önce bir güzel kaynatıyoruz ama suyunu atmıyoruz çünkü vitamini suyuna çıkıyor içine bir kaç tane madde ekleyip fırına veriyoruz sonra yeni bir mezuatımız oluyorrr hımmmm yeme de hapiste yat Parmiş senin telefona hastayım yaaa

Nerelerdesin sen sabahtan beri yoksun??

Canım koskoca naciyeyle buluştuk kolay mı kuaföre gittim manikür pedikür ağda Kız napıcam çamaşır yıka, yemek, ev topla öyle işte hee bi de naciyeyle buluştum

Son düzenleme:

Sen telefonuma ben de sana hastayim yavruu :)

Aa nasil gecti sahi buluşman gran tuvalet giyindiniz mı :))

Özlenmeyecek gibi misin bebeğimm ? Kikirdemiş birde bildiğin.. Çok güzelsin maşallahh, öperiimm
Oyy şımardı valla kıZçembizde Selimi özledik :)kikirik valla dünüş aslında objektiflere pek gülmüyor ama bunuda net yakalayamamışım zaten hafif flu :)az öncede kocito geldi anam şaşırdım işten izin almış bize yemek getirdi birlikte yedik şimdi traşa gitti akşamda tenise başlıcam çocukluktan beri tenis aşkı varda geçti olsa gerçekleştirsin
Cok tatliiiiii:)))
Tşkler cnmmm:)
Ben yerim senin yerine sende benim yerime senin şekerini ye:))
oyyy yerim senii şebek maşallah:)
Afiyet olsun :)
Cucum ya nasil da dogru bir isim secmissiniz masallah dupduru billur gibi bir icim su derler ya senin kiz da öyle kanun kaynıyor dayanamıyorum görünce :)
Oyy ne güZel sözler bunlar parmişim tşk ederizsanki senin inci tanen çok farklı en sevdiğim şey incidir takıda saf masum ve nadideayrıca ben seni anladım kanun kaynıyor bende alıntı özürlü olarak
Bu dökülmüş haliii Dr 1 aya hepsi dökülür dedi ama sanmıyorum 15 gün kaldı kontrole :)))
Bende senin kuzucukların için aynı şeyi düşünüyorum canımmkız ne zaman istersen gel komşucum baharı beklersek ozmanda gideriz bıcırlarlaaa :)

Napalım şekerim bizim leopar giysimiz yok bizde serdik poları koltuğa tam çocuklu kadın oldum koltukları Polarla kapladım :) atar yapmasın Selimle Arda leopara yasak gelmesin ye sen bu duruşu üstünede benim için idoşu kız cidden büyük buluşma gerçekleştiniz puhahaa

meltowski 32-37 haftalar arası çalışabilir raporu almıştım onunda parasını alabileceğim değil mi o zaman? ama ben memur değilim özel sektörde sigortalı olarak çalışıyorum. bu 5 haftayı doğumdan sonraya aktarıyorlarl o zaman değilmi? manyak adamlar bana o çalıştığın süredekini alamazsın aktarma olmaz dediler ya kafayı yiyeceğim.

ayyyyhh sonunda bitti geçmiş aman Allahım bu ne çene yavvv

aybikecim geçen akşam sormuştun kafa çevresini benim kızında 43 boyu 62 doktorumuz birşey demedi inşallah bi tuhaf durum yoktur..

birde kardelen_d canım kızlarımızın arasında bir iki gün var sanırım.. sen bumbo koltuğa oturtmuşsun daha erken değil mi? ben çok korkuyorum beline ağırlık vereceğim diye yanlış mı yapıyorum acep

bi ay için 12-13 tane mi ? süpermiş

Al benden de okadar uyumuyor uyumuyor..

Bi masallah diyemiyolar dimi.. Dillendirmeyin diyorum herkese yok anlatamiyorum:) huyu guzelse guzel arkadasim niye bastira bastira soylersin ki:)

Şu FotoRus güzelmiş parmiş ben yükledim tlfona çok ii ya duruşun fotolarından neler yaptım nelerdünüşüm saol öneri için

Kizlar antibiyotik kullanicam ilaci ictikmeden once sutumu sagiyim mi ? Yokaa norml emdrmeye devm mi edeyim dr emzirmeye uygun antibiyotik dedi ama ne kadrda olaa etkisi olue gibi geliyor

canım helal olsun valla, bizim sektörü doğru düzgün kimse bilmez sen aşındırıcı diyince direk doğru adresi yazmışsın :))
sende mi sanayide falansın
5 yıl önce iş görüşmesi yapmıştım firmayla, ukala bir müdür vardı ona takıldım iş görüşmesinde
geçen bu Hindistanlılar gelince toplantı yaptık...meğer inter in yönetim kadrosu (ukala mdr de dahil) ayrılmış kendi firmalarını kurmuş. hintlilerin mermer sektörü ürünlerini satıyor. toplantıya onlar da gelince öğrendim. adam "hatırladınız mı beni,iş görüşmesi yapmıştık" dedi. hatırlamaz olur muyum dedim içimden. senin yüzünden 5 yıl önce taşınacaktım İzmire ancak geçen sene gelebildim

ahanda şimdi okudum son cümleyi...canım tamda benim işim dediğim gibi. ozaman o adama takılmıştım tam anlaşacakken, sağlam kadroda tanıdık varsa mutlu olurum valla. adamlarda ister beni çünkü

canım yaaa gözlerim sinirden ateş saçarken bu bıcırık beni güldürdü ya Allah ta hep onun yüzünü güldürsün

canım benim bildiğim 2. ayda banyo yok ama yanıltmayayım seni...şu koluna hangisi yapılmıştı, suyun ona değmemesi gerekiyormuş. öyle demişti bize sağlık ocağı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…