- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #64.781
Iyi de canim karisamaz ki seninn evine gelene... hic kaale alma bence. Ben cevvap vermemeyi ve kendi bildigimi okumayi seciyorum bu gibi durumlarda
Gecmis olsun canim insallah cabuk atlatirsinKizlat ortalikta ishal salgını varmis dikkat edin ve ben yakalandim dun gecer diye doktora gitmedim ama bugun gittim kan testi felan verdim birazdan sonuclari almaya gidicem ams cok halsizim ogluma bakamiyorum cok uzuluyorum dua edin cabuk iyilesiyim serum felanda almak istemiyorum oglumu emziremem diye
Iyi de canim karisamaz ki seninn evine gelene... hic kaale alma bence. Ben cevvap vermemeyi ve kendi bildigimi okumayi seciyorum bu gibi durumlarda
Onu bilemiyorum da cok gicikmis bu reklamlaaaar imdatBende telden giriyorum var mi bilmiyorum. Ama telin şarjı cok cabuk bitiyor. Ozellikle kadinlarda acaba bu reklamlarin da etkisi var mı?
Aynen, sabah erken kalktık gene , saat yutmuş gibiBizim de 10.30u buldu sabahin korunde de kalkti ya bu cocugun uykusuna nolduu anlamadim ki yatamam bi ayaklarina bakayim sagol canim.
Yok canım bazen dedigin gibi terliyor da ama normalde hep soguk ayakları , yün patikle ısınmış oluyor, çorap -alt pijama- tulum ile soguk ayaklarKızlar uzun zamandır takip ediyorum ama yazmaya vakit olmadı ayakları usuyor demissiniz benim kuzumda da öyle zannediyordum ama çoraplarını çıkardığımda rahatlamasından anladım çok şey giydirmek de terletiyor ayağını ve biz usumus zannediyoruz sık sık patikli donunu değiştiriyorum ben de rahat ettiğini farkettim
Canım 16 hft kanuni hakkımız , ister calış ister calisma , 16 hft raporluyuz, o kadar süre icin Ssk nin yatırdığı parayı alacağız , tamam maaşımizin hepsi kadar bi para olmuyor amamerhaba arkadaşlar dün sgkdakiler çok canımı sıktı. sizler sgkdan doğum izni süresindeki maaşlarımızı almak için başvuruda bulundunuzmu? ben doğumdan önceki 3 haftya kadar çalışır raporum vardı doğumdan önceki izin doğumdan sonraya aktarılıyor ben şimdi ordakilerin deyimine göre sadece doğumdan sonraki 8 haftayı alacakmışım bu doğrumu sizlerde durumlar nasıl? adamlar sanki kendi cebinden vereceklermiş gibi davranıyorlar. bir de bana demesinlermi eğer çalıştıysan tespit edilirse faiziyle senden geri alırız!!!! nasıl tepem attı anlatamam
Cok tatlı canım ya , o Demirin tadı da pek kötü , cocuk ne yapsın , canım benim yerim senidemir ilacının tadı gerçekten tuhaf
biz demir ilacımızı oyunla içiyoruz kızlar,mama kaşığını tanıyor artık eee mümkün mü ki renge bakkk,neyse ilacımızı içince suratını buruşturmaya başlar başalmaz ben başlıyorum gülmeye ve oğlum çok komik oldun anneciğim diye diye ben gülüyorum o gülüyor akabinde de 3 kaşık su oluyor bitiyor ,yani tadını böylece hissettirmemeye çalışıyorum güya,ama içtikten sonraki dili ağzı gerçekten çok komik oluyor kızlar
Eki Görüntüle 883166
Eki Görüntüle 883170
Sadece verem aşısında yıkanmıyor canımkızlar 4. ay aşısından sonra yıkanıomiki bebekler hemşire bişe demedi kızımda kaka yapmış bacağına çıkmış sildim ıslak mendille ama içime kurt düştü ıslak bişe değdirmemelimiydim acaba?:18::18::18::18::18:
Maşallah canım ne guzel büyümüş , Allah hayırlı saglıklı uzun ömürler nasip etsin1700 kilo dogduu 32 haftalikti dogdugnda.minicik bi et parcasiydi vee 1 yasina girdi bnm kucuk askim teyzesinin bi tanesi...bu resm cekildgi siralar eylul kalqbaligi yadirgadigindan icini cke ceke agliyoduEki Görüntüle 883249
Cucum ya cok tatlı senin bu kızçen , havalar ısınsın da Park'ta buluşalım , 7 de ki Migros'un arkasında ki Park'taEki Görüntüle 883310 Eki Görüntüle 883309 Eki Görüntüle 883312
merabalar kaynanam beni çok özlemiştee
Esin karıştırmıyordur insallah , sen ona söylemeden bildigini yap , o da konuşsun DursunEşimle telefonda konuşurken duydum canım .
Kendi karar verirse , o zaman gelmesinde sakınca yok ama ondan fikir çıkmadan gelen olursa problem oluyor !
Tatil planımıza bile ona danışmamızı ister , aslında eve gelen giden , görüştüklerimiz , gittiğimiz yerler onun denetimine tabii olacak . Ola ki canı istemedi burnumuzdan getirir telefonla !
Gecmis olsun canım , insallah bi an önce iyilesirsinKizlat ortalikta ishal salgını varmis dikkat edin ve ben yakalandim dun gecer diye doktora gitmedim ama bugun gittim kan testi felan verdim birazdan sonuclari almaya gidicem ams cok halsizim ogluma bakamiyorum cok uzuluyorum dua edin cabuk iyilesiyim serum felanda almak istemiyorum oglumu emziremem diye
Arastacim benim arsivde vardi. Ben cok severim ozellikle ders calistiktan sonra dinlerdim. Esim benim arsivi yanlislikla silene kadar. Burda paylasiliyorsa bir kac parca paylassana lorenden
Eki Görüntüle 883310 Eki Görüntüle 883309 Eki Görüntüle 883312
merabalar kaynanam beni çok özlemiştee
Canım senin telefon yaptı yine yapacağını.. Kanun kaynaması
Nerelerdesin sen sabahtan beri yoksun??
Canım ben genelde youtubedan dinliyorum orda hepsi var nerdeyse sana da tavsiye ederim.
Kız leoparlar üzerinde ne o pozlar ahaha ayy nedir bunlardan çekimiz biri leoparlı yelek, öbürü leoparlı örtülerin üzerindeValla Paris Arda ve Selim kıskanıcak böyle giderse O değil de gülüşünü yerim ben senin Duruşummmmmmmmm
Kanunu önce bir güzel kaynatıyoruz ama suyunu atmıyoruz çünkü vitamini suyuna çıkıyor içine bir kaç tane madde ekleyip fırına veriyoruz sonra yeni bir mezuatımız oluyorrr hımmmm yeme de hapiste yatParmiş senin telefona hastayım yaaa
Canım koskoca naciyeyle buluştuk kolay mı kuaföre gittim manikür pedikür ağdaKız napıcam çamaşır yıka, yemek, ev topla öyle işte hee bi de naciyeyle buluştum
Sen telefonuma ben de sana hastayim yavruu :)
Aa nasil gecti sahi buluşman gran tuvalet giyindiniz mı :))
Oyy şımardı valla kıZçemÖzlenmeyecek gibi misin bebeğimm ? Kikirdemiş birde bildiğin.. Çok güzelsin maşallahh, öperiimm
Tşkler cnmmm:)Cok tatliiiiii:)))
Ben yerim senin yerine sende benim yerime senin şekerini ye:))Canim sagol ltifatin icin. Su alerjik genlerii annemden almayaydim iiyiydibenim kuzu malesef bu oyunculuk meraki baslayali 22.00 yada 23.00 arasi uyuyor. Care bulamadim. Dedigin gibi en kotu meme verirdim uyurdu ama kar etmiyor artik uyumak istemedimi memyi de almiyor.
Yerim seni fistik iciii
Afiyet olsun :)oyyy yerim senii şebek maşallah:)
Oyy ne güZel sözler bunlar parmişim tşk ederizCucum ya nasil da dogru bir isim secmissiniz masallah dupduru billur gibi bir icim su derler ya senin kiz da öyle kanun kaynıyor dayanamıyorum görünce :)
Bu dökülmüş haliiiMasallah kuzucuklara.
Fundacim hep mutlu olun insallah. Guzel ailene nazar değmesin.
Masallah canim. Insallah işlerin yoluna girer ve eşinde güzel bir iş bulur.
Hoş geldin canim.
Masallah canim kuzucuna. Demir ilacinin saglik ocaginda verilenin tadı cok kotu. Genelde cocuklar istemiyor yada kusuyor. Ablama doktoru portakali bir demir ilaci var onu kullanin demisti. Onun tadi guzel ve kusmadan iciyordu. Ismini ogrenip burda paylasirim.
Masallah canim yegenine büyümüş kuzucuk.
Kiz bunun saci dokulmuyor mu. Masallah birde toka takmis:))) bizim ki dokuluyor yattigi yer giysileri her yer tuy oluyor. Kedi gibi tuy dokuyor:)))
Bende senin kuzucukların için aynı şeyi düşünüyorum canımmAynen, sabah erken kalktık gene , saat yutmuş gibi
Yok canım bazen dedigin gibi terliyor da ama normalde hep soguk ayakları , yün patikle ısınmış oluyor, çorap -alt pijama- tulum ile soguk ayaklar
Canım 16 hft kanuni hakkımız , ister calış ister calisma , 16 hft raporluyuz, o kadar süre icin Ssk nin yatırdığı parayı alacağız , tamam maaşımizin hepsi kadar bi para olmuyor ama
Sen 170 i ara. 8 Kasım da iznim bitti, raporları tamamlayıp 18 inde Ssk ya götürdüm , internetten takip ettim, 22 sinde yatırdılar parayı + 95 lira süt parası
Cok tatlı canım ya , o Demirin tadı da pek kötü , cocuk ne yapsın , canım benim yerim seni
Sadece verem aşısında yıkanmıyor canım
Maşallah canım ne guzel büyümüş , Allah hayırlı saglıklı uzun ömürler nasip etsin
Sende cok güzelsin keske senin genlerinden olsa bende de
Cucum ya cok tatlı senin bu kızçen , havalar ısınsın da Park'ta buluşalım , 7 de ki Migros'un arkasında ki Park'ta
Esin karıştırmıyordur insallah , sen ona söylemeden bildigini yap , o da konuşsun Dursun
Gecmis olsun canım , insallah bi an önce iyilesirsin
Canım ben genelde youtubedan dinliyorum orda hepsi var nerdeyse sana da tavsiye ederim.
Kız leoparlar üzerinde ne o pozlar ahaha ayy nedir bunlardan çekimiz biri leoparlı yelek, öbürü leoparlı örtülerin üzerindeValla Paris Arda ve Selim kıskanıcak böyle giderse O değil de gülüşünü yerim ben senin Duruşummmmmmmmm
Kanunu önce bir güzel kaynatıyoruz ama suyunu atmıyoruz çünkü vitamini suyuna çıkıyor içine bir kaç tane madde ekleyip fırına veriyoruz sonra yeni bir mezuatımız oluyorrr hımmmm yeme de hapiste yatParmiş senin telefona hastayım yaaa
Canım koskoca naciyeyle buluştuk kolay mı kuaföre gittim manikür pedikür ağdaKız napıcam çamaşır yıka, yemek, ev topla öyle işte hee bi de naciyeyle buluştum
Aynen, sabah erken kalktık gene , saat yutmuş gibi
Yok canım bazen dedigin gibi terliyor da ama normalde hep soguk ayakları , yün patikle ısınmış oluyor, çorap -alt pijama- tulum ile soguk ayaklar
Canım 16 hft kanuni hakkımız , ister calış ister calisma , 16 hft raporluyuz, o kadar süre icin Ssk nin yatırdığı parayı alacağız , tamam maaşımizin hepsi kadar bi para olmuyor ama
Sen 170 i ara. 8 Kasım da iznim bitti, raporları tamamlayıp 18 inde Ssk ya götürdüm , internetten takip ettim, 22 sinde yatırdılar parayı + 95 lira süt parası
Cok tatlı canım ya , o Demirin tadı da pek kötü , cocuk ne yapsın , canım benim yerim seni
Sadece verem aşısında yıkanmıyor canım
Maşallah canım ne guzel büyümüş , Allah hayırlı saglıklı uzun ömürler nasip etsin
Sende cok güzelsin keske senin genlerinden olsa bende de
Cucum ya cok tatlı senin bu kızçen , havalar ısınsın da Park'ta buluşalım , 7 de ki Migros'un arkasında ki Park'ta
Esin karıştırmıyordur insallah , sen ona söylemeden bildigini yap , o da konuşsun Dursun
Gecmis olsun canım , insallah bi an önce iyilesirsin
slm kızlar aşımızı olduk geldik aman nasıl cırladı ikra şimdi geldik uyuttum kuzumu inşallah ateşlenmez demir ilacı verdiler evde tartıodum 7 kilo çıkıodu hep evdekiyle aynı geliodu sağlık ocağında anlamadım 7400 çıktı 100ünü düştü 7300 şaşırdım.demir ilacını sizler nasıl veriosunuz bana kilosuna göre dedi ebe 7 damlaymış.bide verdikten sonra su ver dedi dişleri çıkınca leke oluomuş ha bu arada yatırdık ikra hemen dönmeye başladı aaa maşallah çok erken dönmüş dedi bunu 6. ayında yapması lazım dedi.dicektim bizim topikte dönen çocuk çok die bide kızlar bişe sorcam yastık ve yorgan kullanmaya başladınız mı yastık kullanmamanın bi zararı olurmuki acaba biz böle yastıksız çok rahat yatıoz da bilemedim.bide sağlık ocağında kondomla korunuoz deyince verdiler her ay alabilirsiniz dediler 12-13 tane verdiler şaşırdım ii oldu bi sürü para verioz ama ben isteyemem verirlerse alırım
Canim sagol ltifatin icin. Su alerjik genlerii annemden almayaydim iiyiydibenim kuzu malesef bu oyunculuk meraki baslayali 22.00 yada 23.00 arasi uyuyor. Care bulamadim. Dedigin gibi en kotu meme verirdim uyurdu ama kar etmiyor artik uyumak istemedimi memyi de almiyor.
Yerim seni fistik iciii
aynı aynı sus söleme diorum yuvarlak cvp verio bu seferde benim kaynana ikra 2 aylıkken geldi o zamanda ikranın gündüz uykuları ehh işte ayy memlekete bi gittim herkese başlıo gece uyumuo amaaa gündüzzz hepppp uyuyo ana kucağında nasıl akıllııııı duruo diye diye şimdi ikra gündüz en fazla 40 dk 40 dk uyuyo ve ana kucağında 5 dk durup ağlıo
dur dur daha bitmedi canım bende var oğlu var. Genlerim bozuk benim üretim hatasıyım sanırsam :)
Canım çok geçmiş olsun alerji testi için erken değil mi :26:
Hayırlı uğurlu olsun ilk denemeniz canım
Kız sabayatla naciyenin ekran görüntüsünü alsaydın çok mirak ettim onlar da süslendimi acaba
Çok tatlıymış annesi maşallah
Çok doğru söylüyorsun canım malesef...
Maşallah bıcırığaaoturmaya mı başladınız siz canım?
Canım senin kızın da benimki gibi sadece oyun istiyor olabilir mi? Çok da sıkma gerilme bence. Bizimki de bayadır geç uyumaya başladı. Yaygarasının tek sebebinin oyun olduğunu anladık artık sıkmıyorum istediği kadar oynuyoruz napayım :26:
Maşallah size canımNişandaki en güzel aile sizdiniz herhalde
Canım benim bildiğim büyük bir firma var yeri manisada
INTER ABRASIV | interflex, abrasives, fibre discs, flap discs, semiflex discs, endless belts, cloth rolls, coated abrasives, cutting and grinding discs, turkish abrasives, abrasive manufacturer, abrasive exporter, abrasive producer, zımpara, aşındırı aşındırıcı diyince aklıma geldi. sana iş çıkarmı burdan. İşinle ilgiliyse konuşabiliriz.
dur dur daha bitmedi canım bende var oğlu var. Genlerim bozuk benim üretim hatasıyım sanırsam :)
Canım çok geçmiş olsun alerji testi için erken değil mi :26:
Hayırlı uğurlu olsun ilk denemeniz canım
Kız sabayatla naciyenin ekran görüntüsünü alsaydın çok mirak ettim onlar da süslendimi acaba
Çok tatlıymış annesi maşallah
Çok doğru söylüyorsun canım malesef...
Maşallah bıcırığaaoturmaya mı başladınız siz canım?
Canım senin kızın da benimki gibi sadece oyun istiyor olabilir mi? Çok da sıkma gerilme bence. Bizimki de bayadır geç uyumaya başladı. Yaygarasının tek sebebinin oyun olduğunu anladık artık sıkmıyorum istediği kadar oynuyoruz napayım :26:
Maşallah size canımNişandaki en güzel aile sizdiniz herhalde
Canım benim bildiğim büyük bir firma var yeri manisada
INTER ABRASIV | interflex, abrasives, fibre discs, flap discs, semiflex discs, endless belts, cloth rolls, coated abrasives, cutting and grinding discs, turkish abrasives, abrasive manufacturer, abrasive exporter, abrasive producer, zımpara, aşındırı aşındırıcı diyince aklıma geldi. sana iş çıkarmı burdan. İşinle ilgiliyse konuşabiliriz.
demir ilacının tadı gerçekten tuhaf
biz demir ilacımızı oyunla içiyoruz kızlar,mama kaşığını tanıyor artık eee mümkün mü ki renge bakkk,neyse ilacımızı içince suratını buruşturmaya başlar başalmaz ben başlıyorum gülmeye ve oğlum çok komik oldun anneciğim diye diye ben gülüyorum o gülüyor akabinde de 3 kaşık su oluyor bitiyor ,yani tadını böylece hissettirmemeye çalışıyorum güya,ama içtikten sonraki dili ağzı gerçekten çok komik oluyor kızlar
Eki Görüntüle 883166
Eki Görüntüle 883170
kızlar 4. ay aşısından sonra yıkanıomiki bebekler hemşire bişe demedi kızımda kaka yapmış bacağına çıkmış sildim ıslak mendille ama içime kurt düştü ıslak bişe değdirmemelimiydim acaba?:18::18::18::18::18:
Tehlikeli sularda yüzüyorsun acik adres vermeler ,yaz Tatili, Urla, davet falan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?