- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #64.801
Eki Görüntüle 883310 Eki Görüntüle 883309 Eki Görüntüle 883312
merabalar kaynanam beni çok özlemiştee
iyi geceler dostlar yoldaşlar
dünden beri oğluma bir haller oldu.. fena mızmızlanıyor böcük :) asla popişi yer yüzü görmeyecek beyefendininoda oda gezelim istiyor sürekli. yani sadece kucakta olmak da kar etmiyor.. bakalım ne zamana kadar sürecek bu fenalığı
bu arada size nişandan bir kare sunayım istedimoğlum biraz asık suratlı çıkmış ama napalım onu da böyle sevin bu seferlik
Eki Görüntüle 882813
Eki Görüntüle 883310 Eki Görüntüle 883309 Eki Görüntüle 883312
merabalar kaynanam beni çok özlemiştee
Normalde içimde tutarım paylaşmam kimse ile ama artık dayanamadım
Ya bir şey olmamış gibi susacağım ya da pat pat söyleyeceğim bilemedim .
Eşimin annesi bize gelecekti ama aniden rahatsızlandı geçici bir durum istirahat ile 1-2 aya toparlanır ; o nedenle gelemedi.
Annem gelecek ama kendi gelemedi ya annemin de gelmesini istemiyor !! Aralarında hiç bir sorun da yok , herkese ben dünürümü çok severim der durur! Bir şey desem mi demesem mi ?
Kizlat ortalikta ishal salgını varmis dikkat edin ve ben yakalandim dun gecer diye doktora gitmedim ama bugun gittim kan testi felan verdim birazdan sonuclari almaya gidicem ams cok halsizim ogluma bakamiyorum cok uzuluyorum dua edin cabuk iyilesiyim serum felanda almak istemiyorum oglumu emziremem diye
Atacam sonunda o olacak hayır düzeltmek istediğim de izin de vermiyor halbuki benim ne müthiş bir edebiyatım vardır :) bu tel sayesinde bitti gitti :)
meltowski 32-37 haftalar arası çalışabilir raporu almıştım onunda parasını alabileceğim değil mi o zaman? ama ben memur değilim özel sektörde sigortalı olarak çalışıyorum. bu 5 haftayı doğumdan sonraya aktarıyorlarl o zaman değilmi? manyak adamlar bana o çalıştığın süredekini alamazsın aktarma olmaz dediler ya kafayı yiyeceğim.
ayyyyhh sonunda bitti geçmiş aman Allahım bu ne çene yavvv
aybikecim geçen akşam sormuştun kafa çevresini benim kızında 43 boyu 62 doktorumuz birşey demedi inşallah bi tuhaf durum yoktur..
birde kardelen_d canım kızlarımızın arasında bir iki gün var sanırım.. sen bumbo koltuğa oturtmuşsun daha erken değil mi? ben çok korkuyorum beline ağırlık vereceğim diye yanlış mı yapıyorum acep
meltowski 32-37 haftalar arası çalışabilir raporu almıştım onunda parasını alabileceğim değil mi o zaman? ama ben memur değilim özel sektörde sigortalı olarak çalışıyorum. bu 5 haftayı doğumdan sonraya aktarıyorlarl o zaman değilmi? manyak adamlar bana o çalıştığın süredekini alamazsın aktarma olmaz dediler ya kafayı yiyeceğim.
arkadaşlar merhaba. bende 16 ağustosta dünya tatlısı bir kız bebeğe sahip olarak ağustos annesi oldum.Nisan ayında sizi keşfettiğimden beri gece gündüz sizi gözetliyorum:)tahmin edeceğiniz üzere hepinizi çok iyi tanıyorum...(bi de 'rüzgaraldımsallanıyorum' noldu yaa. eşi en son evi terk etmişti )üye olmayı hiç düşünmemiştim çünkü siz büyük bir içtenlik ve samimiyetinizle yaşadıklarınızı sorunlarınızı yazdınız...sizin sorunlarınız benimde sorunlarımdı..cevaplarını hep buldum; teşekkürler. şimdi ise sizden duymadığım bir sorunum var: silikon mem ucuilk zamanlar kurtarıcı gibi olmuştu, şimdi ise....ne yapsam kurtulamıyorum.kızım elifim memeyi alınca öğürüyor, uykudayken iki dakikadan fazla emmiyor silikonsuz.emsinde onula emsin, amenna, lakin sag göğsümü (beceriksizliğimden ötürü) az vermişim. zaten az olan sütüm silikon uçla daha da azalıyor....duyduğunuz gördüğünüz bişey varsa lütfen yazın..
koca kafa muhabbeti olmuş:))) sonuna yetiştim sanırım benim oğlan yalnız değilmiş...38 ile doğdu benimki hemde normal:)) birinci ayında 40 cm di..2.ayında ölçülmedi kaynadı.3.ay sonucunu henüz görmedik....
Kocito gitti bizde Kızımla son ses müzikte dans ettik Ohh döktük kurtlarımızıbelki 1-2 gr vermişimdir
canım helal olsun valla, bizim sektörü doğru düzgün kimse bilmez sen aşındırıcı diyince direk doğru adresi yazmışsın :))
sende mi sanayide falansın
5 yıl önce iş görüşmesi yapmıştım firmayla, ukala bir müdür vardı ona takıldım iş görüşmesinde
geçen bu Hindistanlılar gelince toplantı yaptık...meğer inter in yönetim kadrosu (ukala mdr de dahil) ayrılmış kendi firmalarını kurmuş. hintlilerin mermer sektörü ürünlerini satıyor. toplantıya onlar da gelince öğrendim. adam "hatırladınız mı beni,iş görüşmesi yapmıştık" dedi. hatırlamaz olur muyum dedim içimden. senin yüzünden 5 yıl önce taşınacaktım İzmire ancak geçen sene gelebildim
amanin tipini yerim senin serseri :)))
Ye valla bu cadıyışimdi farkettim, ne iş arastayla sizin bu leopar çılgınlığı :)))
Valla bende özlemişim canım iyi geldiOhh sefaniz olsun tatlim valla dans etmek cok iyi geliyor insana. Boynum tutulmus olmasaydi kalkip oynardim cok ozendim
Canim bende nerden biliyorum bu firmanin kutularini biz yapiyoruz . Ammbalaj firmasnda grafikerim de ben. Suanki uretim mudurleriyle tanisikligim var
Genel mudurleri de buyuk turk ortagin oglu yanilmiyorsam. O adam da gayet alcakgonulluydu
koca kafa muhabbeti olmuş:))) sonuna yetiştim sanırım benim oğlan yalnız değilmiş...38 ile doğdu benimki hemde normal:)) birinci ayında 40 cm di..2.ayında ölçülmedi kaynadı.3.ay sonucunu henüz görmedik....
Canım benim oğlum da 38 kafa ölçüsüyle normal doğum. Demek normal bu kafa ölçüleri:))
Ohh sefaniz olsun tatlim valla dans etmek cok iyi geliyor insana. Boynum tutulmus olmasaydi kalkip oynardim cok ozendim
Canim bende nerden biliyorum bu firmanin kutularini biz yapiyoruz . Ammbalaj firmasnda grafikerim de ben. Suanki uretim mudurleriyle tanisikligim var
Genel mudurleri de buyuk turk ortagin oglu yanilmiyorsam. O adam da gayet alcakgonulluydu
.canım anladığım kadarıyla bu benim gereksiz paniklememdi...tamam benim paşa biraz koca kafalı (bu durumda senin kızada koca kafa demiş oldum kusuruma bakma) ama normal sanırım...baksana bizim ölcülere yakın kaç tane arkadaş varmış burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?