2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evli mutlu cocukluuu::) maşallah bu mutlu yuvanıza cnım sende cok hos olmuşsun

sabır çek canım sabır

çok geçmiş olsun canım, biran önce toparlarsın inşallah. ama üzme kendini, moral en önemli şey

Canim ben de ozelde sskli calisiyorum. Calisabilir raporu alman senin alacagin ucreti etkilemiyor ki. Sadece cocugunle gecirecegin sureyi etkiliyor.ben de 36 da almistim. Hic farketmez.istanbulda mi oturuyorsun? Senin oldugun yerdeki ssk sorun cikariyorsa is yerinin bagli oldugu ssk yi ara.

canım anladığım kadarıyla bu benim gereksiz paniklememdi...tamam benim paşa biraz koca kafalı (bu durumda senin kızada koca kafa demiş oldum kusuruma bakma) ama normal sanırım...baksana bizim ölcülere yakın kaç tane arkadaş varmış burda

kızlar merhaba... bebeklerini anne sütü ile besleyenler üçüncü ay sonu kilo ve boy durumları nedir acaba?? ayda kaç kg aldılar? ilk aylara göre düşüş var mı varsa ne kadar?

Canım 32-37 hft arası çalışabilir raporu alınca o arada işyerinden maaş alıyorsun
O 5 haftayı dogum sonrasına aktarıyorsun, dogum oncesi 3 , sonrası 13 hft oluyor ( toplam 16 hft) , hatta dogumu 38. Hft da yapsan bile 40 a kadar olan kısım (2 hft) dogum sonuna aktarılıyor , sonuc olarak her halukarda 16 hft rapor parası veriyor Ssk

Adam sana çalıştığın kısmı alamazsın demiştir belki , yani çalıştığın sürece maaş alıyorsun ya zaten, onu kastetmistir belki
ama dogum sonrasına aktardık çalışmadık ya , o süre icin raporlu olarak para alıyoruz , yani aktarsakta aktarmasakta farketmiyor , 16 hft parasını alıyoruz

Bende özelde Ssk li çalışıyorum , 19 Temmuz'da dogum iznine ayrıldım , 1-19 arası maaş aldım , 19 Temmuz -8 Kasım arası dogum iznim oldu, maaş yatmadı , o sekilde raporları ssk ya verdim, adam sisteme girip parayı söyledi , yani aktarma aktarmama konuşması bile olmadı

koca kafa muhabbeti olmuş:))) sonuna yetiştim sanırım benim oğlan yalnız değilmiş...38 ile doğdu benimki hemde normal:)) birinci ayında 40 cm di..2.ayında ölçülmedi kaynadı.3.ay sonucunu henüz görmedik....

ben de 2 ay gogus ucu yarasi yuzunden silikon gogus ucu kullandim. sutu azalttigini dusunuyorum bende. ben once bi silikonlu bi silikonsuz emzirdim. silikonu cikarip hemen memeyi dayadim. sonra gece tamamen silikonsuz emzirdim. uykulu oldugundan anlamiyordu. boyle deneyebilirsin. gogsum hals yara ama o silikonlardan oyle nefret ettim ki...

Canım benim oğlum da 38 kafa ölçüsüyle normal doğum. Demek normal bu kafa ölçüleri:))

Kocito gitti bizde Kızımla son ses müzikte dans ettik Ohh döktük kurtlarımızıbelki 1-2 gr vermişimdir

Ohh sefaniz olsun tatlim valla dans etmek cok iyi geliyor insana. Boynum tutulmus olmasaydi kalkip oynardim cok ozendim

Canim bende nerden biliyorum bu firmanin kutularini biz yapiyoruz . Ammbalaj firmasnda grafikerim de ben. Suanki uretim mudurleriyle tanisikligim var
Genel mudurleri de buyuk turk ortagin oglu yanilmiyorsam. O adam da gayet alcakgonulluydu

amanin tipini yerim senin serseri :)))

şimdi farkettim, ne iş arastayla sizin bu leopar çılgınlığı :)))
Ye valla bu cadıyıvalla ne bilim Canım arasta başlattı bizde devamm ettiriyoruz:) bu sene moda ama sanırım bende vitrin bakarken hep görüyorum leopar parçalar
Valla bende özlemişim canım iyi geldi geçmiş olsun tatlış neden boynun tutuldu neyse iyileşince aç şölee oynak bi hava döl kurtlarını şekerim

dur canım ben sana özelden yazayım, şimdi adamların adını falan yazıcam nette aratınca çıkar mıkar

.
yok canım ne kusuru gerçek bu doğumda 34 cmdi dediğin gibi normal sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…