- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #64.821
kızlar merhaba... bebeklerini anne sütü ile besleyenler üçüncü ay sonu kilo ve boy durumları nedir acaba?? ayda kaç kg aldılar? ilk aylara göre düşüş var mı varsa ne kadar?
Kizlar iyi aksamlar...
Aranizda malt icecegi icen var mi? Faydasini gordunuz mu? Birde hangi markayi tavsiye edersiniz?
kızlar merhaba... bebeklerini anne sütü ile besleyenler üçüncü ay sonu kilo ve boy durumları nedir acaba?? ayda kaç kg aldılar? ilk aylara göre düşüş var mı varsa ne kadar?
canım anladığım kadarıyla bu benim gereksiz paniklememdi...tamam benim paşa biraz koca kafalı (bu durumda senin kızada koca kafa demiş oldum kusuruma bakma) ama normal sanırım...baksana bizim ölcülere yakın kaç tane arkadaş varmış burda
:
Maşallah size canımNişandaki en güzel aile sizdiniz herhalde
Canım benim bildiğim büyük bir firma var yeri manisada
INTER ABRASIV | interflex, abrasives, fibre discs, flap discs, semiflex discs, endless belts, cloth rolls, coated abrasives, cutting and grinding discs, turkish abrasives, abrasive manufacturer, abrasive exporter, abrasive producer, zımpara, aşındırı aşındırıcı diyince aklıma geldi. sana iş çıkarmı burdan. İşinle ilgiliyse konuşabiliriz.
Masallah Allah nazardan saklasin sizi cok guzel bi tablo
evli mutlu cocukluuu::) maşallah bu mutlu yuvanıza cnım sende cok hos olmuşsun
Eki Görüntüle 883310 Eki Görüntüle 883309 Eki Görüntüle 883312
merabalar kaynanam beni çok özlemiştee
1700 kilo dogduu 32 haftalikti dogdugnda.minicik bi et parcasiydi vee 1 yasina girdi bnm kucuk askim teyzesinin bi tanesi...bu resm cekildgi siralar eylul kalqbaligi yadirgadigindan icini cke ceke agliyoduEki Görüntüle 883249
Eki Görüntüle 883928 Eki Görüntüle 883930 aşkın cagla inci hali
Maşallah inci ye bu ne güzellik
Bunları fotorus la mı yaptın ben böle bi mod görmedim bayadır da kullanıom aslında
Ve diğer tümmmm bebişler hepiniz ısırmalıksınız allahım nazarlardan korusun hepsini
Ben hasta oldum ya burnum akıo boğazım acıo falan oğlum da bol bol hapşurdu bugün heralde bulaştırıom
Benim oğlan aldı başını gidio nereye kadar bakalım 3,5 aylık dün 7390 çıktı 190 düştüm 7200 diom 2 ayda 600 almış napıcam biz bu oburla
Son bi haftam iznim bitio
Rapor senelik izin falan 6 aya tamamlayabilsem ne ii olcak
Ya oğlum ellerinden tutar tutmaz hemen kalkıo oturma pozisyonuna o kadar sevio ki öle durmayı, ama daha erkende dimi çok yapmıyım öle
meleğim benimm ne de güzel pozlar vermiş annesineeeher halini severim senin Çağlam İncimm
3380 doğdu 3. ay kontrölünde 6130 gr 62cmdi..
1. ay 1370 2.ay 750 3. ay 630 gr aldı doktor iyi diyor ama ben üzülüyorum az aldığı için
canım aslında benim tedirgin olduğum nokta yeterli kiloyu alamazsa mama vs. kullanmam gerekirse diye...doktorumuza henüz tarttırmadık sağlık ocağında işim vardı geçenlerde gittim orda 600 gr almış görünüyor yeterli olur umarım.günde 25 gr.falan normal diye biliyorum.
Ye valla bu cadıyıvalla ne bilim Canım arasta başlattı bizde devamm ettiriyoruz:) bu sene moda ama sanırım bende vitrin bakarken hep görüyorum leopar parçalar
Valla bende özlemişim canım iyi geldigeçmiş olsun tatlış neden boynun tutuldu neyse iyileşince aç şölee oynak bi hava döl kurtlarını şekerim
Bunları fotorus la mı yaptın ben böle bi mod görmedim bayadır da kullanıom aslında
Ve diğer tümmmm bebişler hepiniz ısırmalıksınız allahım nazarlardan korusun hepsini
Ben hasta oldum ya burnum akıo boğazım acıo falan oğlum da bol bol hapşurdu bugün heralde bulaştırıom
Benim oğlan aldı başını gidio nereye kadar bakalım 3,5 aylık dün 7390 çıktı 190 düştüm 7200 diom 2 ayda 600 almış napıcam biz bu oburla
Ya oğlum ellerinden tutar tutmaz hemen kalkıo oturma pozisyonuna o kadar sevio ki öle durmayı, ama daha erkende dimi çok yapmıyım öle
Yok Canim fotorusu yeni yükledim esimin telefonun özelliği kolaj yapabiliyormuş :)
Teşekkürler bu arada .
Sağol funda teyzesi Kizim bugun masallah neseliydi annesi de bu fırsatı kaçırmadı :)
Cok tatli cikmiss butun fotolarda masaallah ustundeki tuluma bayildimm
Sagol ccanim bende bilmiyorum neden tutuldugunu. Sirtimda aagri vardi zaten bu sabah komple tutuk uyandim
Birisi bu konudan bahsetse de bende karsilastirma yapsam diyodum iyi oldu canim. Benim kizim da hep kalkmak istiyo. Duz yatarken bile kaldiriyo kendini bacaklarini da kaldirip dizlerini tutuyo sanki mekik cekiyo cadi :) elinden tutunca birkac kez ayaga bile kalkti. Ben kaldirmak istemiyorum ama cok kiziyo agliyo elinden tutmayinca. Doktoru arayip sorsamm zarari varmi diye:26:
Slmm cenaze btti dugun btti bi on gün annemdeyim.oglan doguran oyundan kalirmi kiinann da nikahinda sonunu goremedim o ayri...bnm oglan en koca kafali galiba en son 43, 5ölçtü dr. Takip edelim dedi.firsat bulamiyorum girmeye herkese slmm
Bende bu aksam lactamil deneyim dedim , icmez olaydım hic beğenmedim :2:tek cümleyle : bende bi halta yaramadı
3380 doğdu 3. ay kontrölünde 6130 gr 62cmdi..
1. ay 1370 2.ay 750 3. ay 630 gr aldı doktor iyi diyor ama ben üzülüyorum az aldığı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?