- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #64.841
Eki Görüntüle 883928 Eki Görüntüle 883930 aşkın cagla inci hali
Bende bu aksam lactamil deneyim dedim , icmez olaydım hic beğenmedim :2:
Ne yapacam o kutuyu , cocuklara süt niyetine mi içirsem
Canım gayet guzel kilo almış , daha ne olsun , hic te az degil , bosa üzülüyorsun bence
canım bende tadını hiç beğenmedim ama bana süper süt yaptı, hemde günde sadece 1 kere içerken.
ikinciyi içsem çoşucam demekki :)))
Hadi ya , ben sütümün kalitesini artırsın diye iceyim dedim , kilo alımımız az
Ama midem bulandı içerken , nasıl içeceğim ki simdi
Arasta nin dediğini yapıp cocopops mu yesem
Hadi ya , ben sütümün kalitesini artırsın diye iceyim dedim , kilo alımımız az
Ama midem bulandı içerken , nasıl içeceğim ki simdi
Arasta nin dediğini yapıp cocopops mu yesem
Aybike teyze urlaya 3 aylık tatilini geçirmeye gelirken bu bakışı atarım sana tamam :)
Nasyacim sagol ela güzelini ne zamandır görmedik özletme daha fazla kuzuyu :)
Meltemcim gelsin valla şarkılarla sevelim oh ne guzel :) teşekkür ederim Canimcim
gel kuzum gel, yeterki gelen senin gibi tatlı bişey olsun :))
oğluma gelin alayım hazır gelmişken dicem ama gönlün başkasında, paşama yar olmazsın
Senin hallerini yerim ben tatlım benim sen her halinleeee muhteşemsin bebetommm en yalın halinle bile inci tanemEki Görüntüle 883928 Eki Görüntüle 883930 aşkın cagla inci hali
Sende ölesin fındık içiiii ve onun tatlı arduşu ceviz içiiiiteşekkür ederiz kızlarAllah hepimizin mutluluğunu daim etsin..
çok tatlısının çokk canımın içiiiii
canım nice mutlu sağlıklı yılları olsun yeğenininçok hoşsun sen de bu arada
Kızımın gönlü şimdilik kimsede değilmiş once egitim hayatım diyor :) bence galiba biraz da gezip tozacak :)
Sorsan ne makbule geçer vallaCok tatli cikmiss butun fotolarda masaallah ustundeki tuluma bayildimm
Sagol ccanim bende bilmiyorum neden tutuldugunu. Sirtimda aagri vardi zaten bu sabah komple tutuk uyandim
Birisi bu konudan bahsetse de bende karsilastirma yapsam diyodum iyi oldu canim. Benim kizim da hep kalkmak istiyo. Duz yatarken bile kaldiriyo kendini bacaklarini da kaldirip dizlerini tutuyo sanki mekik cekiyo cadi :) elinden tutunca birkac kez ayaga bile kalkti. Ben kaldirmak istemiyorum ama cok kiziyo agliyo elinden tutmayinca. Doktoru arayip sorsamm zarari varmi diye:26:
Valla şu saatli emzirmeyi hiç beceremedim Dr gitsem belki bana da öle der bilmiom hı maşallahınızı unutmıyımbizim oğlanda fena cnm 3.5 aylık kilosu 8.900 çıktı :) doktor emzirmeyi erteleyebildiğin kadar ertele dedi. ee acıkıyor birde yavrumun en keyif aldığı an emmek zaten bende çok büyük zevk alıyorum hem :) herkes hareketlenmeye başlayınca kilo falan kalmaz diyor bizde keyfini çıkaralım o halde
Iyi geceler güzel annecikler güzelce uyuruz inş hepimiz
Hahaaaa aybike ağzına sağlık hepimizin yerine carlamışsın resmen burdan ben bağırmış gibi rahatladım seni düşğnemiom
Bîzde de o işi kp yapıo adamı seviom da bişi diyemiom o yüZden
Ama bi de demio mu bütün gün yatıo sıkılıodur te allamm
dur dur daha bitmedi canım bende var oğlu var. Genlerim bozuk benim üretim hatasıyım sanırsam :)
Canım çok geçmiş olsun alerji testi için erken değil mi :26:
Hayırlı uğurlu olsun ilk denemeniz canım
Kız sabayatla naciyenin ekran görüntüsünü alsaydın çok mirak ettim onlar da süslendimi acaba
Çok tatlıymış annesi maşallah
Çok doğru söylüyorsun canım malesef...
Maşallah bıcırığaaoturmaya mı başladınız siz canım?
Canım senin kızın da benimki gibi sadece oyun istiyor olabilir mi? Çok da sıkma gerilme bence. Bizimki de bayadır geç uyumaya başladı. Yaygarasının tek sebebinin oyun olduğunu anladık artık sıkmıyorum istediği kadar oynuyoruz napayım :26:
Maşallah size canımNişandaki en güzel aile sizdiniz herhalde
Canım benim bildiğim büyük bir firma var yeri manisada
INTER ABRASIV | interflex, abrasives, fibre discs, flap discs, semiflex discs, endless belts, cloth rolls, coated abrasives, cutting and grinding discs, turkish abrasives, abrasive manufacturer, abrasive exporter, abrasive producer, zımpara, aşındırı aşındırıcı diyince aklıma geldi. sana iş çıkarmı burdan. İşinle ilgiliyse konuşabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?