2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aybike teyze urlaya 3 aylık tatilini geçirmeye gelirken bu bakışı atarım sana tamam :)

Nasyacim sagol ela güzelini ne zamandır görmedik özletme daha fazla kuzuyu :)

Meltemcim gelsin valla şarkılarla sevelim oh ne guzel :) teşekkür ederim Canimcim

canım bende tadını hiç beğenmedim ama bana süper süt yaptı, hemde günde sadece 1 kere içerken.
ikinciyi içsem çoşucam demekki :)))

Buraya gelmeye, yazılanları okumaya zamanım olmuyor. Çok uykusuzum. Arada girdiğimde fotoğrafları gördüm, çok güzeller... Unutttuklarım varsa affola:))

canım bende tadını hiç beğenmedim ama bana süper süt yaptı, hemde günde sadece 1 kere içerken.
ikinciyi içsem çoşucam demekki :)))

Hadi ya , ben sütümün kalitesini artırsın diye iceyim dedim , kilo alımımız az
Ama midem bulandı içerken , nasıl içeceğim ki simdi

Arasta nin dediğini yapıp cocopops mu yesem

kocacığımda sese gelmiş mutfağa ne oldu diye soruyor ama benim sinirden el ayak titriyor o an...annene bağırdım en sonunda, şimdi bana bişey sorma çok fenayım dedim. baktı salonda Atahan kvnin kucağında

ya arkadaş benim saat 7 dedin mi masal dinleyerek uyuyan bir oğlum vardı, nasıl becerdi niye becerdiyse ayağında sallamış çocuk artık ayakta sallanmadan uyumuyor...bütün gün anakucağında oynar dururdu, 1 haftadır alıştırdı kucağına, çocuk yatmıyor şimdi illa kucakta olacak

akşam erken yemek yiyelim dedik, Atahan da yanımızda olsun...aldım anakucağını getirdim masanın yanına, oğluşum kanepede yatıyor. dedim yanında durda düşmesin bende yemeği hazırlayayım. arkamı döndüm almış kucağına hemen, dolanıyor salonda. bu arada sabah yine uyardım şu çocuğu kucağına alma diye...Atahan ağlamaya başlayınca geldi mutfağa bu çocuğun ne derdi var acaba diyor. bilmem ki dedim, kucağınada aldın ama...anlamadı saf laf soktuğumu, evet kucağımada aldım dedi
veee koptuğum an :) bu sefer harbiden bağırdım artık 50 kere söyledim bu çocuk kucağa alınmayacak diye, sen niye bana inat yapıyorsun, benim lafım neden dinlenmiyor bu evde...ve kapanış cümlesi anneannemin bize kızdığında kurduğu kocakarı cümlesi "baş çavuşun beygirimi osuruyor sizin karşınızda"

ben bile kendimi tanıyamadım ama ne yalan rahatladım. bütün günün stresi gitti üstümden...bakalım yarın hele bi alsın kucağına
delirtmeyin leynnn beni

Hadi ya , ben sütümün kalitesini artırsın diye iceyim dedim , kilo alımımız az
Ama midem bulandı içerken , nasıl içeceğim ki simdi

Arasta nin dediğini yapıp cocopops mu yesem

valla banada sütün kalitesi artar dediler, kaliteyi bilmiyorum ama süt arttı
yalnız dediğin gibi iğrenç bi tadı var...içerken çörekotu içtiğim günleri hatırlayarak motive ediyorum kendimi canım, sende dene belki işe yarar :)

gel kuzum gel, yeterki gelen senin gibi tatlı bişey olsun :))
oğluma gelin alayım hazır gelmişken dicem ama gönlün başkasında, paşama yar olmazsın

Senin hallerini yerim ben tatlım benim sen her halinleeee muhteşemsin bebetommm en yalın halinle bile inci tanem
Sende ölesin fındık içiiii ve onun tatlı arduşu ceviz içiiii

Sorsan ne makbule geçer valla
Aynen dediğin gibi komple ayağa kalkıo bazen de dur oğlum nereye diom ama anlayan yok

Valla şu saatli emzirmeyi hiç beceremedim Dr gitsem belki bana da öle der bilmiom hı maşallahınızı unutmıyım
3 saat rn mümkün bazen yarım saatte emdiği oluo
Ancak gece o 3 saatler 4-5 e çıkıo

Canlar nasilsinz
bebeklrinin resimlerini koyan arkdslar. Hepniz cok guzelsnz minik yavrular.

bnbu gobek cevresnden cok sikildm
spora baslsam sezeryan icin erken mi acep
altinci ayi beklemk istemyrm
buyuk kizimda topik ile beraber Michael jillian 30 gunluk prog. Vardi onu yapmıştım. Etkili olmustu baya
ne dersnz bizde hepbarebr baslsk
tek basima motive olamiyrm.....

Hahaaaa aybike ağzına sağlık hepimizin yerine carlamışsın resmen burdan ben bağırmış gibi rahatladım seni düşğnemiom
Bîzde de o işi kp yapıo adamı seviom da bişi diyemiom o yüZden
Ama bi de demio mu bütün gün yatıo sıkılıodur te allamm

heh bizdeki cümlede o...bu sabah saat daha 10.30 ki bu çocuk 8 de kalkıyor ancak, yatmaktan sırtı ağrıdı ondan aldım kucağıma
canım bizim kpri 11 sene önce göndermiş adamcağız resmen intihar eder gibi gitmiş

yok biz daha oturmaya başlamadık sadece koltuk aldık diye denedik oturtunca nasıl oluyor. Güzel oluyormuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…