- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #64.861
ayyyyhh sonunda bitti geçmiş aman Allahım bu ne çene yavvv
aybikecim geçen akşam sormuştun kafa çevresini benim kızında 43 boyu 62 doktorumuz birşey demedi inşallah bi tuhaf durum yoktur..
birde kardelen_d canım kızlarımızın arasında bir iki gün var sanırım.. sen bumbo koltuğa oturtmuşsun daha erken değil mi? ben çok korkuyorum beline ağırlık vereceğim diye yanlış mı yapıyorum acep
koltuğun kutusunda 3 aydan itibaren yazıyor. Ben sadece denemek için oturttum ama tam oturamadı zaten. doktora sorup ondan sonra oturtmaya devam edeceğim.
Senin hallerini yerim ben tatlım benim sen her halinleeee muhteşemsin bebetommm en yalın halinle bile inci tanem
Sende ölesin fındık içiiii ve onun tatlı arduşu ceviz içiiii
topicimiz rekor sayfa sayısına ulaşınca pek bir ilgi çekmeye başladı...pratik hanımdan sonra şimdide kanguru
kızlar merhaba... bebeklerini anne sütü ile besleyenler üçüncü ay sonu kilo ve boy durumları nedir acaba?? ayda kaç kg aldılar? ilk aylara göre düşüş var mı varsa ne kadar?
bizimde 18inde randevu, soracağım bakalım..paşam artık kv yüzünden yatmıyor, deli oldum
ama sıfırı pahalı geldi şuan için, temiz ikinci el bulabilirim belki bakalım
Foto ekleyen arkadaslarim butun melekler bir harika Rabbim korusun,bizlere bagislasin onlari.
Ang canim sende harika cikmissin,sac renginide cok begendim.
Parmecim bende ayakta sallayarak uyutuyorum yoksa uyumuyor
Sagolsun annem alistirmisti ama dedigin gibi kolikli oldugu icin her yolu deniyorduk aglama krizini gecirmek icin.
Yolunu bulursan banada anlat canim.Buarada senin ninniyi dinletmistim baris beye once hosuna gitti hatta uyudu ama sonra ise yaramadi ne yaspsak bos.
Su gaz sancisi gece gelmesi cok daha fena surekli saat basi aglayarak uyandi sabah 7 de ancak cikardida suan ayagimda uyuyor.
Bugun annem gelecek vericem eline butun gun baksin usandim...
Cnm bn buyuk kizimi tracy hogg teyzenin uyutma teorilerine gore uyutmayi basarmstm. Simdi iki yasinda ve sallnmdn uyuyor.Cagla inci zor bir bebek olduğu ve gaz sancıları bu zamana kadar devam ettigi icin tek care olarak sallayarak uyuttum maalesef ki bu benim aslalarim arasındaydı
Kac gündür deniyorum sallanmadan uyutmayi ama olmuyor saat bir itibari ile pes ettim çünkü cok yoruldu kizim
Nasil alıştırcam sallanmadan uyumayı püf cok zor is
Hahah tarif süper :) Bu ara çok hamarat gördüm seni canım kıskandırıyosunKız leoparlar üzerinde ne o pozlar ahaha ayy nedir bunlardan çekimiz biri leoparlı yelek, öbürü leoparlı örtülerin üzerindeValla Paris Arda ve Selim kıskanıcak böyle giderse O değil de gülüşünü yerim ben senin Duruşummmmmmmmm
Kanunu önce bir güzel kaynatıyoruz ama suyunu atmıyoruz çünkü vitamini suyuna çıkıyor içine bir kaç tane madde ekleyip fırına veriyoruz sonra yeni bir mezuatımız oluyorrr hımmmm yeme de hapiste yatParmiş senin telefona hastayım yaaa
Canım koskoca naciyeyle buluştuk kolay mı kuaföre gittim manikür pedikür ağdaKız napıcam çamaşır yıka, yemek, ev topla öyle işte hee bi de naciyeyle buluştum
Güle güle kullan dünüş, eserlerini bizimle de paylaş aradaŞu FotoRus güzelmiş parmiş ben yükledim tlfona çok ii ya duruşun fotolarından neler yaptım nelerdünüşüm saol öneri için
Güzelliğe bak güzelliğe.. Hep böyle olsan ya İncicim anneni yormasan güzel olmaz mı :)Eki Görüntüle 883928 Eki Görüntüle 883930 aşkın cagla inci hali
Bende de var bir kutu. 2 kere kullandım sadece. İlk denemede beğenmedim, ikincide belki de o kadar kötü değildir diye zorladım ama olmuyor içemiyorum. Halbuki burda arkadaşlara sormuştum önce tadını sonra almıştım. Ama damak tatlarımız farklıymışBende bu aksam lactamil deneyim dedim , icmez olaydım hic beğenmedim :2:
Ne yapacam o kutuyu , cocuklara süt niyetine mi içirsem
Hahah tarif süper :) Bu ara çok hamarat gördüm seni canım kıskandırıyosun
Güle güle kullan dünüş, eserlerini bizimle de paylaş arada
Güzelliğe bak güzelliğe.. Hep böyle olsan ya İncicim anneni yormasan güzel olmaz mı :)
Bende de var bir kutu. 2 kere kullandım sadece. İlk denemede beğenmedim, ikincide belki de o kadar kötü değildir diye zorladım ama olmuyor içemiyorum. Halbuki burda arkadaşlara sormuştum önce tadını sonra almıştım. Ama damak tatlarımız farklıymış
Eşim de başımın etini yiyor, aldırdın içmedin, olduğu gibi duruyor orda diye. Anne gibi mübarek
benım Aras ta yapyo bazı gunler yarm yamalak uyuyor ama bazende uyandrmym dun btn gun uyudu nerdyse endslenme belkde sesszlge alstı brde oyle dne ıstersen alntı yapamadm ya
program ne zaman acaba ?TRT de anne elimi tutsana programında bebeklerde uyku düzeni anlatıyorlar
Foto ekleyen arkadaslarim butun melekler bir harika Rabbim korusun,bizlere bagislasin onlari.
Ang canim sende harika cikmissin,sac renginide cok begendim.
Parmecim bende ayakta sallayarak uyutuyorum yoksa uyumuyor
Sagolsun annem alistirmisti ama dedigin gibi kolikli oldugu icin her yolu deniyorduk aglama krizini gecirmek icin.
Yolunu bulursan banada anlat canim.Buarada senin ninniyi dinletmistim baris beye once hosuna gitti hatta uyudu ama sonra ise yaramadi ne yaspsak bos.
Su gaz sancisi gece gelmesi cok daha fena surekli saat basi aglayarak uyandi sabah 7 de ancak cikardida suan ayagimda uyuyor.
Bugun annem gelecek vericem eline butun gun baksin usandim...
Cnm bn buyuk kizimi tracy hogg teyzenin uyutma teorilerine gore uyutmayi basarmstm. Simdi iki yasinda ve sallnmdn uyuyor.
bu kucuk kizimda ise emzrym , islerimi yapa duruyrm. Geldgmde cocuk uyumus oluyr. Yada drekt yataginda (babasi ikisine de tek kisilik yatak almis da...) emzryrm, bn de hep yatarak emzryrm. Oylece uyuya kaliyr. Hic kipirtatmdn odadan cikiyrm. Evin her yernde telsz var zatn. Boylece islerimi halledyrm. Iki gunde bir de kuveti doldurup( azicik) ablasi ile sicak suyun keyfini cikarmasina izn veryrm. Dus sonrasi sauna etkisinden cikmis gibi ikisi de rahT raht uyuyr.
yani bn bebegm dogdgndn beri nerdeyse hicbir emzrmdn sonra kucagma alip gaz cikarmdm. Cocuk emerkn uykuya daliy zaten. Hic bi zmn uykusunu bozmdm yaniii
Tabii her cocugn kendine has karaktri var. Belki bnm kizim daha sakin yapili. O yuzden de cok yaygara cikarmiyr.
gunduz uykusunu soran arkdsm... bmm kiz gunduzleri epey uyuyor desm...biraz annesins cekmis bu konuda.
parmecm umarim faydali olabilmisimdr
bn yatar
nden gece 1 den once yatamiyrm. Kendimi anlms degilim
Hahah tarif süper :) Bu ara çok hamarat gördüm seni canım kıskandırıyosun
Güle güle kullan dünüş, eserlerini bizimle de paylaş arada
Güzelliğe bak güzelliğe.. Hep böyle olsan ya İncicim anneni yormasan güzel olmaz mı :)
Bende de var bir kutu. 2 kere kullandım sadece. İlk denemede beğenmedim, ikincide belki de o kadar kötü değildir diye zorladım ama olmuyor içemiyorum. Halbuki burda arkadaşlara sormuştum önce tadını sonra almıştım. Ama damak tatlarımız farklıymış
Eşim de başımın etini yiyor, aldırdın içmedin, olduğu gibi duruyor orda diye. Anne gibi mübarek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?