2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

koltuğun kutusunda 3 aydan itibaren yazıyor. Ben sadece denemek için oturttum ama tam oturamadı zaten. doktora sorup ondan sonra oturtmaya devam edeceğim.

koltuğun kutusunda 3 aydan itibaren yazıyor. Ben sadece denemek için oturttum ama tam oturamadı zaten. doktora sorup ondan sonra oturtmaya devam edeceğim.

bizimde 18inde randevu, soracağım bakalım..paşam artık kv yüzünden yatmıyor, deli oldum
ama sıfırı pahalı geldi şuan için, temiz ikinci el bulabilirim belki bakalım

Senin hallerini yerim ben tatlım benim sen her halinleeee muhteşemsin bebetommm en yalın halinle bile inci tanem

Sende ölesin fındık içiiii ve onun tatlı arduşu ceviz içiiii

topicimiz rekor sayfa sayısına ulaşınca pek bir ilgi çekmeye başladı...pratik hanımdan sonra şimdide kanguru

Bence pratik hanım rümüz değiştirip surekli aramızda dolaşıyor :))

Cagla inci zor bir bebek olduğu ve gaz sancıları bu zamana kadar devam ettigi icin tek care olarak sallayarak uyuttum maalesef ki bu benim aslalarim arasındaydı

Kac gündür deniyorum sallanmadan uyutmayi ama olmuyor saat bir itibari ile pes ettim çünkü cok yoruldu kizim

Nasil alıştırcam sallanmadan uyumayı püf cok zor is

Son düzenleme:
kızlar merhaba... bebeklerini anne sütü ile besleyenler üçüncü ay sonu kilo ve boy durumları nedir acaba?? ayda kaç kg aldılar? ilk aylara göre düşüş var mı varsa ne kadar?

bizimde 18inde randevu, soracağım bakalım..paşam artık kv yüzünden yatmıyor, deli oldum
ama sıfırı pahalı geldi şuan için, temiz ikinci el bulabilirim belki bakalım

bizde kampanyalı 50 TL diye aldık yoksa daha fazla para vermezdik. inşallah sana da denk gelir uygun fiyatlı bir koltuk.

arkadaşlarım büyük bi sorunum var kızım gündüzleri hiç uyumuyor ( daha 3,5 aylık sizinkiler nasıl ?? bu durum normal mi çook yoruluyorum ve üzülüyorum uyumadığı için sanki büyümeyecekmiş gibi geliyo ayrıca uyumadan önce mutlaka ağlıyo sonra en fazla 40 dakika uyuyo o kadar ((((

Foto ekleyen arkadaslarim butun melekler bir harika Rabbim korusun,bizlere bagislasin onlari.
Ang canim sende harika cikmissin,sac renginide cok begendim.

Parmecim bende ayakta sallayarak uyutuyorum yoksa uyumuyor
Sagolsun annem alistirmisti ama dedigin gibi kolikli oldugu icin her yolu deniyorduk aglama krizini gecirmek icin.
Yolunu bulursan banada anlat canim.Buarada senin ninniyi dinletmistim baris beye once hosuna gitti hatta uyudu ama sonra ise yaramadi ne yaspsak bos.
Su gaz sancisi gece gelmesi cok daha fena surekli saat basi aglayarak uyandi sabah 7 de ancak cikardida suan ayagimda uyuyor.
Bugun annem gelecek vericem eline butun gun baksin usandim...

Birdee surekli mide bulantisi ve halsizlik yasayinca ve henuz regl de gelmedigi icin kocisten test almasini istedim.
Cok sukur ki tek cizgiydi kardes fikrine suan cooooook uzagim,icim cok rahatladi.

benım Aras ta yapyo bazı gunler yarm yamalak uyuyor ama bazende uyandrmym dun btn gun uyudu nerdyse endslenme belkde sesszlge alstı brde oyle dne ıstersen alntı yapamadm ya

Dunuss gunaydinnn ;-) kolik cok beter bseymis ya...bzmki surekli kucak istiyo hep gezdr salla deliricm artik.her yerim agriyo belim sirym tutuldu arttk kucakta tasimaktan...baris gun icnde nasil gcelerimi tutuyo genelde koligi....uff ne zamn gecicek kiyamam bizmkiler 2 huysz 2 gazli gecinir gderlerr :-D bu arada hamilelik cdden cok uzak suan cok soguk geliyo dusuncesi oyle bi durum olmamasna sevndm icin rahatlamss

Cnm bn buyuk kizimi tracy hogg teyzenin uyutma teorilerine gore uyutmayi basarmstm. Simdi iki yasinda ve sallnmdn uyuyor.

bu kucuk kizimda ise emzrym , islerimi yapa duruyrm. Geldgmde cocuk uyumus oluyr. Yada drekt yataginda (babasi ikisine de tek kisilik yatak almis da...) emzryrm, bn de hep yatarak emzryrm. Oylece uyuya kaliyr. Hic kipirtatmdn odadan cikiyrm. Evin her yernde telsz var zatn. Boylece islerimi halledyrm. Iki gunde bir de kuveti doldurup( azicik) ablasi ile sicak suyun keyfini cikarmasina izn veryrm. Dus sonrasi sauna etkisinden cikmis gibi ikisi de rahT raht uyuyr.

yani bn bebegm dogdgndn beri nerdeyse hicbir emzrmdn sonra kucagma alip gaz cikarmdm. Cocuk emerkn uykuya daliy zaten. Hic bi zmn uykusunu bozmdm yaniii

Tabii her cocugn kendine has karaktri var. Belki bnm kizim daha sakin yapili. O yuzden de cok yaygara cikarmiyr.

gunduz uykusunu soran arkdsm... bmm kiz gunduzleri epey uyuyor desm...biraz annesins cekmis bu konuda.

parmecm umarim faydali olabilmisimdr

bn yatar
nden gece 1 den once yatamiyrm. Kendimi anlms degilim

Hahah tarif süper :) Bu ara çok hamarat gördüm seni canım kıskandırıyosun
Şu FotoRus güzelmiş parmiş ben yükledim tlfona çok ii ya duruşun fotolarından neler yaptım nelerdünüşüm saol öneri için
Güle güle kullan dünüş, eserlerini bizimle de paylaş arada

Güzelliğe bak güzelliğe.. Hep böyle olsan ya İncicim anneni yormasan güzel olmaz mı :)
Bende bu aksam lactamil deneyim dedim , icmez olaydım hic beğenmedim :2:
Ne yapacam o kutuyu , cocuklara süt niyetine mi içirsem
Bende de var bir kutu. 2 kere kullandım sadece. İlk denemede beğenmedim, ikincide belki de o kadar kötü değildir diye zorladım ama olmuyor içemiyorum. Halbuki burda arkadaşlara sormuştum önce tadını sonra almıştım. Ama damak tatlarımız farklıymış
Eşim de başımın etini yiyor, aldırdın içmedin, olduğu gibi duruyor orda diye. Anne gibi mübarek

Lactamili bnde icemedm..sutte icemem bn zaten..hangi akla hzmet aldin bnuda bilmiyrm.esim markette gercrkten iciceksen al dedi..cnku brn bseyi isterim bi heves snra yemem icmem flan ..gne hakli ckti :-D durup durup didiyo bn sana iciceksn al dedim diye

o gaz ılletı fena ya 2 ay bende cektm kendlgndn gctı cok kolay cıkaryo artk uykusunda bıle zart zurt gıdyo gaznı cıkartıp yatnca bızım sıpa daha cok uyuyordu ben bacaklarna egzrsız hareketı yaptryorum gazı cok kolay ckyo bacaklarnı bısıklet surer gbı bı ılerı bı gerı yapyorm snrada dızlrnı karnına dgru cektrym nazkce ananem gostrdı bnada gayet ıse yaradı

Merhaba herkese..umarim herkesin melegi saglikli sihhatlidir ben ne zamandir girip okuyamadim,takip edemedim...
Biz 3.5 aylik olduk daha once ne guzel gece sık emmesine rağmen uyurdu son1 2 haftadir geve uyanmalari cok sık. Hele son 24 saattir bi huzursuluk ki sormayın bi yeri aciyomus gibi bi anda aglama krizi...gaz maz da kalmadi noluyo anlamadım. Ne gunduz n3 gece dogru duzgub uyuyamiyorum artik...esim saolsun iyice saldi gitti ne yardim ne bisiy..cocuk boyle bisiy diyo gecip gidiyo sanki bitek benim cocugum. Bebegimin yaptigi onun icin yaptigi. Hicbisey dokunmuyoda kocaman adamin soyledigo yaptigi hersey batar oldu...yorgunluk diz boyu..birbirinin ayni kovalanip gecen gunler..ay nerden nereye geldim dolmusum bende kizlar..neyse boyle bi huzursuz luk yasayan varmi acaba bebeginde?dis desem erken..gaz desem degil anlam veremedim. ..

Anlatmazmiyim hic yedi düvele anlatıcam çağla inci erkenden kendi kendine uyuyor diye :)

Masallah Canim şansliymissin . Yalnız benim anlamadığım bebegin normal genc yatağında mı yatıyor ki yanına uzanip emzirebiliuorsun besigi yok mü yanında korumaliklari ?

Ha benim prensesim dinle suloz teyzeni bakiyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…