- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #64.881
Hahah tarif süper :) Bu ara çok hamarat gördüm seni canım kıskandırıyosun
Güle güle kullan dünüş, eserlerini bizimle de paylaş arada
Güzelliğe bak güzelliğe.. Hep böyle olsan ya İncicim anneni yormasan güzel olmaz mı :)
Bende de var bir kutu. 2 kere kullandım sadece. İlk denemede beğenmedim, ikincide belki de o kadar kötü değildir diye zorladım ama olmuyor içemiyorum. Halbuki burda arkadaşlara sormuştum önce tadını sonra almıştım. Ama damak tatlarımız farklıymış
Eşim de başımın etini yiyor, aldırdın içmedin, olduğu gibi duruyor orda diye. Anne gibi mübarek
Cagla inci zor bir bebek olduğu ve gaz sancıları bu zamana kadar devam ettigi icin tek care olarak sallayarak uyuttum maalesef ki bu benim aslalarim arasındaydı
Kac gündür deniyorum sallanmadan uyutmayi ama olmuyor saat bir itibari ile pes ettim çünkü cok yoruldu kizim
Nasil alıştırcam sallanmadan uyumayı püf cok zor is
Canım senin telefon yaptı yine yapacağını.. Kanun kaynaması
Canım eviniz ayrı aşınız ayrı bu yüzden karışmaya hakkı yok sessiz kalma bence çünkü haklısın. Kaldı ki istemediği kişi el değil annen. Eşin de destekliyorsa seni, uygun bir dille söylesin durumu ona. O zaman annende istemesin o gelmesin olur mu öyle şey.
Aynı evde gelen gidene karışanı gördüm de uzaktan yetişeni ilk defa görüyorum. Sinir bozucu gerçekten
Karışamaz ? Doğru ona sorsan çok modern , anlayışlıdır vs. , hiç karışmaz .
Ama şöyle ki gezersek onunla gezeceğiz , ördek ailesi gibi peş peşe takılıp dolaşacağız :)
Başka şehirden arkadaşlarım gelmişti 1 günlüğüne dememiştik sonra bir muhabbette geçti '' aaa hiç haberim yok , niye geliyorlar'' diyor , her geleni gideni haber vermek gerek sanki !
Ben de önce açayım telefon konuşayım dedim sonra biraz sabır sakinleş dedim , aklıma bura geldi . Çünkü konuşmak namümkün
; haklı iken haksız duruma düşerim ; telefon açıp laf saydım olur .
Valla canim bu durummda telefonn acip laf saysan da haklisinGecmis olsun canim insallah cabuk atlatirsin
Karışamaz ? Doğru ona sorsan çok modern , anlayışlıdır vs. , hiç karışmaz .
Ama şöyle ki gezersek onunla gezeceğiz , ördek ailesi gibi peş peşe takılıp dolaşacağız :)
Başka şehirden arkadaşlarım gelmişti 1 günlüğüne dememiştik sonra bir muhabbette geçti '' aaa hiç haberim yok , niye geliyorlar'' diyor , her geleni gideni haber vermek gerek sanki !
Ben de önce açayım telefon konuşayım dedim sonra biraz sabır sakinleş dedim , aklıma bura geldi . Çünkü konuşmak namümkün
; haklı iken haksız duruma düşerim ; telefon açıp laf saydım olur .
Aynen, sabah erken kalktık gene , saat yutmuş gibi
Yok canım bazen dedigin gibi terliyor da ama normalde hep soguk ayakları , yün patikle ısınmış oluyor, çorap -alt pijama- tulum ile soguk ayaklar
Canım 16 hft kanuni hakkımız , ister calış ister calisma , 16 hft raporluyuz, o kadar süre icin Ssk nin yatırdığı parayı alacağız , tamam maaşımizin hepsi kadar bi para olmuyor ama
Sen 170 i ara. 8 Kasım da iznim bitti, raporları tamamlayıp 18 inde Ssk ya götürdüm , internetten takip ettim, 22 sinde yatırdılar parayı + 95 lira süt parası
Cok tatlı canım ya , o Demirin tadı da pek kötü , cocuk ne yapsın , canım benim yerim seni
Sadece verem aşısında yıkanmıyor canım
Maşallah canım ne guzel büyümüş , Allah hayırlı saglıklı uzun ömürler nasip etsin
Sende cok güzelsin keske senin genlerinden olsa bende de
Cucum ya cok tatlı senin bu kızçen , havalar ısınsın da Park'ta buluşalım , 7 de ki Migros'un arkasında ki Park'ta
Esin karıştırmıyordur insallah , sen ona söylemeden bildigini yap , o da konuşsun Dursun
Gecmis olsun canım , insallah bi an önce iyilesirsin
günaydın kızlar... benim kızçem salıncaksızlıktan ölüyormuş haberim yokmuş yahu.. dünden beri acıkma dışında mızmızlanmadı.. sürekli sallanıyo kendi kendine.. uykusu geldiğinde uyuyor.. dünden beri kendimi tatilde gibi hissediyorum.. çok memnunum.. Eki Görüntüle 884273
Heracim tam salincaklara bakiodum, hangi marka ve nekadara aldin cnm ayiptit sormasi?
Dunuss gunaydinnn ;-) kolik cok beter bseymis ya...bzmki surekli kucak istiyo hep gezdr salla deliricm artik.her yerim agriyo belim sirym tutuldu arttk kucakta tasimaktan...baris gun icnde nasil gcelerimi tutuyo genelde koligi....uff ne zamn gecicek kiyamam bizmkiler 2 huysz 2 gazli gecinir gderlerr :-D bu arada hamilelik cdden cok uzak suan cok soguk geliyo dusuncesi oyle bi durum olmamasna sevndm icin rahatlamss
Günaydın kızlar ya sizin bebeginizin kaka yapmama gibi durumlari oldumu hic... benimki gecen hafta alti gün sonra yaptı zeytinyağı masaj akliniza ne gelirse yaptim dr. Da bes gunu gecmesin dedi o gunden sonra hala yapmadi bugun üçüncü günümüz bu hep böyle mi olacak baska bisey mi var anlamadim ya gazini rahat cikarti hatta kokuyo baya bi... karin agrisi da yok yalnizca uc gundur aksamlari uyutmaya calisirken aglio o kadar... basina böyle bişey gelen var mı
Günaydın kızlar aslında erken kalktık ama anca kahvaltı vs derken :)
İki gündür kızımı bizim yatağımızda saat 21.30 da uyutuyorum bakalım erken ve kendi kendine uyuyabilecek mi? uyuyunca kendi yatağına alıyorum :) ilk gün ve dün biraz zor oldu ama bakalım bu gece nasıl olacak bu akşamda misafirliğe gideceğiz uyku saatimiz sarkacakorada uyutabilirsem süper olacak :) her gün 12-1 de uyuyan kızım en geç 22 de uyuyunca tuhaf hissettim kendimi :)
canım bizim bıngıldağımız doğduğumuzdan beri kapanmak üzere ama maşallah hala aynı şekilde duruyor doktorumuz kesmedi d vitaminini takip edicez dedi kafa çapının filan ediyoruz çok şükür şuan birşey yok doktorumuz 6 aya kadar böyle olabilir dedi zaten 6 ay ile 18 aya kadar kapanıyormuş.
gözün aydın canım :)
Anladım canım.Bizimkini de 1 aylığına kesti..Kafa çapımız iyi gidiyor çok şükür.Aman bebişlerimiz hep sağlıklı olsunlar..
Canım ben bir kere 10 güne kadar bekledim çünkü rahatsız değildi kakasını yapamamaktan. 10 gün olunca artık yarım fitil verdim rahatlasın diye, yaptı. Bir daha da olmadı kaka sorunumuz hergün yapıyor şimdi. Emen bebeklerde 10 güne kadar normal diyor doktorlarGünaydın kızlar ya sizin bebeginizin kaka yapmama gibi durumlari oldumu hic... benimki gecen hafta alti gün sonra yaptı zeytinyağı masaj akliniza ne gelirse yaptim dr. Da bes gunu gecmesin dedi o gunden sonra hala yapmadi bugun üçüncü günümüz bu hep böyle mi olacak baska bisey mi var anlamadim ya gazini rahat cikarti hatta kokuyo baya bi... karin agrisi da yok yalnizca uc gundur aksamlari uyutmaya calisirken aglio o kadar... basina böyle bişey gelen var mı
günaydın kızlar... benim kızçem salıncaksızlıktan ölüyormuş haberim yokmuş yahu.. dünden beri acıkma dışında mızmızlanmadı.. sürekli sallanıyo kendi kendine.. uykusu geldiğinde uyuyor.. dünden beri kendimi tatilde gibi hissediyorum.. çok memnunum.. Eki Görüntüle 884273
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?