2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Paylaşırım tabii dünüşüm şaheserlerimisende paylaş arada bakalım neler var

Günaydın kızlar umarım çok güzel bigün olur :)
Bi ton yapılacak iş varda ne zaman nede yapıcak adam varkahvaltı sofrasını topladım bulaşık mak.çalıştırdım okadar salonu bi görseniz heryer heryerde gece noluyoo buraya napıyoruzda bulaşar dağılıyor anlamadım

Günaydın kızlar ya sizin bebeginizin kaka yapmama gibi durumlari oldumu hic... benimki gecen hafta alti gün sonra yaptı zeytinyağı masaj akliniza ne gelirse yaptim dr. Da bes gunu gecmesin dedi o gunden sonra hala yapmadi bugun üçüncü günümüz bu hep böyle mi olacak baska bisey mi var anlamadim ya gazini rahat cikarti hatta kokuyo baya bi... karin agrisi da yok yalnizca uc gundur aksamlari uyutmaya calisirken aglio o kadar... basina böyle bişey gelen var mı

herkeseee günaydınnnn.. nasılsınzz kızlarrr, bebişlerr nasılll. umarımm herşey yolundadır. biz dün kontrole gittik tekrar kapanma olmamışş. herşey yolunda kan tahlili idrar tahlili ve böbrek ultrasonu istedilerr. herşey normall çıktı çokk şükürrr.

Günaydın kızlar aslında erken kalktık ama anca kahvaltı vs derken :)

İki gündür kızımı bizim yatağımızda saat 21.30 da uyutuyorum bakalım erken ve kendi kendine uyuyabilecek mi? uyuyunca kendi yatağına alıyorum :) ilk gün ve dün biraz zor oldu ama bakalım bu gece nasıl olacak bu akşamda misafirliğe gideceğiz uyku saatimiz sarkacak orada uyutabilirsem süper olacak :) her gün 12-1 de uyuyan kızım en geç 22 de uyuyunca tuhaf hissettim kendimi :)

Günaydın

Emerken kucağında sallayıp pışpışlamayı dne önce
Sonra saklamayı bırakıp sadece pışpışla
Ben sallayarak uyutmuyorum ama böle alıştırmıştım
Şimdi kucağımda hiçbişi yapmıom sadece emio uyuo beşiğe yatırırken uyanıo orda pışpışlıom 1dk ve uyuo

Bi de bunu dene bakalım inş işine yarar

Onu ne ilgilendirir..sizin evinize geleninize gdeninize nasi karisir ya...szle yasamiyo ama yasamis kadar oluyo yani..tavrini koy cnm bnce[/QUOTE]

Valla canim bu durummda telefonn acip laf saysan da haklisin

Onu bilemiyorum da cok gicikmis bu reklamlaaaar imdat[/QUOTE]

Eşim karıştırmamaya çalışıyor diyelim :) Aynı evi geçtim aynı şehirde yaşasak vay halimize bir yere gitmeden haber verip onay almak gerek tabii gideceğimiz yer nere olursa olsun sen de gel desek daha makbul de . Dediğim gibi ördek ailesi olarak gezelim derdinde . Üstüne bir de kp di dolduruyor , Allahtan konuşulacak biri de konuşunca sen haklısın kızıma dönüyor sinirli başlayan konuşma .

günaydın kızlar... benim kızçem salıncaksızlıktan ölüyormuş haberim yokmuş yahu.. dünden beri acıkma dışında mızmızlanmadı.. sürekli sallanıyo kendi kendine.. uykusu geldiğinde uyuyor.. dünden beri kendimi tatilde gibi hissediyorum.. çok memnunum..

Heracim tam salincaklara bakiodum, hangi marka ve nekadara aldin cnm ayiptit sormasi?

Heracim tam salincaklara bakiodum, hangi marka ve nekadara aldin cnm ayiptit sormasi?

canım n11 den aldım.. sunny baby pandora kumandalı salıncak diye geçiyor.. 285 e aldım 11 taksitle.. çok beğendim.. diğer otomatikler 9 kiloya kadar kaldırıyor.. bu 12 kilo.. almayı düşünüyorsan tavsiye ederim

Canim gunduz geceye nazaran daha cok tutuyor.
Dedigin gibi surekli gezdir,salla.
Bende bitmis durumdayim kollarim,ayaklarim heryanim agiriyor.
Annem suan ayaginda salliyor barista uyumamak icin direniyor annemde soruyor ne yapmak lazim,niye uyumuyor acaba diye 1ayda unuttu torunun huyunu

Buarada lactamili bende aldim indirimdeydi 2 kutu alayim dedim kocis engel oldu icmezsin sen kalir diye ne cok benzer yanlarimiz var ya
Tadi sahlep gibi fena degil aslinda ama 1 hafta oldu 1 bardak ictim

canım benimde hergün kaka yapan oğlum artık 3-4 günde bir yapıyor. bazen 5 günü buluyor. ve kakasıda gazıda adamın burnunun direğini kırıyor :)
keyfi yerinde olduğu için normaldir diye kafama takmadım

gözün aydın canım :)

Anladım canım.Bizimkini de 1 aylığına kesti..Kafa çapımız iyi gidiyor çok şükür.Aman bebişlerimiz hep sağlıklı olsunlar..

Kizlar size bisey sorucam dun ishal oldum diye uazmistim doktor kanda mikrop var dedi antibiyotik ve ishal ilaci verdi ishal ilacini kullandim sanki gcti gibi antibiyotigi kullanmasammi diyorum yoksa kanda mikrop oldugu icin tekrar mi eder ne yapsam bilemedim bi bilen varsa akil versin

Canım ben bir kere 10 güne kadar bekledim çünkü rahatsız değildi kakasını yapamamaktan. 10 gün olunca artık yarım fitil verdim rahatlasın diye, yaptı. Bir daha da olmadı kaka sorunumuz hergün yapıyor şimdi. Emen bebeklerde 10 güne kadar normal diyor doktorlar

yerim ben bu güzelliği :)))
ben bakana kadar sen almışsın bile , hayırlı olsun canım :) ben vazgeçtim, bumbo koltuk alıyorum bide bende tiny love anakucağı var. sanırım bu ikili bizim tüm ihtiyacı karşılayacak
bizimde ana kucağımız geldiğinde dünyam aydınlanmıştı :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…