2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nasıl mutlu olduğunu tahmin edebiliyorum canım. benim paşada akşam erken uyuyor, bizde dün mısır dizi keyfi yaptık...böyle basit şeyler bile ne büyük olay geliyor artık :)

Maşallah çok şanslısın
Oğlum henüz alışamadı mı nedir keyfi yerindeyse 15dk kadar ancak oyalanıo
Belki alışır die bekliom

nasıl mutlu olduğunu tahmin edebiliyorum canım. benim paşada akşam erken uyuyor, bizde dün mısır dizi keyfi yaptık...böyle basit şeyler bile ne büyük olay geliyor artık :)

Darısı bizim başımıza.Biz 11buçuk 12den önce uykuya dalamıyoruz.Sabah 9buçuk gibi kalkıyor.Ondan mı sizce erken mi kaldırmalıyım..

aynen canım. eşim bile sanki bir şey eksik diyor bende dedim kızımız eksik :) her gece 8 den 12-1 e kadar oynamak ve sallamakla geçiyordu şükür şu 2 gündür güzel gidiyor bakalım devam ettirebilecek miyim .

Darısı bizim başımıza.Biz 11buçuk 12den önce uykuya dalamıyoruz.Sabah 9buçuk gibi kalkıyor.Ondan mı sizce erken mi kaldırmalıyım..

gün içinde çok uyumuyor benim kızım hala aynı. bence erken kaldırma. yine de sen bilirsin ama. benim kızım 12-1 gibi uyuduğunda 9 da kalkıyordu sonra emiyor altını açıyoruz 10 gibi yatıyor 11 e kadar uyuyordu.

şimdi akşam 9 da yatak odama götürüyorum. orada emzirip pışpışlıyorum bende yanına yatıyorum. uyuyor yarım saat sonra kalkıyor sonra yanına gidip yeniden pışpışlıyorum ondan sonra uyuyor 12 de emziriyorum uyanmadan sonra uyuyor 4 gibi kalkıyor emziriyorum 6 da yada 7 de kalkıyor emiyor uyuyor. sonra 9 da kalkıyor. iki gündür böyleyiz. öncesinde de de böyleydik sadece gece geç yatıyorduk :)

ahhhh arkadaşım yazdıkların aynısını 3 gündür bende yaşıyorum çaresizce ne yapacağımı bilmeden ( ve eşlerimizde ne çok birbirine benziyormuş malesef yazdıklarında kendimi gördüm ALLAH ikimize yardım etsin gerçekten çok zor çeken bilir ((

Evet evet biz de böyleyiz.Aynen senin tarif ettiğin gibi.Ama işte bi erken uykuya dalamıyoruz.

Evet evet biz de böyleyiz.Aynen senin tarif ettiğin gibi.Ama işte bi erken uykuya dalamıyoruz.

Canım akşam 5 ten sonra benim kızım uyumuyor yani 5 e kadar arada 20 dk filan uyuyor ama 5 ten sonra uyumuyor eğer bebeğin 5ten sonra uyuyorsa uyutma ve 9 da karanlık odanıza çekilin yanına yat gerekirse yatarak emzir bakalım ama vazgeçme ben ilk gün neredeyse yatak odası salon arası mekik dokudum hatta uyumayacak alayım içeri gideyim dedim kendi kendime ama vazgeçtim düşüncemden hemen. yattım yanına elini tuttum pışpışladım uyudu dün daha kolay uyudu bakalım bu gece ne yapıcaz:)

canım benimki de 8.30-9.00 gibi uyanıyor, yani uyanma saati normal
ben gündüz uykularına dikkat ediyorum, 1 saati geçtiğinde uyandırıyorum. bide akşam üstü 5 den sonra uyutmuyorum 7 de gece uykusuna yatırıyorum

Yatarak nasıl emziriyorsunuz canım ya ben hiç rahat edemiyorum

Ne yaptıysam çıkaramadım kızımın cicisini :)

Kosla koydum azıcık aspirin kalmış birkaç damla damlarım geceden beri suda beklettim çıkmadı
Var mı basına gelen ve lekeyi çıkarabilen ?

Benim oglum da 4 5 gunde bir yapiyor. Doktorumuz sadece anne sütü alan bebeklerde bir haftaya kadar yapmamasi normal dedi.eger yaptiginda da kakasi siviysa bu da kabiz olmadigi gosterir.kabiz degilse problem yok dedi

Günaydın emelcim. Ben de 11 12 de uyuyan bebegimi 10 a cektim. Ama kendi kendine uyumasi hayal gibi geliyor bana. Insallah basarirsin cok rahat olur.ben kucagimda pispislayarak uyutuyorum 10 15 dk da uyuyor. Huysuzluk cikarirsa da memeye alıyorum hemen uyuyor. İnşallah misafirlikte sorun yasamazsınız.

Kosla koydum azıcık aspirin kalmış birkaç damla damlarım geceden beri suda beklettim çıkmadı
Ariel leke çıkarıcı ile çıkarıyorum canım ben. Sadece lekenin olduğu kısmı leke çıkarıcı ile elde çitiliyorum sonra yine kirlilerle makineye atıyorum.
Pratikhanım mode

Parmecim ben kosla oxi ile beklettim bir gece sıcak suda çıktı bir dahada verirken önlük takıyorum yada mendil koyuyorum.

kızlar kan damlasına baslayan warmı aranızda bnm ogluma yan etkı yaptı butun gece kıvrandı karın agrısı yaptı yavruma 2 saat agladı kakasını yaptıktan sonra uyudu ama ne kaka her yerımız bok ıcınde kaldı :) butun gunde pek emmek ıstememıstı ıstahsızlık karın agrısı yaptı ya bugun vermeye korkuyorm dr 8 damla ver dedı kılosuna gore werılıyormus sanırım ama yan etkı yapınca yavas yavas baslamamı soyledı 2 damla 3 damla arttırarak.

Akşam 6gibi uyuyor ya..Ama uyumazsa çok ağlıyor.Bu sefer huzursuzluğundan gece uykusuna dalamıyor.O yüzden uyutuyorum mecburen.Ama bi deneyim bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…