- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #64.901
Sağol canım valla o saatten sonra eşimle film izliyoruz sohbet ediyoruz meyve yiyoruz ohh değmeyin keyfimize :)
önceden eşim uyumaya giderdi 12-1 gibi ben kızı sallarken :) şimdi ikimiz beraber yatağımıza gidiyoruz .
günaydın kızlar... benim kızçem salıncaksızlıktan ölüyormuş haberim yokmuş yahu.. dünden beri acıkma dışında mızmızlanmadı.. sürekli sallanıyo kendi kendine.. uykusu geldiğinde uyuyor.. dünden beri kendimi tatilde gibi hissediyorum.. çok memnunum.. Eki Görüntüle 884273
nasıl mutlu olduğunu tahmin edebiliyorum canım. benim paşada akşam erken uyuyor, bizde dün mısır dizi keyfi yaptık...böyle basit şeyler bile ne büyük olay geliyor artık :)
Günaydın kızlar aslında erken kalktık ama anca kahvaltı vs derken :)
İki gündür kızımı bizim yatağımızda saat 21.30 da uyutuyorum bakalım erken ve kendi kendine uyuyabilecek mi? uyuyunca kendi yatağına alıyorum :) ilk gün ve dün biraz zor oldu ama bakalım bu gece nasıl olacak bu akşamda misafirliğe gideceğiz uyku saatimiz sarkacakorada uyutabilirsem süper olacak :) her gün 12-1 de uyuyan kızım en geç 22 de uyuyunca tuhaf hissettim kendimi :)
nasıl mutlu olduğunu tahmin edebiliyorum canım. benim paşada akşam erken uyuyor, bizde dün mısır dizi keyfi yaptık...böyle basit şeyler bile ne büyük olay geliyor artık :)
Darısı bizim başımıza.Biz 11buçuk 12den önce uykuya dalamıyoruz.Sabah 9buçuk gibi kalkıyor.Ondan mı sizce erken mi kaldırmalıyım..
ahhhh arkadaşım yazdıkların aynısını 3 gündür bende yaşıyorum çaresizce ne yapacağımı bilmedenMerhaba herkese..umarim herkesin melegi saglikli sihhatlidir ben ne zamandir girip okuyamadim,takip edemedim...
Biz 3.5 aylik olduk daha once ne guzel gece sık emmesine rağmen uyurdu son1 2 haftadir geve uyanmalari cok sık. Hele son 24 saattir bi huzursuluk ki sormayın bi yeri aciyomus gibi bi anda aglama krizi...gaz maz da kalmadi noluyo anlamadım. Ne gunduz n3 gece dogru duzgub uyuyamiyorum artik...esim saolsun iyice saldi gitti ne yardim ne bisiy..cocuk boyle bisiy diyo gecip gidiyo sanki bitek benim cocugum. Bebegimin yaptigi onun icin yaptigi. Hicbisey dokunmuyoda kocaman adamin soyledigo yaptigi hersey batar oldu...yorgunluk diz boyu..birbirinin ayni kovalanip gecen gunler..ay nerden nereye geldim dolmusum bende kizlar..neyse boyle bi huzursuz luk yasayan varmi acaba bebeginde?dis desem erken..gaz desem degil anlam veremedim. ..
gün içinde çok uyumuyor benim kızım hala aynı. bence erken kaldırma. yine de sen bilirsin ama. benim kızım 12-1 gibi uyuduğunda 9 da kalkıyordu sonra emiyor altını açıyoruz 10 gibi yatıyor 11 e kadar uyuyordu.
şimdi akşam 9 da yatak odama götürüyorum. orada emzirip pışpışlıyorum bende yanına yatıyorum. uyuyor yarım saat sonra kalkıyor sonra yanına gidip yeniden pışpışlıyorum ondan sonra uyuyor 12 de emziriyorum uyanmadan sonra uyuyor 4 gibi kalkıyor emziriyorum 6 da yada 7 de kalkıyor emiyor uyuyor. sonra 9 da kalkıyor. iki gündür böyleyiz. öncesinde de de böyleydik sadece gece geç yatıyorduk :)
Biz doğuralı oldu canım bir 3-4 ay :)selam kızlar ben de 2012 ağıstos annesiyim:) var mı 16 ağustosta doğuracak:)
Evet evet biz de böyleyiz.Aynen senin tarif ettiğin gibi.Ama işte bi erken uykuya dalamıyoruz.
Darısı bizim başımıza.Biz 11buçuk 12den önce uykuya dalamıyoruz.Sabah 9buçuk gibi kalkıyor.Ondan mı sizce erken mi kaldırmalıyım..
Yatarak nasıl emziriyorsunuz canım ya ben hiç rahat edemiyorumCanım akşam 5 ten sonra benim kızım uyumuyor yani 5 e kadar arada 20 dk filan uyuyor ama 5 ten sonra uyumuyor eğer bebeğin 5ten sonra uyuyorsa uyutma ve 9 da karanlık odanıza çekilin yanına yat gerekirse yatarak emzir bakalım ama vazgeçme ben ilk gün neredeyse yatak odası salon arası mekik dokudum hatta uyumayacak alayım içeri gideyim dedim kendi kendime ama vazgeçtim düşüncemden hemen. yattım yanına elini tuttum pışpışladım uyudu dün daha kolay uyudu bakalım bu gece ne yapıcaz:)
Benim oglum da 4 5 gunde bir yapiyor. Doktorumuz sadece anne sütü alan bebeklerde bir haftaya kadar yapmamasi normal dedi.eger yaptiginda da kakasi siviysa bu da kabiz olmadigi gosterir.kabiz degilse problem yok dediGünaydın kızlar ya sizin bebeginizin kaka yapmama gibi durumlari oldumu hic... benimki gecen hafta alti gün sonra yaptı zeytinyağı masaj akliniza ne gelirse yaptim dr. Da bes gunu gecmesin dedi o gunden sonra hala yapmadi bugun üçüncü günümüz bu hep böyle mi olacak baska bisey mi var anlamadim ya gazini rahat cikarti hatta kokuyo baya bi... karin agrisi da yok yalnizca uc gundur aksamlari uyutmaya calisirken aglio o kadar... basina böyle bişey gelen var mı
Günaydın kızlar aslında erken kalktık ama anca kahvaltı vs derken :)
İki gündür kızımı bizim yatağımızda saat 21.30 da uyutuyorum bakalım erken ve kendi kendine uyuyabilecek mi? uyuyunca kendi yatağına alıyorum :) ilk gün ve dün biraz zor oldu ama bakalım bu gece nasıl olacak bu akşamda misafirliğe gideceğiz uyku saatimiz sarkacakorada uyutabilirsem süper olacak :) her gün 12-1 de uyuyan kızım en geç 22 de uyuyunca tuhaf hissettim kendimi :)
Yatarak nasıl emziriyorsunuz canım ya ben hiç rahat edemiyorum
Sorsan ne makbule geçer valla
Aynen dediğin gibi komple ayağa kalkıo bazen de dur oğlum nereye diom ama anlayan yok
Valla şu saatli emzirmeyi hiç beceremedim Dr gitsem belki bana da öle der bilmiom hı maşallahınızı unutmıyım
3 saat rn mümkün bazen yarım saatte emdiği oluo
Ancak gece o 3 saatler 4-5 e çıkıo[
aslında saatli değil bak 2 saat doldu hadi emzireyim yapma dedi dr. ağlamadığı sürece baktın keyfi yerinde oyalamaya devam :) bizimki en fazla gece 3 4 saat gündüz 2 saat dayanabiliyor ancak .. 2 saat bence normal ilk başlarda her ağladığında meme verdim aç bu aç doymadı diyenler sağolsun
Ariel leke çıkarıcı ile çıkarıyorum canım ben. Sadece lekenin olduğu kısmı leke çıkarıcı ile elde çitiliyorum sonra yine kirlilerle makineye atıyorum.Ne yaptıysam çıkaramadım kızımın cicisini :)
Kosla koydum azıcık aspirin kalmış birkaç damla damlarım geceden beri suda beklettim çıkmadı
Var mı basına gelen ve lekeyi çıkarabilen ?
Ne yaptıysam çıkaramadım kızımın cicisini :)
Kosla koydum azıcık aspirin kalmış birkaç damla damlarım geceden beri suda beklettim çıkmadı
Var mı basına gelen ve lekeyi çıkarabilen ?
Canım akşam 5 ten sonra benim kızım uyumuyor yani 5 e kadar arada 20 dk filan uyuyor ama 5 ten sonra uyumuyor eğer bebeğin 5ten sonra uyuyorsa uyutma ve 9 da karanlık odanıza çekilin yanına yat gerekirse yatarak emzir bakalım ama vazgeçme ben ilk gün neredeyse yatak odası salon arası mekik dokudum hatta uyumayacak alayım içeri gideyim dedim kendi kendime ama vazgeçtim düşüncemden hemen. yattım yanına elini tuttum pışpışladım uyudu dün daha kolay uyudu bakalım bu gece ne yapıcaz:)
canım benimki de 8.30-9.00 gibi uyanıyor, yani uyanma saati normal
ben gündüz uykularına dikkat ediyorum, 1 saati geçtiğinde uyandırıyorum. bide akşam üstü 5 den sonra uyutmuyorum 7 de gece uykusuna yatırıyorum
Akşam 6gibi uyuyor ya..Ama uyumazsa çok ağlıyor.Bu sefer huzursuzluğundan gece uykusuna dalamıyor.O yüzden uyutuyorum mecburen.Ama bi deneyim bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?