- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #64.921
canım benimde hergün kaka yapan oğlum artık 3-4 günde bir yapıyor. bazen 5 günü buluyor. ve kakasıda gazıda adamın burnunun direğini kırıyor :)
keyfi yerinde olduğu için normaldir diye kafama takmadım
Canım ben genelde youtubedan dinliyorum orda hepsi var nerdeyse
selam kızlar ben de 2012 ağıstos annesiyim:) var mı 16 ağustosta doğuracak:)
Canim gunduz geceye nazaran daha cok tutuyor.
Dedigin gibi surekli gezdir,salla.
Bende bitmis durumdayim kollarim,ayaklarim heryanim agiriyor.
Annem suan ayaginda salliyor barista uyumamak icin direniyor annemde soruyor ne yapmak lazim,niye uyumuyor acaba diye1ayda unuttu torunun huyunu
Buarada lactamili bende aldim indirimdeydi 2 kutu alayim dedim kocis engel oldu icmezsin sen kalir diyene cok benzer yanlarimiz var ya
Tadi sahlep gibi fena degil aslinda ama 1 hafta oldu 1 bardak ictim
Ariel leke çıkarıcı ile çıkarıyorum canım ben. Sadece lekenin olduğu kısmı leke çıkarıcı ile elde çitiliyorum sonra yine kirlilerle makineye atıyorum.
Pratikhanım mode
Parmecim ben kosla oxi ile beklettim bir gece sıcak suda çıktı bir dahada verirken önlük takıyorum yada mendil koyuyorum.
Ne yaptıysam çıkaramadım kızımın cicisini :)
Kosla koydum azıcık aspirin kalmış birkaç damla damlarım geceden beri suda beklettim çıkmadı
Var mı basına gelen ve lekeyi çıkarabilen ?
Dunuss gunaydinnn ;-) kolik cok beter bseymis ya...bzmki surekli kucak istiyo hep gezdr salla deliricm artik.her yerim agriyo belim sirym tutuldu arttk kucakta tasimaktan...baris gun icnde nasil gcelerimi tutuyo genelde koligi....uff ne zamn gecicek kiyamam bizmkiler 2 huysz 2 gazli gecinir gderlerr :-D bu arada hamilelik cdden cok uzak suan cok soguk geliyo dusuncesi oyle bi durum olmamasna sevndm icin rahatlamss
Ağzına mı damlatıyosun canım sen?Pratik hanımın bugun ki rümüzü belli oldu :)
Canim bende kocaman önlük takiyorum ama verilen miktar cok kızımın da masallah eli kolu hic durmuyor sonuc bu :)
Ağzına mı damlatıyosun canım sen?
günaydın kızlar... benim kızçem salıncaksızlıktan ölüyormuş haberim yokmuş yahu.. dünden beri acıkma dışında mızmızlanmadı.. sürekli sallanıyo kendi kendine.. uykusu geldiğinde uyuyor.. dünden beri kendimi tatilde gibi hissediyorum.. çok memnunum.. Eki Görüntüle 884273
Sorsan ne makbule geçer valla
Aynen dediğin gibi komple ayağa kalkıo bazen de dur oğlum nereye diom ama anlayan yok
Valla şu saatli emzirmeyi hiç beceremedim Dr gitsem belki bana da öle der bilmiom hı maşallahınızı unutmıyım
3 saat rn mümkün bazen yarım saatte emdiği oluo
Ancak gece o 3 saatler 4-5 e çıkıo[
aslında saatli değil bak 2 saat doldu hadi emzireyim yapma dedi dr. ağlamadığı sürece baktın keyfi yerinde oyalamaya devam :) bizimki en fazla gece 3 4 saat gündüz 2 saat dayanabiliyor ancak .. 2 saat bence normal ilk başlarda her ağladığında meme verdim aç bu aç doymadı diyenler sağolsun
Tandoracım senin kuzucuk doymuyorsa benimki Napsın artık
Peki aç bu aç diyenler şu anki kilosunu biliyorlar mı bebeğinin
Bence yüzlerine çarpar gibi söyle de utansınlar
Mama alan çocuklar bile 3. Aylarında 7-8 kilo olamıyor
Senin hem sütün çok hem de yaramış bebeğine
canım benimde hergün kaka yapan oğlum artık 3-4 günde bir yapıyor. bazen 5 günü buluyor. ve kakasıda gazıda adamın burnunun direğini kırıyor :)
keyfi yerinde olduğu için normaldir diye kafama takmadım
cnm sızın hala dewam edıyo sanırım kolık allah yardımcın olsun cok zor bende ilk baslarda bıdaha cocuk yapmam dıyodum ama gaza sancıları bıtınce tekrar sıcak bakıyosun merak etme . ıns en kısa zamanda gecer okuyunca üzüldüm bende ne cektım o kolıkten ama cok sukur 3.ayda gectı ıns sizinde gecer hemen.
herkeseee günaydınnnn.. nasılsınzz kızlarrr, bebişlerr nasılll. umarımm herşey yolundadır. biz dün kontrole gittik tekrar kapanma olmamışş. herşey yolunda kan tahlili idrar tahlili ve böbrek ultrasonu istedilerr. herşey normall çıktı çokk şükürrr.
Kızlar kızım bugün 3 ay 2 haftalık yaklaşık 1 aydır sesli kahkaha atıyo
Özellikle keyfi yerindeyse
Akşam annem dizinde pışpışlıyodu uyusun diye ben de yanlarında oturuyordum o ara boğazıma gıcık oldu öhööö diye öldürdüm
Benimki bi başladı kıkır kıkır gülmeye
Sonra biz de başladık kahkaha atmaya arada yine öhööö yaptım kızım kahkahalara boğuldu
O kadar güldükki çok komikti sonra bizim cimcime gülmekten katılmaya başladı popoda pırt pırt bi taraftan tüm gazını çıkardı gece rahat rahat uyudu
Alllamm ya daha neler görecez bakalım
Ben mi abartiyorum acaba normal olabiliyomus ama korkuyorum bu üçüncü kez ust üste böyle olunca... bagirsaklari tembellesir die tedirgin oluyorum sizin şimdi duzeldi mi yani
kızlar kan damlasına baslayan warmı aranızda bnm ogluma yan etkı yaptı butun gece kıvrandı karın agrısı yaptı yavruma 2 saat agladı kakasını yaptıktan sonra uyudu ama ne kaka her yerımız bok ıcınde kaldı :) butun gunde pek emmek ıstememıstı ıstahsızlık karın agrısı yaptı ya bugun vermeye korkuyorm dr 8 damla ver dedı kılosuna gore werılıyormus sanırım ama yan etkı yapınca yavas yavas baslamamı soyledı 2 damla 3 damla arttırarak.
Pratik hanımın bugun ki rümüzü belli oldu :)
Canim bende kocaman önlük takiyorum ama verilen miktar cok kızımın da masallah eli kolu hic durmuyor sonuc bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?