2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm benımkıde aynı durumdu 4 5 gun yapmadıgı oluyo druna sordum kabız degılse normal hatta daha ıyı yarıyomus yedıgı bızım drmz bole soledı keyfı yerındeyse sorun yoktur cnm

Bosuna dunus olmadik canim..bebisler ayni biz ayni kocalar ayni ;-)

Ariel leke çıkarıcı ile çıkarıyorum canım ben. Sadece lekenin olduğu kısmı leke çıkarıcı ile elde çitiliyorum sonra yine kirlilerle makineye atıyorum.
Pratikhanım mode

Pratik hanımın bugun ki rümüzü belli oldu :)

Parmecim ben kosla oxi ile beklettim bir gece sıcak suda çıktı bir dahada verirken önlük takıyorum yada mendil koyuyorum.

Canim bende kocaman önlük takiyorum ama verilen miktar cok kızımın da masallah eli kolu hic durmuyor sonuc bu :)

Ne yaptıysam çıkaramadım kızımın cicisini :)

Kosla koydum azıcık aspirin kalmış birkaç damla damlarım geceden beri suda beklettim çıkmadı
Var mı basına gelen ve lekeyi çıkarabilen ?

ariel professional çıkarıyor. çitileyip makineye atıyorum cnm. ben bikaç gündür vermiyorum. çok huzursuz bu aralar canıma okuyor. sebebini de bulamadım. normalde ne için ağladığını anlarım, ama bu aralar sürekli çığlık atıyor. diş mi çıkarıyor diyorum baktım ama yok gibi geldi. kulaklarım çınlıyor artık.

Son düzenleme:

cnm sızın hala dewam edıyo sanırım kolık allah yardımcın olsun cok zor bende ilk baslarda bıdaha cocuk yapmam dıyodum ama gaza sancıları bıtınce tekrar sıcak bakıyosun merak etme . ıns en kısa zamanda gecer okuyunca üzüldüm bende ne cektım o kolıkten ama cok sukur 3.ayda gectı ıns sizinde gecer hemen.

Kızlar kızım bugün 3 ay 2 haftalık yaklaşık 1 aydır sesli kahkaha atıyo
Özellikle keyfi yerindeyse
Akşam annem dizinde pışpışlıyodu uyusun diye ben de yanlarında oturuyordum o ara boğazıma gıcık oldu öhööö diye öldürdüm
Benimki bi başladı kıkır kıkır gülmeye
Sonra biz de başladık kahkaha atmaya arada yine öhööö yaptım kızım kahkahalara boğuldu
O kadar güldükki çok komikti sonra bizim cimcime gülmekten katılmaya başladı popoda pırt pırt bi taraftan tüm gazını çıkardı gece rahat rahat uyudu
Alllamm ya daha neler görecez bakalım

ayy tipe bak
benide öle koysalar 24 saat sallanırım valla nasıl ihtiyacım varr:97:

Ben mi abartiyorum acaba normal olabiliyomus ama korkuyorum bu üçüncü kez ust üste böyle olunca... bagirsaklari tembellesir die tedirgin oluyorum sizin şimdi duzeldi mi yani

bna drum 5 damla vercez hep dedı d vıtamını gıbı arttırmıycaz hıc dedı oglum 8 kılo bı arkadsta hep 5 damla verdı burda 7 8 damla verenler var acaba dogru hangsı kafam karıstı

Azaldi canim ilk baslarda uyanik oldugu her bagir bagir aglardi uyusa diye gozunun icine bakiyodum..3.ayla azaldi sukur boylr boyle biticek ins

hadi gözün aydın canım geçmiş gitmiş olsun gelmesin birdaha :)
bu arada kızının resmini paylaştınmı hiç ben kaçırmış olabilirim...

evet yaaa dünyanın en tatlı şeyi o kahkahalar :)) gerçi bizimki kahkahadan çok çığlık şeklinde, deli bigi bağırıyor

canımm ya kan damlasını doktorunuz veriyor yoksaa sağlık ocağı mı veriyor..

Pratik hanımın bugun ki rümüzü belli oldu :)

Canim bende kocaman önlük takiyorum ama verilen miktar cok kızımın da masallah eli kolu hic durmuyor sonuc bu :)

anladım canım

ben hala tahlil yapılmadan verdiğim için pişman gibiyim çünkü eşimde de bende de de kansızlık yok hatta bende ki kan değerlerim standartın üstünde. ve hamileliğimde 1 tane hap içtim sabah akşam değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…