2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kilo 50 persentil boy 90 persentil dedi doktorumuz bize de.

Kizlar bu arada dun bogazim kasiniyordu, gece 3 gibi uyandim burun tikanik, bogaz sismis nefes alamitorum. Maske kullanacagim Kayra ile beraberken umarim gecmez

çok geçmiş olsun canım benim
ben bu persentil işini anlamadım... boyu kısa diye üzülüyorum boy 78 persentil, kilosu fazla diyorum 61 persentil...persentille ben tamamen farklı görüşlerdeyiz :)))
bi kafada hemfikiriz o da 90 persentil hala

işte mesele son cümlede zaten canım
benim düşüncem ne kendime nede bir başkasına saygısızlık yaptırmam, yapılan yerin parçası da olmam

Biz simdi toprak cimene cok yaklasiyoruz, hatta sabah cok gunesliydi kahvaltiyi bahcede yaptirdim. Tetenoz asisiyla ne alakasi var canim cimenlerde oynamasinin? Ben hic dusunmemistim asili olup olmamasi konusunu :s

arkadaşlar butük bebede organik yulaf unu pirinç unu satılıyor haber vereyim dedim
acaba güvenilirmidir

Cnm coook sevindim valla sanki kendi kizim almis kadar sevindim.
Ayni dertten muzdaribiz ya bakalim bende cumartesi gotureyim diyorum
Ohhh ya valla cok sevindim. Maşallah acigi kapatiyor guzel kuzucuk.
Çok sağol canım. Götür canım inşallah oda almıştır. İnşallah yaşına doldurmadan yetişir yaşıtlarına.

İnşallah canım . Çok teşekkür ederim canım.

afiyet bal şeker olsun kuzuma :))
soktunuz aklıma balığı bizde paşamla sardalya almaya çıkıcaz bugün
Sağol teyzesi . Alda paşamda yesin.

Sahi kayınvaliden geldi mi?

Canim cok gecmis olsun ve Allah yardimciniz olsun. İnsallah sorunsuzca atlatirsiniz.

Super haber bu cok sevindimm!

Sagol canim doktor isimleri icin. Ya karninda 42ye kadar beklemesi normal mi ki? Suni sanciyla filan baslatsinlar bari dogumu.

İnsallah kesilmeyecek sutum. Oyle inanmaya calisiyorum.

Biz varîz, acımasın için.

mesela ceylin 45 var o da arada giriyor ama yazmıyor
kardelencim sen de çotandır yazmıyorsun iyimisniz

geçmişte okuyamadığım sayfalar vardı yeni okuyorum beni merak etmişsin sağol canım. bir kaç gün girememiştim sonrada geçmişe dalınca günceli kaçırıyorum

Canim sinunda dr bulduk dr recep gonulan cok memnun kaldim tavsiye ederim

sevindim canım hayırlı olsun. bilgilerini verebilir misin. yerini ,muayene ücreti vs.

ırmak bebeğinin cinsiyeti belli olmuş erkekmiş :) en azından çok masrafı olmayacak abisinin eskileri artık onun yenileri olacak :)

hera bantlar çok güzel ellerine sağlık.

burka raporunuza çok sevindim. eşin biraz rahatlamıştır mama parası ortadan kalkınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…