- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #78.481
Kilo 50 persentil boy 90 persentil dedi doktorumuz bize de.
Kizlar bu arada dun bogazim kasiniyordu, gece 3 gibi uyandim burun tikanik, bogaz sismis nefes alamitorum. Maske kullanacagim Kayra ile beraberken umarim gecmez
Kızlar bir de aklımdayken yazayım. Hipp mama marketlerde 24 tl civarı biliyorsunuz, arkadaşın tavsiyesiyle farmasanal diye bi siteden 7 kutusunu 122 tlye aldik, 17,45 e geliyor. Bilginiz olsun dedim.
evet seni mesajı yazdıktan sonra farkettim canim ama geneli öbür topic ten sanırım
3 topic 2 de face grubu var 2013 ağustos annelerinin anladığım kadarıyla...
kimin nerde olduğu önemli değil bence.
herkes birbirine saygılı olduğu sürece sorun olmaz sanırım...
Öncelikle bilgi için sağol canım gerçekten uygunmuş. Kargo ücreti nasıl oluyor?Kızlar bir de aklımdayken yazayım. Hipp mama marketlerde 24 tl civarı biliyorsunuz, arkadaşın tavsiyesiyle farmasanal diye bi siteden 7 kutusunu 122 tlye aldik, 17,45 e geliyor. Bilginiz olsun dedim.
işte mesele son cümlede zaten canım
benim düşüncem ne kendime nede bir başkasına saygısızlık yaptırmam, yapılan yerin parçası da olmam
bizim evdede konuşma "urlalı arkadaşın ne yapıyor, görüşüyor musunuz"
yahu kız urlalı değil
"olsun urlalı sayılır"
Atarlı aybike heheyett. Yalnız benim Facebook yok açma ihtimalimde pek yok. Eşimle centilmenlik anlaşmamız var sosyal medya konusunda. Hatta kızımın fotolarını burada paylaştığımı falanda bilmiyor.
Atarlı aybike volume 2 :)))
Hehhh bi sen eksiktin :)) şaka bi yana gündüz yoğundum okudum ama yazamadım sabah. Sonrada giremedim. Ben ilk 20 gün her şeyi (biberon, emzik ne varsa) her seferinde kaynatarak temizledim. Sonra 40 günlüğe kadar günde 1 sefer kaynattım. Zamanla azalta azalta haftada 1 kaynatmaya başladım. 5 aylık olmadan önce biberonu bıraktık geriye emzik ve oyuncaklar kaldı. Bu arada oyuncaklar arasında peluşta var ve oyuncakları asla kaynatmadım. Kıyafetleriyle aynı koşullarda yıkadım sadece. Artık hiç bir şeyi kaynaşmıyorum sıcak suda yıkıyorum. Arada da normal beyaz sabunla yıkıyorum. Ayrı sabunu ve bulaşık süngeri var kızımın. Emzikleri arada sırada çaydanlığın altındaki kaynak sudan geçiriyorum. Yere düşenleri her seferinde yıkıyorum ama koltuğa yatağına düşeni kıl tüy varmı diye baktıktan sonra gerekmiyorsa yıkamıyorum. Uzun oldu ama fırçayı yiyince detaylı anlatayım dedim :) ha bu arada bunları doktorumuzun ve hemşire emeklisi teyzemin tavsiyeleriyle ayarladım hep. Bağışıklık sistemi oluşsun diye. Eklediğin likteki yazıya katılıyorum mikrop fobisi faydasız. Mikroplarla başedebilmek lazım.
İşte o uzmanı görmüş kv ve bir arkadaş bana anlatıyorlardı bu akşam. Dedim benim kız o peluşlardaki mikroplara alıştı bile sırada topraktakiler var. 9 aylıkken tetanozu vuruldukmu çimenlerin üstündeyiz aynen. :)) çok şükür büyük konuşmuş olmayayım ama hiç hasta olmadık biz şimdiye kadar.
Çok sağol canım. Götür canım inşallah oda almıştır. İnşallah yaşına doldurmadan yetişir yaşıtlarına.Cnm coook sevindim valla sanki kendi kizim almis kadar sevindim.
Ayni dertten muzdaribiz ya bakalim bende cumartesi gotureyim diyorum
Ohhh ya valla cok sevindim. Maşallah acigi kapatiyor guzel kuzucuk.
İnşallah canım . Çok teşekkür ederim canım.evet canım ağustos anaları pek bi bölük pörçük :) önemli olan saygı dediğin gibi
kabul ettim canım
evet o zaman mesaj atmıştım sana cevap gelmeyince önemsemedin zannetmiştim meğer görmemişsin
samimiyette duygularda karşılıklı.. seni tanımakta çok güzel... dediğin gibi aynı düşünceyi paylaşmak insanı mutlu ediyor malesef bu tarz düşünceler hep geri kafalılık olarak görülüyor... topik ayrılmadan öncekiler herşeyle dalga geçtikleri için.. içim çok acımıştı...
bende seni seviyorum tatlım...
canım çok sevindim kızının kilo almasına... inşallah zamanla çok daha iyiye gider annesini üzmez fındık kurdu...
Sağol teyzesi . Alda paşamda yesin.afiyet bal şeker olsun kuzuma :))
soktunuz aklıma balığı bizde paşamla sardalya almaya çıkıcaz bugün
Çok sağol canım. Götür canım inşallah oda almıştır. İnşallah yaşına doldurmadan yetişir yaşıtlarına.
İnşallah canım . Çok teşekkür ederim canım.
Sağol teyzesi . Alda paşamda yesin.
Sahi kayınvaliden geldi mi?
yarın akşam geliyor
Canim cok gecmis olsun ve Allah yardimciniz olsun. İnsallah sorunsuzca atlatirsiniz.Kızlar desteginiz iiçin teşekkürler. Bebegimin kuyruk sokumunda doğuştan bi delik var. Ciddiye almamistik ama kafama takılıp biraz araştırınca dr gittik. Basit bi delik de olabilirmiş ama omurilikle bağlantısıda oolabilirmiş. Bunu da ancak mr la anlayabilirlermis. Bizi bi beyin cerrahina yönlendirdi, maalesef istanbula çok uzağız. Eğer ddoktor iiçime sinmezse başka ddoktorlarada gideriz. BBakalım ne ddiyecek ama araştırdım nette, mrla bakmışlar. Narkoz için de rahatlatici şeyler okudum ama anne yüreği işte: ( gaz sancısı olsa benim içim yanardi. Beni uyutmadi, şimdi kendi uyuyor sipa. Gece gece kaka yapiyor bu ara, temizleyene kadar uyku kaçıyor. Derken sabah oluyor, anne işe.
Kapalı face grubuna ben de sıcak bakiyorum, rahat rahat yazisilir, foto paylaşılır. Oglumu tanistiamiyorum sizle herkes görebilir diye. Bi de dezenfekte konusu konuşulmuş, ben 6 aydan sonra bıraktım. Bi hastalığıda oolmadı şükür.
Hepinizi öpüyorum, saolun yanımda oldugunuziiçin
Geçmiş olsun canım inşallah geçmez Kayra ya.
Canım o grup başka ama 2013 ağustos anne adayları diye bir grup var orada varım ben.
Doktordan geldik kızımın hiçbirşeyi yok çok şükür 500 gr almış 20 günde 6800 olduk çok şükür inşallah zamanla acığı kapatırız böyle kilo alarak ben yinede kan ve idrar tahlili istedim ne kadar doktorum istemesede. Kanımız temiz çıktı değerlerimiz de iyi ama kızım çiş yapmadı eve geldik yapınca götüreceğim bakalım.
Super haber bu cok sevindimm!
canım benim izmirdeyken gittiğim doktorlardan birnin adı mitra özdemir di karşıyaka da muayenehanesi var
diğeri de medicalparkta çiğdem hanımdı ama ayrılmış ordan soyadı karas çiğdem karas o da çok olumlu pozitif bi insandı
bir de doktorların cv lerine bakmak lazım aslında normal doğum üzwerine uzmanlığını yapanları tercih etmek gerek sanırım bilmiyorum ki allah insaflı doktorlara denk getirsin diyelim, hemen sezeryan demek kolay doktor adına sıfır risk, senin psikolojin falan umrundamı
ya bu arada arkadaşım var demiştimya çok zayıf olan hala doğum yapamadı 42. haftası
doktoru sezeryan diyo ama arkadaşım istemiyo, bebeğin de herşeyi yolunda, suyu, kalp atışları falan
ben de normal doğumu beklemesi konusunda destekliyorum
amerikada falan 3 hafta gecikmeye kadar normal doğumu bekliyorlar, bizde 40. hafta dolunca hemen sezeryan
kızı destekliyorum iyi yapıyosun kesinlikle bekle diye ama bi taraftanda insan tedirgin oluyo 42.hafta dolacak bebekte hala doğma belirtsi yok
umarım sağlıkla kavuşur
bu arada süt kesilmez dostum bebeğin emdiği sürece bi şeycik olmaz sen canını sıkma
evet canım ağustos anaları pek bi bölük pörçük :) önemli olan saygı dediğin gibi
kabul ettim canım
evet o zaman mesaj atmıştım sana cevap gelmeyince önemsemedin zannetmiştim meğer görmemişsin
samimiyette duygularda karşılıklı.. seni tanımakta çok güzel... dediğin gibi aynı düşünceyi paylaşmak insanı mutlu ediyor malesef bu tarz düşünceler hep geri kafalılık olarak görülüyor... topik ayrılmadan öncekiler herşeyle dalga geçtikleri için.. içim çok acımıştı...
bende seni seviyorum tatlım...
canım çok sevindim kızının kilo almasına... inşallah zamanla çok daha iyiye gider annesini üzmez fındık kurdu...
mesela ceylin 45 var o da arada giriyor ama yazmıyor
kardelencim sen de çotandır yazmıyorsun iyimisniz
Canim sinunda dr bulduk dr recep gonulan cok memnun kaldim tavsiye ederim
Sağol canım bende çok sevindim valla ne yalan söyleyeyim idrarımız da temiz çıktı çok şükür.
Ona da cok sevindimmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?