2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yerden göğe kadar haklısınız çocuğa engel olamıosada size daha anlayışlı olmalıydı saygısızlık yapmış boşver sen milleti konuşşsan suç konuşmasan suç her türlü laf yapaarlar milletin işi gücü yok dedikodudan başka basit insanlar

cnm sen kımsenn gurultusunu cekmek zorunda degılsın...herkes bırbırıne saygı duymak zorunda...karsılık vere vere esını ıyıce cıgrın dan cıkarmıs....sen kendını germe mıllet ne derse desın...kımsenn agzı torba degıl buzulmuyo sıkma canını..bzm apartmandada ust kattakıler oyle..bızım ses sıstemı var ondan rahtsz olmus heralde kadın ..asansorde aksam gurultu vardı gelecektm nerdeyse sıkayete dıyo bana..yetmemıs kapıcıya sıkayet etmıs bzı...yalnz bunu dıyen kadın ve aılesı gurultunun ta kendısı.bagra bagra konusmalar kavgalar kosturmalar...gcen gun sabahn korunde bısıler kırıyolrdı kut kut sese uyandm tepemde...dınıme kufreden musluman olsa demısler....hıc canını skma kuzm

kaç aydır ses çıkarmıyoruz çocuktur falan diye ama işte gürültü artarak devam etti sürekli. benim eşime kızdığım ne diye kadınla muhatap oldun eşiniz evdeyse bir ricam olacaktı falan deseydin ya dedim. tuttun kadın senle sen kadınla kavga ettin dedim.birde insan bağırarak konuşur mu ya kadın bir yerini koparmışalr gibi bağırıyor eşimde kadın bağırınca bağırdı ya ben böyle şeylerin sakin konuşulması taraftarıyım ama işte üzüldüm biraz. ben çıkıp hamileyim bende x hanım uyuyamıyorum dinlenemiyorum deim ne yapim diyor eşimde bir çıldırdı o öyle deyince görgüsüz terbiyesiz anlayışsız deyip durdu. olay büyüyecek diye çok kastım kendimi yaa. Allahtan kadının eşi düzgün çıktıda ortalık yatıştı

ahhh cnaım keşke haklı olmak yetse lojmanda haklılık değil en çok bağıranı haklı sanıyorlar maalesef yarın şimdi herkes eşime birşey soracak sakın yorum yapma dedim yorum yaparsa iş daha çok büyüyecek ondan alıp ona götürüyorlar değiştirerek lafı

canım ıslak kek yapacaksan o kadar yumurta koymaya gerek yok. bi de üstüne koyulan sos evet çiğ oluyor onada yumurta koyuyor tariflerde genelde ama onada koymadan kafana göre yapabilirsin istersen.

Ayyyy bi de yıkicaz di mi onuuuuuu
Gözümün önüne geldi o minicik hali
Çok tatlı olacaklar çooooooooooooooooooook

Canım belediyeyi arayıp ses ölçümü yaptır. Yatak odasında ölçüm yapılıyor diye biliyorum. Belli bir desibelin üzerindeyse dava açabilirsin.

Kızlar lierac phytolastil çatlak önleyici jel, duydunuz mu kullanan varmı çok övdüler ben suan sebamed kullanıyorum ama bu lierac eğer çatlak olsa bile onarıomuş çok ii diolar nasıl acaba:44::44:

Ben de lierac kullaniyorum.karnim henüz cikmadigi icin etkisini anlamiyorum ama arastirmalarima göre en iyilerinden biri.bakalim etkisini ilerde göreceğiz

Canım belediyeyi arayıp ses ölçümü yaptır. Yatak odasında ölçüm yapılıyor diye biliyorum. Belli bir desibelin üzerindeyse dava açabilirsin.

canım askeri lojman ya millet birbirine girer valla sivil olsa hemen yapacağız da lojman olunca böyle herkes gurbetçi evinden olmasın söylenilince hallolur dedik bakalım bugünkü bu uyarmadan sonra ne olacak

benim yaşadıklarımın aynısı desem okurken bile sinirim tepeme çıktı desem ne dersin acaba:) biz mahkemelik olduk,yüz göz olduk ama sadece biz şahitmişiz diye kamu adına dava görülmedi. ben altta bir eşşek gibi oturup hala üstümdeki o pisliği çekiyorum, lanet olası insanlar biz akşam olunca bi köşeye geçer otururduk ana baba değil bunlar.babam aşağıda hayvan mı var diye azarlardı şimdi insanlar katil oluyor bu yüzden ben şimdi bile sinirleniyorum allah sabır versin hepimize ne diyim. kimse bana demesin benim çocuğum durmuyor diye yok öyle birşey...

ayrıca benim eşim belediyede memur.ses ölçümünü de kendisi bizzat yapıyor.ama sürekli devam eden bir sen değil bizimki mesela o yüzden birşey yapamıyoruz.

benide eklermisin ilk bebeğim kız olucak..ismini balım melek koyucaz:)

aynen öyle canım haklıyken haksız duruma bile düşülüyor artık. ben her iki taraf asker mazallah birşey olur sinirli oluyorlar zaten o yüzden çok korktum bacaklarım titredi ya. keşke eşim yerine ben gitseydim onada izin vermiyor sen hamile halinle ne diye gidiyorsun otur deyip banada kızdı olanlar oldu zaten kadın çok fena yaaaaa. bana eşinizi yollayacağınıza siz niye gelmediniz diyor. eşimde hamile hakiyle eşimi mi çıakracaktım dedi .ben arada yukarıya vuruyordum ses çok çıakrdıklarında. eşim diyorki bu kadın resmen kavga etmek için seni bekliyormuş diyor.

Son düzenleme:

Sagol canim, insallah iyidir kuzularimiz....korktum iste

ben defalarca rica ettim en sonunda ben bu halimle çıkıp patladım valla.kapıyı suratıma kapatmasa parçalayacaktım yani o kadar. anladı dayak yiyeceğini artık kapıyı bile açmıyor. öncesinde eşimde çıktı karakolluk olduk.biz şikayetçi oluyoruz o da utanmaz bana saldırdılar diye bizden şikayetçi oluyor bak bak... sonuç sıfır. malesef burası türkiye. paramız yeteri kadar olmadığı halde satılık müstakil ev aramaya başladık ben bıktım artık.benim üstümdekinin kocası da yok evde düşün işte saldım çayıra mevlam kayıra. pata küte oturuyoruz evde

insanlar manyaklık yapmaya yer arıyor utanıp da ses çıkarmışım bak kapıma geldi millet deyip yüzleri kızaracağına işte bugün eşimle olan gibi olay çıkıyor. kimse durduk yere kimsenin kapısına gitmez sonuçta ama işte kimse kendinde hata aramıyor rahatsız oldum dedin diye sen suçlu oluyprsun offf bir çıksaydı hayırlısıyla tayinimiz ben böyle şeyler olunca tedirgin oluyorum huzurum kaçıyor yaa

Kızlar lierac phytolastil çatlak önleyici jel, duydunuz mu kullanan varmı çok övdüler ben suan sebamed kullanıyorum ama bu lierac eğer çatlak olsa bile onarıomuş çok ii diolar nasıl acaba:44::44:

Ben kullanıyorum ama bende şimdiden hafif çatlak oldu. Kokusu da hoşuma gitmedi . Bu sefer mustela denemeyi düşünüyorum.

Hamilelik ve su
Bebek beklemek kadın hayatının en eğlenceli ve heyecan verici deneyimlerinden birisidir. Ancak hamilelikte görülen bazı yakınmaların tolere edilmesi güç olabilir. Bunlardan en önemlileri kabızlık, idrar yolu enfeksiyonları ve hemoroidlerdir. Yeterli sıvı alımı dışkının yumuşamasını sağlayarak kabızlığı ve dolayısıyla hemoroid oluşumunu engeller.Öte yandan su tutulumu ve şişlikler de çoğu zaman rahatsızlık verici durumlardır. Bu yakınmaları en aza indirmenin yolu yeterli miktarda su içmekten geçer. Sanılanın aksine fazla su içilmesi su tutulumuna neden olmaz.

Sıvı alımı başından sonuna kadar hamileliğin her döneminde son derece önemlidir. Yeterli bir hidrasyon yani sıvı alımı kendinizi enerjik hissetmenize yardımcı olacağı gibi cilt kuruluğu gibi problemlerin de görülmesini engeller. Ayrıca yeterli sıvı aldığınızda hem sizin hem de bebeğinizin kanındaki elektrolit dengesi kolaylıkla sağlanabilir.

Hamilelikte salgılanan hormonlar kişinin sıvıları kullanım şeklini değiştirir. Hamileliğinizin sonlarına doğru kan hacminiz yaklaşık 1.5 katına çıkar. Hamilelik döneminde solunum yolu ile akciğerlerinizden kaybettiğiniz su miktarı da hamilelik öncesine göre daha fazladır.

Bebeğinizin içinde bulunduğu amniyon sıvısı her 3 saatte bir kendini yenilemektedir. Yetersiz su alımına bağlı dehidrasyon durumunda amniyon sıvısının miktarı azalabilir.

Hamilelikte dehidrasyonun bir başka olumsuz etkisi de erken doğum ağrılarıdır. dehidrasyon durumunda salgılanan bazı hormonlar doğum kasılmalarını başlatan hormonu taklit ederek erken doğum kasılmalarına neden olabilirler. Erken doğum tehtidi tedavisinde ilk yapılan işlemin damar yolu açarak sıvı verilmesi olduğunun hatırlanması sıvı alımının önemini belirtmek açısından dikat çekicidir. Çoğu zaman hafif kasılmalar sadece sıvı verilmesi ile kaybolur gider.

Su vücudun taşıma sistemidir. Besin maddelerini ve oksijeni kan yolu ile bebeğinize taşıyan sudan başkası değildir. Su aynı zamanda hamilelikte sık görülen ve erken doğum ile düşüklere neden olabilen idrar yolu enfeksiyonlarının önlenmesinde de aktif rol alır. Yeteri kadar su içerseniz idrarınız seyrelmiş olur ve enfeksiyon şansınız azalır.

Sağlıklı bir hamilelik geçirmek için günde en az 8-10 bardak su içmelisiniz. Aktif çalışan bir kişiyseniz ya da egzersiz yapıyorsanız almanız gereken miktar biraz daha fazladır. Her 1 saatlik egzersiz için 1 bardak fazla su içmelisiniz.

Meyve suları günlük sıvı alımınızda tercih edebileceğiniz maddelerdir ancak bunların fazla miktarda kalori içerdiğini unutmayın. Su hiç kalori içermeyen nadir maddelerdendir. Kahve, çay, kola gibi kafein içeren maddeler idrar söktürücü etki gösterdiklerinden günlük sıvı alımında herhangi bir değer taşımazlar. Bunlar aldığınız miktardan daha fazla idrar çıkartmanıza ve sonuçta su kaybetmenize neden olurlar.

Kizlar moralim cok bozuk aksilikler hep ust uste esimle tartistik yatti uyuyo aglamaktan balon oldu ggozlerimbide sabah bu halde ise gidicem hamileykende tartisirmi insan daha anlayisli olmaz mi esine yaa dilide oyle agir ki cook uzgunum

Kizlar moralim cok bozuk aksilikler hep ust uste esimle tartistik yatti uyuyo aglamaktan balon oldu ggozlerimbide sabah bu halde ise gidicem hamileykende tartisirmi insan daha anlayisli olmaz mi esine yaa dilide oyle agir ki cook uzgunum

Canım biraz sakinleş, olmamış gibi yat dinlen, en müsait zamanda söylemek istediğin herşeyi karşına alıp bir bir söylersin ama şimdi boş yere üzüp yorma kendini gece gece... Dua edip uyu inşaallah...

Canım biraz sakinleş, olmamış gibi yat dinlen, en müsait zamanda söylemek istediğin herşeyi karşına alıp bir bir söylersin ama şimdi boş yere üzüp yorma kendini gece gece... Dua edip uyu inşaallah...

Insallah.. uyumayi deniycem Sizde bana dua eder misiniz Allah rizasi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…