2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar neyse ki bugünde lekelenmem olmadı inşallah geçmiştir bir dahada olmaz 3 gün lekelenmem oldu 2 gündür yok birşey bende sıkıldım zaten evde iyileşip okuluma dönmeyi bekliyorum

Günaydın tontişler ben okula kaçıyorum. öğleden sonra güneydoğu gezisine çıkmak üzere yola koyulucaz. Eşim kızım bir de ben Artık mola vere vere gider geliriz yorulmamak için malum Hepinizi öpüyorum çok konuşmayın geçmişi okuması zor oluyo
:102:

Günaydın güzel anneler ve bebikler

bugün nihayet kontrol günüm 21+3 oldum umarım bu kez cinsiyeti belli olur çok heyecanlıyım. sanırım en geç ben öğrenmiş olacağım cinsiyetimizi meraktan çatlayacağımmmm

bi de bilirmiş gibi takvimimde yazana bakın : )) Ultrasonda bebeğinizin cinsiyetini hala öğrenmediniz mi?

Son düzenleme:
günaydın herkese....dün dr kontrolüm wardı..bebişimm büyümüşş maşallah :))
4 boyutluda yüzünü çekti dr amcası:)
bu böbrek bu mide die baktı ama tabi bis bişey anlamadık
nisanda şeker yüklemem war berbat bişeye benzio :S
bu ayın sonundada ayrıntılı ultrasona giricemm :))
bisden bukadar bebişimm diğer bebek arkadaşlarına slm sölüoo :)))

kızlar günaydın günümüz güzel geçsin inşallah dünkü yaşadığım yoğun stresten sonra dün zaten zor uyudum bugünde erkenden uyandım umarım bugün güzel geçer

günaydın arkadaşlar bende gittim dün dr.a
3 boyutlu sanıyordum 4 boyutluymuş
çok güzel gördüm oğlumun yüzünü ablasına çok benziyo (bi kopyam daha geliyo yani)
herşey iyiymiş çok şükür.
sonra ordan çıktım doğru alışverişe ne eksikse aldım yazayım şimdi ne aldıklarımı :)

1 tane 10lu hastane çıkışı
1 tane 8li takım
1 tane altılı takım
1 tane 5li takım
2 tane 2li takım
1 tane pijama
yenidoğan, 3 aylık ve 6 aylık çıtçılı badilerden bol bol aldım
penye yelek
havlu
penye battaniye
ağız mendilleri
çoraplar
3-6 aylık 3 tane 2li takım
biberon Nuk marka 125 ve 250 mllik kauçuk emzikli
emzik ve emzik kutusu
mama kaşığı biberon temizleyicisi cam rende ve burun aspiratörü
işte bunları aldım şimdilik

daha sonra bebek bakım çantası fermuarlı battaniye bez alt açma bezi bebek kıyafetleri için özel deterjan pişik kremi pudra ıslak mendil pamuk bebe yağı ateşölçer küvet filesi alcam
sanki ilk bebeğim gibi heyecanlıyım

Son düzenleme:
yukarıdaki listemde eksik varsa tamamlayın lütfen

daha sonra kendime 2 tane pijama takımı ve iç çamaşırı alıcam
önce bebişiminkiler bitsin

bu arada ablası ona aldıklarımı kıskanmasın diye onada bişeyler alıyorum bu ay battım :)

az bile yapmışsınız cnm bizim yukarı aşağı hep o salaklardan dolu eşim adamın işyerine kadar bile gitti eşim öğretmen benimde ramazanda yatıo sabahın 7-8inde yukardakinin temizlikcisi başlıo işe eşim uyarmaya çıkmış kadın eşime saldırmış,aşagıdakilerde bu eve taşınalı 2 yıl oldu hergün 10-15 kişi var evde yine ramazanda aşagıda kocaman kadınlar gece 3te 5te kahkahalarla gülmeler bağırmalar ben çalışıorum eşim yine indi napsın,gece evde topuklu ayakkabıyla gezen mi dersin ne dersen de bıktırdılar şimdi biraz iiler şükür ama insan çok gerilio bunlar çocukta deil kazık kadar insanlar,eşimden herkes çekinio şimdi:)

kızlar günaydın günümüz güzel geçsin inşallah dünkü yaşadığım yoğun stresten sonra dün zaten zor uyudum bugünde erkenden uyandım umarım bugün güzel geçer

Canım sıkma canını bırak o utansın yaptığından kim nedersede desin takma kafana bebişinle günün tadını çıkar ohh sefan olsun

Günaydıııın :)) Herkese kavgasız, gürültüsüz, lekelenmesiz, bencil insanların olmadığı, bol bebek hareketli bir gün diliyorum

Kızlar beni diş etlerim çok kanıyo yaa fırçalarken zaten çok kötü bu sabah kalktık eşimde vampir gibi olmuşun hayatım dedi bi baksam durup duruken kanamış bu sefer

Kızlar beni diş etlerim çok kanıyo yaa fırçalarken zaten çok kötü bu sabah kalktık eşimde vampir gibi olmuşun hayatım dedi bi baksam durup duruken kanamış bu sefer

aynen malesef benimde öle östrojen hormonu çok yükseldiğinden oluomuşkendiliğnden kanıo gecede(

Herkese günaydın arkadaşlar,medvecezir en sona kalan tek sen değilsin üzülme canım.ben 18. Haftamdayım kendi doktorum 11 ve 14. Haftalarda erkeğe benziyor dedi bende erkek olarak bastım bağrıma ama geçen hafta başka bir Dr kız şüphesi deyince kafam karıştı.bu akşam 4'lü tarama için gidicem artık bugün umarım netleşir.hatta benim cinsiyet tablomuzda bile erkek şu an.herkes için ve bizler içinde hayırlısı olsun şimdiden.öğrenince hemen yaz bize tamam mı?öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…