- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #15.941
Kızlar beni diş etlerim çok kanıyo yaa fırçalarken zaten çok kötü bu sabah kalktık eşimde vampir gibi olmuşun hayatım dedi bi baksam durup duruken kanamış bu sefer
yukarıdaki listemde eksik varsa tamamlayın lütfen
daha sonra kendime 2 tane pijama takımı ve iç çamaşırı alıcam
önce bebişiminkiler bitsin
bu arada ablası ona aldıklarımı kıskanmasın diye onada bişeyler alıyorum bu ay battım :)
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn guzel bı gun olsun hepımız ıcın....dıs etı kanaması bndede mevcut pradontax dıs etı ıcın bı dıs macunu var o bana ıyı geldı bıraz...bende bebegımı cok ozledım daha 1 hfta flan var onu gormeme ultrason cıhazı ıstıyorum eve yaaa :) gıdıp gelıp bakarım kızıma :)bu arada bnm kızım artık otomatıge bagladı sabahları pıt pıt vuruyo hep babamızız ıse gonderdıgımız saatlerde kuzummmm ıyı ısler dıyo babaya yerım ben onu :)Ben de ben deeee. Daha 22 gün var görmeme. Küçükken 15 günde bir görüyordum. İlk kez bu kadar uzun süre oldu. 1.5 ay çok fazla.
Ben de ben deeee. Daha 22 gün var görmeme. Küçükken 15 günde bir görüyordum. İlk kez bu kadar uzun süre oldu. 1.5 ay çok fazla.
Kızlar beni diş etlerim çok kanıyo yaa fırçalarken zaten çok kötü bu sabah kalktık eşimde vampir gibi olmuşun hayatım dedi bi baksam durup duruken kanamış bu sefer
günaydın herkese....dün dr kontrolüm wardı..bebişimm büyümüşş maşallah :))
4 boyutluda yüzünü çekti dr amcası:)
bu böbrek bu mide die baktı ama tabi bis bişey anlamadık
nisanda şeker yüklemem war berbat bişeye benzio :S
bu ayın sonundada ayrıntılı ultrasona giricemm :))
bisden bukadar bebişimm diğer bebek arkadaşlarına slm sölüoo :)))
Kizlar moralim cok bozuk aksilikler hep ust uste esimle tartistik yatti uyuyo aglamaktan balon oldu ggozlerimbide sabah bu halde ise gidicemhamileykende tartisirmi insan daha anlayisli olmaz mi esine yaa dilide oyle agir ki cook uzgunum
maşallah canım eksikten cok fazlan var gibi. senin listene bakarak ben eksiklerimi tamamlayabilirimama ben sanslıyım ılk kızım 3 yasında bu da kız olacak.. onda kullandığım bazı aparatifler daha duruo onları kullancam... ama dediğin gibi ilk çocuk oluomuş gibi heyecanlıyız bende bebeğime ne zaman bişey alsam ablasına da mutlaka alıorum bişeyler :))
bebeğimi çok özledim beeeen....
arkadaşlar ayrıntılı ultrsaona giren oldu mu?
bebişlerimizi renkli mi göreceğiz yoksa siyah beyaz mı?
kaç boyutlu oluyor bu ultrason?
yardımcı olursanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?