2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaşlar nisanbu arkadaşım benimde fırçalarken kanıo ve bazı geceler kanamış oluo sabah kalktıgımda dudaklarımın kenarları kan kurusu dolu... gerçi benim hamilelikten deil bildim bileli böyleyim. her sabah kalktıgımda ilk işim dişlerimi fırcalamak dudaklarımı yıkamak olur :18: sensodyn kullanmanı öneririm... onu kullandığımda pek kanamıo ve sabahları bişey olmuo

Kızlar beni diş etlerim çok kanıyo yaa fırçalarken zaten çok kötü bu sabah kalktık eşimde vampir gibi olmuşun hayatım dedi bi baksam durup duruken kanamış bu sefer

Günaydın anneleeeer. Kimse canını sıkmasın stres yapmasın biz hamileyiz her türlü arıza çıkarma hakkı bize ait :) Hiiiç düşünmeyin etraf ne der falan diye kimse için moral bozup yavrumuzu üzmeye değmez

maşallah canım eksikten cok fazlan var gibi. senin listene bakarak ben eksiklerimi tamamlayabilirim ama ben sanslıyım ılk kızım 3 yasında bu da kız olacak.. onda kullandığım bazı aparatifler daha duruo onları kullancam... ama dediğin gibi ilk çocuk oluomuş gibi heyecanlıyız bende bebeğime ne zaman bişey alsam ablasına da mutlaka alıorum bişeyler :))

Ben de ben deeee. Daha 22 gün var görmeme. Küçükken 15 günde bir görüyordum. İlk kez bu kadar uzun süre oldu. 1.5 ay çok fazla.
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn guzel bı gun olsun hepımız ıcın....dıs etı kanaması bndede mevcut pradontax dıs etı ıcın bı dıs macunu var o bana ıyı geldı bıraz...bende bebegımı cok ozledım daha 1 hfta flan var onu gormeme ultrason cıhazı ıstıyorum eve yaaa :) gıdıp gelıp bakarım kızıma :)bu arada bnm kızım artık otomatıge bagladı sabahları pıt pıt vuruyo hep babamızız ıse gonderdıgımız saatlerde kuzummmm ıyı ısler dıyo babaya yerım ben onu :)

güzel annelere ve tatlı bebişlerine günaydın hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah benimde oğluşum 3 gündür elhamdülillah çok güzel belirgin tekmeler atıyor özellikle sabahları ve akşamları ancak içim rahatladı kızlar haftaya salı ayrıntılı ultrasonda inşalalh herşeyin yolunda oldugunu görünce dünyalar benim olacak ben çok stres oldum aranızda çektiren varmı ne kadar sürede çekiliyor

herkese gunaydinnlar
15 gun sonra tekrardan aranizdaymmm
umarm herkes ve bebekleri iyidir
bnm bebek artk hareketlendi baya
4 lu testimizde guzel cikti
sirada tetenoz asisi varr
biraz zor oluyr ama yaptrcam tabikiii
bu arada bn argan yagi kullaniyrm
dr um da argan yaginin herseye cok faydali oldugunu soyledi
gercekten de cok guzel nemlendiryr
zaten lierac kremi memlekette kaybettm
artk hep bu yagi kullanicam galibaaa
bn iki kilo aldm bugune kadar
ilac olarak vitamin ve kan hapi kullaniyrm
pilatese baslamistm ama yarm kaldi ins tekrardan basliyacm.

bizden haberler bol

Kızlar herkes biberon alıyor. Neden alıyorsunuz ? Anne sütü varken bebeğe su bile içirilmiyor 4 ay kadar bildiğim kadarıyla. Bebek doğar doğmaz kendimiz emzirmeyecek miyiz? Biberona gerek var mı? Ben sezeryan olucam ve hemşireleri sıkı sıkı tembihliycem mama
vermemeleri konusunda. Yarım saat 1 saat aç kalsın gerekirse, ölmez o kadardan. Hele hele yalancı emziğe babamız çok karşı, ondan asla ama asla almamamız gerektiğini söylüyor. Yapılan araştırmalar yalancı emziksiz büyüyen çocukların daha zeki olduğunu, çevresiyle daha ilgili olduğunu ortaya koymuş. İnsanlar bebek ağlamasın, rahat etsinler diye bebeğin ağzına memeyi tıkıştırıveriyolar ama bu konuda kendimizi değil bebeğimizin zeka gelişimini düşünmeliyiz. Ağlayacak tabi bebek o, ağzına meme tıkma yerine onu avutacak başka yollara başvurmalıyız bana kalırsa. Siz bilirsiniz yine de.

Son düzenleme:
Ben de ben deeee. Daha 22 gün var görmeme. Küçükken 15 günde bir görüyordum. İlk kez bu kadar uzun süre oldu. 1.5 ay çok fazla.

5 nisan biziö görüş günümüz :) 15 günümüz var bizimde...en son gittiğimizde bize sırtını dönmüştü

arkadaşlar ayrıntılı ultrsaona giren oldu mu?

bebişlerimizi renkli mi göreceğiz yoksa siyah beyaz mı?

kaç boyutlu oluyor bu ultrason?

yardımcı olursanız çok sevinirim

Kızlar beni diş etlerim çok kanıyo yaa fırçalarken zaten çok kötü bu sabah kalktık eşimde vampir gibi olmuşun hayatım dedi bi baksam durup duruken kanamış bu sefer

benim de ilk başlarda ilk 3 ay çok kanıyordu ki benim diş etlerim hassastır zaten..dişlerimin maşallahı var ama diş etlerim çok hassas...geceleri de oluyordu biraz..paradontax kullanıyorum ben şu an çok nadir fırçalarken oluyor bazen..baya iyi geldi o macun...bir de bol bol fırçalayın ihmal etmeyin....

şeker yüklemesini herkes öyle diyor öff..ben tatlı bişey yiyince falan midem bulanıyor,pek canım istemiyor tatlı..daha çok ekşi limonlu şeyleri seviyorum...mesela çikolatayı hamile kaldığımdan beri ağzıma süremedim öğkkk...nutellayı normalde 2-3 günde bi kavanozu bitiren ben şimdi düşününce bile midem kalkıyor....şeker yüklemesini nası yaptırıcam bilmem...

Kizlar moralim cok bozuk aksilikler hep ust uste esimle tartistik yatti uyuyo aglamaktan balon oldu ggozlerimbide sabah bu halde ise gidicem hamileykende tartisirmi insan daha anlayisli olmaz mi esine yaa dilide oyle agir ki cook uzgunum

ahh ahhh ! neyse bişey demiyim...

siz sadece kendinizi ve bebeğinizi düşünün boşverin herkesi...hatta gerekirse bu eşiniz bile olsa...ben de çok kafama takıyorum herşeyi ama geçen hafta öyle şeyler yaşadım ki bebeğimi kaybedicem diye ödüm koptu o yüzden şu an hiçççbişey umrumda değil...

kızlar çevremdeki çogu kişiler bebegime bişey almam konusunda daha erken diyip beni uyarıyorlar alırsın ne acelen var falan diye bende yavaş yavaş alıyorumki herşey bi araya karışmasın diye sizede böyle diyip can sıkanlar var mı bebişim için aldıklarımı yazayım

benim aldıklarım :
3 tane uzun kollu çıtçıtlı badi
3 tane patikli pijama
3'lü tulum
1 tane kısa kollu çıtçıtlı badi

kızkardeşim 5li mama önlüğüyle büyük bebe losyonu almış

erkek kardeşim yatak odam için bebek sepeti almış (dogumgünü hediyemdi çok mutlu oldum)

görümcem 1kısa kollu çıtçıtlı badi 3lü çorap 1 penye ,1 triko yelek

sagolsun lar çok mutlu ettiler beni.

bende haftaya 2 tane tam takım hastahane çıkışı alayım diyorum battaniyeleriyle birlikte olanlardan tabi maviden başka renk bulursam

evet şanslıymışsın o konuda
kızımın herşeyi pembeydi kayınvalide ve annem sağolsun hep pembe almışlar ben ozaman hiç bişey almamıştım bunda çok heveslendim ne var ne yok aldım :)
bi yeşil birde mavi tulumu var kızımdan kalan
havlu battaniye çıtçıtlı badilere çoraplara kadar pembe mor
şimdi mavi almadım mesela kırmızı yeşil sarı aldım aldıklarımı
Rabbim sağ salim kucağımıza versinde giydiririz inş.

arkadaşlar ayrıntılı ultrsaona giren oldu mu?

bebişlerimizi renkli mi göreceğiz yoksa siyah beyaz mı?

kaç boyutlu oluyor bu ultrason?

yardımcı olursanız çok sevinirim

ben dün girdim canım
renkli göreceksin bebişini çok güzel bi duyguymuş
4 boyutlu benim girdiğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…