- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #16.001
Arastacım tarzın çok tuhaf çok iddialısın dur bakalım bi alalım kucağımıza neler göreceğiz... Zeka meselesine gelince o bilimsel araştırmaların hiçbiri dünya üzerindeki tüm insanları kapsamadığı gibi yüzdelik değerlerle sonuç verir hiçbir zaman % 100 olmaz. Bilim adamı bugün bunu söyler yarın başka bir araştırma aksini kanıtlar böyle böyle gelişir. Onlar bile bu kadar iddialı ve emin konuşmazlar hiçbir zaman. Umarım bebeğin mamaya ihtiyaç duymaz herşey istediğin gibi olur. Bu arada benim amcamın kızı doktor 2 çocuğuna da aşı yaptırmadı tercih meselesi bunlar yargılamamak lazım.
Canım hepsini anladım da 5 battaniye nedenmiş. Ağustos ayında yoğurt mu mayalıycaz? Bi sorsana çok merak ettim
Canım ağlasın ben dayanırım, neden dayanırım biliyo musun ? Çünkü onun için en sağlıklısının bu olduğunu bildiğim için dayanırım, İlerde güçlü bir bağışıklık sistemi olmadığı için ağlamasını duymak yerine, şimdilik aç diye ağlamasını tercih ederim. Canı acımasın diye aşı vurdurmamayı düşündün mü hiç? Çok canı acıyor aşı vurulurken, o minnacık kola koca bi iğne giriyor ve ağlıyor ama neden yaptırdın çünkü sağlıklı olsun diye di mi ? İşte süt gelene kadar ağlmasına dayanmanın da buna benzediğini düşün. Ben asla ama asla vermiycem mama. Sabahlara kadar ağlasın isterse, herşey onun için.
selam kızlar
bugün sağlık ocağından beni aradılar
tetenoz aşısı için yarın sabah sağlık ocağına gitmem gerekiyormuş :18:
daha erken değilmi yaa
tetenoz aşısı yaptıran hamişler, siz kaçıncı haftanızda yaptırdınız aşınızı...
selam kızlar
daha erken değilmi yaa
selam kızlar
daha erken değilmi yaa
Canım tetanozda ilk aşı 20-22. haftalar arasında yapılıyor, Bence erken aramışlar sen bi ara konuş istersen. Bir yanlışlık var sanki?
cnm bn bu kadr net konusma...dogduktan sonra nelerle karsılasıcaz bılmıyoruz bı yerde onlar bızı yonlerdırıcek....bnm ablam erken dogum yaptı ve sutunun gelmesı ımkanszdı kuvozde 2 gun kaldı damardan beslendı snra mama verdıler mınıcık bı bıberonla onu bıle yarım saatte ıcıyodu annesının memesını emmeyı bıle bılmıyodu cnku o kabılıyetı 9. ayda kazanırmıs annenın karnında bebek yanı bı 72 sa yoktu yıgenım ıcın zaten 1bucuk kıloydu...ablam yapmam dedıgı herseyı yapıyo suan cnku cok huzursuz bı bebek...yanı cnm onlar bızı yonlendırıyo bı yerde ıns sutumuz olur hepımızn ek bıseyee ıhtıyac duymayız ama ben kendı adıma bebegım orda aglarken dayanamam kesınlıkle yıgenım aglayınca bıle dayanamıyorum
Evet elbette yönlendiricekler. Kıyamam ben ablanın bebişineErken doğum olursa tabiki işler değişir canım benim. Ben herşey normal giderse olayından bahsediyorum. Yani zamanında doğum yaparsak. Ben elimden geleni yapıcam net konuşmam bundan. Ha olur da aksilik olur, bana bişey olur o zaman tabi ki bi çözümü bulunur. Ama kendimi şartlıyomuş gibi biberon almam mesela hazırlık yaparken. Oldu da ters bi durum oldu o zaman en yakın eczaneden hangi biberon gerkiyorsa alınır tabi ki. Ben hemen pes edilmemesinden yanayım. Küçük bebişlerin anne sütüyle büyümeleri kadar güzel birşey var mı ?
selam kızlar
daha erken değilmi yaa
Güldürdün beni allah iyiliğini versin. İnce battaniyerlerden dedi. Çiş falan geçiyor herhalde. Bana da biraz abartı geldi :)
Emzik konusunda sana katılıyorum. Diş yapısı için ve ilerde emzikten ayrılması durumunda sorun oluyor. Okuduğum bir kitapta damaklı emzik verirseniz daha çabuk alışıyor vermemeye çalışın diyordu.
Biberon ise umarım sütümüz bol bol olur asla mamaya ihtiyacımız olmaz. Gözlemlediğime göre bu herkes için maalesef mümkün olmuyor.
evt cnm o kesın anne sutu bagısıklık sıstemını guclendırıo bebıslerın...ınss bol bol sutumuz olurr hıcbıseye ıhtıyac duyamyızzz sut olması ıcın sunu ye bunu ıc habıre bıseyler dıyolar bnm ablam hepsını yaptı ama ıyıce azaldı sutu ...bde kımı bebekler memeyı reddedıyomus..kuzenımın cocugu oyleydı annesını memesını verınce oguruyodu aglıyodu nadırde olsa olabılen bıseymıs
Amin canım inş. herkesin bol bol sütü olsun ve sağlıklı bebişleri olsun. Bende daha önce söylediğim gibi prolaktinoma var. Yani bu süt hormonu oluyor. Hamile kalmadan önce de göğüslerimden süt geliyordu. Hatta doktor çok şaşırmıştı göğüslerimden süt gelirken hamile kalmama :)) Bana şimdiden diyor oh ne güzel mama derdin olmayacak diye. İnş. olmaz :)
sizlere birşey sormak istiyorum internetden alış veriş yapan varmı
tereddüt ediyorum dik süpürgeye ihtiyacım var fakırın 1600 wot dik süpürgesini almak istiyorum
jarzlı süpürgem çekmiyor evde küçük çocuğum olduğundan kırıntı çok oluyor hergün büyük sulu süpürgemide kuramıyorum
bu hem el süpürgesi gibi hemde eğilmeden süpürüyorsun daha kullanışlı
acaba orjınalınımı gönderirler bir fikri olan varmı
Canım benim ben zaten %100 olur diye bişey söylemedim. Zekasını geç damak konusunda her dişhekimi söylüyor emzik kullanmayın diye. Ben kesinlikle, kesin böyle yapın da demedim. Uyarmam neden yanlış anlaşılıyor anlamış değilim ? Hatta ilk yazıda siz bilirsiniz diye özellikle de ekledim. Herkesin kendi çocuğu, nasıl dilerseniz öyle yetiştirirsiniz. İster hazır mama, ister emzik, ister anne sütü. Bu beni zerre kadar ilgilendirmez. Daha öncede de belirttiğim gibi bildiğim bi konuyu paylaşmak istedim sadece. Ben benimki için elimden geleni yapıcam. Neden tuhaf buldun ki ? Bence yazdıklarımı bi daha oku lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?