2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bu dönemde cok daha dikkat etmemiz lazım temiz bir kuaför bulmak gerekir ağdayı ağda bezini biz götürsek daha sağlıklı olur mu acaba diye düşündüm

olabilir tabi, dikkat etmek gerekir temizliğe. önceden gidip konuşabilirsn. ben yeni bi ağda açtırmıştım ve benim ağdamı ayrı saklıyo bi yerde. sen gidip önceden bakıp konuşabilirsin canım. tedbirli olmak en iyisi.

Benim kuaförüm de kişiye özel ağda kullanıyormuş.İlk açma ücreti 10 tl. Bikini bölgesi 25 tl., koltuk altı 10 tl., bacağı unuttum.
yani ilk kutuyu açtığı zaman 35 tl. sonra 25 tl alıyormuş bikini bölgesi için.

valla kızlar çok dertlendim zaten kocamda şiştin miştin deyip duruyodu Aallahtan artık onun çenesi kapandı bişey demiyo çok sinir bozucular insanlar belkide önceden kıskananlar şimdi bahaneuyle canımı sıkmaya çalışıyolardır kimbilir:) az teselli vereyım kendime :)artık takmıyrum ama dikkat de ediyorum ekmeğin pirincin bebeie bi yararı yok yemiyorum artık öle şeyler ağdas konusunda da valla niyet temizlenmek gunahı varsa ds Rabbim affetsin ama başka çarede yok napalım acıyacakta utanacaz da yaptıracaz ama bunu ya istiklal ya ölüm:))

hadi senin telefonunu acmadı da hastaneden ulaşamamaları harbi garip yani.
ben şimdi devlete gidiyorum ama özelde doğum yapmayı cok istiyorum.kuzenim ilcede sezeryan ile doğum yaptı bende yanındaydım 6 kişilik odaya aldılar kocası rahat rahat giremedi yanına hemşire hastası cok olunca ister istemez biraz agresifti hasta yakınlarından ona yardımcı olmalarını istedi.burda iyi bir hastahane var özel.ordaki doktora 1 ay önceden gidip burda doğum yapmak istiyorum demeyi düşünüyrum kabul ederlerse inşallah orda yaparım.

öyle kilo aldın diyenlere eğer cocuk doğurduysa tıpkı senin gibi demek lazım diyin bencde ben şu ana kadar karşılaşmadım ama karşılaşırsam diycem.ben aldığım kiloları verdim nedense 4 kilo aldıydım vermişim

fiyatlar her yerde değişiyo tabi. ben sadece bikini bölgesine gidiyorum. diğer yerleri kendim yapıyorum şuan. ilerde nasıl olur bilmem. parası önemli değil o eziyeti düşününce valla canım insanın gözüne gelmiyo

biz ayrıntılı ultrasona gidiyoruz teyzeleri oğluşumu görcem çoooooooooooooooookkkkkkk heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyın bizden bu mubarek gunde gelince sonucu paylaşırım guzelikler sizinle hepinizi öptukkkkkk

Allah gönlüne göre versin canım.. Doğuma doktorla girmek nasip olur inşallah onlara ebelerden daha rahat kapris yapabiliriz Doğumdan bi kaç hafta önce bi çatı muaynesi yapıyorlarmış, normal ya da sezeryan için karar veriyorlarmış o zaman gelince orada yaptırır doktorla da konuşursun..

hadi canım buluş oğlunla.. güzel haberlerini bekliyoruz..

aslında gec olmaz bana göre de.bi coğumuz sanırsam dayanamayıp alıyoruz bütcenizii zorlamayacaksa bi anda toptan alırsnz
canim esim de toptan aliriz, 1 haftada bitiririz diyor ilk bebegimiz oldugu icin cok heyecanliyiz nerden basliycami bilmiyorum bi de yeni ev alacagiz oda takimini evi alinca alicaz ALLAHIM hayirlisini nasip etsin INSALLAH
GÜZEL EYLÜL ANNELERİ bikini bölge temizlik işini yapabiliyormsn rahat rahat

ben gecen gun aynayla zar zor temizledim ama karnim daha da buyuyunce nasil olacak bilmiyorum:26::26::26: ablam gel ben yardim edeyim diyor ama utanirim izin veremem

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım

güzel eylül anneleri müsadenizle ben giderr allaha emanet olunnnnnnn camaşırlarımı katlayaym
kolay gelsin canım sende bebişinle allaha emanet ol

kızlar benim ayrıntılım geçen haftaydı..bebişimin boyunu sordum.26,5 cm di.ama doktorum 28 demişti..şüphede kaldım..sağlığı yerinde olsun da boyu önemli değil tabi ama neden çıkıyor bu tutarsızlık..biri hatalı ama hangisi?
bir de 4 boyutlu foto çektiler,sanki sol gözü açık gibiydi..bebklerin arada anne karnında gözlerini açıp kapadıklarını duymuştum ama daha ileriki haftalarda sanırım..ya acaba bebişimin gözünde leke falan mı vardı korktum şimdi..o siyahlık gibi olan şey ne acaba..ultrasondan kaynaklı bir durum mu yoksa leke mi..ya öyleyse..Allahım inşallah değildir..o an düşünemedim yoksa çeken adama sorardım ama içim içimi yiyor o günden beri..

canım kaval kemiği uzunluğunu 7 ile çarpıyorlar yani sonuç ortalama bir sonuç. Bebişin bacağını katladıysa o kadarcık sapma olması normal canını sıkma..
4 boyutlu fotolarda yansıma sorunları olabiliyor benim bebişimin fotosunda başında bir parlaklık vardı ultrasondan kaynaklı dedi doktorumuz..
İçin rahat etmezse bir dahaki gittiğinde sorarsın ama bir sorun olsaydı zaten ayrıntılı yapan doktor sana anlatırdı canım gönlünü ferah tut..

Deli kız...doğuma doktorla girmen demek sezeryan veya epidural olman demek.Normal doğuma doktorlar girmiyor.Anca kapıdan şöyle bi bakıp ters bi komplikasyonda ebeye şöyle yapın diyomuş...o kadar...

Doktora kaprisi düşünüyorsan direkt epidural sezeryan.... :)

ay canım ya en rahatı kuaför valla düğünden önce başlayayım demiştim
ben de çok utanmıştım ilkinde
hatta havlu ile kapatmıştım alacağı yeri açmıştım sadece
şimdi çok rahatım gidip yaptırıyorum 15 dakikada tertemiz

Ben şu tavuk gibi yolunma işinden bi vazgeçsem.....hemen gideceğim de.... :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…