bu dönemde cok daha dikkat etmemiz lazım temiz bir kuaför bulmak gerekir ağdayı ağda bezini biz götürsek daha sağlıklı olur mu acaba diye düşündüm
olabilir tabi, dikkat etmek gerekir temizliğe. önceden gidip konuşabilirsn. ben yeni bi ağda açtırmıştım ve benim ağdamı ayrı saklıyo bi yerde. sen gidip önceden bakıp konuşabilirsin canım. tedbirli olmak en iyisi.
Ya ben de bu insanları anlamıyorum yaaa.Sen içinde bir can taşıyorsun."güzeldin, şiştin, söndün" gibi can sıkıcı yorumlara gerek var mı yaaa. Herşeyin başı sende annelik güzelliği var artık. İnsanlar manken gibi, vamp hamile kadınlar mı bekliyorlar, kendileri öyle hamilelikler mi yaşamış da!!!!!
Ya böyle patavatsızlara nasıl kızıyorum anlatamam.
Hamileyken şişersin de, kilo da alırsın, yüzün gözün de şişer, lekelerin de olur, çatlakların da...Sen bi yaşam dünyaya getireceksin tatlım. Bu ağzını tutamayan şapşallar işin kutsiyetini anlayıp susuversin bi müddet.Benim hamile ve emziren annelere yapılan böyle yorumlara asfalyalarım atıyor.
Şu an senin vücudunda biyolojik olarak, hormonal olarak, psikolojik olarak neler dönüyor, ne değişiklikler oluyor, haberleri var mı?Takmışlar bi çirkinliğe, kiloya....
Allallaaaa!!!!!
teyzesi duydu mu nedir az önce yer değiştirdi sonunda
ay dünden beri ağrıdan öldürdü beni kaburgamın orada mıdır artık nedir
yuhh diyorum canım ya bu insanlar senin hamile olduğunu biliyor değil mi
senin kilo alman mı mühim olan yoksa bebeğinin sağlığı mı herşeyden ye azar azar ye ama
hem bebeklerimiz sağlıkla doğsun veririz o kiloları ne olacak
bazı hastahaneler de bazı doktorlara çok fazla gebe veriyorlar durum öyle olunca doktorun takibi zorlaşıyor.. benim de başlarda düşük ihtimalim vardı kanamam olmuştu 10 gün kıpraşmadan yat demişti ilk doktorum, kanamam artınca aramıştık telefonlarını bile açmamıştı hastahaneden de ulaşamamışlardı doktora bana en yakın hastahaneye gidin dediler ki o hastahane evime en yakın hastahaneydi. biz o akşam karar verdik başka doktora gitmeye hem hastahaneyi hem doktoru değiştirmiş olduk ilaçlarıma düzenli bir şekilde başlattı, psikolojimi de rahatlattı çok şükür.. hem muayne ücretleri ilk hastahanemden daha da ucuz :)
Eldiveni bir arkadaşım önermişti bana ama çok kullanışlı gelmedi bana.
Ben ağdayı akma gibi parmağıma alıp öyle yapıyorum.Ama kuaförde yapıştırıp çekecekler malum...Gerçi süresini düşünürsek...20 dakikada tertemizsin...
Kuaförümü güldürdüm geçen gün.
"Hatice sana geleceğim önümüzdeki ay ağdaya ama çok utanıyorum" dedim.
"Gözlerini kapat o zaman,öyle rahat edersin" dedi.
"Asıl sen gözlerini kapat, ben öyle rahat ederim" dedim.
Güldü bana...E yalan mı......O beni görecek diye utanıyorum......
valla kızlar çok dertlendim zaten kocamda şiştin miştin deyip duruyodu Aallahtan artık onun çenesi kapandı bişey demiyo çok sinir bozucular insanlar belkide önceden kıskananlar şimdi bahaneuyle canımı sıkmaya çalışıyolardır kimbilir:) az teselli vereyım kendime :)artık takmıyrum ama dikkat de ediyorum ekmeğin pirincin bebeie bi yararı yok yemiyorum artık öle şeyler ağdas konusunda da valla niyet temizlenmek gunahı varsa ds Rabbim affetsin ama başka çarede yok napalım acıyacakta utanacaz da yaptıracaz ama bunu ya istiklal ya ölüm:))
Benim kuaförüm de kişiye özel ağda kullanıyormuş.İlk açma ücreti 10 tl. Bikini bölgesi 25 tl., koltuk altı 10 tl., bacağı unuttum.
yani ilk kutuyu açtığı zaman 35 tl. sonra 25 tl alıyormuş bikini bölgesi için.
hadi senin telefonunu acmadı da hastaneden ulaşamamaları harbi garip yani.
ben şimdi devlete gidiyorum ama özelde doğum yapmayı cok istiyorum.kuzenim ilcede sezeryan ile doğum yaptı bende yanındaydım 6 kişilik odaya aldılar kocası rahat rahat giremedi yanına hemşire hastası cok olunca ister istemez biraz agresifti hasta yakınlarından ona yardımcı olmalarını istedi.burda iyi bir hastahane var özel.ordaki doktora 1 ay önceden gidip burda doğum yapmak istiyorum demeyi düşünüyrum kabul ederlerse inşallah orda yaparım.
biz ayrıntılı ultrasona gidiyoruz teyzeleri oğluşumu görcem çoooooooooooooooookkkkkkk heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyın bizden bu mubarek gunde gelince sonucu paylaşırım guzelikler sizinle hepinizi öptukkkkkk
biz ayrıntılı ultrasona gidiyoruz teyzeleri oğluşumu görcem çoooooooooooooooookkkkkkk heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyın bizden bu mubarek gunde gelince sonucu paylaşırım guzelikler sizinle hepinizi öptukkkkkk
canim esim de toptan aliriz, 1 haftada bitiririz diyor ilk bebegimiz oldugu icin cok heyecanliyiz nerden basliycami bilmiyorum bi de yeni ev alacagiz oda takimini evi alinca alicaz ALLAHIM hayirlisini nasip etsin INSALLAHaslında gec olmaz bana göre de.bi coğumuz sanırsam dayanamayıp alıyoruzbütcenizii zorlamayacaksa bi anda toptan alırsnz
GÜZEL EYLÜL ANNELERİ bikini bölge temizlik işini yapabiliyormsn rahat rahat
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canımbiz ayrıntılı ultrasona gidiyoruz teyzeleri oğluşumu görcem çoooooooooooooooookkkkkkk heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyın bizden bu mubarek gunde gelince sonucu paylaşırım guzelikler sizinle hepinizi öptukkkkkk
kolay gelsin canım sende bebişinle allaha emanet olgüzel eylül anneleri müsadenizle ben giderr allaha emanet olunnnnnnn camaşırlarımı katlayaym
kızlar benim ayrıntılım geçen haftaydı..bebişimin boyunu sordum.26,5 cm di.ama doktorum 28 demişti..şüphede kaldım..sağlığı yerinde olsun da boyu önemli değil tabi ama neden çıkıyor bu tutarsızlık..biri hatalı ama hangisi?
bir de 4 boyutlu foto çektiler,sanki sol gözü açık gibiydi..bebklerin arada anne karnında gözlerini açıp kapadıklarını duymuştum ama daha ileriki haftalarda sanırım..ya acaba bebişimin gözünde leke falan mı vardı korktum şimdi..o siyahlık gibi olan şey ne acaba..ultrasondan kaynaklı bir durum mu yoksa leke mi..ya öyleyse..Allahım inşallah değildir..o an düşünemedim yoksa çeken adama sorardım ama içim içimi yiyor o günden beri..
Allah gönlüne göre versin canım.. Doğuma doktorla girmek nasip olur inşallah onlara ebelerden daha rahat kapris yapabilirizDoğumdan bi kaç hafta önce bi çatı muaynesi yapıyorlarmış, normal ya da sezeryan için karar veriyorlarmış o zaman gelince orada yaptırır doktorla da konuşursun..
Hamilelikte hormonlar daha hızlı çalıştığı için tüylerimiz daha çabuk çıkıyor. Bir de regl öncesi daha çok acır ya?...Tüm hamillik boyunca olandan daha çok acıyor ağdada.Ben de kuaförüme gitmeyi planlıyorum ama nasıl olacak bilmiyorum.Hem utancı,hem acıyacak korkusu.:18:
Söylemesi ayıp ben yapıştırıp çekemeyenlerden, kendini tavuk gibi iki parmağıyla yolanlardanım.
Annem yıllardır söyler, kızım yapıştır çek şunuu, uyuşacak, sen böyle daha çok canını yakıyorsun diye...Ben gene yapıştıramam,gene yapıştıramam
ay canım ya en rahatı kuaför valla düğünden önce başlayayım demiştim
ben de çok utanmıştım ilkinde
hatta havlu ile kapatmıştım alacağı yeri açmıştım sadece
şimdi çok rahatım gidip yaptırıyorum 15 dakikada tertemiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?