canım kaval kemiği uzunluğunu 7 ile çarpıyorlar yani sonuç ortalama bir sonuç. Bebişin bacağını katladıysa o kadarcık sapma olması normal canını sıkma..
4 boyutlu fotolarda yansıma sorunları olabiliyor benim bebişimin fotosunda başında bir parlaklık vardı ultrasondan kaynaklı dedi doktorumuz..
İçin rahat etmezse bir dahaki gittiğinde sorarsın ama bir sorun olsaydı zaten ayrıntılı yapan doktor sana anlatırdı canım gönlünü ferah tut..
Deli kız...doğuma doktorla girmen demek sezeryan veya epidural olman demek.Normal doğuma doktorlar girmiyor.Anca kapıdan şöyle bi bakıp ters bi komplikasyonda ebeye şöyle yapın diyomuş...o kadar...
Doktora kaprisi düşünüyorsan direkt epidural sezeryan.... :)
nooo :)) benim doktorum doğuma giriyor ıkındırıyor yardım ediyor ama tabi fark parası da alıyor canım.. geçenler de sancım tuttu beni doğumhanenin dibindeki odada ntsye bağladılar, diğer yataktaki gebeye suni sancı veriyorlardı suyu azalmış o nedenden daha 34 haftalıktı kız.. bayaa sohbet ettik bu bana birşeyler oluyor dedi Doktoru çağırdılar aşağıdan geldi doğumhaneye gittiler 3 dk. sonra ıkınamıyorum dedi doktorum da ıkınabilirsin hadi az kaldı oluyor dedi kız 3 kez bağırdı ardından bebişin sesini duyduk Allah herkese böyle kolay doğum versin yani çok özendim bende doktorla gireceğim dedim daha önce benim doktorumla normal doğum yapan bir arkadaşım daha var o önermişti zaten
seviyor bunlar ıkındırmayı ya da ben hakikaten şanslı yere denk geldim
ay inşallah canım dediğin gibidir..o günden beri içime fena dert ettim..eşime bile söylemedim sonra onunda aklı takılır üzülür diye..ama her fotoya baktığımda ağlıyorum ya bişey varsa diye..cumartesi şeker yüklemem yapılacak..ayrıntılı raporunu da göstericem doktoruma..yanıma fotoları da alıcam sorucam..inşallah leke filan yoktur..
waaaooooooowww!!!Sözümü geri aldım, doktorunu da takdir ettim.
Ebelere iş bırakmamış
:)) o kuaförler günde kaç tane kuku görüyorlar kim bilir.. işlerini yaparken çok rahatlar inan ki ben sohbet ediyorum ağda bitene kadar çenem düşüyorhem rahat hem keyfi uzun sürüyor hem 2-3 kereden sonra çok hassas kısımlar dışında öyle bariz bir acı da duymuyorsun..
ama benim hamilelikte azaldı bu tüy durumum, zamanında doğum kontrol hapı içip zayıflamışlığım da var benim, var bende bir terslik galiba
kızlar benim ayrıntılım geçen haftaydı..bebişimin boyunu sordum.26,5 cm di.ama doktorum 28 demişti..şüphede kaldım..sağlığı yerinde olsun da boyu önemli değil tabi ama neden çıkıyor bu tutarsızlık..biri hatalı ama hangisi?
bir de 4 boyutlu foto çektiler,sanki sol gözü açık gibiydi..bebklerin arada anne karnında gözlerini açıp kapadıklarını duymuştum ama daha ileriki haftalarda sanırım..ya acaba bebişimin gözünde leke falan mı vardı korktum şimdi..o siyahlık gibi olan şey ne acaba..ultrasondan kaynaklı bir durum mu yoksa leke mi..ya öyleyse..Allahım inşallah değildir..o an düşünemedim yoksa çeken adama sorardım ama içim içimi yiyor o günden beri..
benimde tüylerimde azalma var canım bendede var bi terslik
kızlar yarın ayrıntılımız var dua edin güzel çıksın herşey içim içimi yiyor fındığımı çok özledim birde sağlıklı olduğunu bileyim dünyalar benim olur
canım burda bir ark demişti. en ufak bir şeyde farklı sonuçlar çıkabilir diye. sende sıkma canını boyuyla posuyla ilgili bir sıkıntı yoktur Allah'ın izni ile. o siyahlık gibi şey bende de vardı ultrasondan kaynaklı bişey. dr banada gözlerini açıp kapıyor gibi bişey demişti.
ağlayıp üzülüp bebişini üzme tatlım iki gün sonra ferahlar zaten için.. ben çok duygusala bağlayınca yoga yapıyorum, hamile yogası indirdim netten oradan öğrendiğim nefes egzersizlerini yapıyorum bizim sıpanın da hoşuna gidiyor hem iş yerindeyken bile yapabiliyorum ve gerçekten huzurlu bir aktivite tavsiye ederim canım hem kafanı hem bebişi rahatlatır
offfff burdada az kilo alanlar çok alanlardan daha az nası bi cumle kurduysam:)ben 7 kilo aldım valla diyet yapıyom ekmeği şekeri kestim yemicem arık ama bol bol meyva sebze sut tüketmeye başladım bakalım alacakmıyım yınede kilo kendimi tanıyamıyorum yawww bide izmirde demezmi hergören ne oldu sana ne guzel kızdın çok şişmanlamıssın diye moralım sıfır oldu kendime bakamıyom aynada sinirden psikolojimi bozdular benim yaaaaaaaaaaa((
nooo :)) benim doktorum doğuma giriyor ıkındırıyor yardım ediyor ama tabi fark parası da alıyor canım.. geçenler de sancım tuttu beni doğumhanenin dibindeki odada ntsye bağladılar, diğer yataktaki gebeye suni sancı veriyorlardı suyu azalmış o nedenden daha 34 haftalıktı kız.. bayaa sohbet ettik bu bana birşeyler oluyor dedi Doktoru çağırdılar aşağıdan geldi doğumhaneye gittiler 3 dk. sonra ıkınamıyorum dedi doktorum da ıkınabilirsin hadi az kaldı oluyor dedi kız 3 kez bağırdı ardından bebişin sesini duyduk Allah herkese böyle kolay doğum versin yani çok özendim bende doktorla gireceğim dedim daha önce benim doktorumla normal doğum yapan bir arkadaşım daha var o önermişti zaten
seviyor bunlar ıkındırmayı ya da ben hakikaten şanslı yere denk geldim
bence sen doktor konusunda cok şanslısın
bende öyle düşünmeye başladımmaşallah diyeyim kendime de ona da adamın da başına bi iş gelmesin
Amaaaaaannnn beeeeeee güzelim boşverrr millet konuşmaya yer arıyor takma sen..zaten en uyuz olduğum mevzuu hamile insana yapılan kilo muhabbeti hiç yapılmaması gerekli....
İnana bana ilk hamileliğimde o kadar çok şey söyledilerki depresyonun dibindeydim yüzüme bakıp bakıp ayyyy yazzııııkkkk ne güzel kızdın sen yaaa diorlardı ama doğum izninden bi gittim innamadı kimse 1 yıl içinde eskisinden daha zayıftım herkesin ağzını kapattım sende ööle olursun şimdi hiç ama hiçççççç takma..
Ama çok zorlanmak istemiyorsan sonra vermek için en güzelini yapmışsın ekmek,hamur,tatlı,yağlı yı kes zaten çok almazsın ama alırsanda verirsin vücudun su topluyordur oda çabucak gider doğumdan sonra..
Bozma moralini bak keyfinee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?