2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay inşallah canım dediğin gibidir..o günden beri içime fena dert ettim..eşime bile söylemedim sonra onunda aklı takılır üzülür diye..ama her fotoya baktığımda ağlıyorum ya bişey varsa diye..cumartesi şeker yüklemem yapılacak..ayrıntılı raporunu da göstericem doktoruma..yanıma fotoları da alıcam sorucam..inşallah leke filan yoktur..

nooo :)) benim doktorum doğuma giriyor ıkındırıyor yardım ediyor ama tabi fark parası da alıyor canım.. geçenler de sancım tuttu beni doğumhanenin dibindeki odada ntsye bağladılar, diğer yataktaki gebeye suni sancı veriyorlardı suyu azalmış o nedenden daha 34 haftalıktı kız.. bayaa sohbet ettik bu bana birşeyler oluyor dedi Doktoru çağırdılar aşağıdan geldi doğumhaneye gittiler 3 dk. sonra ıkınamıyorum dedi doktorum da ıkınabilirsin hadi az kaldı oluyor dedi kız 3 kez bağırdı ardından bebişin sesini duyduk Allah herkese böyle kolay doğum versin yani çok özendim bende doktorla gireceğim dedim daha önce benim doktorumla normal doğum yapan bir arkadaşım daha var o önermişti zaten
seviyor bunlar ıkındırmayı ya da ben hakikaten şanslı yere denk geldim

waaaooooooowww!!!Sözümü geri aldım, doktorunu da takdir ettim.
Ebelere iş bırakmamış

ağlayıp üzülüp bebişini üzme tatlım iki gün sonra ferahlar zaten için.. ben çok duygusala bağlayınca yoga yapıyorum, hamile yogası indirdim netten oradan öğrendiğim nefes egzersizlerini yapıyorum bizim sıpanın da hoşuna gidiyor hem iş yerindeyken bile yapabiliyorum ve gerçekten huzurlu bir aktivite tavsiye ederim canım hem kafanı hem bebişi rahatlatır

waaaooooooowww!!!Sözümü geri aldım, doktorunu da takdir ettim.
Ebelere iş bırakmamış

biz Yusuf amcamızı çoook seviyoruz zaten kocam bile hastahaneye giderken Yusuf amcan sana bakıcak el salla ordan bize diye öğütlüyor yavrumu :)) el salladığını görmedik ama parmak kaldırdığını gördük hatta bir resmi var yükleyebilirsem onu yükleyeyim birazdan çok şeker teyzesi

karnımda kırmızı bir çatlak oluştu pöff:/ daha artmasa bari henüz ufacık bir şey ama. neyse iyi olsunlar da napalım.

benimde tüylerimde azalma var canım bendede var bi terslik

canım burda bir ark demişti. en ufak bir şeyde farklı sonuçlar çıkabilir diye. sende sıkma canını boyuyla posuyla ilgili bir sıkıntı yoktur Allah'ın izni ile. o siyahlık gibi şey bende de vardı ultrasondan kaynaklı bişey. dr banada gözlerini açıp kapıyor gibi bişey demişti.

kızlar yarın ayrıntılımız var dua edin güzel çıksın herşey içim içimi yiyor fındığımı çok özledim birde sağlıklı olduğunu bileyim dünyalar benim olur

benimde tüylerimde azalma var canım bendede var bi terslik

ohh valla yaa biri de çıkıp bende senin gibiyim demedi diyordum hoş geldin canım ben yavrum kız olursa 18. yaş gününde lazer epilasyon armağan ederim diyordum, babasının da benim de maşallahımız var çünkü gerçi bazı erkek arkadaşlarım da lazer epilasyona gidiyorlar ya artık neyse.. Allah hayırlısını versin yavrum için de ama benim gibi bu dertten çeksin istemem.

kızlar yarın ayrıntılımız var dua edin güzel çıksın herşey içim içimi yiyor fındığımı çok özledim birde sağlıklı olduğunu bileyim dünyalar benim olur

aanamm benimde yarın ayrıntılım var yada en azından öyle umut ediyorum 18 hftalıkken gittiydim 2 3 hafta sonra gel dediydi 2 bucuk hafta gecti inşallah yarın olurum

sağol canım..inşallah ultrasondandır dediğin gibi..işte ana yüreği herşeye endişeleniyor..

aslında iyi fikir yoga yapmak..ben de netten araştırıp indireyim..en azından rahatlarız kızımla beraber..

Amaaaaaannnn beeeeeee güzelim boşverrr millet konuşmaya yer arıyor takma sen..zaten en uyuz olduğum mevzuu hamile insana yapılan kilo muhabbeti hiç yapılmaması gerekli....
İnana bana ilk hamileliğimde o kadar çok şey söyledilerki depresyonun dibindeydim yüzüme bakıp bakıp ayyyy yazzııııkkkk ne güzel kızdın sen yaaa diorlardı ama doğum izninden bi gittim innamadı kimse 1 yıl içinde eskisinden daha zayıftım herkesin ağzını kapattım sende ööle olursun şimdi hiç ama hiçççççç takma..
Ama çok zorlanmak istemiyorsan sonra vermek için en güzelini yapmışsın ekmek,hamur,tatlı,yağlı yı kes zaten çok almazsın ama alırsanda verirsin vücudun su topluyordur oda çabucak gider doğumdan sonra..
Bozma moralini bak keyfinee...

bence sen doktor konusunda cok şanslısın

kızlar özellikle normal doğum isteyenler için yoga da nefes egzersizleri bulunuyor. Şöyle ki;

Nefes çalışmalarımıza doğum sırasında size yardımcı olacak şekilde devam edelim. İlk çalışmada nefes alış ve veriş sürenizi mümkün olduğu kadar uzatın ve derinleştirin. Yeniden hatırlatalım; bu sırada aklınıza gelen herhangi bir düşünce, bir fikir varsa, derhal bunları bırakın ve yerine nefesinizi koyun. Nefesinizi mümkün olduğu kadar derin ve uzun alın, mümkün olduğu kadar derin ve uzun verin.
İkinci nefese geçiyoruz ki bu nefesin adı “tüy nefesi”. Sağ avucunuzu gökyüzüne doğru kaldırın, burnunuzdan derin bir nefes alın ve sanki avucunuzun içinde bir kuş tüyü var ve onu üflüyormuşsunuz gibi avucunuzdan uzun, derin bir nefes verin. Bunu en az 10 kez tekrarlayın; burnunuzdan nefes alın ve sanki avucunuzun içinde bir kuş tüyü varmış gibi, ağzınızla bu tüye üflüyormuşuz gibi derin, güzel bir nefes verin.
Şimdi üçüncü nefesimize geçiyoruz. Bu da mum nefesi. Burada yine sağ elinizin işaret parmağını yukarıda tutacak şekilde hazırlanın. Burnunuzdan derin bir nefes alın ve sönmek bilmeyen bir mumu üflüyormuşsunuz gibi ağzınızdan kısa, kesik ama kuvvetli nefesler verin. Bunu da en az 10 kere tekrarlayın. Mum ve tüy nefesleri, nefes vermenizin uzamasını sağlar. Sakin kalmanızı ve kontrolü hiçbir zaman elinizden bırakmamanızı sağlar.

ben bu egzersizleri severek yapıyorum işe de yarıyor nefes verme süresini uzatıyor bu da ıkınma esnasında kendinize hakim olmanızı sağlıyor imiş tamamını babystarın sitesinde bulabilirsiniz.

Bence de karagözlüm haklı...
Doğurup sütten kesene kadar kulaklarını tıka gitsin bence.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…