:)) o kuaförler günde kaç tane kuku görüyorlar kim bilir.. işlerini yaparken çok rahatlar inan ki ben sohbet ediyorum ağda bitene kadar çenem düşüyorhem rahat hem keyfi uzun sürüyor hem 2-3 kereden sonra çok hassas kısımlar dışında öyle bariz bir acı da duymuyorsun..
ama benim hamilelikte azaldı bu tüy durumum, zamanında doğum kontrol hapı içip zayıflamışlığım da var benim, var bende bir terslik galiba
Hamilelikte hormonlar daha hızlı çalıştığı için tüylerimiz daha çabuk çıkıyor. Bir de regl öncesi daha çok acır ya?...Tüm hamillik boyunca olandan daha çok acıyor ağdada.Ben de kuaförüme gitmeyi planlıyorum ama nasıl olacak bilmiyorum.Hem utancı,hem acıyacak korkusu.:18:
Söylemesi ayıp ben yapıştırıp çekemeyenlerden, kendini tavuk gibi iki parmağıyla yolanlardanım.
Annem yıllardır söyler, kızım yapıştır çek şunuu, uyuşacak, sen böyle daha çok canını yakıyorsun diye...Ben gene yapıştıramam,gene yapıştıramam
Eldiveni bir arkadaşım önermişti bana ama çok kullanışlı gelmedi bana.
Ben ağdayı akma gibi parmağıma alıp öyle yapıyorum.Ama kuaförde yapıştırıp çekecekler malum...Gerçi süresini düşünürsek...20 dakikada tertemizsin...
Kuaförümü güldürdüm geçen gün.
"Hatice sana geleceğim önümüzdeki ay ağdaya ama çok utanıyorum" dedim.
"Gözlerini kapat o zaman,öyle rahat edersin" dedi.
"Asıl sen gözlerini kapat, ben öyle rahat ederim" dedim.
Güldü bana...E yalan mı......O beni görecek diye utanıyorum......
Benim kuaförüm de kişiye özel ağda kullanıyormuş.İlk açma ücreti 10 tl. Bikini bölgesi 25 tl., koltuk altı 10 tl., bacağı unuttum.
yani ilk kutuyu açtığı zaman 35 tl. sonra 25 tl alıyormuş bikini bölgesi için.
enbitanemmm kız nerelerdesin
millet nerelerde ya facebook a da bakıyorum ama millet kayıp :44:
OOOOOOtek değilsin bebeğimmmm aynılarını bende yaşıyorum..
Kaş-bıyık operasyonu 10 günde bir olurken 3-4 haftada bir gidiyorum şimdi inanılmaz azaldı..
Doğum kontrol hapı içerken zayıflamışlığımda var hahhaaaa millet korkar içmeye kilo alıcam diye ben tam tersi hem her ay hamilemiyim acaba diye tırsmadan yaşadım hemde kilo verdim:)))))
Her durum her vücut da aynı etkiyi göstermiyor bir kez daha görmüş olduk..
Aferin otur beş..
arkadaşlar valla bi hışım esti apar topar kaltım doktoruma sonuçlarımı gösterdim oda herşey çok güzel dedi 14 hazirana gün verdi tekrar en son 7 nisanda gördünüz çok uzun bi süre değil mi 2 ay görmemiş olcaksınız dedim e bugün bebeğini gördün sağlığıda ii bebeğe sürekli ışın vermeyelim dedi 14 şeker yüklemem var tok karnına gelebilirsin dedi of ya nasıl durcam ben bi ay daha bugünde hiç göremedim forograf bile vermediler bugün acaba tepeciğe falan mı gitsem offfff
slm kızlar geldik biz bebeğim çok tatlıydı Allaha şukur herşeyı iyi ama sol ayağımız içe dönuk olabilirmiş doktor raporunu yazmadı yarın yazıcam Pes Ekinovarus Deformitesi imiş adı içe dönukluğun inşallah yoktur öle bişey ama varsada çaresi varmış Allahım beterinden korusun asla isyan etmiyorum ama bebeğim doğar doğmaz dizininustune kadar alçıya alıcaklarmış tedavisi buymuş minnacık yavrun doğar doğmaz alçıyla tanışacak eğer oyel olursa ve ben bunu duşundukçe kıyamıyorum yavruma ağlıyorum tutamıyorum kendimi hastaneden geldiğimden beri ağlıyorum Yüce Allahım en guzelini bilir doktorum doğumda duzgun de olabilir dedi belli olmaz dedi eylule kadar ben nasıl sabrderim bilmiyorum doğduğunda alçıya alırlarssa nası haraket edicek ben nasıl bakıcam yavruma kızlarr hiçbişey bilmiyorum neolur dua edin de yarın raporumda net bişekilde içe dönuk demesin doktor dualarınıza ihtiyacımız var oğlumla bu mubarek gecede çok üzülüyorum ne yazssam anlatamam Allahım beterinden korusun çok şükürki başka bi sorunu yok yavrumun Allah korusun hayati bişeyı yok kıpır kıpırdı oğluşum benim
ayy kızlar o benımde sorunum ben kendım halletmeye calışıyorum evde,
kuaföre gitmeye cok utanırım hem ne biliyim illa bir zaruret de değil sonucta kendım de yapabilirim azcık zorlasam, eşim zaten göndermez bana sana hakkımı helal etmem dedi(
şimdi yine yapabiliyorum da ilerleyen dönemde nasıl olcak acaba?
OOOOOOtek değilsin bebeğimmmm aynılarını bende yaşıyorum..
Kaş-bıyık operasyonu 10 günde bir olurken 3-4 haftada bir gidiyorum şimdi inanılmaz azaldı..
Doğum kontrol hapı içerken zayıflamışlığımda var hahhaaaa millet korkar içmeye kilo alıcam diye ben tam tersi hem her ay hamilemiyim acaba diye tırsmadan yaşadım hemde kilo verdim:)))))
Her durum her vücut da aynı etkiyi göstermiyor bir kez daha görmüş olduk..
Aferin otur beş..
slm kızlar geldik biz bebeğim çok tatlıydı Allaha şukur herşeyı iyi ama sol ayağımız içe dönuk olabilirmiş doktor raporunu yazmadı yarın yazıcam Pes Ekinovarus Deformitesi imiş adı içe dönukluğun inşallah yoktur öle bişey ama varsada çaresi varmış Allahım beterinden korusun asla isyan etmiyorum ama bebeğim doğar doğmaz dizininustune kadar alçıya alıcaklarmış tedavisi buymuş minnacık yavrun doğar doğmaz alçıyla tanışacak eğer oyel olursa ve ben bunu duşundukçe kıyamıyorum yavruma ağlıyorum tutamıyorum kendimi hastaneden geldiğimden beri ağlıyorum Yüce Allahım en guzelini bilir doktorum doğumda duzgun de olabilir dedi belli olmaz dedi eylule kadar ben nasıl sabrderim bilmiyorum doğduğunda alçıya alırlarssa nası haraket edicek ben nasıl bakıcam yavruma kızlarr hiçbişey bilmiyorum neolur dua edin de yarın raporumda net bişekilde içe dönuk demesin doktor dualarınıza ihtiyacımız var oğlumla bu mubarek gecede çok üzülüyorum ne yazssam anlatamam Allahım beterinden korusun çok şükürki başka bi sorunu yok yavrumun Allah korusun hayati bişeyı yok kıpır kıpırdı oğluşum benim
canım benim çok geçmiş olsun...ama ben çok duydum böyle durumları,inan bana çok kötü bir durum değil hem doktorda söylemiş büyütülecek bir durum yok diye...bu gece yine de bol bol dua et...ben de senin ve bebeğin için bol bol dua edeceğim...allah hepimizin yardımcısı olsun...
meylül nasıl oldun canım sıkılmıyorsun değilmi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?