2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Biz evimize gidiyoruz kızlar
Bu gece biraz okuyalım dua edelim inşallah kabul olur herkeslerin duası
Hayırlı Kandiller hepinize :)

OOOOOOtek değilsin bebeğimmmm aynılarını bende yaşıyorum..
Kaş-bıyık operasyonu 10 günde bir olurken 3-4 haftada bir gidiyorum şimdi inanılmaz azaldı..
Doğum kontrol hapı içerken zayıflamışlığımda var hahhaaaa millet korkar içmeye kilo alıcam diye ben tam tersi hem her ay hamilemiyim acaba diye tırsmadan yaşadım hemde kilo verdim:)))))
Her durum her vücut da aynı etkiyi göstermiyor bir kez daha görmüş olduk..
Aferin otur beş..

anam ne çok konuşulmuş
ihihi :) oku oku anca gelebildim

hepsine birden cevap verim ihihihih :)
ilk söyleyeceğimmm çok güldürdün beni sesli güldüm ihihi :)

sonrasında eğer ben yaptırıyosam sen kesin yaptırırsın
ilk ağdaya gittim kadın özelden başladı
napıyosun sen dedim napıyosun
bi ürktü korktu kadın ordan mı başlanır beni bi alıştırsana dedim
yapıştırdığını çıkarttırdım ona

ben yapamıcam sana dedi ama alıştık birbirimize sonra
oda artık nereden başlayacağını iyi biliyo 1,5 sene oldu aynı kuaföre gidiyorum

hee bu arada fiyatıda bana özel :) komple koltuklatı üst alt bacak bıyık özel bölge 25 TL :)
iilk açma diye bişide yok

enbitanemmm kız nerelerdesin
millet nerelerde ya facebook a da bakıyorum ama millet kayıp :44:

burdayımmmmmmmmm bebeğimmm burdayımmm anca bitirdim
sayfaları okumayı ihihi :)

bende anıyım kızlarrr benimde azalma oldu kıllarımda
doğum kontrol hapı içerken 3 ay kullandım 4 kilo verdim
ama bıraktıktan sonra kilo aldım
hatta eşime diyolardı ki evlendirdik kızı zayıflamaya başladı
bizim kızımıza iyi bakmıyorsun heralde sen ihihi :)

arkadaşlar valla bi hışım esti apar topar kaltım doktoruma sonuçlarımı gösterdim oda herşey çok güzel dedi 14 hazirana gün verdi tekrar en son 7 nisanda gördünüz çok uzun bi süre değil mi 2 ay görmemiş olcaksınız dedim e bugün bebeğini gördün sağlığıda ii bebeğe sürekli ışın vermeyelim dedi 14 şeker yüklemem var tok karnına gelebilirsin dedi of ya nasıl durcam ben bi ay daha bugünde hiç göremedim forograf bile vermediler bugün acaba tepeciğe falan mı gitsem offfff

Bence gitme bekle 1 ay sonuçda sen bebeğini görmedin ama en azından kontolü yapıldı..Aslında bizim her ay gittiğimiz rutin kotrol biz şanslı olarak bide görüyoruz bebişlerimizi:)))))))

ayy kızlar o benımde sorunum ben kendım halletmeye calışıyorum evde,
kuaföre gitmeye cok utanırım hem ne biliyim illa bir zaruret de değil sonucta kendım de yapabilirim azcık zorlasam, eşim zaten göndermez bana sana hakkımı helal etmem dedi (

şimdi yine yapabiliyorum da ilerleyen dönemde nasıl olcak acaba?

Kızlar selam, umarım herkes iyidir. Yine uzun süre sonra yazabiliyorum. Haftasonu ales sınavım vardı, 3 aydır bu halde çalışıyorum ama sorular öyle zorduki yetiştiremedim öğretim görevlisi olmaya uğraşıyorum, sınav çıkışı resmen ağladım bebek olunca daha çalışamam diye. Salı günü de dopplerim ve seker yüklemem vardı, heyecAnla gittik, çok şükür bebeğimin herşeyi iyi, ama niyeyse bebeğimin renkli resmini vermedi doktor.

Hastane politikası gereği 4d görüntü kapalıymış. Kendi doktoruma gittim sonuçları göstermek için, o da ben de anlamıyorum bu politikalarını oysa anneler ilk renkli görüntüyü merak ediyorlar dedi. Başka yerde yaptırabilir miyim bizde çok merakla geldik hayal kırıklığına uğradık diyince tabi yaptır gör bebişini dedi ama bütün gün aradım ultrason çeken yerleri 200den aşağı yok e zaten bi o kadar verdim diğerinede. Kızlar siz kaça yaptırdınız? İst avrupa yakası önerebileceğiniz uygun bi yer var mı?

slm kızlar geldik biz bebeğim çok tatlıydı Allaha şukur herşeyı iyi ama sol ayağımız içe dönuk olabilirmiş doktor raporunu yazmadı yarın yazıcam Pes Ekinovarus Deformitesi imiş adı içe dönukluğun inşallah yoktur öle bişey ama varsada çaresi varmış Allahım beterinden korusun asla isyan etmiyorum ama bebeğim doğar doğmaz dizininustune kadar alçıya alıcaklarmış tedavisi buymuş minnacık yavrun doğar doğmaz alçıyla tanışacak eğer oyel olursa ve ben bunu duşundukçe kıyamıyorum yavruma ağlıyorum tutamıyorum kendimi hastaneden geldiğimden beri ağlıyorum Yüce Allahım en guzelini bilir doktorum doğumda duzgun de olabilir dedi belli olmaz dedi eylule kadar ben nasıl sabrderim bilmiyorum doğduğunda alçıya alırlarssa nası haraket edicek ben nasıl bakıcam yavruma kızlarr hiçbişey bilmiyorum neolur dua edin de yarın raporumda net bişekilde içe dönuk demesin doktor dualarınıza ihtiyacımız var oğlumla bu mubarek gecede çok üzülüyorum ne yazssam anlatamam Allahım beterinden korusun çok şükürki başka bi sorunu yok yavrumun Allah korusun hayati bişeyı yok kıpır kıpırdı oğluşum benim

Canım çok sevindim hadi gözün aydın Allah beterinden korusun hepimizi Allah dermansız dert vermesin hiç sıkma canını herşey düzelicek sana çok dua edicem bu akşam doktor da demiş zaten çaresi var diye ama yine de ben doktorların her dediğine inanmıyorum benim teyzemin kızı doğum yaptı ayrıntılı ultr bebek için kısa bacaklı olacak demiş inanırmısın kız şu an 7 yaşında annesinden uzun maşallah hiç sıkma canını herşey geçecek...

kaşıntılarınızın nedeni karaciger enzimlerinizin yükselmesi de olabilir .Hamilelikte görülen bişey.ben aynısını 2-3. ayda yaşadım düşük tehlikemden dolayı progeston kullanıyodum o yapmış sonra progestanları ve kullandığm bütün vitaminleri bıraktırdılar ama çok şükür şimdi sıkıntımız kalmadı.mutlaka baktırın enzimlerinize

Böyle şeyleri erkeklere söylemicen bence ben kesinlikle bahsetmiyorum günlük tüm yaptıklarımı anlatırım ama o gün kuaföre gittiysem hayatta anlatmam geçen kuaförümü gördüm slmlaştık bi krem vardı bana vercekti onu söyledi eşimde diyo sen kuaföre gitmiyon ki ne kremi ay bi durdum sonra dedim canım kaş maş gidiom işte bunu da kıvırdım böyleceHem ben şimdiden göbeğimin alt kısmını görememeye başladım 1 2 aya kadar nolur bilemem en iyisi kuaför

beşimi de aldım oturdum arkadaşlarımdan bendenmiş mutlu oldum :))

Canim benim üzülme cok şükür çaresi car benim arkadasımda alıcıya aldı cOk şükür suan cok iyi hiç kendini uzme bitanem bebeğini duşun Belkide geçici bir durumdur fındığın büyüdükte düzelir inşallah Allah dermanımız dert vermesin rahat ol canim benim

Bende ağda yaptıracağım kızlar benim sürekli gittiğim bir bayan var kadın temiz kalmalı temizlik imandan gelir bende onumu girmez oldum makinaya artık zor :18:

canım benim çok geçmiş olsun...ama ben çok duydum böyle durumları,inan bana çok kötü bir durum değil hem doktorda söylemiş büyütülecek bir durum yok diye...bu gece yine de bol bol dua et...ben de senin ve bebeğin için bol bol dua edeceğim...allah hepimizin yardımcısı olsun...

değil tabi tatlım Allaha şukur hayati bi durum yok Rabbim korusun...ama parmak kadar canımın canı alçıda napar ne eder diye duşunuyorum yavrum oynatsa ayağını oynatamayacak 2 yaşına kadarda farklı bi cihaz giyecekmiş ayağına insanın içi sızlıyo canım yaaa yinede şukur ki çaresi var Allash yardımcımız olsun..

meylül nasıl oldun canım sıkılmıyorsun değilmi...

biraz daha iyiyim canım dua ettim rabbime hepimiz için ama durup durup daralıyorum yarın olsada doktorun raporunu alsam buyutulecek bişey değil ama gel sen bana sor içim daralıyo bebeğimi duşunuyorum emzirirken ayaklarını oynatamayacak elleriyle ayak parmaklarını tutamayacak rahat rahat karnını doyurmayacak duşuncesi uzuyo beni Rabbim affetsin kendimi alıkpyamıyorum ama şükürde ediyorum tabi belkide hiçbişey olmayacak doktorun dediği gibi doğduğunda
o egrilik olmayacak oyle duşunuyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…