2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Hiç düşünme öyle şeyler sakin ol belkide şu an boşuna üzülüyorsun doğduktan sonra hiç bir şeyi olmayacak inşallah, doktorlar hep söyler bana da demişlerdi yaşından dolayı risk taşıyorsun diye ne kadar kötü olmuştum hatırlarsan beni sizler sakinleştirdiniz artık düşünmüyorum herşeyi Allah bilir biz Allah'a sığınalım bol bol dua edelim canım...

benimde doktorum ayrıntılı ultrasona gönderirken kalbine ve ayağına iyi baksınlar dedi bizim moralimiz bozuldu ama çok şükür ayrıntılı ultrasonda bişey çıkmadı.inşallah sende yarın güzel haberlerle gelirsin.kendini fazla üzmemeye çalış bak çaresi varmış çok şükür.allah beterinden saklasın canım dualarımız sizinle

Evet seni şimdi hatırladım mojeli çok şükür çıkmamış bir şey banada üçlü test herşey temiz çıktı ama yaşa taktı doktor yaşından dolayı risk var demişti çok ağladım ama ne yapalım herşey Allah'tan çıkarsada evlat... inş hiçbirimiz üzülmeyiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız...

Nasıl oldun canim uzmuyorsun dimi kendini sana yazdım girmedin sanırım öpüyorum sizi

canım inşallah iyi olacak bebişin olumlu düşün güzel dualar et sen.. Hepimiz bebişlerimiz için endişeliyiz doktorlarımız da fazla pimpirikli..
inşallah raporunu alınca herşey yoluna girer bize de yazarsın canım bu güzel gece de hepimizin bebişlerine dua ettim Allahım onları yuvalarında korusun inşallah.

buralardaydım canım ama yatmaya gidiyoruz bizde yorulduk bugün, yarın da yorulacağız
yarın kınamız var bizim ablam evleniyor
hem de kaynımla evleniyor :))
oğlan bizim kız bizim durumunu yaşıyoruz biz

canım herşey iyi olacak Allah'ın izni ile dua ettim senin için canım hepimizin evlatlarına sağlık versin rabbim

Canımmmm dur bi bakalım yarın raporda belki sorun görünmez dua et bol bol bende dua ettim hepimiz için.. Ama bak doktor söylemiş Allah korusun ööle bişey varsada çareside varmış.. Senin daha önce de bebeğin ayağıyla ilgili kafanı karıştırmışlardı diye hatırlıyorum bak onda bişey çıkmadı inşallah bunda da çıkmaz.. İçini ferah tut hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canım...

canım benim herşeyde bi hayır vardır,rabbim beterinden korusun,ama bak kesin bişey yokmuş,doğumda normal olabilir demiş dr.,hem çareside varmış,allah dermansız dert vermesin tatlım,evt belki (inşlh rabbim göstermesinde)ayağı alçıdayken senin canın çok acıycak ama bununda dermanı bu,sonuçda oluşunun düzeleceğini biliyo olacaksn,allah büyüktür bol bol dua et,ben inanıyorum koç gibi sapasağlam bi tosun doğuracaksn,kendini sakın üzme,boş yere bebeğinide huzursuz edersin...dualarımız seninle canım...hayırlı haberlerle gel inşlh

Günaydınlar herkese... hayırlı cumalar.... bugünde geçsin bitsin ve yarın öğlene kadar uyuyayım istiyorum..

MSEYLÜL... canım zaten dr raporunu vermemiş iyice incelemek istemiş. inşallah raporunun aldığında için neşeyle sevinçle dolar da gelir sevincini paylaşırsın.. şimdi sana üzülme demenin bir faydası yok biliyorum üzüleceksin ama ayrıntılının bile kesin sonuç verdiğini söyleyemeyiz. %70 doğruluk payı var.. eminim doğduğunda turp gibi sağlıklı bir bebişi kucağına alacaksın.. aksi olsa bile tedavisi olduğunu bilip şükret canım.. Allah dermansız dert vermesin..

Tatlım, daha hiçbişey netleşmiş değilken kendini böyle üzme lütfen.Hem yenidoğan bebeklerin kemikleri yumuşak oluyor, hava ile temas ettikçe sertleşiyor.Bebişin de düşündüğünüzden çok daha çabuk cevap verebilir tedaviye.Onların gelişimi dışarda da devam ettiği için hücreleri çılgınlar gibi bölünüyor, yaraları falan düşündüğünden de çabuk iyileşiyor.Her sıkıntıda sağalma hızlı olabiliyor.
Doğduğu gün sünnet olan bir erkek bebeğin pipisinin 1 günde iyileştiğini biliyormuydun?
Herşey netleşmeden üzme kendini.Netleşse bile dermansız dert mi bu?
Ben 3 aylıkken bende de kalça çıkıklığı olmuş.Babam popoma göre sert sünger kestirmiş, onunla kucaklamışlar beni.
Sonra gene 3,5 aylıkken göbek fıtığı olmuşum, ameliyat olmuşum.Bunlar dermansız dertler değil..

ayrıntılı ultrasona girdik,çok sükür birsey çıkmadı.kız olduğu kesinleşti.hatta bebisim bir ara el salladı.doktorda bakın bakın el sallıyor dedi kendide el salladı sanki bizi görüyodu.çok duygulandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…