2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hepinize günaydın...bugün canımız sıkkın kızımla çünkü yarın annem gidiyor bir daha da nasipse doğuma gelecek...iki haftadır her işimi yaptı kışlıklarımı kaldırdı,yastık yorganlarımı halletti,kızımın eşyalarını yıkayıp ütüledi,dolabını hazırladık beraber,evimi temizledi hep koşturdu yani...allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin...pazartesi de eşimin annesi ve babası gelecek doğu turuna çıkmışlar gezmeye bize de uğrayacaklarmış,bir hafta kalacaklarmış,hiç umrunda değil ya kadının torunu olacak gelininin ihtiyacı var mı diye düşünmüyor bile...hep annem düşünüyor her şeyi yine de yaranamıyor kadıncağız...

Günaydın hanımlarr özledim sizi bikaç gündür internetim yoktu,kızımda yavaş yavaş büyüyüp güçleniyo artık biraz daha sert tekmecikler yiyorum :)yarın dr kontrolüm var 3 haftadır özledim miniğimi inş uyumaz ufaklık oynar annesine,bakalım doktorum ayrıntılıya ne zmn göndericek en çok onu merak ediyorum .

eylülcüm inş sorunsuz olur yanılmada olabilir ultrasonlarda hem daha dogana kadar oglulun büyücek belki böyle bi sorun bile kalmicak.eger olursada cözüm çok,bizzat öz teyzem yegenim 5aylıkken ayagında bikaç mm kısalık farketti megerse doguştan çıkıkmış kalçasından çocugu ameliyata diye götürüp daha müdahale edilmeden dr eliyle oturtmuş ve beline kdr alçıya alındı,hiç korkma cnm zor bişi değil tamam çocugun özgürce hareket edemiyo ama iyikeşio alçıdan korkma cnm,şu an yegenim çok saglıklı 15 yaşında bi genç kız.alçıda 6 ay durdu ve çıkardıklarında gelişimine engel bişi olmadı,inş hayırlı haberler duyurursun canım

Hadi gözün aydın tatlım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

ANNE kelimesini duymak bile gözlerimin yasarmasına yetiyor.Rabbim annelerimizi basımızdan eksik etmesin.:2::2:

mseylül, arethusanın dediklerini üstüne denicek tek bi kelime yok benim yazıcaklarımı sağolsun benden önce yazıp yormamıs beni
gerçi şimdi tüm yazılanlar hoş ve güzel seyler bunların hepsi belki de senin içini anlık ferahlatıyo..Allah hepimizin bebeklerini korusun...

neden geçiçi ferahlatıyo derken biraz da kendimden biliyorum benimde seker yerlerde geziyo tokluk sekerim açlııkla es deger...dün faceden bi arkadas yardımcı oldu eşine sordu ben sağlık ocagındaki hemşireye sordurdum hepsi bebege zararı olmaz dedi.. en fazla gebelik sekeri oluşlmus olabilirmiş onuda seker yüklemesinde anlıycakmısım.. ama dün nette gezinirken sekerin 50 altına düşmesi ki benim 59 bebek ölümüne yol açıyo diye bi okudum dünden beri ağlıyorum..gözlerim şişti.. sekerim düşmesin diye dün gece yanımda bisküvi ile yattım..22.30 da uyumustum 1.30 da uyandım bisküvi yedim yattım sabah ezanlarında meyve suyu içtim.. Allah hepimize mutlu günler nasip etsin...

gözün aydın canım.. minik melekler hissediyolardır eminimm..

Günaydın kızlar.. Uzun zamandır giremiyorum ama takipteyim
Minnoşlar sağlıcakla büyüyorlar ne güzel, en güzel geri sayım bu sanırım.. Gel eylül gel

Bak bu doğru olabilir tatlım...
Ben de birgün Ege'nin kontrolündeydim.Previa'dan dolayı nasıl üzgünüm, nasıl moralsizim,anlatamam...Ultrasona girdim,Ege birden başparmağı ile "anne herşey yolunda" der gibi işaret yaptı.Allahım dünyalar benim oldu.Sanki üzülme, bir sıkıntı yok der gibi o hareketi yapması büyük tesadüf olmuştu.
Yani dediğin gibi melekler hisssediyor olabilir.Baktığın zaman beyin gelişimi anca devam ediyor,muhakeme yeteneği henüz yok.Kaslarını bile yeni yeni geliştiriyor bebek.Ama anne ile bebeğin telepatisinin ne zaman başladığı konusunda hiçbir bilgimiz yok.

Hadi gözün aydın canım..
Bir prenses daha geliyor yani...
Oooo el sallamalar falan da başlamış sizinki kameralara fotoğraf makinalarına oynayanlardan olacak şekerim:))))

Eylülcüm daha kesinleşmiş bişey yok, hemde Allaha şükür dermansız bir dert değil..Hem kendini hemde oğlumun adaşını üzme bakim

Herkese günaydınnnnnnnnnnn...
Hepinize musssssmutttluuuuuuuu bir gün diliyorum çabuk geçen az stresli:)))
haftanın en sevdiğim günüüüü...........

günaydın kızlarr hepiniz mutlu ve huzurlu bir gün geçirirsiniz inşAllah
mseylül, inci canım ne olur canlarınızı sıkmayın
bize bu bebekleri veren Rabbim ve ne olacağına da Rabbim karar verecek
bizim elimizden gelen birşey var mı eğer ondan birşey gelirse yok
hep şu duayı ediyorum Rabbim sen bana bu bebeği verdin emanet ettin
ben de karnımdayken sana emanet ediyorum doğduktan sonra da emanetine gözüm gibi bakacağıma söz veriyorum
hiç canınızı sıkmayın kötü şeyler getirmeyin aklınıza
Allah korusun 9 ay boyunca karnında taşıyıp doğumda bebeğini kaybeden insanlar var
ölümden başka herşeyin çaresi var bol bol dua edin ve Rabbime sığının o verdi
elbet o ne verirse hayırlısını verecektir böyle düşünün
hem belki boşa canımızı sıkıp bebeklerimizi üzüyoruzdur değil mi herşeyin iyisini düşünün iyisi olsun
herşey mükemmel olacak diye düşünmeyin
benim arkadaşıma neler söylediler ama çok şükür sapasağlam çok zeki bir oğlu var
hep iyiyi düşünün iyi olsun hamileliğin tadını çıkarmaya bakın

Hadi gözün aydın tatlım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
amin canım.hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inss.
Gözün aydın canım :))
çok sağol sekerim
evet canım ya.anne problem yok benim keyfim yerinde der gibiydi..
Hadi gözün aydın canım..
Bir prenses daha geliyor yani...
Oooo el sallamalar falan da başlamış sizinki kameralara fotoğraf makinalarına oynayanlardan olacak şekerim:))))
teşk.canım.haklısın valla
Herkese günaydınnnnnnnnnnn...
Hepinize musssssmutttluuuuuuuu bir gün diliyorum çabuk geçen az stresli:)))
haftanın en sevdiğim günüüüü...........

benimmmmdeeeeeeeeeeeee 3 gün tatil yapcazzz

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn hepinizi çok büsbümbüyük öpüyorum
tabiki minnaklarınızı unutmuyorum muahhhhhh

günaydın güzel annişler.. 2. tetanoz aşısı ne zaman yapılıyor bi bilgisi olan varmı benim 3 hafta oldu ilk tetanozu yaptıralı

melekci+, egelgec, vafi, arethusa, minikmelekim, karabiberr, bihterhan,enbitane, pko burda olan olmayan herkese günaydın tatlı hamişler

günaydın arkadaşlarrrrrr hepinizi seda sayan misali kokulu kokulu öpüyorum tömbüklerinizide gıdıgıdgıdı gıdıklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…