slm kızlar geldik biz bebeğim çok tatlıydı Allaha şukur herşeyı iyi ama sol ayağımız içe dönuk olabilirmiş doktor raporunu yazmadı yarın yazıcam Pes Ekinovarus Deformitesi imiş adı içe dönukluğun inşallah yoktur öle bişey ama varsada çaresi varmış Allahım beterinden korusun asla isyan etmiyorum ama bebeğim doğar doğmaz dizininustune kadar alçıya alıcaklarmış tedavisi buymuş minnacık yavrun doğar doğmaz alçıyla tanışacak eğer oyel olursa ve ben bunu duşundukçe kıyamıyorum yavruma ağlıyorum tutamıyorum kendimi hastaneden geldiğimden beri ağlıyorum Yüce Allahım en guzelini bilir doktorum doğumda duzgun de olabilir dedi belli olmaz dedi eylule kadar ben nasıl sabrderim bilmiyorum doğduğunda alçıya alırlarssa nası haraket edicek ben nasıl bakıcam yavruma kızlarr hiçbişey bilmiyorum neolur dua edin de yarın raporumda net bişekilde içe dönuk demesin doktor dualarınıza ihtiyacımız var oğlumla bu mubarek gecede çok üzülüyorum ne yazssam anlatamam Allahım beterinden korusun çok şükürki başka bi sorunu yok yavrumun Allah korusun hayati bişeyı yok kıpır kıpırdı oğluşum benim
ayrıntılı ultrasona girdik,çok sükür birsey çıkmadı.kız olduğu kesinleşti.hatta bebisim bir ara el salladı.doktorda bakın bakın el sallıyor dedi kendide el salladı sanki bizi görüyodu.çok duygulandım.
ANNE kelimesini duymak bile gözlerimin yasarmasına yetiyor.Rabbim annelerimizi basımızdan eksik etmesin.:2::2:kızlar hepinize günaydın...bugün canımız sıkkın kızımla çünkü yarın annem gidiyor bir daha da nasipse doğuma gelecek...iki haftadır her işimi yaptı kışlıklarımı kaldırdı,yastık yorganlarımı halletti,kızımın eşyalarını yıkayıp ütüledi,dolabını hazırladık beraber,evimi temizledi hep koşturdu yani...allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin...pazartesi de eşimin annesi ve babası gelecek doğu turuna çıkmışlar gezmeye bize de uğrayacaklarmış,bir hafta kalacaklarmış,hiç umrunda değil ya kadının torunu olacak gelininin ihtiyacı var mı diye düşünmüyor bile...hep annem düşünüyor her şeyi yine de yaranamıyor kadıncağız...
ayrıntılı ultrasona girdik,çok sükür birsey çıkmadı.kız olduğu kesinleşti.hatta bebisim bir ara el salladı.doktorda bakın bakın el sallıyor dedi kendide el salladı sanki bizi görüyodu.çok duygulandım.
gözün aydın canım.. minik melekler hissediyolardır eminimm..
slm kızlar geldik biz bebeğim çok tatlıydı Allaha şukur herşeyı iyi ama sol ayağımız içe dönuk olabilirmiş doktor raporunu yazmadı yarın yazıcam Pes Ekinovarus Deformitesi imiş adı içe dönukluğun inşallah yoktur öle bişey ama varsada çaresi varmış Allahım beterinden korusun asla isyan etmiyorum ama bebeğim doğar doğmaz dizininustune kadar alçıya alıcaklarmış tedavisi buymuş minnacık yavrun doğar doğmaz alçıyla tanışacak eğer oyel olursa ve ben bunu duşundukçe kıyamıyorum yavruma ağlıyorum tutamıyorum kendimi hastaneden geldiğimden beri ağlıyorum Yüce Allahım en guzelini bilir doktorum doğumda duzgun de olabilir dedi belli olmaz dedi eylule kadar ben nasıl sabrderim bilmiyorum doğduğunda alçıya alırlarssa nası haraket edicek ben nasıl bakıcam yavruma kızlarr hiçbişey bilmiyorum neolur dua edin de yarın raporumda net bişekilde içe dönuk demesin doktor dualarınıza ihtiyacımız var oğlumla bu mubarek gecede çok üzülüyorum ne yazssam anlatamam Allahım beterinden korusun çok şükürki başka bi sorunu yok yavrumun Allah korusun hayati bişeyı yok kıpır kıpırdı oğluşum benim
amin canım.hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inss.Hadi gözün aydın tatlım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
çok sağol sekerimGözün aydın canım :))
evet canım ya.anne problem yok benim keyfim yerinde der gibiydi..gözün aydın canım.. minik melekler hissediyolardır eminimm..
Hadi gözün aydın canım..
Bir prenses daha geliyor yani...
Oooo el sallamalar falan da başlamış sizinki kameralara fotoğraf makinalarına oynayanlardan olacak şekerim:))))
Herkese günaydınnnnnnnnnnn...
Hepinize musssssmutttluuuuuuuu bir gün diliyorum çabuk geçen az stresli:)))
haftanın en sevdiğim günüüüü...........
günaydın güzel annişler.. 2. tetanoz aşısı ne zaman yapılıyor bi bilgisi olan varmı benim 3 hafta oldu ilk tetanozu yaptıralı
günaydın güzel annişler.. 2. tetanoz aşısı ne zaman yapılıyor bi bilgisi olan varmı benim 3 hafta oldu ilk tetanozu yaptıralı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?