2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

melekci+, egelgec, vafi, arethusa, minikmelekim, karabiberr, bihterhan,enbitane, pko burda olan olmayan herkese günaydın tatlı hamişler

hayırlı cumalar herkese...

mseylül cnm raporu almaya ne zaman gideceksin...sakın sıkma canını herşey güzel olacak inş...biliyorum ve seni şuan o kadar çok iyi anlıyorum ki ama ne olur üzülme inş. güzel haberlerle geleceksin...

benimde yarın ve doktorum birşey çıkacağını düşünmüyorum diyor ama içim içimi yiyor..biliyormusun ilk hamileliğimde bende ağdaya gitmiştim bebeğimin engelli olduğunu öğrenince neler geldi aklıma bendenmi kaynaklandı felan diye acaba dedim ağdaya mı gittimde kendim çok kastım ondan oldu diye neler neler düşündüm ve bunda gitmedim doktoruma sordum gidebilirsin dedi..bende 2 gündür oyalanıyorum bir türlü randevumu alıp gidemedim çünkü çok acıyor çok kasıyorum kendimi..ama 1 saatte tertemiz çıkıyorum..

Sabah sabah yine içim dışıma çıktı kustum neye kusuyorsam içimde bir şey yok boş yere öğürtü tuttu, ya bu bulantılar geçmiycek anlaşılan...

üzme kendini canım Allah kimseye dermansız dert vermesin. sen iyi oldukça bebeğin iyi olacak hem belki düzelecek doğmadan Allah'a güç mü var? öyle doğarsada minik bacağı alçıya alınır iyileşir annesi. senin güçlü olman lazım. benim bebeğiminde kalbinde parlama varmış doğuma kadar bişey kalmaz inşaallah dedi. sende içini ferah tut olur mu???

canımcım kendini ne kadar kasarsan okadar da çok acıyo
serbes bırakırsan kendini kıllarında inatçılıktan kurtuluyor

benim ağdacımda bak sakın kasma kendini hem kendine hemde bebeğine zarar diye diye
beni ikna ediyo konuşarak ihihi :) ama anladım ki serbes bıraktığımda daha az acı hissediyorum

gözünüz aydın canım,resmini verdiler mi size.varsa bizde görmek isteriz kızını

((( insanın annesi gibi kimse olamaz. seni çok iyi anlıyorum gelmesi çok güzel ama gittiklerinde mahvoluyorum ben. bana 1 ay önce geldi bi oturmadı. tabiki yoruluyor ama beni yerimden kaldırmadı((( onu o kadar çok seviyorum ki tarifi yok.

1-2 yıl öncesine kadar en büyük korkum annemi kaybetmekti,ama hastalık derecesinde kurardım kafamda.(artık atlattım bu durumu)bi taraftanda habire tartışırdık.biz annemle çok benzeriiz birbirimize habire birbirimizi düzeltmeye çalışırız.o yuzden tartışırız genelde.ama annem bi tanedir.onun kadar fedakar bi tane daha yoktur,allah kimseyi annesiz bırakmasın inşallah

Arkadaşlar bu sitedeki sayfam büyüdü ne yaptıysam bir anda yazılar fil gibi oldu bana bir yardımcı olun bu yazılar nereden küçülür acep::))

Selammmmm kizlarrrrrrr ne güzel herkes annesinden bahsetmiş yaptıgı fedakarlıkları keske annende yanımda olsa bende anlayabilsem

Bu arada kaç tane ası vurulacağız benim diğer asım 20 Mayıs'ta tirsiyorum

Selammmmm kizlarrrrrrr ne güzel herkes annesinden bahsetmiş yaptıgı fedakarlıkları keske annende yanımda olsa bende anlayabilsem

canım bana 5 tane dediler eger tamamlarsan başka gebeliğin olursa yaptırmana gerek kalmıyormuş bide 10 yıl sonra olursan ömür boyu bağışıklık kazanıyormuşun

kızlar bugün annemle son kez çarşıya çıkacağız o gitmeden...ama ikimizin de kafasını kurcalayan konu acaba bebek doğunca uzun kollu mu giyer kısa kollu mu giyer?benim yeterli sayıda kısa kollu ve askılı çıtçıtlı badilerim var ama uzun kollu az gibi geldi...doğumum 1 eylül gözüküyor ama sezeryan filan olursa 15 gün erkene al 15 ağustos...eee Gaziantep te yaşıyorum ben sıcağı da fazla buranın gerçi evim serin ama...karar veremedik yaa...bir de bebekler için alt üst ayrı badiler mi daha iyi yoksa tulum şeklinde olanlar mı?annem daha çok alt üst şeklinde almış ama üstleri hep çıtçıtlı...yedi sekiz tane de tulumu var...başka neler lazım olur?annem gitmeden alayım diyorum yoksa eşim benimle hayatta çarşıya çıkmaz siz neler aldığınızı ya da neler almayı düşündüğünüzü yazın ben de ona göre tamamlayayım eksiğimi...şimdiden teşekkürler,hepinizi öpüyorum...

valla tatlım madem kısa kollu var diosun bebeğini ne zaman doğurursan doğur ilk doğdugunda tek başına üstüne bişey giydirilmeden kısa kollu giydirildiğini görmedim eger dediğin gibi ağustosta olursa bile doğumun sıfır kollu çıtçıtlı üstünede de ya bir tulum yada zıbın takımı giydirirsin olur biter bide atraftan duyduğuma göre ilk 3 ay bebeklerimiz hızlı büyüdükleri için tulum fazla giydirilemiyormuş bütün olduğu için bacaklarını kasıyormuş bebeğin yani bir giydiğini ikinciye zor giyiyormuş bence uzun kollu almalısın yani

konuyu açan benim arkadaşım...şimdi mesajını okuyunca hatırladım acını...eğer acını hatırlatıp seni kırdıysam özür dilerim...daha düşünceli olabilirdim...ama ben de duygusallığımı sizlerle paylaşmak istedim...inşallah bizler evlatlarımızın ömür boyu yanında oluruz...
AŞI konusuna gelince toplam 5 doz vurulacağız ilk 2 si doğum öncesi 3 ü ise doğum sonrası...ilk aşı 20.hafta ikinci aşı ise tam bir ay sonra 24.haftada vuruluyor...eğer ikinci aşını vurdurmadıysan takvime göre ikinci aşının zamanı gelmiş...3,4 ve 5.aşılar ise nasipse doğumdan sonra vurulacak...bence hiç korkma...benim ilk aşım tam bir faciaydı kolum üç gün şişti ve ağrıdı ateşim çıktı hep ama ikinci öyle olmadı korka korka gittim hiç acımadı...

Önemli değil bitanemmmmm rahat ol heyecanını anlayabiliyorum ben gecen haftadan beri iyi değilim rahat ol üzülürüm bak Allah annelerinizi basınızdan eksik etmesin canim benim Allah'ın takdiri birşey diyemiyorum Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasin hayirlisiyla kucağımıza almayı nasip etsin:26:

İlk asımı vuruldun 19 Nisan ikinci asım 20 mayıs ağrısı 3 gun sürdü oynatmadım biri dokununca çığlığı basıyordum 52:

arkadaşlar bebeklerimiz için hangi nevrasim takımları kullanışlı olur sanki korunaklı olanlar daha ii gibi geldi soğuktan korur dimi sizce hangisi 1. çok tatlı ama yaaa bayıldım fiyatıda uygun valla 35 tl

Eklentiler

• $100000132946_1_org_zoom.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 41
  • $Oyuncak_2372017.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 35
desteğiniz için çok sağolun kızlar hepinizi çok seviyoruz oğluşum dun ilk kez gece haraketlendi:)melekçi tatlım saat 4 de gidicez ultasona bikez daha bakıcam dedi doktor emin olamadı sanırım ama eğer içe dönuk dersede Rabbim eniyisini bilir napalım başka dert vermesin rabbim bu sabah tulumlarına baktım fındığımın eğer alçı tedavisi olursa hiçbirini giyemeyecek oğluşum çok ağladım yine napimmm tutamıyorum kendimi ama isyan etmiyorum haşaa anne yureği işte uzuluyorum Rabbim hepimizin bebeklerini korusun Allaha emanet olsunlar doğumda belli olucak bakalım masajla da duzelebilen durumlar oluyomuş bakalım inşallah guzel haberlerle gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…