melekci+, egelgec, vafi, arethusa, minikmelekim, karabiberr, bihterhan,enbitane, pko burda olan olmayanherkese günaydın tatlı hamişler
slm kızlar geldik biz bebeğim çok tatlıydı Allaha şukur herşeyı iyi ama sol ayağımız içe dönuk olabilirmiş doktor raporunu yazmadı yarın yazıcam Pes Ekinovarus Deformitesi imiş adı içe dönukluğun inşallah yoktur öle bişey ama varsada çaresi varmış Allahım beterinden korusun asla isyan etmiyorum ama bebeğim doğar doğmaz dizininustune kadar alçıya alıcaklarmış tedavisi buymuş minnacık yavrun doğar doğmaz alçıyla tanışacak eğer oyel olursa ve ben bunu duşundukçe kıyamıyorum yavruma ağlıyorum tutamıyorum kendimi hastaneden geldiğimden beri ağlıyorum Yüce Allahım en guzelini bilir doktorum doğumda duzgun de olabilir dedi belli olmaz dedi eylule kadar ben nasıl sabrderim bilmiyorum doğduğunda alçıya alırlarssa nası haraket edicek ben nasıl bakıcam yavruma kızlarr hiçbişey bilmiyorum neolur dua edin de yarın raporumda net bişekilde içe dönuk demesin doktor dualarınıza ihtiyacımız var oğlumla bu mubarek gecede çok üzülüyorum ne yazssam anlatamam Allahım beterinden korusun çok şükürki başka bi sorunu yok yavrumun Allah korusun hayati bişeyı yok kıpır kıpırdı oğluşum benim
hayırlı cumalar herkese...
mseylül cnm raporu almaya ne zaman gideceksin...sakın sıkma canını herşey güzel olacak inş...biliyorum ve seni şuan o kadar çok iyi anlıyorum ki ama ne olur üzülme inş. güzel haberlerle geleceksin...
benimde yarın ve doktorum birşey çıkacağını düşünmüyorum diyor ama içim içimi yiyor..biliyormusun ilk hamileliğimde bende ağdaya gitmiştim bebeğimin engelli olduğunu öğrenince neler geldi aklıma bendenmi kaynaklandı felan diye acaba dedim ağdaya mı gittimde kendim çok kastım ondan oldu diye neler neler düşündüm ve bunda gitmedim doktoruma sordum gidebilirsin dedi..bende 2 gündür oyalanıyorum bir türlü randevumu alıp gidemedim çünkü çok acıyor çok kasıyorum kendimi..ama 1 saatte tertemiz çıkıyorum..
ayrıntılı ultrasona girdik,çok sükür birsey çıkmadı.kız olduğu kesinleşti.hatta bebisim bir ara el salladı.doktorda bakın bakın el sallıyor dedi kendide el salladı sanki bizi görüyodu.çok duygulandım.
kızlar hepinize günaydın...bugün canımız sıkkın kızımla çünkü yarın annem gidiyor bir daha da nasipse doğuma gelecek...iki haftadır her işimi yaptı kışlıklarımı kaldırdı,yastık yorganlarımı halletti,kızımın eşyalarını yıkayıp ütüledi,dolabını hazırladık beraber,evimi temizledi hep koşturdu yani...allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin...pazartesi de eşimin annesi ve babası gelecek doğu turuna çıkmışlar gezmeye bize de uğrayacaklarmış,bir hafta kalacaklarmış,hiç umrunda değil ya kadının torunu olacak gelininin ihtiyacı var mı diye düşünmüyor bile...hep annem düşünüyor her şeyi yine de yaranamıyor kadıncağız...
kızlar hepinize günaydın...bugün canımız sıkkın kızımla çünkü yarın annem gidiyor bir daha da nasipse doğuma gelecek...iki haftadır her işimi yaptı kışlıklarımı kaldırdı,yastık yorganlarımı halletti,kızımın eşyalarını yıkayıp ütüledi,dolabını hazırladık beraber,evimi temizledi hep koşturdu yani...allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin...pazartesi de eşimin annesi ve babası gelecek doğu turuna çıkmışlar gezmeye bize de uğrayacaklarmış,bir hafta kalacaklarmış,hiç umrunda değil ya kadının torunu olacak gelininin ihtiyacı var mı diye düşünmüyor bile...hep annem düşünüyor her şeyi yine de yaranamıyor kadıncağız...
Selammmmm kizlarrrrrrr ne güzel herkes annesinden bahsetmiş yaptıgı fedakarlıkları keske annende yanımda olsa bende anlayabilsem
Bu arada kaç tane ası vurulacağız benim diğer asım 20 Mayıs'ta tirsiyorum
canım bana 5 tane dediler eger tamamlarsan başka gebeliğin olursa yaptırmana gerek kalmıyormuş bide 10 yıl sonra olursan ömür boyu bağışıklık kazanıyormuşun
kızlar bugün annemle son kez çarşıya çıkacağız o gitmeden...ama ikimizin de kafasını kurcalayan konu acaba bebek doğunca uzun kollu mu giyer kısa kollu mu giyer?benim yeterli sayıda kısa kollu ve askılı çıtçıtlı badilerim var ama uzun kollu az gibi geldi...doğumum 1 eylül gözüküyor ama sezeryan filan olursa 15 gün erkene al 15 ağustos...eee Gaziantep te yaşıyorum ben sıcağı da fazla buranın gerçi evim serin ama...karar veremedik yaa...bir de bebekler için alt üst ayrı badiler mi daha iyi yoksa tulum şeklinde olanlar mı?annem daha çok alt üst şeklinde almış ama üstleri hep çıtçıtlı...yedi sekiz tane de tulumu var...başka neler lazım olur?annem gitmeden alayım diyorum yoksa eşim benimle hayatta çarşıya çıkmaz siz neler aldığınızı ya da neler almayı düşündüğünüzü yazın ben de ona göre tamamlayayım eksiğimi...şimdiden teşekkürler,hepinizi öpüyorum...
Selammmmm kizlarrrrrrr ne güzel herkes annesinden bahsetmiş yaptıgı fedakarlıkları keske annende yanımda olsa bende anlayabilsem
Bu arada kaç tane ası vurulacağız benim diğer asım 20 Mayıs'ta tirsiyorum
konuyu açan benim arkadaşım...şimdi mesajını okuyunca hatırladım acını...eğer acını hatırlatıp seni kırdıysam özür dilerim...daha düşünceli olabilirdim...ama ben de duygusallığımı sizlerle paylaşmak istedim...inşallah bizler evlatlarımızın ömür boyu yanında oluruz...
AŞI konusuna gelince toplam 5 doz vurulacağız ilk 2 si doğum öncesi 3 ü ise doğum sonrası...ilk aşı 20.hafta ikinci aşı ise tam bir ay sonra 24.haftada vuruluyor...eğer ikinci aşını vurdurmadıysan takvime göre ikinci aşının zamanı gelmiş...3,4 ve 5.aşılar ise nasipse doğumdan sonra vurulacak...bence hiç korkma...benim ilk aşım tam bir faciaydı kolum üç gün şişti ve ağrıdı ateşim çıktı hep ama ikinci öyle olmadı korka korka gittim hiç acımadı...
arkadaşlar bebeklerimiz için hangi nevrasim takımları kullanışlı olur sanki korunaklı olanlar daha ii gibi geldi soğuktan korur dimi sizce hangisi 1. çok tatlı ama yaaa bayıldım fiyatıda uygun valla 35 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?